Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ηλικία μαμάς

Recommended Posts

βρε κοριτσακια Ζαχαρενια και Liberty δεν εχω κατλαβει..αληθεια τωρα... μην με κοροιδεψετε ειστε φιλες κ διαφωνειτε απλα ή ειστε εχθρούλες?

Αχ πειτε μου γιατι σας συμπαθω κ τις δυο....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 85
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ελευθερια κοιτα το καρματακι σου. :) Εγω ειμαι εδω να σε σωσω

απο την ζαχα :silly:

Στο θεμα μας τωρα εγινα μανουλα πρι 10 μηνες στα 33 μου

και πολυ συνειδητοποιημενα εχοντας χορτασει ξενυχτια και ταξιδια.

αλλα επειδη τα ταξιδια δεν χορταινονται λεω να τα συνεχισω με τον Αρουλη μου και τον αντρουλη μου.

επισης πρωτα ο θεος λεω να βαλω μπροστα και για δευτερο :woohoo: :silly:

hope 89 σου ευχομαι τα καλυτερα :kiss:

Ελευθερια μου ειδες καλη που ειμαι?Αν ομως μαθει

η ζαχα τι εκανα και οτι την αποκαλεις φιλη την βαψαμε :silly:

μικρα καθαρματακιιιιαααα γρρρρρ :blink::angry:

Λιμπερτιιιι κοιτα το καρμα σουυυυυυυυυ!!!

Το ξερω το μαζευες με στερησεις και πολυ κοπο αλλα

σου μειωσα το καρμα...χαχαχαχαχα γεο βαγεο!!!! :laugh:

:laugh: :laugh: :laugh:

μη μου βγαλεις δικο μου και παω στο 13 το ΦΟΒΑΜΑΙ. :huh: κατσε να γινω κανα 15ρι και μετα πηγαινε με στο 14ρι. Το καταλαβες ή να κανω και κακα που ελεγε και το μικρο στην διαφημιση???? :blink: :silly:

εγω στην κορη μου ημουν 26 και κατι και τωρα στα διδυμακια εγινα τωρα 28.

Καμια φορα στενοχωριεμαι που δεν μπορω να βγω. Αλλα με αποζημιώνει η μικρη μου. Βεβαια τα ταξιδακια μου τα εκανα. Τωρα αν θα μπορω με τα διδυμα να συνεχισω δεν νομιζω αλλα πιστευω οτι μολις ξεπεταχτουν λιγο θα συνεχιστει η ζωή μας. Ενταξει δεν γερασαμε κιολας. Κ εγω δεν ειμαι κ πολυ της εξοδου οκ μ αρεσει αλλα ενταξει οχι συνεχεια

ωραιο θεματακι!! :)

εγω γεννησα το πρωτο μου παιδακι στα 20 κ τωρα ειμαι 23 κ εχω τρια!! :):)

μεσα απ'την ψυχη μου σας λεω οτι δεν θα ηθελα ποτε να ζησω σαν ελευθερη κ ωραια..ηθελα παντα να ζησω σαν μαμα,συζυγος με μια ωραια οικογενεια!! :) δεν αναπολω τιποτα απ'την προηγουμενη ζωη μου..ετσι κ αλλιως δεν εζησα πολλες ευτυχισμενες στιγμες!ειμαι ευτυχισμενη απ'την πρωτη μερα που γνωρισα τον αντρα μου κ μακαρι να ξεκινουσε η ζωη μου απο εκεινη τη μερα!! :):)

crazy Ρούλα μου, γιαβρί μου! Μη μου στεναχωριέσαι και στεναχωριέμαι κι εγώ. Κατάλαβα πως το εννοούσε η φίλη μας, κατάλαβα πως το εξέλαβες κι εσύ και έχεις δίκιο. Τζόβενο είσαι ψυχή μου, 20άρα στην ψυχή, το λέει η καρδιά σου και θα τα καταφέρεις!!!! Το σώμα το κάνουμε ότι γουστάρουμε εμείς! ;)

zaxarenia στα τάρταρα θα το πάω το κάρμα σου!!! :P

Ifigeneia έγραψε:

crazy Ρούλα μου, γιαβρί μου! Μη μου στεναχωριέσαι και στεναχωριέμαι κι εγώ. Κατάλαβα πως το εννοούσε η φίλη μας, κατάλαβα πως το εξέλαβες κι εσύ και έχεις δίκιο. Τζόβενο είσαι ψυχή μου, 20άρα στην ψυχή, το λέει η καρδιά σου και θα τα καταφέρεις!!!! Το σώμα το κάνουμε ότι γουστάρουμε εμείς! ;)

Α ρε Ιφιγένεια... πως με ξέρεις και πάντα μου λες αυτό που θέλω ν'ακούσω! Γι'αυτό (κι όχι μόνο γι'αυτό) σ'αγαπάω ρε φιλενάδα! :kiss: :kiss:

Πάρε ένα καρματάκι! Με αγάπη!! :) :laugh: ;)

ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΕΓΩ ΕΖΗΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ. ΕΓΙΝΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΤΑ 32 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΩ.

Παλιόζωή όμως.Άλλες κοπέλες στα 40 κάνουν ανούσιο σεξ με τον οποιοδήποτε μένουν έγκυες τυχαία κάνουν έκτρωση γιατί είναι "μικρές"λένε.Με αυτές τα εχω.Άκου μικρές!Να μου πει δεν είμαι έτοιμη το καταλαβαίνω απόλυτα όχι όμως μικρή!Ενώ άλλες προσπαθούν απεγνωσμένα να γίνουν μανούλες χρόνια.Και πολύ μικρότερες και δε μπορούν.Κορίτσια σας εύχομαι ολόψυχα το 2011 να κρατάτε όλες το μπέμπακι σας!

Έτσι είναι βρε φιλενάδα αν το καλοσκεφτείς!!!

Δεν υπάρχουν τρόποι να καταφέρουμε αυτό που επιθυμούμε? Το αν δεν καταφύγαμε ακόμα δε αυτούς, είναι άλλο θέμα!

Αν έχασες κι εσύ την αισιοδοξία σου και το κέφι σου... ε να πάμε να χορέψουμε στον Ζάλογγο οι υπόλοιπες!

Μην πέφτεις.. Σε θέλω δυνατή!

Ευχαριστώ για το κάρμα!!!

Α! Για την ιστορία... 29 ετών έγινα εγώ μανούλα, ούσα έτοιμη!

Παλιόζωή όμως.Άλλες κοπέλες στα 40 κάνουν ανούσιο σεξ με τον οποιοδήποτε μένουν έγκυες τυχαία κάνουν έκτρωση γιατί είναι "μικρές"λένε.Με αυτές τα εχω.Άκου μικρές!Να μου πει δεν είμαι έτοιμη το καταλαβαίνω απόλυτα όχι όμως μικρή!Ενώ άλλες προσπαθούν απεγνωσμένα να γίνουν μανούλες χρόνια.Και πολύ μικρότερες και δε μπορούν.Κορίτσια σας εύχομαι ολόψυχα το 2011 να κρατάτε όλες το μπέμπακι σας!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΣΤΑ 29 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΣΤΑ 31 ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΑ,ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΠΑΙΔΙ ΜΕΤΑ ΤΑ 40 ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΣΤΑ 20- ΣΤΑ 30 ΚΑΙ ΣΤΑ 40 ,ΠΡΟΤΕΙΜΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑ 40 Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 12 ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ 8 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΒΕΒΑΙΑ ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΠΑΝΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 50 ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΞΕΝΙΖΕΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΡΓΑΣΤΕΙ...

Ρε κορίτσια μια γνωστή μου είναι 40 χρόνων έχει σχέση και πάει και κάνει έκτρωση γιατί είναι μικρή για παιδί λέει!!Τρελάθηκα....Κρίμα το αγένητο αγγελούδι..Αυτα με τρελαίνουν!γκρρ

Αμ το άλλο;;; Tότε που'χα πάει για την απόξεση, ήταν άλλες δυο γυναίκες που περίμεναν... και οι δυο γύρω στα 40, ήδη μαμάδες, που τους είχαν "προκύψει" εγκυμοσύνες και δε θέλανε άλλα παιδιά!!! "Φτου κι απ'την αρχή, γάλατα, πάνες και σχολεία;;; Α πα πα!!!"...

Έξαλλη!!!!!!!! :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

ΑΔΙΚΟ;!;!;!;!;

crazy έγραψε:

Αμ το άλλο;;; Tότε που'χα πάει για την απόξεση, ήταν άλλες δυο γυναίκες που περίμεναν... και οι δυο γύρω στα 40, ήδη μαμάδες, που τους είχαν "προκύψει" εγκυμοσύνες και δε θέλανε άλλα παιδιά!!! "Φτου κι απ'την αρχή, γάλατα, πάνες και σχολεία;;; Α πα πα!!!"...

ΑΔΙΚΟ;!;!;!;!;

Καθόλου!!! :angry::angry::angry::angry:

Άχρηστες-ανέυθυνες και χωρίς ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ!!!!!! :angry:

Εκνευρίζομαι γενικά με την έκτρωση-που πιστεύω οτι είναι μια πράξη αποδεκτή ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ- αλλά όταν ακούω τέτοια παραδείγματα.... :angry::angry::angry: !!!!

crazy έγραψε:

ΑΔΙΚΟ;! diladi tous peiraze na kanoyn akomh ena???h mhpos 8a tous epybarine oikonomika???k go crazy mou sti 8esi sou to idio 8a ekana oxi apla 8a ginomoun eksali alla mporei k na tis evriza!!na to kanoun xoris profilakseis mporoun na gennhsoun den mporoun k kanoyn ektrosh:h eukolh lysi.....eleos...krima sta adikoxamena aggeloudakia!! crazy moy xa8hkame.........!!pare ena karmataki!!filia....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...