Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ηλικία μαμάς

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!Σε τι ηλικία γίνατε μαμάδες πρώτη φορά;νιώθετε ότι ζήσατε αρκετά ως ελεύθερες κ ωραίες τη ζωή σας;

εγώ στα 26 γέννησα.Δε λέω έζησα αρκετά πράγματα αλλά λόγω κάπως κλειστού χαρακτήρα μπορούσα να είχα ζήσει περισσότερα!Καμία φορά αναπολώ την εφηβεία μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 85
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΕΓΩ ΕΓΙΝΑ ΣΤΑ 28.ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΕΦΗΒΕΙΑ ΜΟΥ,ΟΥΤΕ ΤΑ

ΞΕΝΙΧΤΙΑ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΒΟΛΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΟΓΑΤΟΣ ΤΥΠΟΣ Κ (Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ).ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΖΗΣΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ Κ ΚΡΕΠΑΛΕΣ..

. ΕΤΣΙ ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΨΙΛΟΑΓΑΝΑΚΤΟΥΣΑΝ

ΠΟΥ ΣΤΕΡΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.....ΟΛΗ ΜεΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ

ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΜΑΙ Κ ΠΕΡΝΑΩ ΘΑΥΜΑ!

ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ,ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ

ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ!

Εγω εγινα Μαμα στα 29. Θα ηθελα να ειχα κανει παιδι στα 20 μου. Θεορω οτι θα μπορουσα να ζησω και καποια πραγματα τωρα..μου λειπει αρκετα η προηγουμενη ζωη μου..και κυριως η ξεγνιασια που ειχα...αν και υπερλατρευω το μωρο μου..μερικες φορες θελω χρονο για μενα...και δεν τον εχω

Εγω έγινα μαμά στα 25 μου..Εζησα έντονη εφηβεία και γενικώς έχω πάρα πολυ καλές αναμνησεις..Μπορώ να πώ οτι είμαι χορτασμένη απο εξόδους,ξενύχτια,περέες κ.τ.λ..Φυσικά δεν λείπουν οι στιγμές που αναπολώ ολα αυτα..αλλά μπροστά στο αγοράκι μου δεν βάζω τίποτα!!Ειμαι πολύ ευτηχισμένη μόνο με μια μάτια του!!!

γεια σας κοριτσια και απο εμενα

εγω εγινα μανουλα πρωτη μου φορα πριν εναμιση χρονο και ημουν 32.5

θεωρω πολυ καλη την ηλικια που εγινα μαμα(προσωπικα)γιατι ειχα ζησει αρκετα,ειχα κανει τα ξενυχτια μου,την ζωη μου και γενικα ακομη και πριν παντρευτω ειχα ζησει μια εντονη και πληρη σε διασκεδαση και εμπειριες ζωη.

συνεπως δεν νιωθω οτι στερουμαι.

το μονο που μου λειπει ειναι ο χρονος με τον εαυτο μου

ο χρονος να κατσω μονη μου στον καναπε μου και να διαβασω χαλαρα ενα βιβλιο η να ακουσω μουσικη αλλα που θα παει θα γινει και αυτο οταν μεγαλωσει το αντρακι μου.

οι στιγμες της εφηβειας μου ειναι μια υπεροχη γλυκεια αναμνηση που την αναπολω με νοσταλγια και τις κρατω παντα μεσα στην καρδια μου

ΕΓΙΝΑ ΜΑΜΑ ΣΤΑ 26 ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΖΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

ΕΖΗΣΑ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ yiotaki!, ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥΣ!!!

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΓΟΝΑΜΕ!!! ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΑΜΕ!!! :ohmy: ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ! :)

Αυτο ακριβως που λεει η Μπεμπουλης. Γιατι εκανα παιδι μολις χωρτασα τα ξενυχτια..και αρχησα να χω πιο ουσιαστικα..δεν μπορω να πω οτι αναπολω την εφηβια..η ακομα και τα μετεφηβικα χρονια. Παρολο που τα χωρτασα..απορω τωρα πως αντεχα και ημουν συνεχει αμεσα στην πριζα

καλημέρα μανούλες!εγώ έγινα μανούλα στα 29.Πιστεύω πως η ηλικία είναι σχετικό για την κάθε μια.Υπάρχουν κοπέλες πχ που αισθάνονται έτοιμες να γίνουν μανούλες απο τα 25 και άλλες πάλι είναι 40 και δεν θέλουν να ακούσουν για παιδί ακόμα...οι εμπειρίες που έχει κανείς και αυτά που έχει ζήσει στην ζωή του παίζουν μεγάλο ρόλο,γι'αυτό πχ γυναίκες των 40 φερονται λες και είναι στην εφηβεία ακόμα.Προσωπικά στα 29 ήθελα πολύ να γίνω μανούλα τελικά και το κατάλαβα όταν προέκυψε γιατί πριν φοβόμουν λίγο.Τώρα λέω στον εαυτό μου πως άργησα κιόλας...φιλάκια σε όλες τις μανούλες

εγινα μαμα στα 23. μετα ηρθε το νουμερο 2 στα 24 και το νουμερο 3 στα 28. δεν εζησα ξενυχτια και ποτα αλλα δεν με νοιαζει πια...τα θεωρω κενα. μπορω να πω με υπερηφανια ειμαι 30 και ο γιος μου παει δευτερα δημοτικου. το οτι δεν εκανα καριερα ...αυτο καμμια φορα μου τη δινει.

Ρουλα να μη σου τη δινει..εγω θα ηθελα, να εκανα το παιδι μου στα 20..και να μην εκανα καριερα..και τωρα στα 30 να ειχα παιδια πιο ανεξαρτητα. Καλη η καριερα...αλλα η καριερα της μαμας ειναι καλυτερη. Το να εισαι Προεδρος και διευθυνων συμβουλος στην οικογεννεια ειναι πολυ καλυτερη καριερα...να Καλο ειναι να διαμορφωνεις στρατηχηκες...αλλα να διαμορφωνεις χαρακτηρες ειναι πιστευω σημαντικοτερο

Καλημέρα κι από μένα,

εγώ λοιπόν έγινα μανούλα στα 29 μου!

Δεν αναπολώ τίποτα, έζησα την κάθε ηλικία όσο έντονα επιθυμούσα. Δε νοιώθω στερημένη και σε καμμία περίπτωση δεν θα ήθελα να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Είμαι της άποψης κάθε πράγμα στον καιρό του.

Τώρα έχω δυο υπέροχα παιδάκια και το μόνο ίσως που θα έλεγα ότι μου λείπει, είναι λίγος χρόνος για μένα. :)

Κορίτσια μου εγώ έγινα μαμά στα 25 σχεδόν και μπορώ να σας πω ότι δε μου λείπει η εφηβεία μου..Ζούσα μόνη μου από τα 18, καθώς ήμουν από επαρχία και σπούδαζα Αθήνα, οπότε μπορώ να σας πω ότι τα έζησα όλα και δε μου λείπει τίποτα..Ήδη στα 21 μου που γνώρισα και τον άντρα μου είχα βαρεθεί τα ξενύχτια, τις κρεπάλες, τις βόλτες...Ήθελα να ηρεμήσω...Κι ευτυχώς όταν γνώρισα τον άντρα μου ήθελε κι εκείνος να γίνει σπιτόγατος!!Οπότε μας έκατσε μια χαρά..Το παιδί δε μας έχει δεσμεύσει καθόλου μάλλον επιδή έχουμε και βοήθεια..Πλέον βγαίνουμε πιο πολύ απ'ότι οταν γνωριστήκαμε..Αλλά να σας πω την αλήθεια ακόμα και όταν βγαίνουμε σε μπαρ, μπουζούκια κλπ (όχι πολύ συχνά) βαριέμαι απίστευτα, νυστάζω και την επόμενη μέρα σέρνομαι από την κούραση..Απορώ πώς άντεχα τόσα χρόνια που ξενυχτούσα κάθε βράδυ...Αν είμαι σπίτι και ξενυχτήσω, δε με ενοχλεί καθόλου!!!!

Εγω ειμαι 28 και γεννησα πριν 40 μερες.Μπορω να πω οτι ολα ηρθαν στην καταλληλη στιγμη για μενα, παιδι, γαμος, επαγγελματική αποκατασταση και θα πρεπει να ειμαι αχαριστη να παραπονεθω.Ειναι υπεροχο συναισθημα να γινεσαι μανουλα και σε ολοκληρωνει σα γυναικα. Μου λειπει βεβαια καποιες φορες η ευχερια χρονου αλλα βλεπω τις φιλες μου που βγαινουν και ξενυχτανε και μου φαινεται οτι σπαταλουν το χρονο χωρις νοημα.Ολα στην ωρα τους ,πιστευω, κι εγω ειμαι γεματη απο αυτα. Το μονο που μου λειπει λιγουλακι ειναι να παω κανενα ταξιδακι εξωτερικό.Αλλα που θα παει, θα ξεπεταχτει το μικρουλακι μου και θα πάμε...

Εγω εγινα μανουλα μια ημερα πριν κλεισω τα 28 μου χρονια! :) Ηταν το τελειοτερο δωρο που θα μπορουσα να εχω. και νομιζω οτι αργησα λιγακι. Θα ηθελα να το ειχα κανει 2-3 χρονια νωριτερα. Δεν στερουμαι τιποτα. Μπορει να αγανακτω και να κουραζομαι και να θελω λιγο χρονο για μενα αλλα αμεσως σκεφτομαι οτι δεν ειναι τιποτα πιο σημαντικο απο το αντρακι μου και μου περνανε ολα! :kiss::kiss:

καλησπερα!!εγω εγινα μαμα πριν ενα χρονο δηλ στα 19!!!δεν 8εωρω οτι επρεπε να ζησω πραγματα ακομη ωσ ελευθερη γιατι ημουν με τον αντρα μου ηδη 4 χρονια(απο τα 15 δηλ) κ περνουσαμε τελεια μαζι.το μονο που 8ελω να κανω για να πω οτι ολοκληρω8ηκα ειναι να κανω κατι για τον εαυτο μου να γραφτω καπου κ να τελειωσω μια σχολη για να μπορω να βρω μια δουλεια στο μελλον γιατι κακα τα ψεματα με ενα μισθο δεν βγαινεισ κ πολυ ανετα.παρολαυτα δεν μετανιωσα ουτε που παντρευτικα μικρη κ πιο πολυ που γεννησα στα 19 μου.ειμαι πολυ περηφανη που εγινα μικρη μαμα γιατι πιστευω οτι οταν εισαι μικρη μεγαλωνεισ αλλιωσ τα παιδια σου εννοω εχεισ περισσοτερη ορεξη δεν βαριεσαι και κυριωσ μεγαλωνεισ μαζι με τα παιδια!!!απο την εφηφεια μου δεν εχω να θυμαμαι και πολλα πραγματα σαν παιδι.απο τα 15 εκανα σχεση με τον αντρα μου τον αγαπησα κ αργοτερα παντρευτικαμε.σημασια εχει οτι περναμε καλα τωρα παρολ ολεσ τισ οικονομικεσ μασ δυσκολιεσ τα καταφερνουμε μια χαρα.ο αντρασ μου τα καλοκαιριαδεν αφηνει δουλεια για δουλεια κ με λιγη βοη8εια απο τουσ δικουσ μασ τα καταφερνουμε....σασ κουρασα λιγακη ε????φιλια πολλα!!!

Κοριτσια εγω ειμαι 30 και περιμενω το πρωτο μου παιδακη που ειναι κοριτσακη τον αλλο μηνα,το ηθελα τοσο πολλη γιατη χορτασα τα ξενυχτια και της εξοδους ηρθε την καταλληλη στιγμη και ειμαι πολλη ευτυχισμενη και ο αντρας μου!!!!! ;)

Γεια σας κοριτσια εγω εγινα μαμα στα 25 μου και μπορω να πω πως παρολο που το μωρο μας ηρθε καπως "ξαφνικα" δεν το μετανιωσα ουτε εγω ουτε ο αντρας μου ουτε μια στιγμη!!!! Και τωρα βγαινουμε, παμε τις βολτες μας.. Δε μου εχει λειψει τιποτα!!! Ειμαι κ εγω κ ο αντρας μου πολυ πολυ ευτυχισμενοι!!!!!

Νομιζω πως η κουρασηπου νιωθουμε κ μερικες φορες που μας πιανουν κ τα νευρα μας ειναι στιγμιαια οποτε δεν τα λαμβανω καθολου υποψιν!!!

γεια σας μανουλες!!!εγω ειμαι μελλουσα μανουλα και θα γεννησω τον ιουνιο..θα ειμαι 22,5.

δε με απασχολει και πολυ αν θα κανω καριερα η οχι και επισης ποτε δεν απολαμβανα τα ξενυχτια στα κλαμπ..

(θα με ξενυχταει το μωρο μου απο δω κ περα :laugh: :laugh: :laugh: )

παντως πιστευω οτι μπορεις να κανεις και καριερα αν το θες..εξαρταται απο τους στοχους μας και ποσο δυνατες ειμαστε για να παλεψουμε για αυτους..

μια γυναικα ολα τα μπορει... ;)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΜΟΥ (ΑΓΟΡΙ - ΚΟΡΙΤΣΙ) ΣΤΙΣ 22-10-2009. ΕΙΧΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ 34. ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΣΑΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΑ 30 ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΝΙΩΘΑ Η ΙΔΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ. ΙΣΩΣ Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΤΟ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΞΩ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΛΠ. ΜΕΤΑ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ, ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2006. ΕΠΕΡΝΑ ΚΑΤΙ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΧΟΝΔΡΟΥ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ (ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ) ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΔΗ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ, Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΓΧΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΕΛΙΚΑ. ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ (Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΑΣΤΕΡΙ!!!) ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΑΛΙ ΟΛΟ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ, ΕΦΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΟΥΛΑ. ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΘΗΚΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ, ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ.

ΜΟΝΟ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΞΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΑΝ ΠΙΕΣΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΙΔΗ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ.

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα να γίνω μανούλα!! Έβλεπα παιδάκια κι εκστασιαζόμουν!! Τα λατρεύω!! Όταν γεννήθηκε η ξαδέρφη μου πριν 15 χρόνια ήμουν 12! Θεωρητικά την μεγάλωσα! Μένανε από πάνω μας, οπότε την τάιζα, την έκανα μπάνιο, την πήγαινα βόλτες!! Στα 23 μου γεννήθηκε η πρώτη μου ανιψιά κι εκεί, έχοντας πιο ανέμελη ζωή, ήθελα να βγαίνω.. αναθεώρησα κι είπα καλά είναι τα παιδιά.... των άλλων!!! Τα βλέπεις για λιγάκι και μετά κάνεις την ζωή σου!! Είχα μόλις γνωριστεί με τον άντρα μου! Τα έκανα όλα με την σειρά τους και δεν μετάνιωσα στιγμή γι'αυτό!! Αρραβωνιαστήκαμε, παντρευτήκαμε, έκανα ένα ωραιότατο γαμήλιο ταξίδι 2 εβδομάδων στην Ιταλία... κι ήρθε και το μωράκι μου στα 27 μου!! Πολύ καλή ηλικία για μένα πάντα! Δεν μ'έχει δεσμεύσει καθόλου! Το ξενύχτι , το ποτό , το τσιγάρο δεν μου λείπουν! Με το μωρό μου κάνουμε συνέχεια βόλτες, ζούμε στην επαρχία καθημερινές, έχουμε παρέες όπου μόλις έκαναν κι αυτοί παιδιά οπότε έχουμε ταιριάξει πολύ καλά!! Τέλη Απριλίου θα πάμε οδικώς με το παιδάκι μας Γερμάνια όπου μένουν οι αδερφές του άντρα μου! Δεν μ'έχει κλείσει καθόλου το παιδί! Το μόνο που δεν κάνω είναι να καπνίζω και να χαζοξενυχτάω σε μπαρ! Τα έκανα όταν έπρεπε!! Τώρα απολαμβάνω το ωραιότερο συναίσθημα της ζωής! Την μητρότητα!!

Μπράβο βρε κορίτσια βλέπω οι περισσότερες γεννήσαμε 20-30.κάποιες γυναίκες ρε σεις στα 40 λένε ότι είναι μικρές ακόμα για μωρό.Καλά δε σκέφτονται ότι βιολογικά είναι "γριές"και όταν το αποφασίσουν τελικά δε θα μπορούν;βλέπω και την κούνιαδα μου στα 36 της που κάθε βδομάδα αλλάζει και γκόμενο!Δε βαρέθηκε όλα αυτα τα χρόνια άραγε να χαραμίζει το σώμα της;

Εγώ θα γίνω μανούλα σε 1,5 μήνα,στα 23 μου.23,5 για την ακρίβεια.Έζησα γενικότερα έντονα,αλλά πάντα υπάρχει ένα υπόλοιπο που αναμένει να το ζήσεις,πιστεύω.

Απλά αυτό το υπόλοιπο θα το ζήσω και με την κόρη μου,δε θεωρώ ότι κάνοντας παιδιά τελειώνει η ζωή μας.Η ανεμελιά είναι θέμα χαρακτήρα,βέβαια θα είσαι υπεύθυνη για το παιδί ή τα παιδιά σου,αλλά αν έχεις όρεξη να ζήσεις και να μην κλαίγεσαι πάντα υπάρχει χώρος.Και με 1 και με 2 και με παραπάνω παιδιά.

Meniamama έχω μία τέτοια συνάδελφο,που έκανε σαν τρελή όταν έμαθε ότι είμαι έγκυος.Είναι 44,γυναικάρα βέβαια,αλλά δεν την ενδιαφέρουν τα παιδιά.Και μου λέει "Μα καλά,δε σκέφτεσαι ότι θα χαλάσει από τώρα το σώμα σου και δεν θα βλέπεσαι;".Της είπα πως το σώμα φτιάχνει,αλλά ο χρόνος δε γυρίζει πίσω για να κάνεις ένα παιδάκι και να ολοκληρωθείς ως άνθρωπος.Δεν τις κρίνω,αλλά με νευριάζει να με κρίνουν για το πιο όμορφο πράγμα που συμβαίνει σε μια γυναίκα.

ΜΕΝΙΑΜΑΜΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΚΡΗ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΙΔΙΑ Ή ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΙΔΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ 20 Ή 25, ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕ ΖΗΣΑΝΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΑΝ ΤΕΛΙΚΑ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΚΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΙΝΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ;;;

ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...