Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΤΕΡΕΕΣ ΤΡΟΦΕΣ..ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ

Recommended Posts

ΓΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ :)

ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΣΕ 1+ΜΗΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ..ΑΝ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ..

ΔΕ ΘΗΛΑΣΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΕ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ Κ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ..ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΗ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΕΠΟΧΙΑΚΑ ΦΡΟΥΤΑ Κ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ...

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟΥ???ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ???Κ ΠΟΣΟ "ΑΘΩΟ" Κ ΑΓΝΟ ΕΙΝΑΙ??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ντινακη...η φρουτοκρεμα ειναι φρεσκα φρουτα. Θα σου πει και η παιδιατρος. Θα αρχησεις με αχλαδι, μηλο, μπανανα, μετα μπορεις να βαλεις χυμο πορτοκαλι,μετα αναλογα με την εποχη τι υπαρχει. Δεν χρειαζετε να παρεις ετοιμη φρουτοκρεμα, ουτα καν τα φρουτογευματακια. Παιρνεις το φρουτακι, το καθαριζεις το αλεθεις και ΜΑΜ.

Επισης ΟΚ με τα ρυζαλευρα κλπ, αλλα απο 6 μηνων θα αρχησετε φαγακι, οποτε νομιζω οτι μποριε ςνα περιμενεις λιγο ακομα

Καλημέρα Ντινάκι!!

Οι προλαλήσασες με κάλυψαν απόλυτα...Γενικότερα να αποφεύγεις τα έτοιμα γευματάκια στα βαζάκια,είναι τίγκα στα συντηρητικά κ τη ζάχαρη!

Η δική μου γιατρός μας ξεκίνησε με ρυζάλευρο κ ρυζάλευρο βανίλια(που ουσιαστικά είναι το ίδιο,απλά η βανίλια είναι πιο εύγευστη)κ τώρα που τρώμε κ φρουτάκι εγώ πέρνω μόνο φρέσκα,βιολογικά!

όσο για το ξένο γάλα μη σ ανησυχεί καθόλου-πλέον η σκόνη γάλακτος έχει σχεδόν όσες θρεπτικές ουσίες έχει κ το μητρικό(το οποίο όπως κ να χει βέβαια είναι η κορυφή!)

Καλή συνέχεια,φιλιά πολλά :kiss:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ντινακι.κ γω της δινω φρεσκα φρουτα το πρωι κ το απογευμα ριζαλευρο βιολογικο της holle στο οποιο βαζω λιγο αχλαδι η μηλο.τωρα θα δοκιμασω την κολοκυθα που μου ειπαν τα κοριτσια.καλη αρχη κ σε σενα..

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟΤΑΤΕΣ :):)

ΦΡΑΝΙΤΑ ΜΕ ΑΓΧΩΣΕΣ!!! :P ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ Κ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ ΕΕ???!!!!ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ :blink: :woohoo: :woohoo:

ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΦΡΕΣΚΑ Κ ΕΝΝΟΗΤΕ ΟΧΙ ΒΑΖΑΚΙΑ ΚΤΛ...

ΓΙΑ ΤΟ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ;)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΞΑΝΑ Κ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΑΣ!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...