Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ 2010 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!!!ΜΗΠΩΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ??? (ΕΧΕΙ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΠΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ) ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΦΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ, ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ 2 ΩΡΕΣ ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ. 'Η ΤΟΝ ΣΑΜΙΩΤΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟ ??? (ΕΧΕΙ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ) ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 years later...
  • 3 months later...

Καλησπέρα σας. Ο καθένας που εχει βοηθηθεί απο τον γιατρό του τον εχει Θεό. Ετσι και εγώ. Με κλειστά ματια εμπιστευομαι τον κο Παπουλια γιατί πραγματικά του χρωστάω το οτι σφίγγω στην αγκαλιά μου σημερα την 9χρονη κορούλα μου. Εχω να σας καταθέσω την προσωπική μου εμπειρία για τον ανθρωπο αυτό. Γιατί είναι πρωτα ανθρωπος και μετά γιατρός. κατ΄αρχήν ποτέ δεν με είδε ως πελάτη. Με είδε ώς μια γυναίκα που ήθελε πραγματικά να κάνει παιδί και προσπάθησε να με βοηθήσει. Πριν να απευθυνθώ σε εκείνον, ειχα 4 αποτυχημένες εγκυμοσύνες, αλλαξα 2 φορές γιατρό, ετρεχα να παιρνω δευτερες και τριτες γνωμες, μετά δεν εμενα εγκυος επι ετη οσο και αν προσπαθούσα. Με υπερηχογραφικό ελεγχο για τις γονιμες, με ενέσεις, με φαρμακα... τιποτα! Ενα τυχαίο γεγονός με εφερε στο δρόμο του παπουλια να ρωτήσω για ενα θέμα που αντιμετώπιζα εκείνο τον καιρό με εναν ογκο - κυστη που μεγάλωνε. Εν συντομία ο ανθρωπος αυτός με βοήθησε να μείνω εγκυος (χωρίς εξωσωματική) και με στήριξε σε μια εγκυμοσύνη τρομερά δύσκολη απο τον πρώτο της μήνα, με αποκολληση, ακινησία, ενέσεις, και στη συνέχεια απώλεια του αμνιακού υγρού. Εκανε αγώνα μαζί με εμένα να κρατηθεί το παιδί μέχρι την 27η εβδομάδα. Τις δύο τελευταίες εβδομάδες, απο την 25η εως και την 27η ήμουν στο νοσοκομειο σε ακινησία και καθημερινό ελεγχο αμνιακου και εξετάσεων ώστε να παραταθεί οσο γινόταν η εγκυμοσύνη και να μειωθεί ο κίνδυνος για τη ζωη του παιδιού. Επι 2 εβδομάδες ερχόταν αργά το βράδυ μετά το ιατρείο του στο νοσοκομείο, 10 - 11 -12 η ώρα το βράδυ, να μου μιλήσει, να με στηρίξει ψυχολογικά, να μου πει οτι η κορουλα μου είναι αγωνίστρια και ολα θα πάνε καλά, να με εμψυχώνει και να μου κρατά το χέρι λεγοντάς μου να εχω πιστη στο Θεό και ολα θα πάνε καλά! Με καθησύχαζε και με ηρεμούσε. Αναγκάστηκε πια στην 27η εβδομάδα να μου πάρει τη μικρή γιατί η crp ανέβαινε, και η μικρή μπήκε σε θερμοκοιτίδα σε δημόσιο νοσοκομείο. Ειχα την στήριξή του και τους 3 μήνες που παρέμεινε το παιδάκι μου στη θερμοκοιτίδα. Τον επαιρνα τηλέφωνο και με υπομονή ακουγε ολες τις ανησυχίες μου, μου εξηγούσε τι σημαινε το ένα και τι το άλλο απ΄οσα συνέβαιναν στη μικρή (κύστες στον εγκέφαλο, αυξημένη ηχογένεια) και πάλι μου έδινε κουράγιο εστω και τηλεφωνικά. Οτι μου είπε εγινε. Και οι κύστες απορροφήθηκαν, και η μικρή μεγάλωσε φυσιολογικά και τώρα είναι κοπελάρα. Για μένα ο γιατρός φαίνεται στα δύσκολα. Και ο γυναικολόγος μου κος Παπουλιας καθώς και η παιδίατρος Χαρά Τζιουβάρα είναι για μένα αξεπέραστοι, γιατί αυτό που θα σου πουν, αυτό και είναι. Και κάτι άλλο: αφού εκανα εγώ παιδί με τα χιλια μύρια προβληματα που είχα, τότε ΟΛΕΣ μπορούν να κάνουν!!! Υπομονή, επιμονή, πίστη, επιλέξτε γιατρό που να εμπιστευεστε και προχωρήστε!!!! φιλιά πολλά, και καλή δύναμη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...