Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μου λείπουν οι γονείς μου...

Recommended Posts

Συμφωνώ από την μία με Αργυρώ αλλα εσύ ξέρεις τον άντρα σου καλύτερα, βρες τα κουμπιά για να τον κουμαντάρεις η μαμα πως μπορεί?

Θυμήθηκα που λες μια θεία μου που μου λεγε ότι ο άντρας θέλει διπλωματία χωρίς φασαρίες αλλα με τσαχπινιες του στυλ "βρε μωρό μου δεν θα ταν καλύτερα..." για άλλαξε τροπάριο όσο νευριάζεις εσύ θα αρρωστήσεις, εμένα πήγε να με βγάλει τρελή δεν της πέρασε.......θα τα βρει μπροστά της..

βάλε πρόγραμμα στην μικρή και παρουσίασε το ότι έτσι πρέπει να είναι..

σου γραψα τα δικά μου για να δεις ότι μπορεί να φτάσετε όντωσ στο χωρισμό, αυτές είναι χοντρόπετσες...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 54
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κορίτσια ύστερα απ όλα όσα διαβάσατε πείτε μου:να κάνω δεύτερο παιδί;η μικρή μου είναι 2 χρόνων!Ποιος θα με βοηθήσει όμως με ένα νεογέννητο και ένα ζιζανιο που είμαι ολομόναχη;τώρα με ένα παιδί κ δεν προλαβαίνω.Ο άντρας μου δουλεύει ώρες.Να την παω παιδικό;και πως θα την πηγαίνω; το νεογέννητο που θα το αφήνω η θα το κουβαλάω στο κρύο!(σκέψεις κάνω τωρα)Θέλω πολύ άλλο παιδί.Να κάνω τώρα η να το άφηνα να μεγαλώσει η μικρή μου πρώτα η να μην έκανα καθόλου;αν είχα βοήθεια κορίτσια το τρίτο θα έκανα τώρα μη σάς πω το τέταρτο!πείτε μου και εσείς.

Ναι και αυτός θέλει.Μου λέει όπως τα καταφέρνουμε με το ένα θα τα καταφέρουμε και με δύο.Εγώ όμως θα τραβάω το περισσότερο ζόρι.Και η πεθερά (ακούστε να γέλασετε ομαδικώς):δώστε μου τη μικρή να τη μεγαλώσω εγώ και κάντε άλλο εσείς!Οπότε θέλετε να έρχεστε να τη βλέπετε!Χα χα χα γέλασατε;ο άντρας μου δε συμφωνεί γέλασε και αυτός!

Λυπάμαι πολύ που οι γονείς σου δεν ζουνε για να καμαρώσουν το παιδί τους που έχει οικογένεια.

Παρόλα αυτά, το να μην έχεις καλή σχέση με την πεθερά σου δεν είναι και κάτι ασυνήθιστο.

Οπως επίσης δεν είσαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που μεγαλώνεις παιδί χωρίς καμία βοήθεια από τρίτους.

Αρα λοιπόν, το μονο που θα πρέπει να κανεις εσύ είναι να επικεντρωθείς στην οικογένειά σου και μόνο που είναι ο άντρας σου και το παιδί σου και να μην ασχολείσαι ούτε με την πεθερά σου ούτε με την κουνιάδα σου που από ότι φαίνεται δεν έχουν και πολυ διάθεση για βοήθεια, οπότε και εσυ δεν βασίζεσαι σε αυτές.

Τήρησε μονο τα τυπικά μαζί τους και μόνο και να δεις πως θα πάρουν το μηνυματάκι τους.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...