Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μου λείπουν οι γονείς μου...

Recommended Posts

Θα γίνω σκληρή Μένια μου,με συγχωρείς,αλλά ό,τι πω θα είναι για το καλό σου.

Πάτησε στα πόδια σου,ξύπνησε αύριο το πρωί και πες στο εαυτό σου"Είμαι μόνη μου".Κι έτσι να πράττεις.Είναι καλύτερη η μοναξιά καμιά φορά από ανθρώπους που μας πληγώνουν και μόνο.

Η πεθερά σου για μένα είναι ζώον,και με συγχωρείς.Αλλά βλέπω τη δική μου και καταλαβαίνω τη διαφορά του να είσαι άνθρωπος από τέτοιες γυναίκες.Επειδή είχα ένα πρόβλημα προχτές με τις συσπάσεις μου,κι επειδή έχω παράνοια με την τάξη και την καθαριότητα,μου φώναξε σήμερα γυναίκα στο σπίτι για να μου σιδερώσει,να καθαρίσει και τα σχετικά.Την οποία,κυρίες μου,την πλήρωσε εκείνη,και την βοηθούσε.Με αγαπάει και με πονάει.Βέβαια,η πεθερά μάνα δε γίνεται,αλλά το ζητούμενο είναι να σε πονάει έστω σαν μάνα του εγγονιού της.Γιατί αυτό είσαι πάνω απ'όλα,με όσα συμπεριλαμβάνει αυτό.Συζήτησε το με τον άντρα σου για να καταλάβει ότι στεναχωριέσαι,κι αν είστε ενωμένοι και δυνατοί θα είναι ακόμα πιο εύκολο να την ξεγράψεις.

Το παιδί σου δεν είναι μπαλάκι να το στέλνεις δεξιά-αριστερά.Θες και εσύ να το χαρείς,παλεύουμε κάθε μέρα γι αυτά.Αν έχει ανάγκη η γιαγιά του,θα έρθει.Με το ζόρι κανένας δεν κάνει τίποτα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 54
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

meniamama έγραψε:

Βοήθεια κορίτσια.Θα τρελαθώ!Ήρθε η πεθερά μου σήμερα σπίτι της εδώ αθήνα και επειδή ο άντρας μου δε μπορούσε να της πάει να δει το παιδί ξέρετε τι της είπε και εγώ τρελάθηκα;μάνα κάτσε και αύριο αθήνα και θα σε γυρίσω εγώ με το παιδί αύριο στο εξοχικό μην παίρνεις τραίνα!Τι να κάνω κορίτσια μου ρχεται να τσακώθω πάλι.Βοηθήστε με τι να του πω;τόσο κορόιδο είναι;βοήθεια.....

Μένια γιατί κοριτσι μου να τσακωθείς; Πήγαινε μαζί τους. Δεν κατάλαβα. Μην αφήνεις το χρόνο να περνάει έτσι. Κάντε το σαν εκδρομή. Προτεινέ του να πάτε και για κανά καφεδάκι και για φαγητό. Αντε....

meniamama έγραψε:

Βοήθεια κορίτσια.Θα τρελαθώ!Ήρθε η πεθερά μου σήμερα σπίτι της εδώ αθήνα και επειδή ο άντρας μου δε μπορούσε να της πάει να δει το παιδί ξέρετε τι της είπε και εγώ τρελάθηκα;μάνα κάτσε και αύριο αθήνα και θα σε γυρίσω εγώ με το παιδί αύριο στο εξοχικό μην παίρνεις τραίνα!Τι να κάνω κορίτσια μου ρχεται να τσακώθω πάλι.Βοηθήστε με τι να του πω;τόσο κορόιδο είναι;βοήθεια.....

Το εξοχικό σε τί απόσταση είναι από την Αθήνα;Ο άντρας σου είναι ο κλασσικός άντρας.Μαμάκιας,όπως όλοι.Είναι νόμος της φύσης αυτός,μην τσακώνεσαι μαζί του.

Ο άντρας μου είχε πει σε παλιά του ομολογία ότι εκτίμησε την κουζίνα μου γιατί δεν έχει διαφορά από της πεθεράς μου!Ο άντρας δε ξεχνά την μάνα του,ποτέ.

Εκείνη δεν μπορεί να μετακινηθεί να έρθει να σας δει;Τόσο δύσκολο είναι;

Είναι 80 χλμ από αθήνα.Δεν μπορώ να παω και εγώ γιατί δουλεύω.Άμα του πω να μην την πάει θα τσακωθούμε σίγουρα άσχημα.Για τη μάνα του τα πάντα για τη γυναίκα του ελάχιστα.Εγώ κάνω τα πάντα γι αυτόν.Δεν είναι άδικο;

Μένια μου νομίζω ότι υπάρχουν κάποια θεματάκια με το σύζυγο.

Βρε κοριτσάκι μου του έχεις πει ποτέ πώς αισθάνεσαι. Οχι για τη μητέρα του. Να του πεις "Είμαι μόνη μου. Θέλω στήριξη. Είμαστε οικογένεια. Σε χρειάζομαι."

Δεν έχω και χρόνο να σου γράψω και άλλα. Μωρό που κλαίει , σύζυγος με λουμπάγκο και πεθερά άφαντη.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΩ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΠΑΤΗΣΕ ΠΟΔΙ Κ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΑΥΡΙΟ ΟΤΙ ΤΟ

ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ Κ ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΝΑ

ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ.ΛΟΙΠΟΝ Κ ΑΣ ΤΣΑΚΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ

ΣΟΥ..ΤΕΛΕΙΩΣΕ..Μ....ΚΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ!

ΤΣΑΚΩΣΟΥ,ΦΩΝΑΞΤΕ ΑΛΛΑ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ Κ ΠΕΣΤΗ ΤΑ ΧΥΜΑ.

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΥΓΧΗΣΤΗΚΑ!

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΠΟΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ???

ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΜΙΑ ΞΕΝΗ!

ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΒΓΗΚΕ!

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΡΑΤΕΙΣ Κ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΣ (ΣΤΟ ΛΕΩ) ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

Εχεις φαντάζομαι βρει στο πρόσωπο του άντρα σου την μέλλουσα οικογένεια σου,την νυν,αλλά κι εκείνη που έχεις χάσει.Γιατί πρέπει να πιέζεσαι τόσο βρε κοριτσάκι μου;

Μίλα του κάθετα,απαίτησε όπως λέει και η Γιώτα!!!

Για να έχεις μια υγιέστατη οικογένεια,γράψε την πεθερά σου και προχώρα.Και δώσε και στον άντρα σου να καταλάβει ότι δεν παντρεύτηκες εκείνη,εκείνον παντρεύτηκες,και μαζί του έκανες το παιδί!

Το εχω κάνει εχω πατήσει πόδι και το αποτέλεσμα;μου ξεκαθάρισε ότι το παιδί θα της το πηγαίνει οπότε θέλει και αν γουστάρω έτσι.Δεν τον νοιάζει που κλαίω και στενοχώριεμαι.Με βλέπει χάλια.Που να βρω το δίκιο μου;αχ μανούλα μου που είσαι...

Κ ΣΥ ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ Κ ΑΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ

ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΣΗΚΩΘΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Κ ΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΗ ,ΜΑΝΑ ΣΟΥ!

ΝΑΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΟΝ! Κ ΑΜΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΝΑΙ ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ...

ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ Κ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ

ΜΑΝΑ ΤΟΥ!ΕΤΣΙ ΠΕΣ ΤΟΥ Κ ΡΙΞΕ ΤΟΥ Κ ΑΥΤΟΥ ΝΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?

ΦΙΛΕΣ ΚΑΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ Η ΕΣΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΛΛΗΤΗ??

ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΕΑΝ ΣΕ ΓΡΑΨΕΙ Κ ΔΕΝ

ΣΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ Κ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ Κ ΑΣΤΟΝ

ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΑΡΤΗΝ Κ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΒΟΛΤΑ Κ ΓΡΑΨΤΟΝ

ΑΧ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΟΥΝΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΑΓΑ !!!!

Από αθήνα είμαι.Εδώ γεννήθηκα.Όλες μου οι φίλες είναι ελεύθερες και δεν ξέρουν τι να μου πουν.Νιώθω μόνη και αδικημένη.

Λοιπόν Μένια μου,δεν είναι αντίδραση αυτή.Τί πάει να πει θα το πηγαίνει το παιδί όποτε θέλει κι άμα θες;Εσύ δεν το κουβάλησες μέσα σου τόσους μήνες;Εσύ δεν το γέννησες;Εσύ δεν πονάς κάθε φορά που το παιδί σου κλαίει;Τί χαζομάρες είναι αυτές;

Ίσως δεν μιλάς επιτακτικά και δεν του έχεις περάσει το μήνυμα.Και να σου πω κάτι;Αν ο άντρας σου δεν της έδινε το δικαίωμα και σε στήριζε,θα έσβηνε μια για πάντα αυτή η ιστορία.Δεν κατηγορώ τον άντρα σου,σου είπα...Όλοι έτσι είναι,και είναι φυσικά αποδεκτό.Αλλά πρέπει να βρίσκετε μια χρυσή τομή,να μην πονάς κι εσύ τόσο.

Η Γιώτα δεν είναι Αθήνα,εγώ είμαι όμως.Πάμε να την δείρουμε την πεθερά σου; :P

ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ Κ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ

ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ Κ ΑΝ ΤΗΣ ΠΕΙ Ο ΓΙΟΚΑΣ

ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ Η ΙΔΙΑ.ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΣ ΤΗΣ

ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΤΣΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!

ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ Κ ΔΕΝ

ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΕΣΥ ''ΝΙΚΗΤΡΙΑ΄΄.

ΙΣΩΣ ΑΝ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙΣ ΕΝΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΓΑΜΟ Η ΕΝΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ

ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΞΕΡΕΙΣ)

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΜΕ

ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Κ ΜΕΝΟΥΜΕ ΚΥΠΡΟ!!!!!

μενια ομοιοπαθουσα η πεθερα μου δε με βοηθησε ποτε σε καμια δουλεια ακομη και εγκυος ετοιμογεννη εκανα μονη μου γενικη καθαριοτητα και κρεμουσα κουρτινες και ο αντρας μου απων ουσιαστικα τωρα τελευταια με το τεταρτο αρχισε καπως να βοηθαει .παρτο αποφαση εισαι μονη σου στηριξου στα ποδια σου ,αυτοεξυπηρετησου και εξηγησε στην πεθερα σου οτι προτιμας να ερχεται εκει να σας βλεπει και οχι να ξεσπιτωνεται το παιδι με ηρεμο και διπλωματικο τροπο μπορεις να περασεις τις αποψεις σου και μενα η πεθερα μου σπανιοτατα ερχεται θελει να τις πηγαινουμε εκει τα παιδια ευτυχως ο αντρας μου ειναι με το μερος μου ολα αυτα τα χρονια και ετσι αποφευγω τους σχετικους καυγαδες ειχε ομως ενα κολλημα με το μπαμπα του μπαμποθρεφτο τον ελεγα συνεχεια.κουραγιο οσο ποιο νωρις στηριχτεις στον ευατο σου τοσο πιο δυνατη θα γινεις

Αχ βρε Γιωτάκι,Καλλιθέα έφαγα τα νιάτα μου...Νέος Κόσμος βλέπεις,2 στάσεις με το λεωφορείο και πίναμε καφέ με τα κολλητάρια από Καλλιθέα!

Στον έγγαμο βίο μετακινήθηκα Περιστέρι,άντε,να γυρίσουμε στις παλιές μας γειτονιές να τουλουμιάσουμε καμιά πεθερά! :P

meniamama πραγματικα ζεις τραγικες καταστασεις...τι σπαστικια που ειναι αυτη η πεθερα σου?? :P κ τι εγωιστρια κ αγενεστατη... :angry: αχ δεν μπορω..εχω ξαναπαντησει στο θεμα,αλλα οσο διαβαζω εξοργιζομαι...πρεπει να τα εχεις πρωτα καλα με τον αντρα σου κ να τα συμφωνησετε..αλλα αν ειναι ανεπιδεκτος(δεν ξερω αν το εγραψα σωστα) μαθησεως,συζητησεως κ συννενοησεως,χρησιμοποιησε πιο σκληρα μετρα...κ γω να σου πω την αληθεια δεν θα εβρισκα τα κοτσια να σταθω στα ποδια μου κ να μιλησω ανοιχτα...αλλα ετσι πρεπει να γινει...δεν την καταλαβαινω την πεθερα σου...μου τη σπαει που ''απαιτει'' να της πατε το παιδι....δικο σας ειναι...ελεος!προσπαθησε να περασει το δικο σου!οσο μεγαλωνει το παιδι κ θ'αρχισει να καταλαβαινει θα δυσκολευουν τα πραγματα...η πεθερα συ φερεται σαν να θελει κοντα της μονο τον γιο της κ το παιδι του...εσυ εισαι παραπεταμενη σε μια γωνια...δεν γινεται ετσι ομως...εισαι η ΜΗΤΕΡΑ αυτου του παιδιου κ κανεις κουμαντο εσυ!!αχ πολυ στεναχωριεμαι μ'αυτη την κατασταση...δεν θα αντεχα..ουφ... :angry: οταν θα θελει να παει το παιδι στη μανα του,να του λες θα το παω εγω βολτα,στις κουνιες,σ'ενα παρκο,σ'ενα παιδοτοπο...οσο να ναι θ'αποφευγεις να το πηγαινει συνεχεια κ θα το πιασει το υπονοουμενο...αφου η πεθερα σου ειναι τοσο εγωιστρια κ τα θελει ολα δικα της κ ολα στα ποδια της...κανε κ συ το ιδιο...το δικαιουσαι αλλωστε...εσυ το ειχες μεσα σου το παιδακι,εσυ πονεσες για να το φερεις στον κοσμο,εσυ ιδρωνεις κ θυσιαζεσαι καθε μερα για να γινει ενας αξιος ανθρωπος στο μελλον!!

Εκεί κοντά είναι το πατρικό μου...

Αχ...

Άντε να μαζευόμαστε στα πάτρια εδάφη πάλι!

Καμιά γειτονιά όπως αυτή που μεγαλώσαμε...

Καλημερα κοριτσακι μου!!Λυπαμαι πολυ για τους γονεις σου και για ολα οσα περνας!!

Διαβασα ολα τα ποστ και τα χω παρει στο κρανιο με την πεθερα σου αλλα και με τον αντρα σου!!Συγνωμη χωρις παρεξηγηση αλλα πρωτα φταιει εκεινος κι μετα η πεθερα!!

Εκεινος της εχει δωσει αυτα τα δικαιωματα,αυτη απλα τα χρησιμοποιει..

Σε εκεινον πρεπει να βαλεις χει και μαλιστα κ.....χερο!!!Να το καταλαβει καλα..αλλιως κοριτσακι παντα θα σαι λυπημενη και μονη και δεν το αξιζεις!!Αν ειναι να εισαι μαζι και μονη συγχρονως..καλυτερα μονη με το παιδι σου!!!

Ακους εκει θα το πηγαινω και αμα σου αρεσει??Για πες του κ συ η αλλαζεις τροπαριο αλλιως παιρνω το παιδι τα μαζευω κα φευγω και μεινε με τη μαμακα σου και αμα σου αρεσει!!!Θα του αρεσει???

Για πατα ενα πολυ πιο γερο ποδι καλη μου..σου αξιζει η ευτυχια η χαρα η αγαπη!!!!Εσυ δεν παντευτηκες τον αντρα σου αλλα και την πεθερα σου μαζι η μαλλον ο αντρας σου για ποιο λογο παντρευτηκε για να του μαζευεις να του μαγειρευες και να του καθεσαι??αν ειναι δυνατον να μην σε υπολογιζει..

Και πλι συγνωμη που στα λεω χυμα αλλα ετσι ειναι..εχω αδικο ρε κοριτσια??Δεν λεω να αγαπαει την μανα του μανα του ειναι αλλα η κοπελα τι ειναι??Σκλαβα του?Να υπακουει σε οτι της λενε?

Και παρε και καμια γυναικα να σε βοηθαει μια φορα το μηνα γενικη 50 ευρω θα παρει..τα αξιζεις και με το παραπανω!!!!

Ουφ τα ειπα και παλι συγνωμη!!!!

Ξέρετε στην αθήνα κάποιο συμβούλο γάμου να πάμε;είμαι σίγουρη ότι αν του μιλήσει ένας ειδικός κάτι θα άλλαζε.Δε θα μου έδινε δίκιο ο ειδικός σε ότι σας εχω γράψει;

ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΒΑΛΕ ΣΤΟ ΓΚΟΥΓΚΛ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΓΑΜΟΥ ΑΘΗΝΑ Κ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ!

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ??

Τίποτα έρχεται όπου να ναι από τη δουλειά να πάρει το παιδί να πάνε πίσω τη μάνα του στο εξοχικό.Και εγώ μόλις έρθει πρέπει να φύγω για δουλειά.Του τα πα πάλι χθες και μου λέει ότι θέλω να γίνεται μόνο το δικό μου για να είμαι ευτυχισμένη.Άκρη δε βγαίνει...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ..

ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ, ΕΙΧΕ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ, (ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ) ΠΗΡΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ (ΕΦΤΑΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ).ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΠΑΘΕ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΙ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΠΙΣΩ..

ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ..

ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ, ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΣΥΖΟΥΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ(ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΥΖΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΥΡΙΟ ), ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑ ΣΠΙΤΙ ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΡΝΙΖΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟ (ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΚΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ ΜΕ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΣΥΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ)ΜΟΥ ΦΕΡΘΗΚΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ (ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ: ΑΧ, ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΤΩ(ΝΟΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ) ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ).Η ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΗΤΑΝ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ -ΠΟΝΤΙΕΣ , Η ΜΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ Η Κα ΜΑΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ..ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΑΦΗ..

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΣ ΜΑΜΑΚΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΧΩΡΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ 2 ΜΗΝΩΝ ΕΓΚΥΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΤΛ.

ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ(ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ)ΕΚΑΤΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΝΤΑΝΤΕΥΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩς ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ..ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΟΑΣ 7 ΜΗΝΩΝ ΕΓΚΥΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΡΙΞΩ ΤΗΝ ΜΑΜΑ (ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ).

ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ, ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΕ Η ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΜΑ) ΟΤΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΑΚΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ (ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΤΗΛ?)ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΠΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΜΑΜΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ (ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ) ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ..

ΕΠΕΙΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΛ , ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΟΤΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΗΣ ΕΓΓΟΝΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ...

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ ΜΟΥ ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΘΕΣ/ΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ.

ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΣΤΑ ΤΗΛ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΕΛΙΩΝΕ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΓΕ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΕΓΩ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΚΑΙ Η ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΟΥ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΠΟΝΑΣ ΜΙΑ ΖΩΗ..ΚΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΕΣ..

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΠΤ, ΤΗΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΤΙ ΧΡΩΣΤΑΓΕ ΣΤΟΝ ΚΩΤΣΙΒΟΛΟ(Α ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ)

ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΕΙΝΗ ΕΧΑΣΕ, ΜΙΛΑΝΕ ΚΡΥΦΑ ΣΤΟ ΤΗΛ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ..ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ, ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΦΕΡΘΗΚΕ ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝΑ ΕΓΚΥΟΣ (Α, ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΟΤΙ Ο ΑΡΗΣ ΕΚΑΝΕ 2ο ΠΑΙΔΙ ΕΛΕΓΕ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΠΕΡΟΣ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ)

ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, ΜΕ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΠΤ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΖΟΥΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΑΜΟΣ..

'Η ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ ΤΑ ΘΕΛΩ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ

'Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΠΑΙΞΤΟ Μ......Σ(ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΡΕΛΙΤΣΑ, ΟΤΙ ΠΕΙ Η ΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΜΟΥ), ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΤΙΣ ΒΟΛΤΙΤΣΕΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ Η ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ?

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΧ ΧΟΡΟ (ΜΙΑ ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥΕΧΕΙ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΑΠΟ 2)ΚΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΧΑΜΟΓΕΛΩΝΤΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΧΩΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΘΕΛΕΙ(ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΩ)..

Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΟΣ ΟΥΤΕ Η ΝΥΦΗ ΚΟΡΗ..Η ΠΕΘΕΡΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ , Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΠΑΡΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΟΠΛΑ, ΟΧΙ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΛ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ.

ΟΥΦ!ΤΑ ΠΑ

Πω πω πω..Εσυ καλή μου πέρασες τεράστιο ζόρι το δικό μου δεν είναι τίποτα.Πως αντεξες όλα αυτα;πως;τα διάβασα και μου ρχεται να την σκοτώσω την πεθερά σου!(και τη δικιά μου μαζί!)παρεπιπτόντως 2 το βράδυ ήρθαν μπαμπάς και κόρη σπίτι!Άκουσον άκουσον!Που να τον αφήσει η μαμα του να φύγει;;

Βρε meniamama μου κι εσυ πως επιτρεπεις 2 η ωρα να μην εχει κοιμηθει ακομη το παιδι και να τριγυρναει μεσα στο αμαξι με τον μπαμπα του?εισαι πολυ κουλ...πατα λιγο ποδι!!!ελεος!!!και ποια ειναι αυτη που θα πει οτι εισαι ανικανη ,που καθεσαι και τα ανεχεσαι???ααααααα.......για βαλε καμια φωνη γιατι πολυ χαλαρη σε βλεπω...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...