Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ηρθα να κανω ενα μπανιο και ειπα να σας πω τα νεα!

ειμαστε στο Αττικο απο προχθες το απογευμα με εκτεταμενη αλλεργια σε ολο το κορμι , οιδηματα ακρων καα προσωπου συνοδεια πυρετου!

ως σημερα φαινεται να υποχωρει λιγο η αλλεργια αλλα οχι τα οιδηματα ... σημερα κανουμε λιγα βηματακια!

πυρετο εως 38,6 ανα 8ωρο!

αιτια: αγνωστη

κατα πασα πιθανοτητα αλλεργια σε ιο

σπανιο αλλα συμβαινει!

θα παραμεινουμε σιγουρα ως την δευτερα!

μετα βλεπουμε!

μακαρι να πανε ολα καλα!

• Απαντήσεις 79
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

αχ κοπελα μου τι μου θυμησες.....ετσι ακριβως ηταν η κορη μου τον ιουνιπο...ξυπνησε το πρωι κ ηταν ψιλα ψιλα σπυρακια ολο το κορμακι της κ μετα αυτο γινοτανε μεγαλες καντυλες κ μελανες,,οιδημα μου το παν οι γιατροι...μας κρατησαν μεσα κ αφου κατσαμε 5 μερες δεν μας ειχαν πει τι ηταν τελικα..αγνωστη αιτια απο καποιο ιο μας ειπαν...κ τελικα αφου ηρεμησε το πιδι την πηγα σε παιδοαλλεργιολογο κ διαπιστωσαμε απο εξετασεις οτι το παιδι ειχε περασει λιομωδη μονοπυρηνωση!!!!!κ οι αχρηστοι στο νοσοκομειο καθε μερα το τριπαγανε χωρις να βρουν τα αιτια!!!!ευχομαι να ναι περαστικο κ γρηγορα θα γινει καλα!!!!απλα μολις με το καλο βγηκε πηγαιθνε την σε γιατρο κ ψαξτε το!!!!!θα περιμενουμε νεα σου !!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...