Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

χρονια πολλα κ καλη χρονια φιλεναδιτσες μου!!!οπως σας ειπα εχω μπει στον 2 μηνα προσπαθειων με τα σερπαφαρ....σημερα ειμαι στην 10η μερα περιοδου κ πηγα στην γιατρο μου κ μου βρισκε 2 αυγουλακια αυτο το μηνα κ εδωσε στον αντρα μου να πινει βιταμινες;;;;γιατι αυτο;;;;δεν ξερω :S !!!ευχομαι αυτος ο μηνας να ναι ο τυχερος μας...την δευτερα θα ξαναπαω να κανουμε κολπικο υπερηχο να δουμε που βρισκομαι μιας κ θα ναι η 14ημερα!!!!το καλο με την γιατρο ειναι οτι εκτος απο Ανθρωπος κ καλη επαγγελματιας καθε φορα που την επισκευτομαι για παρακολουθηση δεν μου περνει ουτε ενα ευρω βρε κοριτσια...εχει να μου παρει λεφτα απο το τελος σεπτεμβρη που εκανα τεστ παπ!!απο τοτε παω τουλαχιστον 3 φορες τον μηνα κ δεν μου χει παρει μια!!!!!ευχομαι σε ολες μας να ναι ο τυχερος μας χρονος!!!!!!! :)

Δημοσίευση

Για να σε κάνω να νιώσεις σούπερ θα σου πω ότι είμαι έγκυος μετά απο το 2ο μήνα προσπάθειας με serpafar !!!! :silly: :silly: :silly:

Άντε λοιπόν με το καλό να έχουμε ευχάριστα και απο σένα.

Λογικό να δώσει βιταμίνες στον άντρα σου αφού προσπαθεί με φυσικό τρόπο να βοηθήσει την κατάσταση και απο τις 2 πλευρές.

Χαίρομαι που ακούω ότι υπάρχουν γιατροί-άνθρωποι πάνω απο όλα. Και εμείς είμαστε πολύ ευχαριστημένοι αν και έχω γιατρό με μεγάλη τρέλα!

Δημοσίευση

KALLI καλή χρονιά και σε σένα κούκλα μου, χρόνια πολλά, καλά κι ευλογημένα!!!!

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχεις την τύχη της nina.

Δεν έχω βιώσει την απογοήτευση του να θες ένα παιδάκι τόσο πολύ και να μην έρχεται (εμάς μας ήρθε αναπάντεχα, ούτε καν παντρεμένοι δεν ήμασταν), αλλά μπορώ στο ελάχιστο να καταλάβω πως είναι. Και δε θέλω καμία μα καμία γυναίκα να βιώνει τέτοια συναισθήματα. Το ξέρω πως δε γίνεται, γι' αυτό η Παναγία να ευλογήσει τη δική σου κοιλίτσα αλλά και των υπολοίπων που προσπαθούν καιρό σύντομα!

Δημοσίευση

νινα μου σε ευχαριστω παρα πολυ για το κουραγιο μακαρι να μεινω τωρα κ γω εγκυος!!!στον αντρα μου εδωσε το eviol να πινει ενα την ημερα!!!!

ιφιγενεια μου κ γω κοπελιτσα μου την κορη μου αναπαντεχα την επιασα ουτε καν παντρεμενοι δεν ημασταν κ εδω κ 3 χρονια ππροσπαθουμε για μωρακι αλλα μονο 2 παλλινδρομες μου ετυχαν!!!!μακαρι να ναι τυχερος ο μηνας αυτος

Δημοσίευση

ναι εχω ενα κοριτσακι 5.5 χρονων ...την γεννησα 19 χρονων...αυτο κ εαν ηταν αναπαντεχο......αλλα η μονη μας σκεψη ηταν να παντρευτουμαι αμασα οπως κ εγινε..εγω 18.5 κ ο αντρας μου 27 ανεβηκαμε τα σκαλια της εκκλησιας σε ενμαν ανοιχτο γαμο κ με κοιλια τουρλα!!!!!αλλα τωρα που το θελουμε τοσο πολυ δεν ερχεται!!!!

Δημοσίευση

ΚALLI ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 2ο ΜΗΝΑ ΜΕ CLOMIPHINE (ΙΔΙΑ ΜΕ SERPAFAR) ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ 1 Ή 2 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ? ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙΣ? ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!

Δημοσίευση

Κι εγώ έμεινα έγκυος στον τρίτο μήνα με serpafar! Εύχομαι σε όλες τις κοπέλες που περιμένουν να δουν θετικά τεστ!

Μαγδαληνή, εγώ έπαιρνα 2 την ημέρα. 1 πρωί - 1 βράδυ. Τα ξεκινούσα την 5η μέρα περιόδου και πήγαινα για υπέρηχο 12η με 13η. Καλά αποτελέσματα!!

Δημοσίευση

μαγδαληνη μου εγω τα αρχισα την 3η μερα του κυκλου εως την 7η μερα κ μετα την 10η κ την 14η παω να με βλεπει...τωρα ειχα 2 αυγουλακια σε αυτον τον κυκλο κ την δευτερα θα ξαναπαω για υπερηχο...α ξεχασα να σου πω επερνα ενα χαπι το πρωι κ ενα το βραδυ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...