Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσακια μου μη με κοροιδεψετε που το πρωτο ποστ του χρονου εχει λιγο χαζο τιτλο!!! απλα θελω τις πολυτιμες εμπειριες σας!!!

ξερω οτι στην εμφυτευση ισως βγει μια δυο σταγονιτσες αιματακι. θυμαται καμια ή εχει ακουσει αν ειχε και δυνατο πονο στη μεση ή κατω χαμηλα για λιγη ωρα???? φιλακιαααααα ευχαριστωωωω!!!!

Δημοσίευση

μανμ οντως! εχεις δικιο!!! δεν ξερω και εγω γιατι κολησα ετσι!!! ισως ειναι που επρεπε να εχω αδιαθετησει και ευτυχως δεν εχω ουτε καν πονους περιοδου ακομη!! και χαιρομαιιιιιιιιιι!!! και να μην ειμαι τωρα,τον αλλο μηνα!!!! χααχααχαχα

Δημοσίευση

mikroula πραγματικα νομιζα αναφεροσουν σε καμια εμφυτευση μαλλιων και εψαχνα να δω που κολλαει το αιματακι :dry::dry::dry: σε αυτο που ρωτας ναι εχω διαβασει οτι ειναι μερικα συμπτωματα..το εχω ξανα ακουσει απο κοπελες

Δημοσίευση

axxaxaxaxaxxa libertaki οντως ο τιτλος μου ηταν ακυρος!!! χιχιχιχιχιαιαχιαχιαχιιααχιαχιιαχιιαχιχαι

μακαρι να το ειχα και εγω αυτο το συμπτωμα!!!΄;)

ιφιγενεια ετσι πρεπειθ να ημαστε αισιοδοξεςςςςς!!!!!!!!!!! ή απλως χαζο παιδι χαρτα γεματο οπως ειμαι εγω!! αχααχχα

Δημοσίευση

liberty81 έγραψε:

mikroula πραγματικα νομιζα αναφεροσουν σε καμια εμφυτευση μαλλιων και εψαχνα να δω που κολλαει το αιματακι :dry::dry::dry: σε αυτο που ρωτας ναι εχω διαβασει οτι ειναι μερικα συμπτωματα..το εχω ξανα ακουσει απο κοπελες

smileyvault-cute-big-smiley-animated-044.gif

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...