Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΗΛΑΣΜΟΣ

Recommended Posts

βασικα θελω να παω γυμναστηριο ενω θηλαζω

πιστευω μπορω ετσι?

μηπως ξερετε αν καποια ασκησει δεν κανει να την κανω?

η μηπως δεν κανει καθολου?

αν ξερετε θα με βοηθουσατε πολυ

ευχαριστω

επισης πιστευω χαμαμ και σαουνα κανει αν κανω

σαουνα εκανα και το σαββατοκυριακο πηγαμε σε ενα τελειο ξενοδοχειο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειχα ρωτησει γυμναστρια και μου ειχε πει οτι υπαρχουν καποιοι περιορισμοι."Πχ δεν κανει να κανεις το μηχανημα δονησεων

Καλυτερα να το συζητησεις με καποιον γυμναστη.

Λυπαμαι αλλα δεν κανει να κανεις γυμναστικη . Με τη γυμναστική το στηθος κουνιέται και το γαλα γινεται milk ..... shake !!!! :P :laugh: :laugh:

Φυσικα καιμπορεις να κανεις τα παντα και διαφωνω μην ρωτησεις γιτι οι περισσοτεροι δεν ξερουν και θα ακουσεις 1002 ανοησιες !

Κορίτσια η μαία μου είχε πει ήπια γυμναστική γιατί λέει ότι με την πολύ έντονη γυμναστική εκρινεται γαλακτικό οξύ και μπορεί να επηρεάσει τη γευση από το γάλα.

Τελικά ούτε αυτό ισχύει;;; :angry::angry::angry::angry:

Ολο σαχλαμάρες μας λένε νομίζω.

Μπορει μια γυναικα ν κανει μεχρι και πρωταθλητισμο ! Ακολουθει και ακουει το σωμα της ποσο αντέχει και συνεχίζει .

Γενικοτερα συστνεται η ηπια γυμναστική μετα τις 40 μερες για να μπορεσει η μητερα να αναρωσει και να επανελθει τελειως . Δεν εχει σχεση με τον θηλασμο . Οι γιαγιαδες που δουλευαν στα χωρια ολη μερα και θηλαζαν φυσικά αρκετα χρονια , καταπονουνταν λιγοτερο ?

Παναγιώτα και το τζατζικι που τρως αλλαζει τη γευση του γαλακτος :P

Α,θα σου πω εγώ,που γυμνάζομαι!

Γυμνάζω πολύ τα σαγόνια μου,μασουλώντας γλυκάκια και φυσικά στο καναπέ,πάνω τα χεράκια,κάτω τα χεράκια και κάνοντας ζάπινγκ! :laugh:

Αστειεύομαι.

Απ'ό,τι ξέρω μπορείς να γυμναστείς κανονικά.

Εγώ ψηφίζω διάδρομο ή ποδήλατο. ;)

Λαλά αυτό για τις γιαγιάδες το έλεγα στη μάνα μου.

Συγκεκριμένα τηε έλεγα "Η γιαγιά θήλασε 7 παιδιά χωρίς σύμβουλους θηλασμου και χαζοθήλαστρα και όλη μέρα δούλευε στο χωράφι και δε θα τα καταφέρω εγώ;"

Μιλάμε μακάρι να ζούσε.Η γυναίκα πιστευω πώς σε αυτό το θέμα θα με βοήθουσε πολύ με τόση πείρα.

Ξεφυγα λίγο αλλά το θυμήθηκα. :blush::blush::blush::blush:

LaLa έγραψε:

Λυπαμαι αλλα δεν κανει να κανεις γυμναστικη . Με τη γυμναστική το στηθος κουνιέται και το γαλα γινεται milk ..... shake !!!! :P :laugh: :laugh:

!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: μέχρι να διαβάσω το τέλος αναρρωτιώμουν: είναι σοβαρή? :laugh:

και πού να βρεις και καλαμάκι να το πιεί?!!

Αχ λαλα καλα που το ειπες...καιρος ο Χριστοφορακος να μαθει να πινει και αλλα ποτα πέραν του γαλακτος!!!

χιχιχιχι.

Θαλασσα, κανε γυμναστικη αφοβα. Εγω κανω κοιλιακους και καποιες ασκησεις για τα πλευρα και τημεση- λογω προβλημαος. Επισης κανω ποδηλατο- αραια και που...ποναει ο πισινος μου αμα κανω συχνα- μια χαρα θηλαζω...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...