Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΣΕ ΟΛΟΥΣ ..ΤΥΧΑΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΙΣΙΟ ΚΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ ΣΕ ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ..ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΕ ΦΥΣΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΒΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΜΤΙΣΩΜΑΤΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.....ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΕΔΕ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΤΡΩΝΕ ΜΟΣΧΑΡΙ?ΕΠΙΣΞΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 3 ΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ.....(ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ...ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΗΡΕΣ)

ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΒΟΥΒΑΛΙΣΙΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ

ΒΟΥΒΑΛΙ ΣΙΔΗΡΟΣ 2

ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΙΔΗΡΟΣ 0,3-1,6

Δημοσίευση

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΜΑΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΛΑΣ...ΒΟΥΒΑΛΙΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝΝΝ...ΑΥΥΡΙΟ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ

Δημοσίευση

Το βουβαλίσιο κρέας είναι πιο σκούρο από το μοσχαρίσιο και χρειάζεται περισσότερη ώρα βράσιμο!

Είναι πολύ νόστιμο!!!

Έχω μαγειρέψει αρκετές φορές!

Μου το φέρνουν από τις Σέρρες από ένα αγρόκτημα!!

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

Δημοσίευση

antroula έγραψε:

ΜΜΜΜΜ ΘΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΕΧΕΤΕ ΜΑΓΑΖΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ...ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ

Είχαμε ένα κάποτε αλλά έκλεισε!

Εδώ βλέπεις φρούτα και λαχανικά

υπάρχουν στων περισσότερων τα περιβόλια

και τους κήπους.

Ο μπαμπάς μου π.χ φυτεύει και τρώμε μπρόκολα,

λάχανα,κουνουπίδια,ντοματες,πεπόνια,καρπούζια...

Τώρα για κρέατα συμβαίνει κάτι ανάλογο.

Ο κρεοπώλης που είναι και φίλος μας

φέρνει και Χιώτικα κρέατα και πουλερικά.

Αλλά βουβαλίσιο κρέας...... :(

Δημοσίευση

antroula, εχεις αναλαβει τη διατροφικη μας ενημερωση... :);)

Σε ευχαριστουμε για τις πληροφοριες, αναξαρτητως αν κανει για μωρο ή οχι, θα το ψαξω, φαινεται πολυ καλο και για εμας... Ο αντρας μου εχει στιγμα και κατα καιρους αισθανεται κωπωση απο χαμηλο αιματοκριτη, ισως ενα πιο ενυσχημενο σε σιδηρο και πρωτεινη κρεας, βοηθησει... :unsure:

• 7 months later...
Δημοσίευση

Καλημέρα και καλός σας βρήκα.

Βουβαλίσιο κρέας μπορώ να σας προμηθεύω εγώ σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες για το βουβαλίσιο κρέας και το πώς μπορείτε να το προμηθευτείτε μπορείτε να επισπευτείτε την ιστοσελίδα μου ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2327041151.

Θα χαρώ να σας εξυπηρετήσω.

www.farmakerkinis.gr

Παπαδόπουλος Βασίλειος

Κτηνοτρόφος βουβαλιών – Κρεοπωλείο & επεξεργασία κρέατος.

Κερκίνη Σερρών

Δημοσίευση

Μαλλον απο σας μου εφερε η κουμπαρα μου κρεας βουβαλισιο τοτε.

Ερωτηση..υπαρχει κανεν ακολπο για λιγοτερο βρασιμο- εβραζε κοντα στο δυωρο για να μαλακωσει ακρετα και να το δοσω στον μικρο.

Δημοσίευση

Είναι πολύ πιθανό να είναι δικό μου το κρέας που σας έφεραν.

Το κρέας χρειάζεται περισσότερο βράσιμο από το βοδινό γιατί είναι ελευθέρας βοσκής.

Μια χύτρα ταχύτητος θα μειώσει το χρόνο βρασίματος και θα μαλακώσει αρκετά το κρέας.

Δημοσίευση

χαιρομαι πολυ που βρεθηκε καποια ακρη για βουβαλισιο κρεας...τωρα εγω που ανοιξα αυτο το θεμα θαθελα να σας ρωτησω..το εξης μιας και ειστε ειδικος...τις διαφορες αναμεσα σε βουβαλισιο κρεας και μοσχαρισιο βιολογικο.

διοτι αλλο φυσικο αλλο βιολογικο ετσι?θαθελα τα υπερ και τα κατα εαν γινεται ευχαριστω πολυ

• 4 years later...
  • 10 months later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και εγω πιστευω δυστυχως οτι υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις γιαυτο πολλες φορες ισως πρεπει να αποφευγουμε καποιους και μονο απο ενστικτο. Εσεις που κυκλοφορειτε κιολας κοριτσια μου να βαζετε και ενα ματακι δεν ειναι μονο χαριτωμενο ειναι και χρησιμο καμια φορα☺️☺️
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι κ γω πιστευω στην αρνητική ενέργεια π έχει ένας άνθρωπος. Αυτό π λέμε μένει τ ματι του πάνω σου ρε παιδι μου. 
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!  Να συνεχίσετε έτσι με την εισαγωγή γαλακτοκομικων εύχομαι!!  
    • Αχ αυτό με τα σημάδια πόσο σε καταλαβαίνω! Γερά να ειναι τα παιδάκια μας!  Επίσης εγώ πιστεύω πολυ στην αρνητικη ενέργεια ενός ανθρώπου.  Και μην γελάσετε αλλά το Σάββατο με είδε μια που οπότε την βλέπω όλο κάτι γίνεται και η συγκεκριμένη είχε γυρίσει και είπε όταν έμαθε πως είμαι έγκυος πριν 3 βδομάδες πως γιατί κάνω δεύτερο και αν έχω λεφτά να το συντηρησω και την Κυριακή έπαθα αυτό που έπαθα.  
    • Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...