Μετάβαση σε περιεχόμενο

λετε να;

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ,ΑΜΕΣΩς!!!!!!!!ΤΙς ΠΡΟΣΕΥΧΕς ΣΑς,ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΕΕ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥς ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 77
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Vaster συγχαρητήρια!

Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να κρατήσεις το παιδάκι σου αγκαλιά!!!

Όλη η θετική ενέργεια μαζί σου!!!! Κι ένα καρματάκι!! :)

vaster συγχαρητήρια :woohoo: Είδες που σου λέγαμε όλες να κάνεις τεστ εγκυμοσύνης και εσυ δεν μας άκουγες.

Σου έυχομαι να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!!!

Με το καλό!!!

vaster έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ,ΑΜΕΣΩς!!!!!!!!ΤΙς ΠΡΟΣΕΥΧΕς ΣΑς,ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΕΕ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥς ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!!!!

Συγχαρητήρια κοριτσάρα μου!!! Με το καλό και μ'ένα γερό μωράκι!! Όλα θα πάνε τέλεια!! Θα το δεις!! Κοίτα ν'απολαύσεις αυτές τις στιγμές!! Είναι ανεπανάληπτες!!!

vaster η ιστορια σου και η ιστορια της ran με εκαναν να γραψω εδω....ηταν τα πρώτα που διαβασα κ εκλαιγα...οχι μονο για μενα κ για σας.πραγματικα χαρηκα παρα πολυ κ ευχομαι ο θεος να ακουσει ολες τις προσευχες μας κ να σε βοηθησει...να σου χαρησει ενα υγειες μωρακι.

να στε καλα κοριτσαρες μου!αντε επιτελους ας χαρουμε και μεις οι καμενες..αχ ΘΕΕ ΜΟΥ να πανε ολα καλα,σας ευχαριστω κοριτσια και στα δικα σας συντομα!!!ραφαελ μου να σαι καλα.dallia το ξερω πως ειναι ανεπαναληπτες στιγμες,το χω ζησει αλλα οχι μεχρι τελος...πιστευω αυτη την φορα να ολοκληρωθει!!!

συγχαρητηρια κοπελαρα μου σου ευχομαι μια τελεια εγκυμοσυνη και ενα υγιεστατο μωρακι να σε ζουζουνιζει :kiss:

παρε και ενα καρματακι για καλη τυχη :woohoo:

vaster έγραψε:

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

vaster μου πολλα συγχαρητηριαααααααα

με το καλο κουκλιτσα μου ολα να σου πανε καλα

να εχεις μια ηρεμη εγκυμοσυνη κ

με το καλο να κρατησεις το σπορακι σου αγκαλιτσα

:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Vaster και εγω αυτο το μήνα έμαθα ότι είμαι έγκυος μετά απο 5 μήνες προσπάθειας! Η τελευταία μου περίοδος ήταν 3/12/09! Εσύ? Τουλάχιστον να λέμε τις ανυσηχείες μας μαζί τι εξετάσεις κάνουμε κ.τ.λ.....! Φιλάκια και εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή εγκυμοσύνη.....!

Vaster ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!

Χαίρομαι τόοοσο πολύ για σένα!!!!!

Ολα θα πάνε τέλεια!!!! Να πάς στον γιατρούλη σου και να παρακολουθείς κατά γράμμα τις οδηγίες του και η Παναγίτσα να βάλει το χεράκι της να το κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου γερό!

vaster συγχαρητηρια ευχομαι ολα καλα να πανε,να προσεχεις ζησε τον παραδεισο σου αυτους τους 9 μηνες και μην σε νοιαζει τιποτα.........katekargi ευχομαι και σε σενα την δευτερα να μας εχεις καλα αποτελεσμετα ας ο καλος θεουλης να χαρισει σε ολες εμας που προσπαθουμε για μωρακι.

VASTER μου γλυκια μου,τι υπεροχα νεα ειναι αυτα???????? :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

σου ευχομαι τα καλυτερα,να εχεις την πιο υπεροχη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):)

ολα θα πανε καλα αυτη τη φορα,μην ανησυχεις,κι εγω το ιδιο αγχος ειχα,αλλα να που ολα πανε καλα με τον παιδαρο μου!!!τον περιμενω πως και πως!!!!

φιλακια!!!!!!! :kiss:

ευχαριστω οσες μου συμπαρασταθηκαν απο την αρχη,και φυσικα και τις νεες φιλες μας!!30/11 ειχα τελευταια περιοδο.alkost με το καλο ο παιδαρος!!

koritsia mou ekana simera xoriakoula k vgike thetikotati...oxi mono eimai egkuos alla eimai k 8misi evdomadw...:) :) eixa meinei egkuos apo tn proigoumeno mina k den pira k xampari giati eixa kanonikotata periodo...alla twra 3 meres prin kanw tn xoriaki eixe arxisei k me pethene to stomaxi mou...sun ola ta alla sumptwmata...Vaster mou twra tha ta lem k gia ts egkymosunes mas...ax eimai toso xaroumeni!!!!

vaster και katekargi σας εύχομαι να έχετε μια υπέροχη εγκυμοσύνη. Συγχαρητήρια κορίτσια ειλικρινα χάρηκα πολύ με τις ανακοινώσεις της εγκυμοσύνης σας.

Φιλάκια

Katekargi να σε ρωτήσω κάτι τον προηγουμενο μήνα είχες κανονικά περίοδο ή ήταν ελαφρώς μειωμένη?

:kiss:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ PLEASE, MHN ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ!

ΟΧΙ ΒΑΡΗ

ΟΧΙ ΑΠΟΤΟΜΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΗΡΕΜΙΑ Κ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ.

ΚΟΥΡΑΣΤΗΤΕ ΑΠΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!!!

συγχαρητηρια και παλι απο μενα κοριτσια.........να προσεχετε παρα πολυ,katekargi και εγω εχω αυτην την απορια τον προηγουμενο μηνα πως ηταν η περιοδος σου κανονικη?

καλε τι γινεται εδω κι εγω κοιταζω στις ανακοινωσις??????

και στα δυο κοριτσια να ευχηθω συγχαρητητια και ολα να πανε τελεια!!!!

:):):)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...