Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αχαχαχαχα.... Να σε ρωτήσω κάτι και αν βρεις την απάντηση κερδίζεις ένα κιλό τουλούμπες!!!!

Πόσες τουλούμπες μπορεί να φάει άνθρωπος στην καθισιά χωρίς να ξεράσει (με το μπαρδόν κιόλας!)... Λάθος.. Πόσα τουλουμπάκια, από αυτά τα μικρά που είναι σαν ντολμαδάκια.

• Απαντήσεις 300
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ifigeneia έγραψε:

Παράθεση
Αχαχαχαχα.... Να σε ρωτήσω κάτι και αν βρεις την απάντηση κερδίζεις ένα κιλό τουλούμπες!!!!

Πόσες τουλούμπες μπορεί να φάει άνθρωπος στην καθισιά χωρίς να ξεράσει (με το μπαρδόν κιόλας!)... Λάθος.. Πόσα τουλουμπάκια, από αυτά τα μικρά που είναι σαν ντολμαδάκια.

καλά τώρα αυτά που ρωτάς ειναι πολυ προσωπικά αλλά επειδή εισαι εσυ θα κανω μια εξαιρεση!!!! :P

Λοιπον να σκεφτώ...χμ...αν δεν έρθει ο Λουμπας να τα φάει, που λεει και το ανεκδοτο, μπορει να φαει....1κιλο & 230 γραμ.

ΤΟ ΒΡΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ???? :P

Δημοσίευση

Ε το ξεφτίλισες το θέμα.. Πόσα κομμάτια εννοούσα, όχι πόσα γραμμάρια!

Τεσπα, επειδή είσαι εσύ, θα σε απαντήσω...

28!!!! Ο άντρας μου! Γι'αυτό στάζει σιρόπι!!! :P

Και όχι, για να σε προλάβω, δεν τον πίκρανα εγώ και το έριξε στα τουλουμπάκια!!! :lol: :silly:

Α, ρίξε ανέκδοτο με Λούμπα!

Δημοσίευση

Επ!!Τι γινεται εδω???Κατι ακουσα για τουλουμπακια :P !!!!!

Μεγα τουλομποφαγος κ εγω!!!Ιφιγενεια μπορει να μην τρωω 28 :woohoo: στην καθισια μου,σαν τον αντρα σου...αλλα οποτε βρω τα τσακιζω!!!Ειμαι αργη δυναμη εγω...τσακιζω το κουτι καθόλη τη διαρκεια της μερας :silly: !

Σιγουρα θα μπορουσε να συναγωνιστει με τον δικο μου...μαχη γινεται καθε φορα :laugh: !!

Ζαχαρενιααααα......ανεκδοτοοοοοο!!!!

Δημοσίευση

Εγώ θυμάμαι δύο στιγμιότυπα:

1) Παλιά ήταν στη μόδα κάτι φουστίτσες σε στυλ λαμπάντα. Ένα καλοκαίρι λοιπόν όπου ήμασταν στο χωριό του πατέρα μου, μας έστειλε η γιαγιά μου, εμένα και τη ξαδέρφη μου (πρέπει να ήμασταν γύρω στα 13-14)για ψώνια στο μπακάλικο του χωριού. Πήγαμε λοιπόν και εμείς να ψωνίσουμε φορώντας κάτι τέτοιες φουστίτσες χωρίς όμως να λογαριάσουμε τον αέρα που φύσαγε εκείνη τη μέρα ο οποίος, όπως καταλαβαίνετε μας πήρε και μας σήκωσε και φανήκανε όλα :blush: και εμείς να κρατάμε τις σακούλες με τα ψώνια και να μη μπορούμε να κρατήσουμε τις φούστες που ανεμίζανε :S...και να περνάμε απ' το καφενείο του χωριού και να μας κοιτάνε ΟΛΟΙ :woohoo:.Ε, μετά από αυτό δε ξαναβγήκαμε απ' το σπίτι της γιαγιά μου εκείνο το καλοκαίρι.. :P

2)Ένα βράδυ (αρκετά χρόνια πίσω, όταν ήμουν ελεύθερη κι ωραία :P )είχαμε βγει με παρέα και είχαμε πάει στα μπουζούκια. Για να πας στην τουαλέτα έπρεπε να κατέβεις κάτι σκαλάκια τα οποία και κατέβηκα σωρός κουβάρι καθότι φορούσα και ψηλά τακούνια και παραπάτησα. Το αποτέλεσμα ήταν ότι με πήραν σηκωτή από το μαγαζί γιατί είχα στραμπουλήξει τον αστράγαλό μου και πονούσα φρικτά :S από τότε δεν ξανάβαλα ψηλό τακούνι!!

Δημοσίευση

Κορίτσια,εντάξει,είστε φοβερές!Έχω λιώσει :woohoo:

Δυστυχώς και εγώ ξεχνάω τις γκάφες μου :dry: Ειδικά μαζί με την παρέα μου έχουμε κάνει απίστευτα πράγματα :P

Θα σας πω ό,τι θυμάμαι... ;)

...Έχω πει τον Στέλιο Δημήτρη και Σπύρο σε άκρως ερωτικές στιγμές! :laugh: :blush:

...Έχουμε ξεχάσει το μωρό στην παιδίατρο :blush:

...Είμαστε στο Mall-προ μπέμπας- και περπατάμε δίπλα δίπλα.Μου έρχεται αναλαμπή οτι έχει γενέθλια ένας φίλος και βγάζω το κινητό να του στείλω ένα μήνυμα,ενώ παράλληλα συνεχίζω να μιλάω στο Στέλιο,που δεν απαντάει :P Φυσικά,μετά διαπιστώνω οτι μιλάω σε έναν άγνωστο που με κοιτάει απορημένος :blush:

...Καλοκαίρι,στο σπίτι μιας φίλης μου,έχουμε μαζευτεί όλη η παρέα για να παίξουμε Μονόπολη και να φάμε κρέπες με παγωτό.Πάω μέχρι την κουζίνα για να φέρω το παγωτό(καθόμασταν στο μπαλκόνι).Διασχίζω τον διάδρομο,μπαίνω στο ένα υπνοδωμάτιο και πέφτω πάνω στην σίτα(κοίταζα τους φίλους μου και όχι το παράθυρο :P ).Έσκισα την μισή σιτα και φυσικά τα παιδιά γελάνε ακόμα :laugh: :blush:

...Περιμένω τηλεφώνημα απο την κολλητη μου.Χτυπάει το τηλέφωνο,το σηκώνω χωρίς να δώσω σημασία στον αριθμό που εμφανίζει,και αρχίζω να μιλάω!Αποτέλεσμα:Η κουτσομπόλα θεία που είχε πάρει για να ρωτήσει τηη μαμά μου μια συνταγή για τυρόπιττα,έμαθε όλα τα ερωτικά μου και όλες τις βρισιές που ήξερα! :blush:

...Έχω πάει στο φουρνο και μαζί με το ψωμί ζήτησα και μια...Vodafone των 10! :woohoo: :silly: :blush:

...Έχω ξεχάσει το μωρό μέσα στο αμάξι και μάλιστα αναρωτιόμουν πού είναι :huh::blush:

...Έχω πάει σε πάρτυ που γινόταν τις Απόκριες-αλλά δεν ήταν μασκέ-ντυμένη Κλεοπάτρα :laugh: :blush:

...Έχω τραγουδήσει δυνατά την ώρα του μαθήματος :woohoo: :blush:

...Έχω ξυπνήσει το βράδυ και έχω αναρωτιθεί ''Ποιος κλαίει;'' :dry::blush: (Τι καλή μάνα που είμαι... :( )

...Στο κέντρο με μια φίλη,θάβαμε μια κοπέλα,και -ώ θαύμα!-ήταν απο πίσω μας! :woohoo: :blush: (Να σημειώσω οτι η συγκεκριμένη πήγαινε σπάνια για ψώνια στο κέντρο! :huh: Τύχηηηηη :P )

...Στο κέντρο πάλι,με έναν πρώην μου!Χριστούγεννα,γινότανε χαμός και σπρώχναμε για να προχωρήσουμε.Και-τι σύμπτωση!-στα 10 μέτρα οι γονείς μου :P:blush:

...Στην πισίνα,στο εξοχικό μιας φίλης μου,έχω πατήσει στο στρώμα(πίστευα μάλλον οτι θα με αντέξει :P ),φυσικά το στρώμα υποχώρησε και εγώ χτύπησα το κεφάλι μου στα πλακάκια :S:blush:

Αυτά προς το παρόν.Θα ανοίξω το χρονοντούλαπο να θυμηθώ και άλλα... ;)

Δημοσίευση

Σε ένα ζαχαροπλαστείο κάποιος ρωτά τον υπάλληλο:

''Τι γλυκό είναι αυτό;''

Ο υπάλληλος απαντά: "Τουλούμπα'' κι αυτός γεμάτος απορία ρωτά:

''Καλά, αν δεν έρθει ο Λούμπας να το φάω εγώ;;;''

αυτο ηταν ολο και ολο το ανεκδοτακι!!! :laugh:

Δημοσίευση

Hope αυτος ειναι ο φοβος του αντρα μου :woohoo: !!!Ειμαι τοσο αφηρημενη κ κανω τοσες γκαφες που ολο μου λεει "κοιτα μα ξεχασεις πουθενα το μωρο κ τρεχουμε!!!!!" Ολα τα εχω κανει εκτος απο αυτο :P

Αφηρημαδα ειναι!Τουλαχιστον το θυμασαι εγκαιρα ;)

Δημοσίευση

αχαχαχαχαχαχαχαχαχα καλα δεν τα διαβασα ολα αλλα οσα διαβασα ηταν θεικα!!!!!!

Αχ κ εγω εχω κανει πολλες γκαφες κ εχω γινει παααααααρα πολλες φορες ρεζιλι... Αλλα θα σας γραψω μονο 2 που εχω προχειρα

Πριν 1.5 χρονο ειχαμε παει με τον αντρα μου κ κατι φιλους διακοπες στη Ζακυνθο. Εκει εμεινα κ εγκυος :kiss: Μπαινω που λετε στη θαλασσα και επειδη ειμαι κ πολυ γοργονα κ κολυμπαω ταχυτατα,κανω μια βουτια κ μολις σηκωνομαι (με καμαρι κιολας γιατι ηταν μεγαλη κ βαθια η βουτια) και ειχε βγει τελειως το σουτιεν του μαγιω!! Καλα ηταν θεικο γιατι οπως βγηκα τεντωθηκα κιολας και ενιωθα υπεροχα με μια μαγικη αισθηση ελευθεριας!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: Καταλαβα οτι κατι συμβαινει οταν αρχισαν να μου σφυριζουν ολο και περισσοτεροι τυποι στην παραλια B)B)

Η δευτερη φορα ηταν οταν ειχαμε παει να ψηφισουμε στην Αλεξανδρουπολη στις τελευταιες εκλογες. Δε μου ειχε ερθει μεχρι τοτε περιοδος και δεν ενιωθα κατι υποπτο. Βγαινουμε για καφε λοιπον με εναν φιλο του αντρα μου και ξαφνικα νιωθω μια υγρασια... Μπα λεω η ιδεα μου θα ειναι... και ομως, παω στην τουαλετα και βλεπω πως ημουν μουσκεμα!!!!!! Παει κ το ασπρο παντελονι που φορουσα!!! Και καθως ηταν και Κυριακη εψαχνε ο φιλος του αντρα μου τα περιπτερα μπας κ ειχε κανενα σερβιετες και ο αντρας μου επαιρνε τηλεφωνα γνωστες του (γιατι αυτος ειναι απο εκει) μπας κ εχουν να μου δωσουν ενα βρακι!!!! :blush::blush: Γιατι δεν ειχα παρει δευτερο μαζι!!!!!!!!!!!!! Ελεος??

Δημοσίευση

lena-χθες :laugh: εμαθα πολλα απο την ιστορια που μολις μα αφηγηθηκες με τοσο ζωηραδα:

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ 1 : ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΒΡΑΚΙ

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ 2 : ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΚΑΣΤΡΩΘΩ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕ

Δημοσίευση

zaxarenia έγραψε:

Παράθεση
Σε ένα ζαχαροπλαστείο κάποιος ρωτά τον υπάλληλο:

''Τι γλυκό είναι αυτό;''

Ο υπάλληλος απαντά: "Τουλούμπα'' κι αυτός γεμάτος απορία ρωτά:

''Καλά, αν δεν έρθει ο Λούμπας να το φάω εγώ;;;''

αυτο ηταν ολο και ολο το ανεκδοτακι!!! :laugh:

Καλο!!!

Μια τουλουμπα στη ζαχαρενια παρακαλω κ γρηγορα :P;) !!

Δημοσίευση

Lena_thess :laugh: :laugh: :laugh: Φοβερή!

Κάτι ακόμα!(Ένα ένα τα θυμάμαι!)

...Είχαμε πάει για καφέ με τις φίλες μου(πριν καμιά πενταετία).Πάνω στην χαρά μας( :P )κάναμε σαν χαζά!Είχαν μόλις τελειώσει και οι εξετάσεις του σχολείου και είχαμε κέφια...τελοσπάντων!Καθήσαμε σε μια καφετέρια και κάναμε αναπαράσταση κάποιων κινήσεων που κάνουν οι γονείς μας σε εστιατόρια ή καφετέριες.Για να καταλάβετε τι περίπου εννοώ,την κίνηση του χεριού(σαν να γράφουμε)όταν θέλουμε να ζητήσουμε απο τον σερβιτόρο τον λογαριασμό :laugh: Κάνει ,λοιπόν,μια φίλη μου την κίνηση που έκανε ο μπαμπάς της για να ζητήσει νερό.Σήκωσε το ποτήρι,γυρισε προς την πλευρά του μαγαζιού(καθόμασταν έξω)και επί κανενα πεντάλεπτο είχε σηκωμένο το χέρι της και μετακινούσε μέσα σε αυτό τον αντίχειρα της!!! :woohoo: Εμείς είχαμε λιώσει,για αυτό και το συνέχιζε.Τα γέλια μας κόπηκαν όταν μετά απο 2 λεπτά είδαμε την σερβιτόρα της καφετέριας να έρχεται με μια κανάτα :blush::blush::blush: Ντραπήκαμε πάρα πολύ εκείνη τη μέρα! :blush:

Δημοσίευση

Καλά Λένα έχω ψοφήσει στο γέλιο..Καλά μωρή σου έφυγε το σουτιέν κι εσύ δεν πήρες χαμπάρι;;;Ήμαρτον!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Λοιπόν κορίτσια έχω κι εγώ κάτι να σας πω που θυμήθηκα!!!!

Πριν 2,5 χρόνια κι ενώ ήταν ο πρώτος καιρός συγκατοίκησης με τον αντρούλη μου έρχεται μια θεία του Γιώργου από το χωριό (αδεφή του πατέρα του που δεν έχει παιδιά και έχει τον άντρα μου σαν παιδί της!!Και νονά του επίσης!!!)

Εγώ δεν τη χωνεύω καθόλου, έχω τσακωθεί πολλές φορές μαζί της και ο άντρας μου ξέρει τα συναισθήματα που τρέφω γι'αυτήν... :angry::angry:

Είχε έρθει λοιπόν να μείνει σπίτι μας για 3 μέρες για να κάνει κάτι εξετάσεις και το μεσημέρι έχει πάει για ύπνο..Εγώ διάβαζα γιατί είχα εξεταστική!Εν τω μεταξύ έχει πάρει το ασύρματο τηλέφωνο του σπιτιού ΜΑΣ μαζί της, δίπλα στο κομοδίνο!!Εγώ φυσικά έχω γίνει πυρ και μανία... :angry::angry::angry:

Μου στέλνει μήνυμα στο κινητό μου η κολλητή μου και μου λεει να σε πάρω σπίτι στο σταθερό;;;;Και απαντάω εγώ: "Οχι...Το έχει πάρει μαζί της η αχώνευτη το σταθερό και ροχαζλίζει..Μάλλον περιμένει τηλέφωνο από τον Άγιο Πέτρο να της πει πότε θα έρθει να την πάρει..

Παραλήπτης:Αγαπούλα μου!!!(Έτσι είχα περασμένο στο κινητό τον άντρα μου!)...Και αντί να το στείλω στην κολλητή μου, το έστειλα στον άντρα μου..... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Τον πήρα τηλ σαν βρεγμένη γάτα, προσπάθησα να δικαιολογηθώ, αλλά μάταια...Μου είπε μόνο ότι θα έπρεπ να ντρέπομαι που μιλάω έτσι για μια μεγάλη γυναίκα (70 χρονών τότε)...

:blush::blush::blush::blush:

Ντράπηκα, αλλά το ευχαριστήθηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!Είμαι κακιά;;;;;;;;;; :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

mpempoula16 έγραψε:

Παράθεση
Καλά Λένα έχω ψοφήσει στο γέλιο..Καλά μωρή σου έφυγε το σουτιέν κι εσύ δεν πήρες χαμπάρι;;;Ήμαρτον!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Λοιπόν κορίτσια έχω κι εγώ κάτι να σας πω που θυμήθηκα!!!!

Πριν 2,5 χρόνια κι ενώ ήταν ο πρώτος καιρός συγκατοίκησης με τον αντρούλη μου έρχεται μια θεία του Γιώργου από το χωριό (αδεφή του πατέρα του που δεν έχει παιδιά και έχει τον άντρα μου σαν παιδί της!!Και νονά του επίσης!!!)

Εγώ δεν τη χωνεύω καθόλου, έχω τσακωθεί πολλές φορές μαζί της και ο άντρας μου ξέρει τα συναισθήματα που τρέφω γι'αυτήν... :angry::angry:

Είχε έρθει λοιπόν να μείνει σπίτι μας για 3 μέρες για να κάνει κάτι εξετάσεις και το μεσημέρι έχει πάει για ύπνο..Εγώ διάβαζα γιατί είχα εξεταστική!Εν τω μεταξύ έχει πάρει το ασύρματο τηλέφωνο του σπιτιού ΜΑΣ μαζί της, δίπλα στο κομοδίνο!!Εγώ φυσικά έχω γίνει πυρ και μανία... :angry::angry::angry:

Μου στέλνει μήνυμα στο κινητό μου η κολλητή μου και μου λεει να σε πάρω σπίτι στο σταθερό;;;;Και απαντάω εγώ: "Οχι...Το έχει πάρει μαζί της η αχώνευτη το σταθερό και ροχαζλίζει..Μάλλον περιμένει τηλέφωνο από τον Άγιο Πέτρο να της πει πότε θα έρθει να την πάρει..

Παραλήπτης:Αγαπούλα μου!!!(Έτσι είχα περασμένο στο κινητό τον άντρα μου!)...Και αντί να το στείλω στην κολλητή μου, το έστειλα στον άντρα μου..... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Τον πήρα τηλ σαν βρεγμένη γάτα, προσπάθησα να δικαιολογηθώ, αλλά μάταια...Μου είπε μόνο ότι θα έπρεπ να ντρέπομαι που μιλάω έτσι για μια μεγάλη γυναίκα (70 χρονών τότε)...

:blush::blush::blush::blush:

Ντράπηκα, αλλά το ευχαριστήθηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!Είμαι κακιά;;;;;;;;;; :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΕΙΣΑΙ ;)

Δημοσίευση

Παιδιά είναι δυνατόν να μην έχω πρόβλημα με την πεθερά μου , να την λεχω σαν μαμά μου και να έχω με αυτήν;;;;;Και με την άλλη της αδερφή...Επίσης γριά επίσης χωρίς παιδιά που πάντα έχουν άποψη για όλα... :angry::angry::angry:

Αλλά εγώ το ανοίγω το στοματάκι μου και όποια πάρει ο χάρος!!!!!Δε χαρίζω κάστανα!!!! :angry::angry:

Δημοσίευση

Πηγαινα για το ραντεβου που ειχα στο παιδων στο αλλεργιολογικο...καταιβενω απο το αμαξι κ στηριζομαι στο τακουνι της μποτας με αποτελεσμα το 10ποντο τακουνι να σπασει....με λουζει κρυος υδρωτας μιλαμε για τρελο αγχος που θα με εβλεπαν οι γιατροι ετσι....ο αντρας μου ο λογικος πολυ απλο σπασε κ το αλλο....

ε το εσπασα με δυσκολια κ η μποτα εδειχνε σαν βαρκα....ελπιζω να μην προσεξε κανενας την μποτα μου....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Πιτζάμες εγκυμοσύνης topaki.gr

• Απαντήσεις

• Εντάξει σίγουρα δεν είναι το ίδιο κάθε μήνας απλά στην μεγάλη μου δεν μου είχε τύχει να είναι κάποιος μήνας που να μην έχει πάρει ικανοποιητικό βαρος -υφος και κάπως αγχώθηκα και στεναχωρέθηκα αλλά θέλω να πιστεύω πως θα στρώσει εκτός από λίγη γκρίνια που έχω παρατήρηση την τελευταία βδομάδα με δέκα μέρες  δεν την έχει συνέχεια βέβαια συνήθως απόγευμα την πιάνει η γκρίνια για λίγη ώρα αλλα γενικά η διάθεση της είναι καλή  ευχαριστώ κορίτσια για τα μνμ σας 🥰
    • Ναι το γνωρίζω πως θα αρχίσει να μειώνεται ο ρυθμός αύξησης του βάρους τους αλλά 589 γρ που είχε πάρει τον προηγούμενο μήνα τώρα πήρε 275 εντάξει η παιδίατρος δεν ανήσυχη γιατί δεν έπεσε στις καμπύλες και το ύψος εκεί που έπαιρνε 3 πόντους τώρα πήρε 0,5  Της είπα της παιδιάτρου (πριν λίγο την πήρα τηλ ) ότι τις τελευταίες 2 βδομάδες δεν είμαι καλά ψυχολογικά και έχω κάτι θέματα η απάντηση της ήταν.. για αυτό σε ρωτούσα αν κάτι έχει αλλάξει τις τελευταίες βδομάδες γιατί πιστεύει πως κάτι έχει γίνει με την παραγωγή 🤷‍♀️ και ότι επηρεάζει τέλος πάντων σε δύο βδομάδες θα ξανά πάω να την ζυγίζουμε και βλέπουμε αν χρειαστεί είπε θα δώσουμε και ξένο αλλά εκείνη πιστεύει πως θα στρώσει 🤷‍♀️ αυτά που μου έγραψες για την περίοδο δεν το γνώριζα ήξερα μόνο ότι μειώνεται η παραγωγή όταν έχεις περίοδο για 2-3 μέρες 
    • Τέλεια, μπράβο!!Εγώ έχω αύριο και το άγχος μου δε περιγράφεται! Είδατε φύλο?
    • Γεια σας κορίτσια!!!!  Κάναμε σήμερα αυχενική... 12+1 βάση περιόδου  12+4 βάση υπερήχου... Όλα πήγαν καλά Παναγία Μ !  Το εμβόλιο της γρίπης εγώ το έκανα την προηγούμενη εβδομάδα κ πολύ άργησα...
    • Κορίτσι μου μη στεναχωριέσαι! Δεν παίρνουν το ίδιο όλους τους μήνες! Άσε που οι μετρήσεις δύσκολο να είναι ακριβείας! Ούτε το ύψος ούτε το βάρος! Εγώ πιο πολύ εμπιστεύομαι τις δικές μου μετρήσεις παρά της παιδιάτρου! Δλδ τώρα πώς γίνεται να μετράται ο μισός πόντος; Μπορεί να είναι και 1 πόντος! Μπορεί να είχε λίγο στρίψει το κορμάκι.. Εγώ χρησιμοποιώ ξύλινο μέτρο, το πόδι να μην κάνει point ή flex και ζυγίζω το πρωί νηστικό πριν φάει..έχω ζυγαριά ακριβείας βέβαια..Σε έναν μήνα είχε πάρει 5 πόντους, σε έναν άλλο σχεδόν καθόλου και κάπως έτσι.. στην αρχή μετραγα συνέχεια, τώρα μια στο τόσο! καλά θα κάνεις και θα ξεκινήσεις τροφές, εξ' άλλου μπήκατε στον 6ο μήνα! Και θα ηρεμήσεις καθώς θα βλέπεις και πόσο τρώει! Κι εγώ ανυπομονώ, αλλά έχουμε τέλος του μήνα παιδίατρο..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...