Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στιγμές ντροπής.....

Recommended Posts

• Απαντήσεις 300
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημητρουλα...κορυφαιο!!!!!!!!

Αχ αμα σας πω τι επαθα η δολια σημερα....με τον αντρα μου φευγουμε την ιδια ωρα απο το σπιτι..αλλα ακολουθουμε τελειως διαφορετικους δρομους...ειμαι στο φαναρι και βλεπω ενα σκουρο μπλε αμαξι πισω μου και νομιζω οτι ειναι ο αντρας μου- του εμοιαζε ο οδηγος παααρα πολυ... αρχιζω να χαιρεταω τον καθρεφτη...να στελνω φιλακια, να χαιδευω με νοημα ενα κουκλακι που εχω στον καθρευτη...μου χαμογελαιε...νομιζω εγω οτι ειναι ο καλος μου...κορδονομαι...χαμογελο μεχρι τα αυτια...αναβει πρασινο ξεκιναω...και βλεπβ οτι το αμαξι ειναι σιτροεν και οχι νισσαν...πωπωπ ρεζιλικια...στο επομενο φαναρι ηταν διπλα μου και με κοιτουσε ο τυπος με νοημα...ευτιχως ειδε τον μικρο μεσα στο κερεκλακι..,..ρεζιλιιιιιιι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΜ....ΜΩΡ ΣΥ ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΙΚΑ & ΕΓΙΝΕ ΑΟΡΙΣΤΟΥ!!!!

ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΤΑ ΕΝΝΟΟΥΣΕΣ ΟΣΑ ΕΛΕΓΕΣ ΠΡΙΝ!!!

ΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑ

Α ρε Σεσιλια με αυτα τα αμαξια ολες την εχουμε πατησει!!!!Πολυ καλο!!

Μανιαμουνιας φοβερη!!!Την τυλιξες τελικα την αοριστου :P:P !!!

Ζαχαρένια,ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ,ούτε τρίχα από τα μαλλιά του δε πείραξα,εγώ έτρεμα ολόκληρη το ζωντανό από τη ντροπή μου...

little-angel μωρέ,αφού δεν έμεινα χωρίς δουλειά σε μια φάση που την έχω τόση ανάγκη,κι ευχαριστώ να λέω...

Ασε τα σαπια...μαλλον ηθελε να σε απολυσει...και οταν τα ακουσε...σου λαει..και αν σου κατσει...πλακα κανω χιχιχιχι

Αχχχ σε καλο μας!!!

Maniamounias έγραψε:

Για την ιστορία...αντί για την απόλυση που δικαιολογημένα περίμενα,υπέγραψα σύμβαση αορίστου...

Άντε βρέ! σιδηροκέφαλη!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΜΗΝΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΞΑΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ LAPTOP MOY ΠΑΛΙΟΣΙΔΕΡΑ! ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 10 ΜΟΥ ΣΥΝΕΝΔΕΣΑΝ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ PC! ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 4:30 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΝΑ ΠΙΩ ΝΕΡΟ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ? Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙΡΕΙ! ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΝΕΥΡΙΚΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ! ΕΙΣΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ!

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ!

ΔΟΥΛΕΥΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΕΙΟ ΗΡΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΝΟΜΑ, ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΛΠ, ΤΟΝ ΡΩΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ "ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΣΑΣ?" ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ "ΣΑΓΑΝΑΚΗΣ"! ΔΑΓΚΩΝΟΜΑΙ ΔΑΓΚΩΝΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΩΖΩ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΩ ΣΕ ΓΕΛΙΑ! ΝΕΥΡΙΚΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ! ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ Η ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΚΛΑΙΩ, ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΝΑΦΙΛΗΤΑ ΛΕΩ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! ΑΦΩΝΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΝΩ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΩ! ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΑΓΑΝΑΚΗΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΣΕΡΗΣ? ΑΠΑΠΑΠΑ ΞΕΦΤΙΛΑ! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΤΙΣ ΑΠΟΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ "ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΝ ΑΥΤΗ?"

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΝΑ ΠΑΠΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑ ΚΥΡΙΟ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ "ΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ?" ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΣΑ ΝΤΡΑΠΗΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ! :blush::blush:

γιωργια έγραψε:

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΜΗΝΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΞΑΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ LAPTOP MOY ΠΑΛΙΟΣΙΔΕΡΑ! ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 10 ΜΟΥ ΣΥΝΕΝΔΕΣΑΝ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ PC! ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 4:30 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΝΑ ΠΙΩ ΝΕΡΟ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ? Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙΡΕΙ! ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΝΕΥΡΙΚΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ! ΕΙΣΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ!

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ!

ΔΟΥΛΕΥΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΕΙΟ ΗΡΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΝΟΜΑ, ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΛΠ, ΤΟΝ ΡΩΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ "ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΣΑΣ?" ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ "ΣΑΓΑΝΑΚΗΣ"! ΔΑΓΚΩΝΟΜΑΙ ΔΑΓΚΩΝΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΩΖΩ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΩ ΣΕ ΓΕΛΙΑ! ΝΕΥΡΙΚΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ! ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ Η ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΚΛΑΙΩ, ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΝΑΦΙΛΗΤΑ ΛΕΩ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! ΑΦΩΝΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΝΩ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΩ! ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΑΓΑΝΑΚΗΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΣΕΡΗΣ? ΑΠΑΠΑΠΑ ΞΕΦΤΙΛΑ! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΤΙΣ ΑΠΟΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ "ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΝ ΑΥΤΗ?"

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΝΑ ΠΑΠΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑ ΚΥΡΙΟ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ "ΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ?" ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΣΑ ΝΤΡΑΠΗΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ! :blush::blush:

Χαχαχαχα...Καλό!

Κι εμένα μου έτυχε κάτι παρόμοιο στην παλιά εταιρεία που εργαζόμουν.Ήρθε λοιπόν μια πελάτισσα,και με ενημερώνει ο διευθυντής μου ότι πληρώνει καλά και κάνει κατανάλωση.Να της φερθώ με το γάντι...

Κλείνουμε λοιπόν την συμφωνία με την κυρία Μάρθα,και της ζητώ το επίθετο της να συμπληρώσω το έντυπο."Κολαράκη!" μου λέει...

Έσκυψα το κεφάλι κάτω από το γραφείο,και έβηχα για να μην ακούγονται τα γέλια.

Η γυναίκα,με υπέρτατη αίσθηση του χιούμορ,μου λέει.."Έλα,γλυκιά μου,σήκω!Λες να είσαι η πρώτη που γελάει με τέτοιο επίθετο;Δεν κρατούσα το πατρικό μου,η βλαμμένη!".

Σηκώθηκα,της ζήτησα συγγνώμη,και συνέχισα να κλαίω από τα γέλια.Ευτυχώς το επίθετό της γραφόταν με Ο,όχι με Ω..

Kαλα αυτο με τα επιθετα ειναι αλλο μεγαλο θεμα!!!

Ειχαμε μια κοπελα στο σχολειο που τη λεγανε Τανγκα κ ολοι τη φωναζανε στρινγκ!

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ,...ΣΕΣΙΛΙΑ..ΚΑΛΑ ΔΕ ΠΑΙΖΕΣΑΙ..ΜΑΝΙΑΜΟΥΝΙΑΣ ΦΟΒΕΡΟ ΤΟΥ ΔΩΣΕΣ ΤΟΥ ΒΟΣΣ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΝΙΟΤΗΣ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ...ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΕΝΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΑΓΩΤΟ Η ΠΩΛΗΤΡΙΑ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΧΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ....ΜΟΥ ΛΛΕΕΙ ΑΦΟΥ ΜΕ ΕΙΔΕ ΠΟΥ ΓΛΥΚΟΚΟΙΤΟΥΣΑ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΠΟΣΟ ΜΗΝΩΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΙΟ ΘΕΛΕΙΣ?ΚΑΙ ΛΕΕΩ 5...ΚΑΙ ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΑ?ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕ ΡΩΤΑΩ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΡΕ ΓΜΤ.....ΤΗΣ ΛΕΩ ΕΣΥ?ΟΛΟ ΧΑΡΑ......

ΑΧ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕ ΜΕ ΕΝΑ ΥΦΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ......ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΝΑΑΝΟΙΞΕΙ Η ΓΗ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΠΙΕΙ....ΦΕΡΤΕ ΤΙΣ ΜΕΝΤΟΣ...ΚΛΑΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ/......ΞΕΦΤΙΛΛΛΑΑ,,,,,ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΒΑΣΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΕΙΔΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΡΕΧΑΝ ΤΑ ΣΑΣΛΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΟΜΟΙΠΑΘΟΥΣΑ....ΣΙΓΑ ΜΗ ΤΟ ΣΩΖΑ ΤΙ ΝΑ ΛΕΓΑ....ΠΗΡΑ 3 ΚΙΛΑ ΠΑΓΩΤΟ ΚΙΕΦΥΓΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΧΩΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ,,,,ΡΟΜΠΑ

κοριτσια ακουστε σκηνικο....φανταστειτε με(αν και ειναι δυσκολο,το ξερω..η ομορφια μου ειναι ασυλληπτη)φορεματακι...γοβα στυλετο πηγαινα σε γιορτη...περναω απο υπονομο και κολλαει το γοβακι στα ανοιγματα του...πηρα μαζι και τη σκαρα..σκιστηκε καλσον εγινα και μαυρη απο βρωμια..γελουσε ολο το πεζοδρομιο....

liberty81 έγραψε:

κοριτσια ακουστε σκηνικο....φανταστειτε με(αν και ειναι δυσκολο,το ξερω..η ομορφια μου ειναι ασυλληπτη)φορεματακι...γοβα στυλετο πηγαινα σε γιορτη...περναω απο υπονομο και κολλαει το γοβακι στα ανοιγματα του...πηρα μαζι και τη σκαρα..σκιστηκε καλσον εγινα και μαυρη απο βρωμια..γελουσε ολο το πεζοδρομιο....

χαχαχα!!σε φανταστηκα....θεα :P !!!Bρε αγαπουλα δε τον ειδες ολοκληρο υπονομο :silly: ??????Τυχεροι οι του πεζοδρομιου :P !!!

Κοριτσακια μου εχω ριξει πολυ γελιο...ειστε απιστευτες!!Και μια λετε για περιεργα ονοματα να σας πω εγω..στη πρωην δουλεια μου (δικηγορικο γραφειο αντικειμενο εισπραξεις χρεων)επαιρνα καθε μερα πολλα τηλ οφειλετες..λοιπον εχουμε κ λεμε..

1)Κα Πίπογλου Αποστολια ..την φωναζα Κα Αποστολια

2)Κος Καπούτσος Δημητρης ...ελεγα ο κος Δημητρης Καααρουτσος δεν φαινετε καθαρα

3)Κος Τσιμπουκάς Κωστας

4)Κος Δημητριος Δανιηλ Σαββας Παπαδοπουλος (πως τον φωναζουν αραγε??δεν τον βρηκα ποτε

5)Κα Τσιμπουκη Πιτσα ..Πως να την αποκαλεσεις τωρα?

Και γω να πρεπει να με σοβαρη να μην γελαω..

Και αλλα τετοια πολλα!!!!!!!!

ΕΙΣΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ!!!!

Ποια να πρωτοθυμηθώ!!!!!!

Σας διάβαζα χθες τέτοια ώρα και σήμμερα συνεχίζω, και λέω ευτυχώς

ξέρω πάνω κάτω τι ζητάνε στον ΟΑΕΔ για επίδομα ανεργίας

γιατί ΄με βλέπω να απολύομαι σήμερα...

Μα δεν μπορώ να κρατηθώ από τα γέλια , κλαίω!!!!

Να είστε καλα!!!

Ποπο συν τις άλλοις θα φύγω και απολυμένη και σίογουρα κατουρημένη!

αχ ρε κοριτσια οταν δουλευα σε μεγαλη φαρμακοβιομηχανια με επερνε τηλεφωνω ενας Πιπας συνεχεια....κ οταν ηθελα να πω στον διευθυντη μου οτι πηρε ο πιπας του το εγραφα σε ποστ κ το κολουσα στον υπολογιστη του....ημουν κ ντροπαλο...

Liberty κ απο μενα ενα καρματακι γιατι με ειπες γλυκουλα...το ξερω οτι ειμαι...αλλα στο αλλο θεμα δεν με αφηνει να μπω...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τα βαριούνται εύκολα τα παιχνίδια τα παιδιά! Γι αυτό καλύτερα περισσότερα και πιο οικονομικά! Μακάρι να βρήκατε ρυθμούς!
    • Θαυματακι μικροοοο 🥰🥰🥰  Να σας ζήσει,  γερή και δυνατή 🥰🥰🥰🥰
    • Εγώ να σου πω ότι η purelan με βοήθησε πάρα πολύ στο να συνέρχονται πιο γρήγορα οι θηλες σε σχέση με το γάλα μου. Όπως κ με τα κοχύλια βολεύτηκα γτ όταν ήθελα να βγω να περπατήσω ή μετά να φύγω δεν άντεχα να ακουμπάει κάπου ή θηλή από τον πόνο.  Όσο για την βαλίτσα της τελευταίας στιγμής,  εγώ έφυγα κ αφήσω πίσω πράγματα που ήθελα να τα βάλω στο τέλος γτ ενώ είχα διαστολή 4-5 , οι συσπάσεις ήταν 2-3 λεπτών. Στην "ξεκουραση" λοιπόν δεν είχα αντοχή ούτε να σκεφτώ.  Στα υπόλοιπα συμφωνώ!  Προσωπική εμπειρία σε αυτά που έγραψες πιο πάνω 🤣   
    • Καλως το κοριτσι!! Ειχε τοσο κακη θεση αυτο το παιδι εκεινη την ωρα που ταλαιπωρησε παρα πολυ το γιατρο… χαχαχα πρωτη φορα εμεινα 2 ωρες στην αυχενικη!!! Φυλο με δυσκολια καταφερε να δει αλλα και παλι με πιθανοτητες, κοριτσακι! Στις 2 πρωτες ειχαμε δει φυλο απο την αυχενικη ξεκαθαρα. Τουτο δω μας κανει τερτιπια 🙊
    • Καλησπέρα κορίτσια. Εγω 17+5 σήμερα είμαι πιο πίσω από όλες! 15 Ιανουαρίου έχουμε τη β επιπέδου. Ακόμα με ψιλο ταλαιπωρεί τ στομαχι μ μερικά απογεύματα. Νομίζω ότι ανα διάστηματα νιώθω τ μωρο αλλα δ ειμαο κ σίγουρη. Μαγνήσιο κ γω σε χαπια τ παιρνω. Δ μπορω να πιω τίποτα σε αναβράζον.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...