Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Λενάκι μου είσαι πάρα πολύ γλυκιά!!! Με το καλό να έρθει το μωράκι σας και να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη!!!! Στην Γερμανία και συγκεκριμένα στο Ludwischafen (κάπως έτσι γράφεται....) μένει η κουμπάρα μου με το γιόκα της!!!! Είναι η δεύτερη αδερφή μου!!! τόσο την αγαπώ!!!! Εσείς σε ποια πόλη είστε;

• Απαντήσεις 244
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γειά σου Λενάκι μου, καλώς ήρθες στην παρέα μας και με το καλό να φέρεις στον κοσμο το μωράκι σου.

Και εγώ προσπαθώ για ένα μωράκι εδω και 11 μήνες και τώρα είμαι στην φάση των εξετάσεων...

Θα τα λέμε συχνά!!

Δημοσίευση

Γειά σου Λενάκι μου, καλώς ήρθες στην παρέα μας και με το καλό να φέρεις στον κοσμο το μωράκι σου.

Και εγώ προσπαθώ για ένα μωράκι εδω και 11 μήνες και τώρα είμαι στην φάση των εξετάσεων...

Θα τα λέμε συχνά!!

Δημοσίευση

Θα τα λέμε συχνά!!

Δημοσίευση

Θα τα λέμε συχνά!!

Δημοσίευση

ΛΕΝΑΚΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ.ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΠΟΠΗ,26 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ.ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.

Δημοσίευση

ΛΕΝΑΚΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ.ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΠΟΠΗ,26 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ.ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.

Δημοσίευση

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.

Δημοσίευση

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...