Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εχω παθει καταθλιψη με το θεμα των κιλων και δεν ειναι μονο 15 ειναι παραπανω. Στην αρχη εκλαιγα και δεν εβγαινα απο το σπιτι μου, Μετα απο αντιδραση αρχισα ν ατρωω και τωρα δεν μπορω αλλο κουραστηκα να ειμαι ετσι :blush::blush:

Εχω ενα γερο μωρο και αυχαριστω τον Θεο για αυτο αλλα το προβλημα των κιλων με εχει καταβαλει ισως επειδη καθομαι ολη μερα μεσα στο σπιτι και δεν εχω να κανω κατι :blush::blush:

Για αυτο δεσμευομαι οτι θα χασω τουλαχιστον 5 κιλα μεχρι το τελος του μηνα και θα ξανα γραψω σε 2 βδομαδες για να με κραξετε αν δεν εκανα τιποτα ;););)

Αν υπαρχει καμια συμπασχουσα και θελει να ακολουθησει ελευθερα :P:P

• Απαντήσεις 153
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

bikxar έγραψε:

και εγω 10 θέλω...αρχισα αρχες δεκεμβρη ξεσκιστηκα αυτο το σαββατοκυριακο κ παλι σημερα στον αγωνα αντε να δουμε!!!

πριν μεινω εγκυος εχασα 45 απο μονη μου κ τωρα δεν μπορω 10 αισχος

45 MA KALA POS?MONH SOY H ME DIATROFOLOGO?
Δημοσίευση

μ'ονη μου σε 2 χρόνια βέβαια είχα κοψει τηγανιτα γλυκα κ αναψυκτικα ακομα κ τωρα αναψυκτικα κ τηγανιτα δεν τρωω αλλα με εχει πιάσει με τα γλυκα κ μου τι δινει που δεν μπορω τωρα να τα χασω...

Δημοσίευση

ax me stenaxoreses .katathlipsi gia kati pou mporis na diorthosis????????krima den ine?

ola mporoume vre na ta kataferoume ola...

ego den sou leo pos ine efkolo.omos an prospsthisis tha ta kataferis.ton proto kero tha ine diskolo meta o organismosou sinithizi na troi mikroteres posotites.kai afto kane mikrine sto miso oti tros.min sterise fageta pou sou aresoun (entaksi oxi kai pastitsio sinexia.)kai na thimase pos i diatrofi ine tropos zois pote den stamatame na prosexoume ti trome.apo kardias sou efxome kali epitixia.

kai na thimase pos kalitera pinasmeni para stenaxoremeni.pou ti pinasmeni apo ola exoume.se filo poli .

Δημοσίευση

Εγω εβαλα 15 στην εγκυμοσυνη αλλα ειχα 10 απο πριν παραπανω επεθα μετα επιλοχεια καταθλιψη και ξεσπουσα εκει μια εχανα μια εβαζα μολις σταματησα τον θηλασμο για 6 μηνες δεν μπορεσα να χασω γραμμαριο με διαιτολογο παρακαλω και εσπασαν τα νευρα μου :angry::angry:

Παντως Μπραβο και στις 2 εχω δεν ξερω αν θα τα καταφερω ποτε :dry::dry::dry:

Δημοσίευση

δεν επαθα για αυτο καταθλιψη, Απλα μετα αρχισε να με πειραζει και αυτο μεσα σε ολα ξερεις πρεπει παντα ανα ξεσπαμε καπου ολο το θυμο μας και εγω εστιασα εκει γιατι αν εστιαζα αλλου θα πηδουσα απο το μπαλκονι

:(:(:( maniania ζηλεψα και θα βαλω και εγω ticket :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

εγω το πηρα αποφαση οταν ειδα τις φωτογραφιες του αρραβωννα μου κ με ειδα πααμορφωμενη τα εβαλα αυτα τα κιλα σε ενα χρόνο ο αντρας μου σεφ κ οπως καταλαβαινεις με ταιζε καλα... :blush:

μόλις ειδα πόσο τερας ειχα γίνει :woohoo: :woohoo: λέω τέλος δεν γίνετε κανεισ δεν το πίστευε ότι θα τα καταφερνα..

ακόμα κ τωρα του λεω του αντρα μου καλά δεν με έβλεπες κ μου λέει όχι μάλλον μ'αγαπάει πολύ :woohoo:

γι αυτο εκνευριζομαι τωρα με τον ευτο μου που δεν πεισμώνω να τα χάσω αλλά τωρα είπα τέλος πάλι οριστικό αφού μπορώ ;)

Δημοσίευση

maggy έγραψε:

δεν επαθα για αυτο καταθλιψη, Απλα μετα αρχισε να με πειραζει και αυτο μεσα σε ολα ξερεις πρεπει παντα ανα ξεσπαμε καπου ολο το θυμο μας και εγω εστιασα εκει γιατι αν εστιαζα αλλου θα πηδουσα απο το μπαλκονι

:(:(:( maniania ζηλεψα και θα βαλω και εγω ticket :laugh: :laugh:

VALE KAI THA TA XASOYME MAZI.OK?
Δημοσίευση

Μπραβο μπραβο μπραβο εγω θελω 5 προς το παρον και το σκεφτομαι και εσυ εχασες 45 κιλα :woohoo: :woohoo:

δεν εχω λογια θα εισαι το παραδειγμα μου απο εδω και περα :):)

Βασικα εγω παω σε διαιτολογο με τον αντρα μου για να κατεβασουμε την χοληστερινη του σημερα αρχισα

Δημοσίευση

Αν εισαι μεσα στο σπιτι τι αλλο να κανεις?

Και ν ασκεφτεις μπορεσα να κοψω το τσιαγαρο και δεν εχω κοψει το φαγητο

marianda μην απελπιζεσαι εδω ειμαστε οι συμπασχουσε ισχυς εντι ενωσει δεν ξερω καν αν το το εγραψα σωστα :laugh: :laugh:

maniania πως κατεβαινουν τα κιλα απο τα Tickets?

Δημοσίευση

κοριτσια κ εγω στο κλαμπ.. θελω να χασω 5 κιλα.. απο δευτερα ομως θα αρχισω γιατι αυριο φευγω για το χωριο να απολαυσω φαγητα της μανουλας μου....τα λεμε κ καλη δυναμηηηηηηηηηηηηηη.. φιλιααααααααα

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια

και εγω θελω να χασω 15 κιλα και θα ειμαι μια χαρα. πηρα 12 κιλα στην εγκυμοσυνη και τα 8 τα εχασα αμεσως στην κλινικη. ομως ειχα και απο πριν παραπανω κιλα. φαγαμε και στις γιορτες......τεσπα εχω κλεισει ραντεβου με την διατροφολογο μου την αλλη βδομαδα για να ξεκινησουμε. στην δουλεια παω σε 3 μηνες.....ελπιζω να μπαινω παλι στα ρουχα μου. καλη επιτυχια σε ολες!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΛΟΙΠΟΝ, ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ 15! ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ! 30 ΚΙΛΑ!!!!!!!!!!!!!! :ohmy:

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΘΑ ΛΥΠΗΘΩ ΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΓΚΟΜΑΧΑΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΩ!!!

ΛΟΙΠΟΝ, ΕΙΜΑΙ 95! ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΣΑ ΕΙΜΑΙ!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ: ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΤΠΤ;!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

:kiss:

Δημοσίευση

ειμαι και εγω εδω

να κανουμε παρεουλα διαιτα??

και εγω μια απο τα ιδια

ολη μερα μεσα στο σπιτι με το μωρο και συνεχεια να τσιμπαω χαζομαρες

τι θα κανω

κολλησε η ζυγαρια και το μυαλο μου στο φαγητο

πεμπτη παω να γραφτω σε γυμναστηριο

η αληθεια ειναι πως θηλαζω ακομα και εχω και παραπανω αναγκη για φαγητο αλλα εγω το παρακανω

λοιπον ας πω πως ξεκιναω και εγω μαζι σας και ο θεος βοηθος

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...