Λοιπόν από το πρωί σηκώθηκα με ένα φοβερό τσίμπημα στο στήθος...πόνους περιόδου και υγρά... ετοιμάζεται για ωορρηξία!!! Έλεος ρε κορίτσια πια και στην ωορρηξία υποφέρω και μετά στην περίοδο υποφέρω!!τι θα γίνει;
Τώρα που θα πάω στον γιατρό Απρίλιο για τεστ παπ θα του πω ....μήπως να ξανακάνω ορμονολογικο έλεγχο;μου λείπει κάποια βιταμίνη; Τι να πω πια έχουν τρελαθεί οι ορμόνες μου!!!και τζάμπα τρελαίνονται αφού εγκυμοσύνη δεν έρχεται 😡😡😡 αυτό το κάνει ακόμα πιο εκνευρίστικο
Πολύ πολύ θετικά μου ακούγονται όλα αυτά κορίτσι μου!!!εγώ λέω ότι είσαι έγκυος 🤰🏼 για να δούμε αν θα πέσω μέσα 😁 καλά αποτελέσματα!!!!! Γιατί δεν κάνεις ένα τεστακι;
Κορίτσια να σας πω κι εγώ τον πόνο μου.. πόνο κυριολεκτικά..δεν ξέρω τι έχει γίνει και ενώ δεν έχει αλλάξει η στάση θηλασμού ή το πιάσιμο, πονάω πάλι στις θηλές.. δόντια δε βλέπω να έχουν σκάσει..δεν ξέρω τι συμβαίνει.. επίσης ποτέ δεν κατάφερα το γάλα μου να είναι όσο θέλει το μωρό.. αναγκάζομαι να βγάζω συνέχεια γάλα..ταιζω και τον σκύλο.. σήμερα ξύπνησα με τουμπανιασμενο το ένα πάλι.. σκέφτομαι κι εγώ τον αποθηλασμό..ή αν τρώει μόνο πρωί βράδυ με τις τροφές ίσως αντέξω λίγο ακόμη..
Κορίτσια να ρωτήσω κάτι? Μαλλιά (βάψιμο) και νύχια (μανικιούρ - πεντικιούρ) θα φτιάξετε για το μαιευτήριο? Κι αν ναι πόσο καιρό πριν?
Το σκέφτομαι λίγο τι να κάνω.. αν θα κάνω.. γιατί δεν τα έχω φτιάξει καθόλου μέσα στην εγκυμοσύνη.
απλα κορίτσια εμένα είναι ηδη χαμηλά στις καμπύλες...αν έπαιρνε 100 γρ κάτω ισως ήταν εκτός καμπύλης..ειναι 6100 ο μπεμπάκος μου...και συνέχεια οτι και να γίνει αντιδράει στο φαγητό...δεν ξέρω τι άλλο να κάνω 🤷 Επίσης πάντα λίγο βαρος έπαιρνε...ολους τους μήνες..με εξαίρεση τον πρώτο .
εγω ξεκινησα αποθηλασμο και ίσως γι αυτό τωρα δεν τρωει με το μπουκάλι και το αρνείται γιατι θέλει να μ φερει πάλι κοντά του🤷
κατα τα αλλα όλα καλά...θα βάλουμε σε 3 μερες στη διατροφή μας το κοτόπουλο και μετά το μοσχάρι...και σε 5 μέρες θα ξεκινήσουμε με αχλάδι!
απλα στεναχωριέμαι...γιατι προσπαθώ τοοοοοοσο πολύ και εκεί που παει να βρει ενα πρόγραμμα κατι γίνεται και χαλάει πάλι 😔