Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τελικά νιώθεις ποτέ...

Recommended Posts

• Απαντήσεις 54
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

α για μωρο μιλουσες....?????? :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΛΙΜΠ κλειδωσε το θεμα γιατι εχει ξεπερασει τον ανωτατο αριθμο απαντησεων

και ανοιξε το Νο 2!!! χαχαχα

φευγω απο το γραφειο και...θα μπω απο το σπιτι....

κοιτα να βαλεις κανα θεμα της προκοπης...

φιλιαααααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όχι!Ποτέ!

Το μωρό έρχεται σε κάποια χρονική περίοδο.Μπορεί να είναι πιο δύσκολη απ'ότι φανταζόσουν αλλά δεν θα την χαρακτήριζα ποτέ ''λάθος''.Μετά την γέννηση του,αναρωτιέσαι τί έκανες τόσα χρόνια χωρίς το παιδάκι σου,τι νόημα είχε η ύπαρξη σου... ;)

λιμπ - ζαχ δίδυμο γερό!!! Σας πάω!!! :woohoo: :silly: :laugh:

Χμ... Κι εμένα μου φαίνεται βουνό η μητρότητα κι ας έχω την ΑΠΕΙΡΗ βοήθεια από τη μανούλα μου να είναι καλά!

Δε με πειράζουν τόσο τα ξενύχτια (μάλλον γιατί δεν ξενύχτησα καθόλου), δε με πειράζει τόσο που δε βγαίνω τα βράδια έξω (15 χρόνια clubbing.. πόσο πια να αντέξω, πιο πολύ πλέον απολαμβάνω τον καφέ μου σε παιδότοπο παρά το ποτό μου στα μπαράκια), δε με πειράζει που στις διακοπές μου μέχρι τώρα πήγαινα με ένα σάκο πλάτης και τώρα στο σάκο αυτό χωράνε μόνο τα pampers της Μαρίας μου. :huh:

Τρελλαίνομαι με το μόνιμο άγχος που έχω αν μεγαλώνω το παιδί μου σωστά, αν άθελά μου του δημιουργώ τραύματα, αν θα είναι γερό μια ζωή, αν θα προκόψει στη ζωή της, αν θα γίνει καλός άνθρωπος, αν αν αν αν αν.. Περνάνε πολύ συχνά άσχημες σκέψεις από το μυαλό μου, ανησυχώ ακόμα για το αν θα είμαι κι εγώ γερή να τη μεγαλώσω και να τη χαρώ..

Άσε Ελευθερία.. από αυτή την άποψη... Η μητρότητα μου φαίνεται Έβερεστ!!!

μπα οχι δεν νομιζω!!!!!

οταν εμεινα εγκυος στην Μαριρενα μου αν και πριν ηθελα να μεινω εγκυος η πρωτη αντιδραση μου ηταν να χασω τη γη κατω απο τα ποδια μου!!!

Και τωρα θα ηθελα ενα δευτερο παιδακι και κανω ελευθερα ομως μαλλον παλι θα εχω αμφιβολιες για το ποσο ετοιμη ειμαι!!

και τελικα μου ηρθε σημαδι απο τον θεο!!!

Η Κορη μας μολις κλωτσησε τα τρυφερα του μπαμπα της την ωρα που της αλλαζε την πανα!!!!!

liberty81 έγραψε:

οι γονεις δεν το ψιλο καθοριζουν το ποτε?ετσι νομιζα.. :P

Αν εμεις ψιλοκαθοριζουμε το ποτε αφου ειπα οτι το ΘΕΛΩ γιατι δνε μου ρχεται τοτε το μωρο??? Μηπως γιατι καποια αλλη στιγμη που ειχα ΘΕΜΑ θερμοπαρακαλουσα να μην ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ??? Ε τωρα καλα να παθω...ε οχι κυρα μου οποτε θες εσυ θα σου κανουμε το χατηρι!!! Καπως ετσι...πιστευω οτι ισχυει....

Τωρα το οτι θα ειναι ΒΟΥΝΟ (ΕΒΕΡΕΣΤ οπως λεει και η φιλτατη ΙΦ) ακριβως ετσι μου φαινεται και εμενα...απο την αποψη του οτι αν θα το μεγαλωσω σωστα, ολα τα αν (για να μην επαναλμβανονμαι) που ειπε και η ΙΦ δηλ...και το πολυ σημαντικο ΑΝ θα ειναι καλα...γερο...κλπ. Ας ερθει το χρυσο μου στην ζωη μας και αν μου μεινει καθολου ΜΥΑΛΟ (ναι ΕΧΩ για οσες αναρωτιουνται!!!χαχα) θα προσευχομαι με ολη μου την δυναμη...να μπορεσω να ειμαι καλη μανα και ο αντρας μου καλος πατερας και να συμβαλλουμε στο να γινει ΚΑΛΟΣ ανθρωπος και οτι δυσκολο ερθει να μας δωσει ο Θεος δυναμη να το αντιμετωπισουμε ενωμένοι με ευπρεπεια και αγαπη !!!

ΑΜΗΝ....

μπααααα ζαχααα τι εγινε???ειδες που απαντανε οι φιλεναδες μου σοβαρα στα θεματα μου και ειπες να το δεις αλλιως?? :P:P:P ξεχασες το τροπαρι μαρηηηη στο τελος...αμηννννννννν :P

ΠΟΤΕ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΓΟΝΙΟΣ & ΠΟΤΕ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ :ΤΩΡΑ ΗΡΕΜΗΣΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΔΟΝΤΙΑ-ΜΙΛΑΕΙ-ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ-ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ-ΠΑΕΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ κλπ...ΔΕΝ ΗΡΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΠΟΤΕ & ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΓΟΝΙΟΣ Η ΟΧΙ...ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ!!!!

Ifigeneia έγραψε:

Έτσι zaxarenia... Για να μάθει η liberty να σου τη λέει! ;)

τι να μαθει μωρε το χαιβανι, η σουρουκλεμε, η σουλτουκω...μια ζωη με πειραζει...τωρα θα αλλαξει????

:P:P:P:P

:P

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ... :P

ΕΓΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΝΟΙΩΣΑ ΠΡΙΝ 10

ΧΡΟΝΙΑ :) ... ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥ ΡΟΛΟΙ

ΧΤΥΠΗΣΕ ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΑ :dry: ...

(ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΜΑΛΛΟΝ :laugh: )

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ !!! ;):)

ΕΓΙΝΑ ΜΗΤΕΡΑ ΣΤΑ 36 ... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ

ΘΕΛΗΣΕ Ο ΘΕΟΣ ... Ε ΚΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ! ;)

:kiss: Χρονια πολλα και καλη χρονια :kiss:

Τι βλεπω η Ζαχαρενια μιλαει σοβαρα :silly:

και η Ελευθερια της την λεει? :blink:

Ωραια μπηκε το 2010 :woohoo:

βρε βρε καλως το μαρακι με τους αριθμους που εγινε ποντικακι....καλη χρονια κοπελα μου και να χαιρεσαι το γιοκα σου...η ζαχα σοβαρα??μπαααα στιγμιαιο ηταν...

πιστευω οτι ετοιμη δεν θα ειμαι ποτε..οπως και για το γαμο...

Ευχαριστω Ελευθερια μου κι εσυ οποτε το αποφασισεις να σου ερθει

ευκολα και γρηγορα.

Κοιτα πιστευω οτι ποτε δεν εισαι ετοιμη.Στο λεω κι εγω

οπως πιστευω και οι υπολοιπες μαμαδες που αυτη την στιγμη

δεν αλλαζουμε τα μωρα μας με τιποτα.

Παντα εχεις αμφιβολιες!

οταν εμεινα εγκυος φοβηθηκα τοσο πολυ που το απερριπτα συνεχως. Ολο τι το θελα και τι το θελα ειμουν. Οσο περναγε ο καιρος και αρχιζα να το νοιωθω αρχιζα να το αγαπαω. Οταν γεννησα μετανοιωσα για ενα πραγμα. Που δεν το κανα νωριτερα. :( Του τραγουδαω συνεχεια το "ποσο λυπαμαι τα χρονια που πηγαν χαμενα, πριν να γνωρισω εσενα, που προσμενα καιρο..." Και η φατσουλα μου το καταλαβαινει και μου χαμογελαει πααααααντα.... Ακομα κι οταν ειναι τσαντισμενος η πονεμενος.

Με λιγα λογια η μητροτητα για μενα τουλαχιστον, δεν ηταν κατι εμφυτο. Παντα ηθελα παιδακι στο πισω μερος του μυαλου μου αλλα ποτε στα σοβαρα. Ακομα κι οταν ξεκινησαμε τις προσπαθειες...

Γινεσε μαμα οταν απο ενστικτο μυρισεις τα μαλλακια του μωρου σου την ωρα που στο φερνουν. Γινεσε μαμα οταν το κοιτας και θες αυτοματα να το προστατεψεις απο καθε κακο η λυπη μπορει να του συμβει. Γινεσε μαμα οταν αρχιζει να θηλαζει, και νοιωθεις οτι του προσφερεις οχι μονο φαγητο αλλα και αγαπη, και στοργη, και παρηγορια...

" ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΝΑ ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΩΡΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ"

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...