Μετάβαση σε περιεχόμενο

HELP!!! Poio 8hlastro na parw??


Recommended Posts

Exw akoma kapoies mines akoma gia na genisw alla apo tera kanw mia ereuna agora kai 8elw tin gnomi sas gia ena kalo 8hlastro pou douleuei apo peuma kai na einai anotoxeis!!! Blepw pros AVENT!! To exei kaneis?? Poia einai oi gnomes sas?? Anexei kai gia deutero mwro??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

για την αρχη επιτρεπετε μονο το νοσοκομειακο για αντλησεις διαφορετικα θα δημιουργησεις προβληματα

οταν ειχα ρωτησει τις μαιες για το ποιο θηλαστρο να παρω μου ειπαν χαρακτηριστικα

αν θελεις να θηλασεις δεν χρειαζεσαι θηλαστρο βαλε το μωρο στο στηθος και ολα θα παρουν τον δρομο τους

στην αρχη το εψαχνα και εγω αλα τελικα δεν το χρειαστικα ως τωρα

με το καλο να φερεις στον κοσμο το μωρακι σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συμφωνω με την ελενη!!αν θελεις να θηλασεις ξεκινησε ετσι κ θα δεις που ολα θα μπουν σ'ενα προγραμμα!εγω στο πρωτο μου παιδακι χρησιμοποιησα θηλαστρο επειδη πονουσαν οι θηλες μου κ επαθα κ μαστιτιδα κ μεσα σ'ενα μηνα ελαττωθηκε το γαλα...κ μετα εμαθα οτι αμα δεν βαζεις το μωρο στο στηθος σου μειωνεται η αναπαραγωγη....

με το καλο να ερθει το μωρακι σου!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koalalou και εμένα όλοι μου έλεγαν ότι το καλύτερο θήλαστρο είναι το νοσοκομειακό και κανένα άλλο.Προσωπικά αγόρασα ένα της chicco χειροκίνητο και το χρησιμοποίησα την τέταρτη ημέρα όταν γύρισα απο το μαιευτήριο με το μωρό γιατί είχα πολύ γάλα και έπρεπε να το βγάλω και πλήγωσα τις θηλές μου :( απο τότε ούτε να το δω δεν θέλω!θηλασμός και πάλι θηλασμός :):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καταρχας θα πρεπει να μας πεις για ποιον λογο πιστευεις οτι θα σου χρειαστει ενα θηλαστρο. μετα θα μπορεσουμε να σου δοσουμε πιο σωστες συμβουλες.

περαν τουτου και μεχρι να εδρεωθει η γαλουχια το μονο καταλληλο θηλαστρο ειναι ενα νοσοκομειακο, ειτε αυτο αφορα περιστατικη ειτε συστηματικη αντλυση.

Εαν δεν βαζει ομως το μωρο στο στηθος πες αντιο στην Θηλασμο, κανενα θηλαστρο οσο σουπερ και τελειο φοβερο τελευταιας τεχνολογιας δεν μπορει να αντικαταστησει αυτο που κανει ενα μωρο. Υπαρχουν κοπελες- συμπαριλαμβανομενου και εμου- που ενω δεν μπορουσαν ποτε να βγαλουνμεγαλες ποσοτητες γαλακτος με ενα θηλαστρο, μια χαρα μεγαλωναν παιδια, θηλαζοντας τα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Cesilia....O logos pou 8elw 8hlastro einai gia logo douleias pou diostixws 8a prepei na ksekinisw meta apo 1 mina!! Oi gia giades pou 8a to frontisoune 8elw na to dinoun mitriko gala!!! Mallon 2-3 doseis 8a prepei na paragw ka8e mera!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα! με το καλο!

αρχικα θα σου ελεγα να μην χρησιμοποιησεις θηλαστρο!

μονο το μωρο στο στηθος για ατελειωτες ωρες!

το μονο καλο θηλαστρο για εσενα θα ειναι το νοσοκομειακο το οποιο ενοικιαζεται, υπαρχει και με 2πλη ανλτηση για οικονομια χρονου!

οποιδηποτε αλλο θα κανει προβλημα!

αλλα απο τωρα δεν κανεις τιποτα!

οταν φτασει εκιενη η ωρα θα βρεθει λυση!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τοτε θα πρεπει να κανεις συστηματηκες αντλησεις, αφενος για να μην ελλατωθει το γαλα σου και αφετερου γιατι δεν ξερεις ποσο θα μπορεις να βγαζεις.

ΑΛΛΑ πρεπει απαραιτητα να νοικιασεις νοσοκομειακο θηλαστρο. Κανενα αλλο δεν θα μπρεσει να σου κανει δουλεια. Ποσες ωρες θα λειπεις συνολικαςςς

Πολλα φαρμακεια συνεργαζονται με τις ετειριες αλλα σου παραθετω κατω τις επισημες αντιπροσωπιες, απο τις οποιες μπορεις να νοικιασεις θηλαστρα.

Δυο ειναι τα καλυτερα αυτη τη στιγμη, η Medela( Symphony- εγω αυτο εχω μεταξυ αλλων, Lactina) και η Ameda, η οποια εχει και ενα μικρο προς αγορα το οποιο ειναι αρκετα καλο- εχω και αυτο και το SWING της Medela μικρο για περιστασιακη αντλυση

( οπως καταλαβες εχω τρια αυτη τι στιγμγ, αλλα θα σταματισω την ενοικιαση του Symphony αυτον τον μηνα)

Klinikum - Π.Καικονίδης- προιοντα Medela

Κεντρικό : Νάτσινα 25 & Νεμέας, 542 49, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310-316.011, Fax : 2310-321.101, Email : info@klinikum.gr

Υποκ/μα : Α. Παπαναστασίου 6, Γουδί, 157 73, Αθήνα

Τηλ.: 2310-74.85.752, Fax : 210-74.70.417, Email : athens@klinikum.gr

AMEDA

Αθήνα

Φειδιππιδου 21 Αμπελοκηποι, Τηλ 210 7772021

Θεσσαλονικη Χαρ Μουσκου 21 Αγιοι Αναργοιροι Τηλ 2310200083

Καλυτερα ειναι να πας απο κει, και να ενημερωθεις επι τοπου για να δεις ποιο ταιριαζει στις δικες σου αναγκες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοαλαλου καλημέρα!

Εμένα η μαία μου είπε να παρω το swing της Medela.και εγω σε λίγες μέρες θα ξεκινήσω να κάνω τράπεζα μητρικού γάλακτος γιατι πιανω δουλειά σε λίγες μέρες!!!να εχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koalalou me to kalo na genniseis!!

ego prin eksi mines pou gennisa epeidi apo ti deksia thili i mpempa mou den tin epiane anagkastika kai xrisimopoiisa thilastro. auto pou pira itan tis avene to ilektriko kai se pliroforo den ponaei katholou ma katholou. kalitera to ilektriko giati me to xeirokinito tha piastei to xeri sou! i ora i kali!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ χρησιμοποίησα το mendela. Πολύ καλό, δεν το καταλαβαίνεις. Καλό είναι να το χρησιμοποιείς μόνο όταν είναι ανάγκη. Να βάζεις το παιδί στο στήθος σου. Υπάρχει ο νόμος της ζήτησης κ προσφοράς. Όσο το παιδί θηλάζει τόσο γάλα έχεις. Εμένα η μικρή είναι 11 μηνών κ ακόμα την θηλάζω... Δεν ισχύει αυτό που λένε ότι υπάρχουν γυναίκες που δεν έχουν γάλα, όλες έχουν. Αρκεί να έχεις υπομονή. Στην αρχή είναι δύσκολος ο θηλασμός για αυτό πρέπει να είσαι υπομονετική κ ήρεμη... Δεν υπάρχει καλύτερο αίσθημα από τον θηλασμό για μένα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΓΕΝΝΗΣΑ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΗΛΑΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ Η ΜΑΙΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΣ MENDELA ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ AVENT ΘΥΛΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΣΑΝ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ.

ΦΙΛΙΑ! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω εχω το ηλεκτρικο της aVENT! kΑΛΌ ΕΊΝΑΙ.Αν και δεν εχω δοκιμασει κατι αλλο.Απ'οτι θυμαμαι το αναφερει και η Πατσουρου στο βιβλιο της...

koalalou έγραψε:

Exw akoma kapoies mines akoma gia na genisw alla apo tera kanw mia ereuna agora kai 8elw tin gnomi sas gia ena kalo 8hlastro pou douleuei apo peuma kai na einai anotoxeis!!! Blepw pros AVENT!! To exei kaneis?? Poia einai oi gnomes sas?? Anexei kai gia deutero mwro??
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα!! Μιας κι ο μπόμπιρας θηλάζει αυτή τη στιγμή βρήκα την ευκαιρία να σου απαντήσω.. Το βράδυ κι εγώ δίνω ξένο συμπληρωματικά από τον θηλασμό, γιατί τον βάζω μόνο από το ένα να ηρεμήσει κ λίγο η άλλη θηλή!! Εμάς ήρθε κι ο παιδίατρος την Παρασκευή το βράδυ τον είδε, τον ζύγισε, αλλά δεν πήρε όλο το βάρος που έχασε από την κλινική κ τώρα μου προσθέτει κι ένα γεύμα ξένο το μεσημέρι!!  Στην αρχή τη σύριγγα τη ρουφούσε σαν γατάκι, αλλά τώρα που το δοκιμάσαμε ξανά για να μη μπερδεύεται με τις θηλές είναι πιο δύσκολο, γιατί έχει γίνει πιο ζωηρός κι έτσι αφήσαμε το μπιμπερό!!
    • Εμένα τον πιάνει και την μέρα δυστυχώς! Υπομονή ναι πού θα πάει θα περάσουν! 🥴🥴 Σε λιγάκι ξεκινάμε βάρδια!! Χαχα Ευτυχώς πρόλαβα κι έκανα τώρα ένα ωραίο ζεστό μπανάκι και χαλάρωσα λίγο! 😊
    • Καλά είμαι 😊 Στη ρουτίνα μας. Καλά τα πάει η μικρή με την γυναίκα, έχουν βρει κι αυτές την ρουτίνα τους. Έχει προσαρμοστεί και δεν κλαίει όταν την αφήνουμε.  Είμαι στο στάδιο του αποθηλασμου. Τώρα της δίνω μόνο πρωί βράδυ και έχει ξεκινήσει και πίνει τώρα και αρκετό αγελαδινό γάλα, οπότε αυτό το μήνα σκέφτομαι να κόψω και τον πρωινό θηλασμό και τον επόμενο μήνα τον βραδινό. Για να δούμε... Θα σε συμβούλευα να κάνεις έστω και με βιντεοκλήση μία συνάντηση με σύμβουλο θηλασμού μπας και βρει τι φταίει. Είναι κρίμα τώρα να πονάς 😕
    • Κι εμείς έτσι ακριβώς...όλη μέρα κοιμόταν κάτι μισαωρα ένα τέταρτο και πάει λέγοντας και τ απόγευμα δεν άντεξε κοιμήθηκε απ' τις 6 μέχρι τις 9..μετά κοιμήθηκε κάνα τέταρτο και τώρα προσπαθώ να τον βάλω μπας και κοιμηθεί κάνα τετράωρο...εντάξει παρηγοριεμαι τουλάχιστον δεν είναι μόνο ο δικός μου
    • Τα άλματα ουσιαστικά θα καταλαβαίνεις γιατί το μωράκι φέρεται κάπως διαφορετικά..Εμείς ας πούμε περάσαμε τα 2 πρώτα και τα καταλάβαμε καλά 😂..Εμένα στηρίζει κεφαλάκι και έχουμε και οπτική επαφή αρκετή θα έλεγα...Μη σε αγχώνει αυτό,κάθε μωράκι θέλει τον χρόνο του 🙂🙂..Αχ και εμάς τα βράδια μας είναι λίγο περίεργα λόγω κολικών αλλά θα περάσουν που θα πάει..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...