Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΙΤΣΙΔΕΣ.ΑΑΑΑΧ ΘΑ ΕΣΚΑΓΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΑ.ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ,ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ Κ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΘΩ?????????/

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΑ ΔΕΝ ΕΦΕΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ Κ ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΥΣΑ.

• Απαντήσεις 56
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΑΓΡΑΜΠΕΛΗ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ Κ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΓΚΑΛΙΑ ΕΙΤΕ ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΩΜΑΤΙΟ πΧ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΕΙΤΕ ΓΥΡΝΑΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ Κ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΛΕΣ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΜΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ???ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ Κ ΚΡΑΤΑΩ ΤΟ ΜΩΡΟ Κ ΚΛΑΙΕΙ,ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ Κ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΜΟΝΗ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ,ΕΡΧΕΤΑΙ Κ ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΚΑΝΩ & ΕΓΩ Κ ΚΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗ ΔΩ ΓΥΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙ Κ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ..

Η ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΛΕΩ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΛΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΟ,ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΤΕ,ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ,ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΤΕ κλπ

Η ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ..ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ!!

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ.ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙ ΣΕ ΝΗΣΙ Κ ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ.ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ?ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙ.ΣΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ?ΤΟ ΙΔΙΟ.ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ?ΤΟ ΙΔΙΟ.Κ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΟ ΕΠΙ 2 ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΕΤΣΙ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΕΤΣΙ.ΤΙ ΚΑΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΟΣΟ ΑΝΤΕΞΩ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ Η ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ,ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΤΙΡΙΑ, ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ Κ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑΝ "ΘΑ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ?" Κ Η ΜΙΚΡΗ ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ Κ ΑΥΤΟΙ ΓΕΛΟΥΣΑΝ.ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΛΥ Κ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟΜΕΣΑ ΜΟΥ.

ΑΑΑΑΑΑ!!!!!ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ: ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΦΕΥΓΑ Κ Η ΜΙΚΡΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ Κ ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ?"ΕΛΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΛΑΙΣ?ΕΓΩ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΧΑΤΗΡΙΑ"

ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ Κ ΔΑΓΚΩΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΞΕΦΥΓΕ Η ΚΟΤΣΑΝΑ.

Δημοσίευση

ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ..

ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ Κ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ..ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙΣ ΝΑ

ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ..ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΧΛΜ ΜΑΚΡΙΑ ΟΜΩΣ ΟΠΟΤΕ

ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΩ ΕΙΤΕ ΜΕ ΧΥΜΑ ΤΡΟΠΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΔΩ Κ ΠΟΙΑ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ.ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΜΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ

ΓΙΟ ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ ΤΗΣ ΛΕΩ:ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ.Κ ΤΗΣ

ΤΟ ΚΟΒΩ.ΕΜΕΝΑ ΟΠΟΤΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛ.ΣΠΙΤΙ ΡΩΤΑΝΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ-Σ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΝΤΑΝΤΑ?Κ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΤΑ ΕΧΩ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΕΤΑΓΟΜΑΙ Κ ΑΠΑΝΤΩ

ΟΤΙ Κ ΝΤΑΝΤΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ

ΕΞΗΓΟΥΜΕ ΟΛΑ.Κ ΓΕΛΑΕΙ Κ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ

Κ ΒΑΛΕ ΟΡΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ!

Δημοσίευση

ρε ιφιγενεια μες το μυαλο μου εισαι.....η εικονα της πιπιλας στο στομα για καθαρισμα κ μετα στο μπουμπουκισιο στομα....αχ χριστε μου κ εχω δει κ γριες να το κανουν.....

δεν φιλαω εγω στο στομα το μωρο μου πεταχτα του δινω αφου πεφτει με μανια αυτος πανω μου αλλα οχι να τον ρουφαω...βλεπω κ κατι γνωστες μου που εχουν παιδια κ την μανα τους την φιλανε στο στομα...στο στομα φιλαω τον αντρα μου κ οχι την μαμα μου...απο την ημερα που γεννησα εκοψα γενικοτερα κ τα φιλια στα μαγουλα....

Δημοσίευση

Γιατί ήθελε μήπως να γραφτείτε στα ρεκόρ γκίνες;;; :blink: :silly:

Άσε τον τρελό στην τρέλα του... :woohoo:

Το χειρότερο είναι ότι κάτι παρόμοιο έχουν ακούσει τα αυτάκια μου από γνωστή-νεαρής ηλικίας... :angry:

Και το πολύ χειρότερο θα ήταν να χρειαζόταν να σε βοηθήσει στο μεγάλωμα των παιδιών σου!!! :unsure:

Οπότε μπροστά στα 2 κακά, επέλεξε το μικρότερο και ανώδυνο! :);)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...