Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩ......!!!!!


Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα και καλή Χρονιά...! Θα σας πω την δική μου ιστορία...! Προσπαθούσαμε απο τον Άυγουστο/09 να κάνουμε παιδάκι και τελικά τα καταφέραμε τον Δεκέμβριο/09 . Είχα ανοίξει πολλά θέματα με τις ανυσηχίες μου. Έχω κύκλο 30 με 31 ημέρες και προσπαθούσαμε στα τυφλά χωρίς να ξέρω ποια είναι η γόμιμη ημέρα. Τον Δεκέμβριο αποφάσισα να πάω στο Γιατρό μου για να δω αν όλα είναι καλά και να μου λύσει κάποιες απορίες , μου έκανε υπέρυχο και μου είπε: Βλέπω ένα ωάριο που θα είναι έτοιμο για γονιμοποίηση την Κυριακή και μου τόνισε την Κυριακή θα μείνεις έγκυος. Εγω δεν τον πίστεψα αλλά αυτό τον μήνα είχα πάρει και τα test που δείχνουν πότε έχεις ωορηξία clearblue και το πρωί της Κυριακής το έκανα για να δω αν είναι σωστά ώστε να τα ξαναχρησιμοποιήσω τον έπομενο μήνα και μου έδειξε θετικό (:-) . Κάναμε αγκαλίτσες την Κυριακή το βράδυ αλλά πάλι δεν το περίμενα. Εγω πάντα μια βδομάδα πριν απο την περίοδο πονάει η κοιλιά μου και το στήθος μου. Τώρα πλησιάζαν οι μέρες και τίποτα δεν πονούσα παρά μόνο μία μέρα πρίν την αναμενώμενη περίοδο πόνεσε η κοιλιά μου και είπα θα αδιαθετήσω αλλά τίποτα. Σήμερα μετά απο 2 ημέρες καθυστέρηση έκανα τεστ και βγήκε ( ΕΓΚΥΟΣ 2-3 ΕΜΒΟΜΑΔΩΝ). Δεν έχω κάνει ακόμα χοριακή ούτε και το έχω πει στο γιατρό μου. Μακάρι να πάνε όλα καλά και εύχομαι με το νέο έτος να γίνουμε όλες ΜΑΝΟΥΛΕΣ.......!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: ΜΠΡΑΑΑΑΑΑΒΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!Συγχαρητηρια!!!!Αντε με το καλοοοοοο!!!!!

Καλε πες μας ποιο γιατρο εχεις να παμε κ εμεις αφου ειναι τοσο γουρλης;;;;;;;χα,χα,χα :laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mpravoooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xeromai polyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy gia senaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπραβοοοοο!!!!!!Συγχαρητηριααα!!!!

Λοιπον θυμαμαι και γω ενω παντα ποναγα κανα 10ημερο μαλιστα πριν να αδιαθετησω οταν ειχα μεινει εγκυος δεν ενιωθα τιποτα και μαλιστα δεν ειχα βγαλει ουτε ενα σπυρακι που παντα εβγαζα οταν περιμενα να αδιαθετησω.Αρχισα και γω με πονακια περιοδου καμια μερα πριν την υποτιθεμενη περιοδο και μετα πρηστηκε και το στηθος.

Με το καλο κουκλα μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟ ΕΝΙΩΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ ΤΗΣ CLEAR BLUE!!! :woohoo: :woohoo: ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΕΓΚΥΟΣ 1-2 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ!! :woohoo: :woohoo: :silly: ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΗ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΗΝΑ... :lol: ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΙΝΑ ΜΟΥ!! :woohoo: :woohoo:

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ... :woohoo: :woohoo: ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑ :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπραβο κοπελα μου συγχαρηστηρια...

να παρεις τον γιατρο σου και να σου πει τι θα προσεχεις απο εδω κι περα....μπραβο και παλι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με το καλο κοριτσι μου να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη και ενα υγιες μωρακι, ασχετο βρε Ρουμπι κοριτσακι περιμενεις; τωρα το ειδα αντε με το καλο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλως ηρθες στο κλαμπ!!!μπραβο σου!αυτοι οι πονοι της περιοδου ξεγελανε πολυ!ειχα κανονικοτατους πονους περιοδου 4 μερες πριν ακομα και την ωρα που ημουν ετοιμη να κανω το τεστ δεν ηθελα γιατι νομιζα πως ακριβως εκεινη την ωρα αδιαθετουσα!!!πηγα..δεν ειδα αιμα..περνανε 2 λεπτα και κοιτουσα το τεστ σαν χαμενη...ΘΕΤΙΚΟ!!!η κολλητη μου ουρλιαζε απο χαρα και γω ελεγα μα ποναω..θα αδιαθετησω!ωσπου με συνεφερε λεγοντας μου πως αυτο θ αργησει πολυ να γινει!!!!

ειμαι εγκυος εφταμισυ βδομαδων και υπαρχουν στιγμες που ακομα δεν το πιστευω!

συγχαρητηρια και παλι!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ πολύ όλες.....! Τελικά ο Γιατρός μου και εσείς θα είστε το γούρι μου......!!!!!!!!!!!! Ευχαριστώ πραγματικά και εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου όλες οι γυναίκες να γίνουν μανούλες....έτσι και αλλιώς γι αυτό το σκοπό μας έπλασε ο Θεούλης....!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...