Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Εγώ έχω γιατρό ο οποίος μπορεί να πάει και Λητώ & Ιασώ. Πήρα τηλ στο Λητώ και μου είπαν 3.100€ για τρίκλινο + 170€ extra εξετάσεις μωρού + 275λήψη βλαστοκυτάρρων και + οτι πάρει η τράπεζα βλαστοκυτάρρων. Σημείωσε ότι το 275€ χρεώνεται παράνομα αφού το νοσοκομείο δεν κάνει τίποτα στη λήψη συμμετέχει ο γιατρός και η Τράπεζα.

Το ιασώ μου έδωσε γραπτό κατάλογο οικονομική θέση 6κλινο 2000€ με εξετάσεις και εάν γίνει λήψη βλστοκυτάρρων 350€ μαιευτήριο.

Η επιλογή είναι δική σου αλλα το Ιασώ έχει πολύ κόσμο αλλα τέλεια και σύγχρονα μηχανήματα. Το Λητώ είναι πιο ήσυχο. Εγώ θα πάω στο ΙΑΣΩ και ελπίζω να κάνω καλή επιλογή.

Φιλια΄Με το καλο να έρθει το μωράκι σου.

Δημοσίευση

καλησπερα!!!!!!!!!!!!!!

γεννησα πριν μια βδομαδα στο λητω σε 3κλινο με καισαρικη.το δωματιο μου ηταν στο 2ο οροφο.δεν εδωσα βλαστοκυτταρα.πληρωσα 2.400 περιπου.εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενη.το προσωπικο ηταν παντα διπλα μας σε οτι χρειαζομασταν και το πιο σημαντικο για μενα...δεν εδιναν ξενο γαλα στα μωρα!!!!!!αν επιλεξεις λητω να παρεις μονο καλοκαιρινες νυχτικες ή καλοκαιρινες πιτζαμες.κανει υπερβολικη ζεστη!!!!!!!!!!!!!!!!οτι αλλο θες μπορεις να με ρωτησεις!!!!!!!!!

σου ευχομαι με το καλο και με εναν πονο!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Αγαπητή groussi να σου ζήσει το μωράκι σου και να το καμαρώσεις όπως επιθυμείς. ΣΤην τιμή που αναφέρεις 2.400 συμπεριλαμβάνονται και η αναισθησία και οι εξετάσεις του μωρού γιατί εμένα στο τηλέφωνο για καισαρική μου είπαν 3.100€ σημαντική διαφορά. Θα πάρω πάλι τηλ.

Σε ευχαριστώ πολύ

Δημοσίευση

κι εμενα ετσι μου ειχαν πει στο τηλ.αλλα τελικα,δεν ξερω γιατι,ειναι πολυ λιγοτερα.ολα ειναι στη τιμη εκτος τα βλαστοκυτταρα που δεν τα εδωσα. να σου πω την αληθεια κι εμενα εντυπωση μου εκανε!!!!ειναι μεγαλη η διαφορα οντως!!!

σε ευχαριστω για τις ευχες και σου ευχομαι με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλιτσα!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Πήρα πάλι τηλέφωνο στο Λητώ γιατί συνάντησα τυχαία ένα γιατρό ο οποίος είναι στο Δ.Σ του Λητώ και εκείνος μου είπε ότι η τιμή για καισαρική είναι περίποθ 2100- 2300.

Στο τηλέφωνο μου είπαν 3.100 για τρίκλινο γιατί δεν υπάρχει πιο οικονμικό και 170 οι εξετάσεις του μωρού. Όταν της είπα ότι μέσω ιντερνετ μια κοπέλα που γέννησε εκεί με καιραρική πριν 2 εβδομάδες πλήρωσε 2400 μου απάντησε να δω το τιμολόγιο. Επίσης όταν της είπα ότι το ίδιο μου είπε και ένα γιατρός τους μου είπε τι να σας πώ αυτές είναι οι τιμές.

Δυστυχώς δεν μπορώ να τους παρακαλάω για να μου δώσουν μια σωστή τιμή και έτσι θα πάω στο Ιασώ που είναι πιο συγκεκριμένα τα πράγματα. Αυτοί χάνουν πελάτες επειδή δεν ξέρουν να πληροφορούν σωστά το κοινό τους.

Κυο28 για φυσιολογικο τοκετο μου είπε 2.500€ το τρίκλινο και όταν κάνεις φυσιολογικό κάθεσαι 3 βράδια μέσα ενώ καισαρική 4 νομίζω οι τιμές συμπεριλαμβάνουν όλα εκτός τις έξτρα εξετάσεις του μωρού και την αμοιβή του ιατρού.

Φιλια΄ με το καλό να γεννήσουμε τα υγιέστατα μωράκια μας.!!!

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια, τελικα αυτο το κουλο με το λητω δεν μπορω να το καταλαβω.Γενναω και εγω εκει, εχω πητ την αλλη εβδομαδα και ο γιατρος μου με εχει πει να υπολογιζω γυρω στα 2000 φτ και 2500 κτ.Μαλιστα μου ειπε οτι ουτε ο ιδιος καταλαβαινει γιατι λενε αλλη τιμη στο τηλ. αφου ουσιαστικα σου ερχεται πιο οικονομικα!!Παντως στο ιασω απο οτι εχω ακουσει το 6κλινο στοιχιζει πιο ακριβα απο το 3κλινο του λητω με καποιες χρεωσεις "εχτρα"!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια,

Τελικά συμφώνησα με το γιατρό μου να πάρει εκείνος προσφορά για την τιμή στο Λητώ και μάλλον θα του πουν λιγότερα αν ναι θα πάω εκέι. Τι να πω έχω μπερδευτεί πάντως σίγουρα θα είναι πιο ήσυχα και βοηθουν πολύ το θηλασμό άκουσα.

Φιλιά

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσι μου, γεννησα και εγω στο Λητω την περασμενη εβδομαδα και απο οτι καταλαβα ειναι θεμα γιατρου η τιμη!!Στο τηλ λενε 2500 φτ και 3100 κτ αλλα ειναι αρκετα λιγοτερα!!Προφανως στο τηλ λενε την τιμη χωρις την "εκπτωση"-συμφωνια που εχει ο καθε γιατρος!!Εσυ να υπολογιζεις οτι θα πληρωσεις αυτα που σου ειπε ο γιατρος σου.Σου ευχομαι να σου πανε ολα καλα αντε και με ενα πονο!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ.ΕΓΩ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΩ 3700 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ+ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑΤΡΟΥ.ΕΙΤΕ ΠΑΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΤΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ?ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΔΗΛ ΔΕΝ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΞΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ?ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ :angry: ΦΙΛΙΑ :kiss:

Δημοσίευση

καλημερα!!!

gwgw100,εγω γεννησα πριν ενα μηνα στο λητω και πραγματι δεν εδιναν ξενο γαλα,εκτος αν χρειαζοταν ή αν ηθελε η μητερα.για το ιασω δεν εχω προσωπικη εμπειρια αλλα απο φιλες μου που γεννησαν εκει δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα...η αληθεια ειναι οτι το λητω ειναι μικροτερο μαιευτηριο και εχεις πιο προσωπικη σχεση με το προσωπικο του...το ιασω ειναι μεγαλυτερο,εχει περισσοτερες γεννες και δεν ειναι ευκολο να φερνουν ολα τα παιδακια καθε φορα που κλαινε στις μαμαδες τους...εκτος αν παρεις μονοκλινο,οποτε σε προσεχουν περισσοτερο...οσο για τους γιατρους σιγουρα καποιοι ειναι μετοχοι...μπορεις να ρωτησεις και τον δικο σου...

εγω σου ευχομαι με το καλο και με εναν πονο!!!!!

το σημαντικοτερο ειναι να εχεις εμπειστοσυνη στο γιατρο σου!το μαιευτηριο ερχεται μετα!!!

φιλια!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Πήγα προχθές στο γιατρό μου λόγω συσπάσεων και πιθανότητας πρόωρου τοκετοήυ αλλα με βλέπω να την γλιτώνω. Μίλησα και για την τιμή του Λητώ μου είπε όντως άλλα λένε στο τηλ. και άλλα δίνουν προσφορά σε κάθε γιατρό να υπολογίζω γύρω στα 2.500€ τα ίδια με το Ιασώ δηλαδή η μόνη διαφορά είναι ότι το Λητώ είναι 3κλινο ενώ το Ιασώ 6κλινο στα ίδια λεφτά. Αλλά απο δική του εμπειρία εάν γεννήσω πριν την 37η εβδομάδα στο Λητώ υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να κρατήσουν το παιδί μέσα για περαιτέρω εξετάσεις. Επίσης το Ιασώ τεχνολογικά είναι πιο εξοπλισμένο ιδιαίτερα στις εντατικές αχρείαστες να είναι. Κ τέλος στο Ιασώ υπάρχει νέα παιδιατρική κλινική που ελέγχει τα νεογνά.

Δεν ξέρω έχω μπερδευετεί πολύ με την επιλογή μαιευτηρίου κι εχω σπαστεί γιατί τηλεφωνικά δεν ένιωσα καλή αντιμετώπιση, επίσης έστειλα 2 email που ζητάω τιμή και πληροφορίες στο Λητώ και δεν μου απάντησε κανείς.

Αρα θα πάω Ιασώ θα επιμένω για θηλασμό και ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Ο θεός να μας δώσει δύναμη και ευλογία να είμαστε γεροί κι εμείς και τα μωράκια μας κι ας γεννούσαμε και στο δρόμο!

Φιλιά

Δημοσίευση

ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ!!!!!ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΙΧΑ...ΟΝΤΩΣ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΟΙ ΜΑΙΕΣ.....ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ....ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ....ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ!!!!!ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ...ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ..ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΠΗΓΕ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ..ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦςΕΡΟΥΝ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ...Η ΜΑΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ...ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΙ!!!!ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ...ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΤΟ ΤΙ ΕΚΠΤΩΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙΣ...ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΣΟΥ!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...