Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κι εγώ ξεφλουδιζω ροδάκινα και κάποιες φορές και ντομάτες 😅 αλλά νομίζω υπερβολή δεν ξέρω. Καλό πλύσιμο θέλουν κι αν είναι ψητά τότε δεν έχουν θέμα! Μαρούλι πχ έχω φάει φουλ αλλά μόνο στο σπίτι που ξέρω ότι έχει πλυθεί καλά. 
    • Να τις κανεις τις προσπαθειες σου! Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει!!! Σου στέλνω πολύ θετικη ενεργεια!!  Εγώ με τα χάπια για ηπια διεγερση εχω μόνο 4ωαριάκια. Απογοητευση!!! Πόσα λετε να μείνουν θα μεινει εστω 1 καλό; Παντως θα τα βγάλω μηπως ειναι κανενα καλο και το ιδιο θα κανω και τον Σεπτεμβριο με πληρη διέγερση και ενεσεις.. γενικα να μαζεψω καποια γτ δεν ειναι καλή η αμη…. Μαλλον Οκτωβριο θα παω για ετ.. Βλεπουμε…
    • Καλημέρα κορίτσι μου! Έχουμε τόσα αρνητικά γύρω μας και τόσες πηγές που μπορούν εν δυνάμει να μας προκαλέσουν προβλήματα, που θεωρώ το κινητό μια μικρή κουκκίδα σε όλο αυτό. Αν όχι ΟΛΕΣ, οι περισσότερες έτσι την βγάζαμε κ την βγάζουμε… σε ένα ειδυλλιακό, βουκολικό περιβάλλον χωρίς κινητά και ρουτερ και και και, σίγουρα θα ήμασταν καλύτερα. Ωστόσο, η ζωή μας κάπως έχει διαμορφωθεί. 
    • Εμένα με αγχώνει πάρα πολύ κορίτσια το τοξόπλασμα, από έξω δε παίρνω τίποτα, αλλά και μέσα που τα πλένω και τα τρίβω καλά με νερό και ξύδι πάλι δε μου φεύγει το άγχος γιατί έχω διαβάσει, δεν ξέρω αν ισχύει , οτι και πάλι μπορεί να μείνει,μόνο το ΄ψησιμο είναι το σ΄ίγουρο. Πιο επικίνδυνα είναι τα του εδάφους φρούτα λαχανικά, αλλά εγώ φοβάμαι πχ κ τα ροδάκινα(κ αν έπεσαν κάτω στο χώμα καθως τα μάζευαν?και αν το ένα κ αν το άλλο, υστερία δλδ!!) Μερικές φορές ξεφλουδίζω τα φρούτα ροδακινα νεκταρίνια τρώω κυρίως κ πεπόνια τελευαταία και ντομάτες και αγγούρια. Αλλά ρε κορίτσια όταν πάμε σε ταβέρνες και βλ΄έπω στα διπλανά τραπέζια τις σαλατάρες που παίρνουν αχ πόσο τα λιγουρεύομαι και πόσο μου λείπουν!!
    • Καλημέρα κορίτσια μου..!!! Μια όμορφη Κυριακή να έχουμε.. αν και η δική μου ξεκίνησε με γκρίνια του συζύγου.. Με έχει τρελάνει εδώ και πόσες μέρες για το κινητό.. έχει ακτινοβολία και έχει ακτινοβολία και είσαι όλη τη μέρα με το κινητό ξαπλωμένη.. εεε και τι να κάνω του λέω.. αφού βαριέμαι.. δεν μπορώ να κάνω και κάτι.. κάπως πρέπει να περάσει η ώρα μου.. την τηλεόραση τη βαριέμαι.. δεν έχει και τπτ εξάλλου και στο κινητό κι αυτό το βαριέμαι αλλά κάτι ψάχνω, κάτι διαβάζω, κάτι παίζω περνάει η ώρα.. Αυτός έχει γίνει έξαλλος, φοβάται μην επιρεάζει το μωρό.. φτάνει να μου πει στο τέλος ότι φταίω κι εγώ που η προηγούμενη εγκυμοσύνη μου κατέληξε σε παλίνδρομη.. τον έχω ικανό. Εσείς κορίτσια τι γνώμη έχετε για τη χρήση κινητού; Για υπέρηχο θα πάω ξανά πρώτα ο Θεός 15 του μήνα! 🙏🏼
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...