Μετάβαση σε περιεχόμενο

σε ποιον επεσε το φλουρι??????????

Recommended Posts

Κατρινα έγραψε:

SHMADIAKO!!!?????

to vrady pou allaze o xronos..monoi mas egw kai o antras sto spiti mas(to paidi to eixan parei oi goneis sto xwrio..kai emeis logw douleias meiname pisw)vrhkame..mia karta ths koroulas mas(9.5ετων) pros ton Ai Vasili..<<egrafe loipon..agie mou Vasili ..den 8elw paixnidi oute koukles..8elw mono ena adelfaki gia dwro kai 8a to agapaw oti kian einai..>>>.!!Sugkihsh kai dakria..emeis...giati..o Flevaris pou 8a kaname thn e3wswmatikh htan ligo makrua...!eixa mia ligoura loipon gia Vasilopita!!!kai to flouri epese se mena kai ligo sths mikrhs mas to kommati!!!!2 meres meta eixa ka8usterhsh!!!Simera to TEST HTAN ΘETIKO!!!ΤΕΛΙΚΑ..ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ???

Υ.Σ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΦΛΟΥΡΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΥΧΕΡΕΣ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 74
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, :unsure:

ΑΝ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΤΟ ΣΗΜΑΔΕΜΑ, ;)

Ή ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΥΧΕΡΑ, ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ... :)

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑΤΙ...

ΦΕΤΟΣ,

ΚΑΙ Ο ΙΑΣΟΝΑΣ.... ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ!!! :P

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ... :)

Κατρινα έγραψε:

SHMADIAKO!!!?????

to vrady pou allaze o xronos..monoi mas egw kai o antras sto spiti mas(to paidi to eixan parei oi goneis sto xwrio..kai emeis logw douleias meiname pisw)vrhkame..mia karta ths koroulas mas(9.5ετων) pros ton Ai Vasili..<<egrafe loipon..agie mou Vasili ..den 8elw paixnidi oute koukles..8elw mono ena adelfaki gia dwro kai 8a to agapaw oti kian einai..>>>.!!Sugkihsh kai dakria..emeis...giati..o Flevaris pou 8a kaname thn e3wswmatikh htan ligo makrua...!eixa mia ligoura loipon gia Vasilopita!!!kai to flouri epese se mena kai ligo sths mikrhs mas to kommati!!!!2 meres meta eixa ka8usterhsh!!!Simera to TEST HTAN ΘETIKO!!!ΤΕΛΙΚΑ..ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ???

Γενικά,είμαι ένα άτομο που θέλει να τα εξηγεί όλα με την λογική.Συγκινήθηκα ιδιαίτερα με την ιστορία σου και σκέφτηκα για λίγα λεπτά πως όντως υπάρχει Άγιος Βασίλης!!!Φοβερή η κόρη σου,παραλίγο να με κάνει να κλάψω με την ευαισθησία της :) Να την χαίρεσαι και με το καλό να υποδεχτείτε και το νέο μέλος! :kiss:

...katerina... έγραψε:

Καλημερααααα και καλη χρονια με υγεια αγαπη και τυχη σε ολους!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπον στην πρωτη πιτα στους κουμπαρους μας επεσε σε μενααααααααααααα!!!!!!!!Λετε να μαι τυχερη??

Στη δευτερη στο σπιτι μας επεσε στη γιαγια του αντρα μου!!!!!!!!!!!!!!!Χαρα που εκανε....

Φιλακιαααα

Και συνεχιζω...πηγαμε για καφε στην αδερφη μου και μου εκοψε πιτα να δοκιμασω και ναι ειχα και παλι το φλουριιιιιιιι!!!!!!!!!

Μακαρι να μαι τυχερη φετος τουλαχιστον!!!!!!

Τζωρτζινα μου στο ευχομαι ολοψυχα!!!!!!!!!!!!!

Κατρινα έγραψε:

Κατρινα έγραψε:

Υ.Σ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΦΛΟΥΡΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΥΧΕΡΕΣ!!!!![/quote:2gzilkbx]

Κατρινα μου συγχαρητηριαααααααααα!!!!Ναι να το πιστεψεις υπαρχει Αι Βασιλης!!!!!

Η κορουλα σας φοβερη!!!!Να την χαιρεστε!!!!

καλή χρονιά σε όλες κορίτσια και ότι επιθυμείτε!σε εμάς έπεσε στην κουνιάδα μου :(:S ήθελα να πέσει στον μπέμπη μας αλλά δεν πειράζει του χρόνου...

THANK YOU hope_89!!!na eisai kala kai na exeis KALH XRONIA!!!!pragmati simera ..otan to anakoinosa ston antra mou(tou evala to test se kosmhmato8hkh apo vraxioli..legontas tou ..oti einai to dwro pou den prolava na tou parw!!ekeinos perimene na dei roloi kai eide to 8etiko TEST!!!)klaigame apo th xara mas!!!

Στη πιτα μας φετος το φλουρι πηρε ο τυχερουλης μας Ορεστης!!Τα πρωτα του χριστουγεννα το πρωτο του φλουρι και το πρωτο κεικ που εφαγε με τα πρωτα του δοντακια!Χαχαχαχα!

Ιδου!!

Στη πιτα μας φετος το φλουρι πηρε ο τυχερουλης μας Ορεστης!!Τα πρωτα του χριστουγεννα το πρωτο του φλουρι και το πρωτο κεικ που εφαγε με τα πρωτα του δοντακια!Χαχαχαχα!

Ιδου!!

κοριτσαρες μου καλη μας χρονια!!!! ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

φετος ηταν τα πρωτα χριστουγεννα στο δικο μας σπιτακι και επεσε σε μενα το φλουρι!!! και ειμαι πολυ χαρουμενη!!! μακαρι να ειναι τυχερη χρονια για το σπιτακι μας!!!!

Στο καλοσώρισμα του χρόνου το τσάκωσε η μαμά μου!!!

Σήμερα που κόψαμε τη μεγάλη και γιορτάσαμε και τα γενέθλια του συζύγου,

αν και μικρούτσικο κομματάκι στην Αλεξανδρή μου το έτυχε!!!!!!! :cheer:

Τρελαθήκαμε από την χαρά μας!!! :cheer::cheer::cheer:

ΥΣ.Ιφιγένεια είστε όντως πολύ γουρλοκόριτσα!!! :);)

Στην πίτα που κόψαμε σπίτι έπεσε σε εμένα!!!

Στην πίτα που κόψαμε μετά σε φίλους, πάλι σ' εμένα!!!

Το ίδιο ειχε συμβεί και πέρσι!!!Πέρσι μου πήγαν καλά τα επαγγελματικά μου!!!

Φέτος θέλω και τα δύο, αλλα πιο πολύ ένα μωράκι!!!

katrina έγραψε:

Στο καλοσώρισμα του χρόνου το τσάκωσε η μαμά μου!!!

Σήμερα που κόψαμε τη μεγάλη και γιορτάσαμε και τα γενέθλια του συζύγου,

αν και μικρούτσικο κομματάκι στην Αλεξανδρή μου το έτυχε!!!!!!! :cheer:

Τρελαθήκαμε από την χαρά μας!!! :cheer::cheer::cheer:

ΥΣ.Ιφιγένεια είστε όντως πολύ γουρλοκόριτσα!!! :);)

Χρόνια Πολλά στον Χρήστο Κατερίνα μου! Να του μεταφέρεις τις ευχές μου! Δεν το ήξερα ότι έχει γενέθλια.. Δε μου το είπες στο καφεδάκι.

Να τον χαίρεσαι! Και του χρόνου με υγεία! :cheer:

Ώστε η Αλεξανδρή σου ε? Τρελλαθήκατε!!! Δε σε πιστεύω!!! :huh::P Θυμάσαι που σου είχα γράψει στο μήνυμα ότι πλέον χαίρομαι για το οτιδήποτε περισσότερο για το Μαράκι παρά για μένα?

Σας φιλώ!

Πάντα γεροί, ευτυχισμένοι και με σωστές επιλογές! ;)

Ifigeneia έγραψε:

Χρόνια Πολλά στον Χρήστο Κατερίνα μου! Να του μεταφέρεις τις ευχές μου! Δεν το ήξερα ότι έχει γενέθλια.. Δε μου το είπες στο καφεδάκι.

Να τον χαίρεσαι! Και του χρόνου με υγεία! :cheer:

Ώστε η Αλεξανδρή σου ε? Τρελλαθήκατε!!! Δε σε πιστεύω!!! :huh::P Θυμάσαι που σου είχα γράψει στο μήνυμα ότι πλέον χαίρομαι για το οτιδήποτε περισσότερο για το Μαράκι παρά για μένα?

Σας φιλώ!

Πάντα γεροί, ευτυχισμένοι και με σωστές επιλογές! ;)

εσενα ηταν φτωχος ο φουρναρης! εγω παλι οταν πεφτει στην Παναγια λεω ΄΄ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑ , ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ...΄΄ μονο Δοξα τον 8εο επιτρεπω !!

Ποσο χαιρομαι που πολλα μωρακια ετυχαν το φλουρι!!!

Το Μαρακι της Ιφιγενειας ειναι το πιο τυχερο νινι!!!!Παντα ετσι!!!

Κ η Αλεξανδρη μας!!!!Κ μικρο κομματακι κ "γεμιστο" με φλουρακι!!!Μπραβοοοοο!!!(χρονια πολλα για τον αντρα της ζωης σου Κατρινα μου!!! :kiss: )

Εγω κοριτσια....Ειμαι η μεγαλυτερη αναμεσα σε 3 αδερφια...Οποτε καταλαβαινεται πως εδω κ 24 χρ (απο τη γεννηση του αδερφου μου) δεν πηρα σειρα!!!!

Τα τελευταια 14 δε...Απο τη γεννηση της αδερφης μας...ουτε εκεινος πηρε σειρα!!! :P :laugh: :P

Προπερσι αγορασαμε με τον αδερφουλη μια βασιλοπιτα για να την κοψουμε οι 2 μας!!!!Ε!!!50% πιθανοτητα ηταν αυτη!!!!

Αμ δε!!!!!ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΛΟΥΡΙ ΜΕΣΑ!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Φετος....Στο πατρικο μου...Δεν εψαξα το κομματι μου...Απλα το χτυπουσα ελαφρως!!!!"κακοοοο κομματι"!!!!!

Κ ομως!!!Ηταν εκει!!!!!!Σαν μωρο εκανα!!!! :P

Την επομενη κοψαμε στο σπιτακι μας!!!Παλι σε μενα!!!!!!!!

ΕΝΝΟΕΙΤΕ πως θα ηθελα να πεσει στην τσαχπινα μου αλλα....Της τα χαρισα κ τα δυο!!!!!! :):):)

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!

Δε θα το πιστέψετε αλλα εμείς κόψαμε 2 βασιλόπιτες κ το φλουρί κ στις 2 έπεσε στο κοριτσάκι μας!!!Η Ολίνα θα ναι η υπερτυχερή της χρονιάς!!! :woohoo: :woohoo:

Φιλάκια πολλά

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...