Μετάβαση σε περιεχόμενο

σε ποιον επεσε το φλουρι??????????

Recommended Posts

• Απαντήσεις 74
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Στην πεθερά μου κάναμε πρωτοχρονιά,και έπεσε σε μένα και στην αρραβωνιαστικιά του αδερφού του άντρα μου...Ακριβώς στην μέση. :)

Στο σπίτι μας που κόψαμε,έπεσε στον άντρα μου!

Η μπέμπα ελπίζουμε να είναι πιο τυχερή του χρόνου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμας επεσε στον αντρα μου! τι προτοτυπο!! απο οταν παντρευτηκαμε συνεχεια σε αυτον πεφτει εκτος απο μια χρονια που ειχε πεσει σε μενα! του εφερα πολυ τυχη που τον παντρευτηκα φαινεται χαχαχαχα!!!!!!

Athena έγραψε:

ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΟΨΑΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΗΤΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ?ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ?ΜΑΚΑΡΙ!!!!!!!!!!!!!!

Athena μια από τα ίδια!!!!!! κόψαμε στην πεθερά μου και στο σπίτι μας.. και του έπεσε και τις 2 φορές, αυτό του είπα και εγώ, είναι η χρονιά σου φέτος!! :cheer::cheer:

thouli έγραψε:

εμας επεσε αναμεσα στο σπιτι κ στη παναγια...

θα θελα πολυ να τυχει στο ντοντολακο μου.... :)

ΕΜΕΙΣ ΚΟΨΑΜΕ 2 ΠΙΤΕΣ ΜΙΑ ΑΛΜΥΡΗ

ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ... ΧΙΧΙΧΙ :P

ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΤΥΧΕ

ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ? :)

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟ ? :P

καλη χρονια σε ολες μας!!!

σε μας εγω ετυχα το φλουρι και οντως το 2010 θα ειναι η χρονια μου!!!θα γινω μανουλα!!!ποσο πιο τυχερη να γινει αυτη η χρονια??? :):):):):):):)

και εμεις στην πεθερα μου που κοψαμε κ βασιλοπιτα και πιτα αλλου επεσε,μου την βιδωσε λιγο γτ βαλανε και 500 φλουρια γ να πεσουν και στα εγγονια (αλλα την Κωνσταντινα μου χεσ.....μενη),εμεις δεν πηραμε βασιλοπιτα γ το σπιτι,το ξεχασαμε

Κοριτσακια μου καλη χρονια να εχουμε με αγαπη υγεια και πολλα πολλα παιδακια :):P Εμεις κοψαμε δυο βασιλοπιτες, μια στη μαμα μου οπου καναμε και αλλαγη του χρονου και την αλλη στο σπιτι μας. Στης μαμας μου τη βασιλοπιτα το φλουρι ετυχε στο κομματι του σπιτιου και στη βασιλοπιτα που καψαμε στο σπιτι μας ετυχε σε μενα..... ;) Ευχομαι αυτη η χρονια να ειναι και η τυχερη μου και να γκαστρωθω επιτελους :);)

Εμείς στην πίτα που κόψαμε με την αλλαγή του χρόνου έπεσε στη μέση ακριβώς εμένα και του άντρα μου και όλοι έλεγαν ότι αφού είναι στη μέση άρα είναι του μπέμπη που περιμένουμε! Και την επόμενη μέρα το μεσημέρι που κόψαμε κομμάτι και το μπέμπη το πέτυχε εκείνος!!!! Καλό, ε;;;;

Καλή χρονιά να έχουμε όλοι με υγεία!

Στη δική μας έτυχε σε εμένα και στον σύγυζο,όμως περισσότερο ήταν σε 'μένα :blush: Στην πίτα που κόψαμε στην αδερφή μου,έτυχε στην ανηψούλα μου! :kiss:

Εμεις κοψαμε δυο πιτες μια δικη μας και μια της μαμας μου.Και στις δυο το φλουρι επεσε σε εμενα!Εγω ηθελα να τυχει του Παναη μου,αλλα ισως ειναι σημαδι και το 2010 μου δωσει αυτο που μου στερησε το 2009..........ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ!!!! :woohoo:

και ναι !αξιωθηκαμε σημερα να αγορασουμε βασιλοπιτα και επεσε στην Κωνσταντινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!νασαι τυχερο μωρο μου!!!!

savropinguinos έγραψε:

και ναι !αξιωθηκαμε σημερα να αγορασουμε βασιλοπιτα και επεσε στην Κωνσταντινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!νασαι τυχερο μωρο μου!!!!

ΑΛΗΘΕΙΑ????????????

ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :kiss::kiss::kiss:

Επεσε στο σπιτι παρολο που ο αντρας μου προσπαθησε να κοψει με το 1/4 της βασιλοπιτας ολα τα κομματια και να αφησει τα 3/4 για τη μικρη μας! :laugh: :laugh:

Στης μαμας μου τη βασιλοπιτα επεσε στη Χριστιάννα μου :)

ΣΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ ΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΜΠΙΜΠΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΩΤΗΡΑΚΙ...ΕΜΕΙΣ ΚΟΨΑΜΕ 2 ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΔΥΤΕΡΗ ΤΟ ΤΥΧΕ ΠΑΛΙ Ο ΜΠΙΜΠΙΚΟΣ...ΝΑΝΑΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ

ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΚΑΜΙΑ 15ΑΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ :P:P ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΧΕΡΗ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ,ΜΩΡΑΚΙ?ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΧΑΧΑ..ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ,ΗΡΕΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΥΧΗΗΗΗΗΗΗΗ :kiss::kiss:

SHMADIAKO!!!?????

to vrady pou allaze o xronos..monoi mas egw kai o antras sto spiti mas(to paidi to eixan parei oi goneis sto xwrio..kai emeis logw douleias meiname pisw)vrhkame..mia karta ths koroulas mas(9.5ετων) pros ton Ai Vasili..<<egrafe loipon..agie mou Vasili ..den 8elw paixnidi oute koukles..8elw mono ena adelfaki gia dwro kai 8a to agapaw oti kian einai..>>>.!!Sugkihsh kai dakria..emeis...giati..o Flevaris pou 8a kaname thn e3wswmatikh htan ligo makrua...!eixa mia ligoura loipon gia Vasilopita!!!kai to flouri epese se mena kai ligo sths mikrhs mas to kommati!!!!2 meres meta eixa ka8usterhsh!!!Simera to TEST HTAN ΘETIKO!!!ΤΕΛΙΚΑ..ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ???

Καλή χρονιά σε όλες μας!

Πέρυσι πρώτη πρωτοχρονιά για το Μαράκι μου... κέρδισε το φλουρί!

Φέτος στο πατρικό μου, κέρδισε πάλι το φλουρί!

Στης πεθεράς μου... Επίσης το Μαράκι...

Πριν λίγο στο σπίτι μας στην Αλεξ/πολη...

Και πάλι το Μαράκι!!!

4 κομμάτια κόπηκαν για το Μαράκι, και τα 4 είχανε το φλουρί!

Στο τέλος θα μας πάρει και τα σώβρακα!!!

Πάντα τυχερούλα να είσαι ψυχή μου!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...