Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σας και καλη χρονια σε ολεσ μας!το 2010 να μας τα φερει ολα οπως τα θελουμε!

ειχα χαθει αυτο το καιρο γιατι ειχα προβλημα με την εγκυμοσυνη μου... :(

ας τα παρω απο την αρχη....υστερα απο πολυ αγωνα για να μεινω εγκυος- τα καταφερα με εξωσωματικη να εχω δυο εμβρυακια στην κοιλιτσα μου, αλλά το ενα απο τα δυο παρουσιασε καποια ανωμαλια, μεγακυστη στο ουροποιητικο συστημα με αποτελεσμα να μεγαλωνει η κυστη και στο ενα εμβρυακι να καταστρεφονται τα νεφρα του και να μην εχει μελλον για ζωη....

οποτε συμφωνησανε οι γιατροι υστερα απο συννενοηση μας να κανω μειωση του ενος- ετσι ωστε να μην υπαρξει επιπλοκη για μενα και για το αλλο εμβρυακι.

βεβαια αργησαμε να παρουμε την αποφαση και θα αργησει να το απορροφησει ο οργανισμος μου και θα φαινεται στον υπερυχο καθε φορα....αυτα ηταν τα νεα μου....

ελπιζω αποδω κ στο εξης ολα να πανε καλα :kiss:

Δημοσίευση

κοριτσακι μου εχε πιστη και ολα θα πανε καλα...ευχομαι το 2010 να ειναι καλυτερο και με το καλο να κρατησουμε τα μωρακια μας στην αγκαλιτσα μας...ολα να μας πανε καλα...αλλωστε ο λαος μας λεει καθε εμποδιο για καλο καθε φορα που θα πηγαινεις να δεις το νινακι σου θα δεις ποση δυναμη θα παιρνεις.....φιλακια καλη χρονια να εχουμε....

Δημοσίευση

Nastazia έγραψε:

σε ευχαριστω πολυ!και συ οτι επιθυμεις να σου φερει το νεο ετος!

γενικως ειμαι αισιοδοξη!προσπαθω να μην πεφτω αλλωστε αποφασισα οτι το 2010 θα ειναι τελειο!!!! :cheer:

ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ 2010 ΘΑ ΜΑς ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΜΑΣ....ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ....ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΚΟΙΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ....ΦΙΛΑΚΙΑ.....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...