Μετάβαση σε περιεχόμενο

Tο "κέρατο"....

Recommended Posts

στην περίοδο της εγκυμοσύνης είναι κάτι που θα συγχωρούσατε στον άντρα σας ή το θεωρείται κακό ίσως και πιο "άθλιο"απο μια απιστία σε μη εγκυμοσύνη?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συγνωμη ρε κοριτσακι αλλα τι ανησυχιες ειναι αυτες????πω πω.....αλλα μιας και το εθεσες θα σου απαντησω......απιστια?????θα του το ειχα κοψει και εννοειται σε μια τετοια περιοδο ειναι πολυ πιο ωδυνηρο για τη γυναικα και εννοειται οτι δεν θα του το συγχωρουσα....εγω δηλαδη να ειμαι με την κοιλια μεχρι εκει και αυτος απο εδω και απο εκει?????πω πω μονο και μονο στη σκεψη βγαζω φωτιεςςςςςςςςςςςς....... :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: γενικα παντως και στη μια και στην αλλη περιπτωση δεν θα το συγχωρουσα απλα στην αγκυμοσυνη ειναι η θεση του ακομη πιο δυσκολη....αυτα ειχα να πω......φιλακια....

Θα συμφωνήσω με την Ειρήνη.Η απιστία είναι απιστία και δε θα τη συγχωρούσα σε καθε περιπτωση.Σε περίοδο εγκυμοσύνης θα μου επεφτε ακόμα πιο βαρύ και θα έφθανα σε σημείο να τον μισήσω.Συγγνωμη αν φαίνομαι ακραία,αλλά αυτή είναι η γνωμη μου.

ΝΑΝΑ2 έγραψε:

Θα συμφωνήσω με την Ειρήνη.Η απιστία είναι απιστία και δε θα τη συγχωρούσα σε καθε περιπτωση.Σε περίοδο εγκυμοσύνης θα μου επεφτε ακόμα πιο βαρύ και θα έφθανα σε σημείο να τον μισήσω.Συγγνωμη αν φαίνομαι ακραία,αλλά αυτή είναι η γνωμη μου.

αχ κοριτσακι μονο να τον μισησεις?????και λιγα που λες...ημαρτον....γιατι πρεπι καθε φορα εμεις να ειμαστε σε θεση να πρεπει να τους συγχωρεσουμε με την καθε μαλ....ια που κανουν εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε???????τελοσπαντων......χι χι χι....συγχυστηκα χωρις λογο.....φιλακια κουκλες....

ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ! ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΦΤΥΣΜΕΝΟ, ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΥΡΛΙΑΖΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΕΛΟΥΣΑ, ΘΑ ΧΑ ΚΑΙ ΓΩ ΤΑ ΦΤΑΙΞΙΜΑΤΑ ΜΟΥ. ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ, :P ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΗ, :laugh: ΑΝ ΜΕ ΑΠΑΤΟΥΣΕ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΚΟΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΙΖΑ, ΘΑ ΤΟΝ ΕΔΕΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙ, ΘΑ ΤΟΥ ΧΤΥΠΑΓΑ ΕΝΕΣΗ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕΙ, ΚΑΙ ΑΝΑ 2 ΩΡΕΣ ΘΑ ΤΟΥ ΕΡΙΧΝΑ ΑΛΑΤΙ!! :angry::angry: ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΨΥΧΑΚΙΑΣ?? :woohoo: :woohoo: ΕΙΜΑΙ! ;)

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ έγραψε:

ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ! ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΦΤΥΣΜΕΝΟ, ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΥΡΛΙΑΖΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΕΛΟΥΣΑ, ΘΑ ΧΑ ΚΑΙ ΓΩ ΤΑ ΦΤΑΙΞΙΜΑΤΑ ΜΟΥ. ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ, :P ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΗ, :laugh: ΑΝ ΜΕ ΑΠΑΤΟΥΣΕ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΚΟΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΙΖΑ, ΘΑ ΤΟΝ ΕΔΕΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙ, ΘΑ ΤΟΥ ΧΤΥΠΑΓΑ ΕΝΕΣΗ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕΙ, ΚΑΙ ΑΝΑ 2 ΩΡΕΣ ΘΑ ΤΟΥ ΕΡΙΧΝΑ ΑΛΑΤΙ!! :angry::angry: ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΨΥΧΑΚΙΑΣ?? :woohoo: :woohoo: ΕΙΜΑΙ! ;)

Mαζί σου!

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΑΡΥ.ΑΝΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ,ΝΑ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ,ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ,ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΤΩΣΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΕ!

Απαπαπαπαπα...ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω....

Και στην εγκυμοσύνη;;;;;απαπαπαπαπαπαπαπα....

Δεν υπάρχει συγχώρεση κορίτσια...

"Αν δεν θελεις μια εσυ,

δεκα εγω δεν θελω,

δεκα δεν σε σκευτομαι,

δεκα δεν ΣΕ ΞΕΡΩ!!!"

Γιατι κουκλες μου ειστε ολες τοσοοο...αρνητικες εως ΧΙΤΛΕΡΙΚΕΣ,

ΘΑ ελεγα απεναντι σε ενα κερατακι που θεωρησε καλο να σας κανει δωρο,

το αξιολατρευτο :angry: γουρουνακι σας???

Μη γινεστε κακες την εχετε δει την ταινια Η ΔΙΑΒΟΛΟΓΥΝΑΙΚΑ?

Μα που ζειτε τελος παντων?Υπαρχουν απειρες τεχνικες που μπορεις να καταστρωσεις με θρησκευτικη ευλαβια και να τον τυρρανησεις ΠΟΛΥΥΥΥ ...:blink:Ακομα και να μην ειναι του τυπου σας η απιστια αν μπουν ψυλλοι στα αυτια του ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ;) Θα βασανιστει και θα κλαψει πολυ περισσοτερο απο να του κοψετε τα μεμε του...Ασε που μπορει να τα χρειαστειτε στην πορεια. ;) Ναι αμε γιατι οχι?

Ειναι ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ σκευτειτε θετικα,μην αφησετε κανεναν και τιποτα να σας χαλασει την διαθεση.Δεν συμφωνειτε μαζι μου?Το σλογκαν μας ειναι

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΣ

ΠΑΡΑ...ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ;) Αν ολες τους τα "εκοβαν"τωρα θα ειχαμε καταληξει να το κανουμε μεταξυ μας :laugh: :laugh:

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

Ναι καλα σηγα μην καθομουν να σπαταλυσω εστω ενα υπερπολυτιμο δευτερολεπτο απο τον χρονο μου για να κατσω να σχοληθω με ενα τετοιο υποκειμενο. Που τολμαει να σκεφτετε το πουλι του και οχι το παιδι του. πφφφφ. Θα ετρωγε ενα ξεγυρησμενο σουτ και τερμα.

Αμα κανει καμια στραβη- και δεν μηλαω για κερατο- ακομα και τωρα ο καλος μου παιρνω τον θυσαυρο μου - τον γιο μου- και φευγω!!!! και ας τονε να φαει στην μαπα τα κατορθωματα του!!!

Είναι γνωστό αυτό που λένε ότι ο άντρας δεν νιώθει όπως η γυναίκα για το αγέννητο παιδί του , αλλά αφού έρθει πρώτα στη ζωή και αφού περάσει χρόνο μαζί του, μόνο τότε αποκτά δυνατά συναισθήματα. Για τη γυναίκα είναι πιο απλό, νιώθει το δέσιμο από την πρώτη στιγμή της σύλληψης.

Από αυτή την άποψη μπορεί κανείς να πει ότι για τον άντρα η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης μπορεί να σημαίνει αρχικά , υποχρεώσεις , οικονομικές απαιτήσεις που μεγαλώνουν με την έλευση του νέου μέλους, έλειψη ύπνου μετά τη γέννηση, αφού είναι γνωστό ότι τα μωρά κλαίνε τα βράδια, στέρηση εξόδου, κλείσιμο τα Σαββατοκύριακα γιατί μπορεί να είναι άρρωστό ή γιατί οι γιαγιάδες δεν θα το κρατήσουν για να βγεί το ζευγάρι, μείωση του σεχ και πολλά άλλα...

Ίσως λοιπόν να αγχωθεί, ίσως και να πανικοβληθεί και πάνω στον πανικό μας πάντα κάνουμε λάθη!!

Μεγάλη δυστυχία να σου συμβεί κάτι τέτοιο, γιατί πραγματικά και εγώ δεν μπορώ να συγχωρέσω την απιστία και δεν θα το έκανα ακόμη κιαν ήξερα ότι όλοι αυτοί οι λόγοι ισχύουν. Ο μόνος λόγος που δεν θα το έκανα είναι γιατί θα ήθελα ο άντρας που επέλεξα για σύντροφο της ζωής μου και για πατέρα του παιδιού μου, να είναι πιο δυνατός από τις φοβίες του. Να μπορεί ακόμα και πάνω στον πανικό του να βάλει τη λογική. Έτσι ώστε να μπορώ να τον εμπιστευτώ στα τόσα σοβαρά που μας περιμένουν έχοντας ένα παιδί.

Όχι στην απιστία λοιπόν. Ναι στον άντρα που θα μας αγαπάει και θα μας στηρίξει στην κοινή μας ζωή. Ένα παιδί θέλει προσπάθεια ίσως περισσότερη από τον πατέρα αλλά τι να κάνουμε έτσι το αποφάσισε η φύση!!

hope_89 έγραψε:

Ελευθερία έχω καταλάβει πως η ιδανική δουλειά για εσένα είναι οι έρευνες και τα γκάλοπ.Σοβαρά το λέω.Για δοκίμασε το ;)

Συμφωνω απολυτα :cheer: !!!Βρε Ελευθεριτσα μου,σιγουρα τελειωσες το Πολυτεχνειο??Μηπως το απωθημενο σου ηταν κανα τμημα ΦΠΨ,καμια Παντειος... :silly: :P ??

Στο θεμα μας τωρα...απλα κ λακωνικα...προσωπικα το θεωρω απαραδεκτο!

Χειροτερο κ απ'οτι αν η γυναικα δεν ειναι εγκυος!

"Αν δεν θελεις μια εσυ,

δεκα εγω δεν θελω,

δεκα δεν σε σκευτομαι,

δεκα δεν ΣΕ ΞΕΡΩ!!!"

το αξιολατρευτο γουρουνακι σας???

Μα που ζειτε τελος παντων?Υπαρχουν απειρες τεχνικες που μπορεις να καταστρωσεις με θρησκευτικη ευλαβια και να τον τυρρανησεις ΠΟΛΥΥΥΥ ...Ακομα και να μην ειναι του τυπου σας η απιστια αν μπουν ψυλλοι στα αυτια του ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ Θα βασανιστει και θα κλαψει πολυ περισσοτερο απο να του κοψετε τα μεμε του...Ασε που μπορει να τα χρειαστειτε στην πορεια. Ναι αμε γιατι οχι?

Ειναι ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ σκευτειτε θετικα,μην αφησετε κανεναν και τιποτα να σας χαλασει την διαθεση.Δεν συμφωνειτε μαζι μου?Το σλογκαν μας ειναι

ΠΑΡΑ...ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Αν ολες τους τα "εκοβαν"τωρα θα ειχαμε καταληξει να το κανουμε μεταξυ μας

εισαι και η πρωτη.θα ελεγα κανενα αστιακι που ξερω με την περηπτωση,αλλα ειμαι τοσο χαλια ψυχωλογικα που μονο να κλαιω μεχρη το πρωη θελω.να κανω μια ασχετη ερωτηση χωρης να ανηξω θεμα?υπαρχουν μανες που παρατανε τα πιδια τους γιατι δεν τα πανε καλα με τον συζηγο?

voula25 έγραψε:

"Αν δεν θελεις μια εσυ,

δεκα εγω δεν θελω,

δεκα δεν σε σκευτομαι,

δεκα δεν ΣΕ ΞΕΡΩ!!!"

το αξιολατρευτο γουρουνακι σας???

Μα που ζειτε τελος παντων?Υπαρχουν απειρες τεχνικες που μπορεις να καταστρωσεις με θρησκευτικη ευλαβια και να τον τυρρανησεις ΠΟΛΥΥΥΥ ...Ακομα και να μην ειναι του τυπου σας η απιστια αν μπουν ψυλλοι στα αυτια του ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ Θα βασανιστει και θα κλαψει πολυ περισσοτερο απο να του κοψετε τα μεμε του...Ασε που μπορει να τα χρειαστειτε στην πορεια. Ναι αμε γιατι οχι?

ΠΑΡΑ...ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Αν ολες τους τα "εκοβαν"τωρα θα ειχαμε καταληξει να το κανουμε μεταξυ μας

εισαι και η πρωτη.θα ελεγα κανενα αστιακι που ξερω με την περηπτωση,αλλα ειμαι τοσο χαλια ψυχωλογικα που μονο να κλαιω μεχρη το πρωη θελω.να κανω μια ασχετη ερωτηση χωρης να ανηξω θεμα?υπαρχουν μανες που παρατανε τα πιδια τους γιατι δεν τα πανε καλα με τον συζηγο?

υπαρχουν αλλα δεν ειναι πραγματικες μανες! Γιατι ρωτας/

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ έγραψε:

αυτο ακριβως και θα γινομουν και χανιμπαλ θα του τα εδινα να τα φαει :woohoo:

κοριτσια.ειναι μανες και νωμηζω οτι πονανε και αυτες.το ακουσα απο μια φιλη μου.οτι η πεθερα της που αφησε τα παιδια της οταν ητανε μικρα,παντως ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΜΕ ΑΛΛΟΝ.ουτε και να φυγω απο τον γαμο μου.το ακουω συχνα οτι η ταδε μανα παρατησε τα παιδια της και μου εκανε εντηπωση.δεν θα το εκανα πυστευω.και δεν θελω ουτε να το σκευτωμαι

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ!!!!ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΡΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΩ...........

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ...ΟΧΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΣΥΓΟΥΡΑ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ;)

ΕΜΕΙΣ ΛΟΓΟ ΟΡΜΟΝΩΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.

ΤΣΠΑ ΜΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΜΗΝ ΧΩΡΙΣΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ(ΕΙΧΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠ'ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ),ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ.ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ!ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΣ ΟΛΟ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ!ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ.

υπαρχει και το καυστικο οξυ ετσι για αλλαγη /Σε μια εγκυμοσυνη για αν μην κανει ενα ζευγαρ ερωτα σημαινει κατα περιπτωση οτι υπαρχουν καποια προβληματα ετσι θεωρω απαραδεκτο απο εναν αντρα να παει ακομα και για βιολογικους -ξεχαρμιανιασμα να παει με καποια άλλη στο κατω κατω υπαρχει και τ χειροκινητο δνε ξερω αν με καταλαβαινετε αν ειναι να απατησεις καλυτερ να θυμηθει λιγο την νιοτη του .Βεβαια αι η γυναικα μπορε να βοηθησει ναι μπορει να μην κανει αν κανουν ερωτα αλλα υπαχουν αλλα πραγματα που μπορεις να προσφερεις στον αντρα σου και να περασετε καλα .

Τωρα οσο αφορα καποιες γυναικες που αφηνουν τα παιδια τους ναι δυστυχως υπαρχουν καποιες οι οποιες ειναι ανευθυνες και τους αρεσε η καλοπερασει και κοιταε αποκλειστικα την παρτη τους σε υτη την περιπτωση βεβαια δεν συγκαταλεγω καποιες μμαδες που αναγκαστικα πρπεπει να εργαστουν κινα φυγουν μακρια απο το παιδι τους κι αναγκαζονται να αφηνουν σε γιαγια το παιδι αυτες περνανε το δικο τους γολγοθα .

Ξερω μια κοπελα που αυτη τη στιγμη ειναι 18ετων οι γονεις της χωριασαν οαν ηταν μικρουλα καπου στα 2 με 3 η μανα ειχε και άλλα παιδια με άλλον συντροφο και ο πατερας στο κοσμο του αλλα τουλαχιστον αγαπουσε το κοιτσακι .Ηξεραν οι γονεις του ατερα οτι αν το παιδι το επαιρνε μαζι της θα κακοπερναγε αν και αυτη δνε το ηθελε και του ειχε πει του αντρα της :εγω εχωπαιδια κρατατ την εσυ .Στο δικατηριο λοιπον την ρωτησε ο δικαστης αν επιθυμι κατι απο το γαμο ποθ ειχαν και βεβαια εκεινος εννουσε βεβαια το παιδι αλλα κεινη ειπε :ΝΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ -μα το απιδι σας τι ειεπ ο δικαστη και εκεινη ειπε ξανα:παιδια εχω και άλλα πλυντηριο ΟΧΙ και ειναι ακριβα....

Η κοπλα σημερα στα 18 λεει η αμνα μου με αποχωρηστηκε για ενα πληντηριο αρα καταλαβαινετε ποσο ασχημα ψυχολοικα ειναι αυτη η κοπελα βεβαια το οτι εμεινε με τον πατερα συγκεκριμενα σε ενα σπτι με τη γαγια καιτο παππου και απο πανω η θεα της αδερφη του πατερα την βοηθησε να αναπληρσειε να μερος της οικογενειακη θαλπωρης

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ έγραψε:

ΕΕΕΕΕΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!Κανενα ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

εγω θα χωριζα ζωρις δευτερη κουβεντα..!!!

και το λεω με πληρη σιγουρια..δε θα ανεχομουν να ζω μαζι του ουτε λεπτο..τελος

αντε τωρα να μην συγχιστω!!

Καλημερα κοριτσια και καλη χρονια σε ολες...το κακο ειναι οτι το 80%των αντρων κερατωνουν σε περιοδο εγκυμοσυνης της γυναικας..αν και για να σας πω την αληθεια προσωπικα ως δικαιολογια μου ακουγεται και οτι θα το εκαναν ουτως η αλλως...θα χωριζαμε λεμε ολες απο οτι βλεπω...και εχω να σας πω...γιατι θα μας το πουν???

Υ.Γ λετε να ασχοληθω με ερευνες?χαχαχαχα Στελλα μπα πολυτεχνειο ηθελα παντα να φανταστεις οτι με τα φιλολογικα και κυριως τα ψυχολογικο απο αυτα δεν ειχα καμια συμπαθεια...

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ ΜΕ ΤΠΤ....ΟΥΤΕ ΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ(ΤΡΑΓΙΚΟ) ΟΥΤΕ ΑΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙ Η ΣΚΛΕΝΑΡΙΚΟΒΑ ....ΑΣ ΤΟΝ ΠΟΥΝΕ ΑΔΕΡΦΗ ΜΕΤΑ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.....ΑΠΛΑ ΔΕ ΔΙΚΑΟΛΟΓΕΙΤΕ..ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΟ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ....ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ...ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ Η ΝΑ ΜΕ ΛΥΠΑΤΑΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ(ΚΑΡΑΚΑΛΤΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ....ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ...ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ....ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΟΛΙΑΣ ΜΠΑΛΑΜΟΥΤΙΑΖΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ.....ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΞΕΡΩ...ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΞΑΝΑΕΚΕΝΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΑΛΙ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΗΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 Η ΨΥΧΗ.....ΟΠΟΤΕ ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ...ΕΝ ΤΩΜΕΤΑΞΥ ΤΟ ΚΕΡΑ ΤΟ ΔΕ ΤΟ ΔΙΚΑΟΛΟΓΩ ΟΥΤΕ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΝΔΡΕΑΣ...ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΙΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ.........ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ.....ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ...ΠΟΡΝΟ?ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ...ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΑΦΡΙΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ....ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΠΤ ΜΕ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΦΥΛΛΟ ...ΙΣΑ ΙΣΑ ΤΥΠΑΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...ΑΠΛΑ ΤΑ ΧΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝΝΝ <<ΜΠΗΧΤΕΣ>>ΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΓΙΝΑΝ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΝΑ ΚΟΚΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ......ΕΦΟΣΟΝ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ.....ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟΧΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΑΝ ΤΟΧΕΙ ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ.....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...