Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πτώση χοριακής

faiowyn

Recommended Posts

Καλησπέρα σας κορίτσια. Θα ήθελα τα φώτα σας, όσες είχατε την ατυχία να περάσετε από παρόμοια κατάσταση με την δική μου.

Πριν 2 εβδομάδες μετά από καθυστέρηση στην περίοδο έκανα ένα τεστ φαρμακείου που έδειξε αχνό θετικό. Περίμενα 1-2 μέρες ακόμα και μετά έκανα μια χοριακή που έδειξε 43. Δεν ήταν πολύ, αλλά ήταν σίγουρα εγκυμοσύνη. Ο γιατρός μου είπε να περιμένουμε λίγο ακόμα για να γίνει μια δεύτερη χοριακη και μετά υπέρηχος κλπ κλπ.

Μια μέρα μετά την πρώτη χοριακη εμφάνισα αίμα και παρά τα utrogestan κλπ το αίμα έγινε περίοδος και έφυγα για δευτερη χοριακή. Η οποία ήταν πλέον στο ...10.

Ο γυναικολόγος φυσικά δεν μου άφησε καμία ελπίδα, εκτός του ότι δεν θα χρειαζόταν μάλλον απόξεση.

Απλά περιμέναμε να τελιώσει η περίοδος για να δούμε τί γίνεται.

Εδώ και μια εβδομάδα που έχει πλέον σταματήσει (είπα να περιμένω μετά την πρωτοχρονιά για να δούμε για εξετάσεις) συνεχίζω να έχω ενοχλησούλες, πονάκια, πρήξιμο.

Γενικά, υπάρχουν περίεργα συμπτώματα μετά από τέτοια κατάσταση?

Ή απλά επανέρχεται ο οργανισμός κανονικα?

Είναι περίεργο να φαντάζομαι εγκυμοσύνη ενώ αποδεδειγμένα η πτώση χοριακης και το αίμα υποδεικνύουν το αντίθετο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λυπαμε αλλα δεν ξερω τη γηνεται σε τετοιες περηπτωσης.απλα σου εγραψα για να σου δωσω δυναμη.να μην στεναχωριεσαι και σηντομα θα ερθη ενα μωρακι.υπομονη και κουραγιο.ευκολες λεξης δυσκολες στην πραξη :kiss:

ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ,ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ..ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ..ΝΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ..ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΩ..ΑΛΛΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ..ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ..ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΕΦΤΕ..ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ 5-6 ΕΒΔΟΜΑΔΑ..ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ..ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΕΜΕΝΑ..ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ..ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ..Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΤΗΝ 1η ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ..ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΞΑΝΑΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ..ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ..ΜΕΤΑ ΤΗΝ 2η ΦΟΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ..ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΟΦΕΙΛΟΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ..ΕΙΧΑ 2 ΜΙΚΡΟΥΣ ΠΟΛΥΠΟΔΕΣ,ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ Η ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΙΑ..ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ,ΚΑΤΙ "ΚΑΛΟ"!ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΟΣ!ΟΤΑΝ ΔΕ ΕΚΑΝΑ 4 ΧΟΡΙΑΚΕΣ ΑΝΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ Η 4η ΑΝΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΠΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ..ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΤΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ.

Δεν είναι περίεργο να φαντάζεσαι εγκυμοσύνη, ποτέ δεν είναι περίεργο να φαντάζεσαι κάτι που θέλεις πολύ. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και το όνειρο δεν μπορεί να μας το στερήσει κανείς. Ούτε και η πτώση χοριακής.

Λυπάμαι αγάπη μου, η επόμενη φορά ελπίζω μέσα από την καρδιά μου να είναι και η τυχερή, και η χοριακή σου να χτυπήσει high score!! :)

Λυπάμαι για ότι σου συνέβη.. το'χω περάσει κι εγώ.. ήμουν 6η εβδομάδα και το πέρασα πολύ πιο επίπονα. Αιμορραγία, πόνος τρελός κλπ κλπ. Και μετά τρελές μεταπτώσεις διάθεσης και σωματικά συμπτώματα κυρίως λόγω της ορμονικής διαταραχής στον οργανισμό.

Να υπολογίζεις ως πρώτη μέρα του επόμενου κύκλου τη μέρα που εμφανίστηκε το αίμα. Οπότε οι ενοχλησούλες που έχεις ίσως να'ναι η επόμενη ωορρηξία σου.

Να πας στο γιατρό σου οπωσδήποτε κι ό,τι εξετάσεις σου ζητήσει να τις κάνεις. Πολλοί βέβαια υποστηρίζουν σε μια πρώτη αποβολή ότι ήταν τυχαίο γεγονός κλπ κλπ, και δε χρειάζεται να το ψάξουμε παραπάνω, αλλά λόγω προσωπικής εμπειρίας πλέον πιστεύω πως είναι καλύτερα να το ψάχνουμε. Κι ας βγουν όλα καλά στις εξετάσεις - καλύτερα αυτό παρά να ψαχνόμαστε μετά.... Εύχομαι όλα να πάνε καλά την επόμενη φορά και η καινούρια χρονιά να φέρει στην αγκαλιά σου το νινάκι που η παλιά σου στέρησε... Φιλάκια πολλά! :)

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια.. με κάνετε να συγκινούμαι :unsure:

Η αλήθεια είναι πως επειδή έχω ήδη ένα κοριτσάκι που είναι όλη μου η ζωή με κρατάει από το να πέσω τελίως ψυχολογικά.

Επίσης αυτό καθησυχάζει και τον γιατρό για το ότι ήταν τυχαίο γεγονός.

Απλά μου είπε αναμονή 2-3 μήνες καθώς εγκυμοσύνη σε σύντομο διάστημα αυξάνει τα ποσοστά αποβολής και με φοβίζει αυτό.

Όπως και να έχει σας εύχομαι κάθε ευτυχία και καλά αποτελέσματα σε όσες είμαστε πάλι στην προσπάθεια :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• εσυ ίσως η μεγαλύτερη και εγώ η μικρότερη μάλλον 😍 καλά ναι δεν είναι τραγικό αλλά υπέθεσα ότι θα κάτσει για λίγο στον μπαμπά του 🤷
    • Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...