Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φταίνε οι γυναίκες?

Recommended Posts

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ έγραψε:

ΕΧΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ 3 ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΩ. ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΑΛΛΑ 5! ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΩ... :( Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΗΣ. ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΑΝ. ΚΙ ΑΥΤΗ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΔΕΣΕ ΤΙΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΦΕΝΩΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ. ΤΑΞΙΔΙΑ, ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ ΚΤΛ...

Απιστευτο.......!!!Τι να πω ρε κοριτσια...Ελεος!!!

Κ καλα αυτες....εγω τους αντρες δε καταλαβαινω!!!!Μα τοσο χανοι ειναι???????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ έγραψε:

ΕΧΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ 3 ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΩ. ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΑΛΛΑ 5! ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΩ... :( Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΗΣ. ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΑΝ. ΚΙ ΑΥΤΗ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΔΕΣΕ ΤΙΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΦΕΝΩΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ. ΤΑΞΙΔΙΑ, ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ ΚΤΛ...

Δεν καταλαβαινω πως σβηνουν ολα τα χρονια μιας οικογενειας μολις βρουν μια γυναικα....ειναι τρομερο με το ιδιο σου το αιμα να γινονται αυτα...

MIPOS OMOS KAI O ADERFOS SOU DEN PIRE SOSTES BASEIS??

MIN TO PAREIS STRABA, ALLA NOMIZO OTI OTAN ENAS ANTHROPOS DEN EINAI PERIFANOS GIA TIS RIZES TOU, TOTE EXEI AYTOS TO PROBLIMA. DEN EINAI DYNATON NA THEOREI TOYS GONEIS SAS DEYTERHS KATHGORIAS KAI AYTOS NA MHN ANTIDRA.

PANTOS SXETIKA ME TIS TSOYXTRES EXOYME KAI MEIS 3 STO SOI MAS.

THEIES MOY. 2 NYFES KAI MIA EKS AIMATOS. ISTORIA MOY AMARTIA MOY KAI OI TREIS! TI NA SAS LEO TORA.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΙΔΙΟ ΜΠΑΜΠΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΜΑΜΑ. Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΑΥΤΟΝ, ΕΜΕΝΑ, ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΗΣ (Η ΜΑΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΕΘΑΝΕΙ) ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ. ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ 7 ΑΤΟΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΑ 5 ΠΑΙΔΙΑ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΕΡΗΘΕΙ ΤΟΣΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΠΙΑΝΕΣΑΙ... ΡΙΧΝΕΙΣ ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΣ ΕΥΚΟΛΑ...

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ???ΦΤΑΙΝΕ Κ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ...

Κ ΣΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΣΟΥΧΤΡΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟ ΩΡΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο/Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ Κ ΠΟΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ

ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΕ ΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ,ΓΟΝΕΙΣ Η ΦΙΛΟΥΣ!!!!!!!!!

Π.Χ. ΕΓΩ Κ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΜΑΣ

ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΑΔΕΡΦΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ..ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ

ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ...ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΩ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ,ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΘΑ

ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ,ΕΤΣΙ Κ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ..

Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΜΕ ΑΡΧΕΣ,ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΖΟΥΜΕ....

ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΙΑ ΤΣΟΥΧΤΡΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Κ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ???

ΑΣ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΣ Ο/Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!!!!

Δεν συμφωνω τοσο πολυ οτι φταινε οι αρχες των γοωνων γιατι εμας μας μεγαλωσαν με παρα πολυ αγαπη και γενικως ακομα και τωρα αν δεν μιλησουμε ολι μεταξυ μας μια φορα τη μερα δε γινεται. Ο αδελφος μου ξερει απο τι τα παθαεινει αυτα? Γιατι ειναι παρα παρα πολυ καλος και αγαθος. Ποτε δεν λεει σε κανεναν οχι, γινεται για ολους χαλι να τον ατησουν και πολλες φορες αν δεν συμφωνει η τον πληγωνει κατι το κραταει μεσα του....αυτο τον εφερε σε αυτη την κατασταση.παρολο που τσακωθηκαμε μου εστειλε μυνημα τα Χριστουγεννα και γενικως μεχρι τωρα ποτε μα ποτε δεν εχουμε κρατησει τον τσακωμο μας πανω απο μια μερα......οταν ομως εισαι καλος και επηρεαζεσαι αυτα τραβας...

Δεν λεω οτι δεν φταιει αλλα επουδενει δεν μεγαλωσαμε με λαθος αρχες.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...