Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΜΜΥ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ(ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ)ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΑΜΜΥ...ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΙΛΕΣ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ <<ΤΡΕΛΛΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ>> ΑΝΤΡΟΥΛΑ

ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ (ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ)ΝΑ ΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ

ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥΧΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΟΥΣ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ....ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 61
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γεια σου μωρε κοριτσακι...αν και δεν εχουμε μιλησει

και πολυ...σε πετυχαινω πολυ συχνα και ειναι σαν να σε ξερω!!!

να εισαι καλα και να εχεις μια πανεμορφη ΧΡΟΝΙΑ!!!

φιλακια :kiss:

Γιατί βρε Κατερινάκι; :(

Και σε συμπαθώ τόσο...

Πάντως αν έγινε κάποια παρεξήγηση,κάνεις λάθος που φεύγεις.Είσαι πολύ συμπαθητική παρουσία μέσα σε αυτόν τον απρόσωπο χώρο.

Τέλος πάντων,σίγουρα εσύ ξέρεις καλύτερα...

Να χαίρεσαι τον Σωτηράκη σου και να είσαι πάντα καλά!

Υ.Γ:Εγώ την ''τρελλή και υπερβολική''δεν την συνάντησα κάπου... ;)

Φιλάκια καλή μου!

Εύχομαι να επιστρέψεις κάποια στιγμή και πάλι! :kiss:

Κατερίνα μου να είσαι καλά και να περνάς καλύτερα!

Όπως αποφάσισες κούκλα μου...

Να μπαίνεις που και που όμως να μας λες και από κανένα νέο ε? ;)

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΙΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ! :(

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΑΝ ΘΕΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΜΑΙΛ ΣΟΥ ΣΕ ΠΜ.

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

ΣΕΒΑΣΤΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ..ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ..ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΗΛΗΣΗ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΗΣΩ..ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ..ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΣ ΟΤΙΔΟΙΠΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ...ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ..

τι επαθες καλη μου τι εγινεκαι αποφασισες να μας αφησεις??Ελπιζω να μην σε πειραξε καποια απο εδω μεσα και να φυγεις

antroula έγραψε:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ(ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ)ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΑΜΜΥ...ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΙΛΕΣ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ <<ΤΡΕΛΛΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ>> ΑΝΤΡΟΥΛΑ

ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ (ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ)ΝΑ ΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ

ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥΧΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΟΥΣ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ....ΚΑΤΕΡΙΝΑ

κατερινα, και γω δεν ετυχε να μιλησω ξανα μαζι σου αλλα γιατι ετσι?εγινε κατι?

signwmi ALLA EINAI O MHNAS TWN APOXWRISEWN?????????

MIA H PIPISTAZOYZOUNA KAI MIA ESY!!!!!!!!!!!

EMEIS TA EXOUME PEI...

ALLA DEN KATALAVENW GIA POIO LOGO FEUGEIS???????? :blink::blink:

OPWS KAI NA EXEI NA EISAI PANTA KALA KAI KALH XRONIA!!!!!!!!!!!!!! :kiss::kiss:

Αντιο Αντρουλα κι ευχομαι οτι επιθυμεις στη ζωη σου. Ελπιζω βεβαια να μας ξαναρθεις γιατι η συνεισφορα σου ηταν πολυτιμη! Φιλια!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΟΛΕΣ..ΣΑΣ ΘΕΩΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΗΣΑΣΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΕΑ...ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΘΕΣΩ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...ΑΠΛΑ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΛΙΓΑΚΙ...ΝΑ Ω ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΡΗΖΩ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ :laugh: :laugh: :laugh:

κατερινα δεν εχουμε μιλησει ποτε...σε εχω διαβασει ομως..μη φυγεις ρε κοριτσακι..μπορουμε να σε μεταπεισουμε καπως?οτι και αν εγινε αστο..κατσε

δεν μας πρηζεις καθολου ισα ισα που και εμενα με ενδιαφερουν και παρακολουθω τις απαντησεις στα ερωτηματα σου

antroula έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΟΛΕΣ..ΣΑΣ ΘΕΩΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΗΣΑΣΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΕΑ...ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΘΕΣΩ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...ΑΠΛΑ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΛΙΓΑΚΙ...ΝΑ Ω ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΡΗΖΩ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ :laugh: :laugh: :laugh:

Αν φεύγεις για άλλη κοπέλα κάνεις βλακεία πάντως!

Να φύγει εκείνη.( :P )

Όχι ρε κοριτσάκι...Και εγώ είμαι του βιολογικού!Έλα,θα μονολογούμε μαζί :laugh:

Μην φεύγεις μωρέ... :unsure:

ΑΝ ΦΕΥΓΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΟ.

ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΔΩ.ΑΛΛΕΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΩ ΠΟΛΥ.

ΟΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΜ ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ...ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ..ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΣΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΘΟΥΜΕ..ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΜ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΟΧΧΛΩ...ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΛΙΓΑΚΙ.....ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΑΜΜΥ....ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΩ..ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΤΕ ΠΑΝΤΩΣ

εντάξει άσπλαχνη...δεν πειράζει...άπονη...

άσε μας έτσι...θα φύγουν όλες και ποιος θα

διαβαζει τις εξυπναδες μου????

ουτε η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ δεν θα με διαβαζει...!!!!

:laugh: :laugh:

μωρε κανε οπως αισθανεσαι...κι εμεις εδω ειμαστε

θα τα ξανα πουμε!!!!

Μειιιιιινεεεεεεεεεε μωρεεεεεεεεεεεεεεεεεε

αντρουλα μου....πιστευω πως δ ειναι σωστο να φευγουμε

για καποιους που δ μας συμπαθουν δ γινετε να αρεσουμε σε ολους ειναι αδυνατον....

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΣΣΣΣΣΣ :( :( δ αξιζει απλα αδιαφορισε εεεεεε??????

μηπως σε επισα??????? :D :d :P

τι αυτα που λες βρε αντρουλα?εσυ με ενημερωσες για τοσα πραγματα...ασε τα χαζουλια....ειδα οτι εμαθες κ για το sanilac οτι ειναι καλο γαλα.τωρα δεν καταλαβα πως ξεφυγε το θεμα κ παρεξηγηθηκες.....δεν υπαρχει λογος....να μεινεις να μας ενημερωνεις οκ? :):):)

hope_89 έγραψε:

Υ.Γ:Εγώ την ''τρελλή και υπερβολική''δεν την συνάντησα κάπου... ;)

Φιλάκια καλή μου!

Εύχομαι να επιστρέψεις κάποια στιγμή και πάλι! :kiss:

Συμφωνώ και επαυξάνω!! Δεν βρήκα καμιά υπερβολική, ούτε και τρελή!! Και με λυπεί το γεγονός που αποχωρείς!! Πως θα σε βρω όταν κάνω την κόρη μου λες;;; :dry::) Εύχομαι κι εγώ να επιστρέψεις!! Και να σου πω και κάτι;; Αυτό με τα χημικά καλά κάνεις και τα λες για ν'ανοίγουν και τα δικά μας μάτια!!! Όποιος έχει πρόβλημα να μην διαβάζει! Κι εγώ δεν συμφωνώ με όοοολα τα κορίτσια αλλά δεν σημαίνει ότι δεν σέβομαι την άποψη τους! Πάντως να ξέρεις, θα μου λείψεις κι εσύ κι αυτό το όμορφο αντράκι.... που έχεις!!! Να είστε καλά... πάντα!!! Κι ότι χρειαστείς.. θα με βρεις κάπου στο mammyland!! ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...