Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γέννησε και της πέταξαν το παιδί στα σκουπίδια

hope_89

Recommended Posts

ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΚΤΡΩΣΗ

Μήνυση στην κλινική που είχε πάει για να κάνει έκτρωση έκανε η 18 χρονη Yscloria Williams. Σύμφωνα με αυτά που καταγγέλλει της πέταξαν το ζωντανό μωρό στα σκουπίδια. Όταν πήγε στην κλινική η Syloria ήταν περίπου 23 εβδομάδων έγκυος. Το προσωπικό της είπε να περιμένει τον γιατρό Pierre Jean-Jacques Renelique για να προχωρήσουν στην έκτρωση. Περίμενε για αρκετή ώρα αλλά ξαφνικά...

την έπιασαν κάτι πόνοι. Οι βοηθοί εκεί της είπαν να ξαπλώσει και να περιμένει. Η ώρα πέρναγε και μετά από έναν δυνατό πόνο η γυναίκα γέννησε μόνη της εκεί. Για περίπου 5 λεπτά άκουγε το μωρό της να κλαίει και το έβλεπε να κινείται. Ξαφνικά μπαίνει μέσα ο μάγκας ο Pierre και χωρίς να πει τίποτα πιάνει και κόβει τον ομφάλιο λώρο, βάζει το παιδί και όλα τα υπόλοιπα σε μια σκουπιδοσακούλα και τα πετάει στα σκουπίδια! Το παιδί ήτα πολύ πρόωρο μάλλον δε θα μπορούσε να ζήσει αλλά όχι και να μπει έτσι κύριος να το πετάξει στα σκουπίδια, αν είναι δυνατόν.

H γυναίκα κινήθηκε εναντίον και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 15 χρόνια.

Αυτό δείχνει το ευμετάβλητο των γυναικών που προσέρχονται για έκτρωση . Ενώ αυτοβούλως προσήλθε να σκοτώσει το παιδί της όταν το είδε ζωντανό μετάνιωσε και μήνυσε το γιατρό για την απάνθρωπη πράξη του.

Αν κάθε μάνα που προσέρχεται για έκτρωση ενεργοπόιήσει το μητρικό της ένστικτο ΟΧΙ μόνο το παιδί της δεν θα σκότωνε ΑΛΛΑ μάλλον το γιατρό θα σκότωνε !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η προσωπική ιστορία του Obama , ισχυρό όπλο κατά των εκτρώσεων !!!

το βίντεο από CatholicVote.org - to είδαν σχεδόν 1,8 εκατομμύρια φορές στο YouTube από τότε που δημοσιεύτηκε τον Ιανουάριο!

Το βίντεο είναι έντονo, και καταπληκτικό. . Σε ένα μαύρο φόντο, μια υπερηχογραφική εικόνα αναβοσβήνει και μια ιστορία εκτυλίσσεται.

"Το μέλλον αυτού του παιδιού θα είναι σε ένα διαλυμένο σπίτι ... αυτός θα εγκαταλειφθεί από τον πατέρα του ... και μόνο η μητέρα του θα προσπαθήσει να τον μεγαλώσει ...."

Θα είναι ο πρώτος Αφροαμερικανός πρόεδρος των Η.Π.Α

Η κλασική μουσική στο παρασκήνιο, το υπερηχογράφημα ξεθωριάζει και , αντικαθίσταται από το βίντεο του Προέδρου Barack Obama .

Και το μήνυμα που περνάει : "Επιλέξτε τη ΖΩΗ .Δεν μπορείτε να φανταστείτε το δυναμικό της."

Πηγή:http://ektrosi.blogspot.com/2009_03_01_archive.html

Δεν θα σχολιασω το ζητημα της εκτρωσης και το μητρικο ενστικτο καθε γυναικας που κουβαλαει μεσα της μια ζωη.

Αυτα τα εχω σχολιασει σε αλλο θεμα και με κραξανε παντοκορφα ακομα και γυναικες που εχουν γινει μανουλες.

Το μονο που θα πω ειναι

Αν η κοιλια των εγκυων γυναικων ηταν διαφανης ποσες απο αυτες θα προχωρουσαν σε μια εκτρωση???

Κορίτσια άνοιξα το θέμα γιατί σήμερα θα κάνει έκτρωση ένας άνθρωπος που αγαπάω πάρα πολύ και πονάω :( Και επειδή μπορεί να παρακολουθεί το site κάποιο κοριτσάκι,καλό θα είναι να βλέπει και την άλλη πλευρά.

Η ιστορία του Ομπάμα με συγκίνησε πολύ πάντως :dry:

natali.str έγραψε:

Νελλυ γιατι θα κανει εκτρωση το προσωπο που γνωριζεις?

Αχ,Ναταλί...Γιατί είναι χαζή!Γι'αυτό!Μακάρι να είχα εγώ το μωρό της... :(

συμφωνω απολυτα με την cristi!!!

νελλυ μου δεν μπορεις να μιλησεις στην κοπελα που θελει να κανει εκτρωση???μπορει να καταφερεις να τη μεταπεισεις!!μπορεις να της δωσεις πολλα ερεθισματα για να μην το κανει!!

Ρε κορίτσια ,εδώ κράταγε αγκαλιά την κόρη μου και μού έλεγε οτι είναι μικρή και θέλει να κάνει καριέρα.Δεν την συγκίνησε ούτε το μωρό θέλω να πω :( Έχω στεναχωρηθεί πολύ!Το τι της είπα δεν λέγεται...Δεν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο γιατι θα νομίζει πως ανακατεύομαι και στην ζωή της :unsure: Τι να πω...Μορφωμένη κοπέλα,με ''επίπεδο''!

ειχαμε ανοιξει ενα θεμα εκτρωσεις - αποτυχημενες προσπαθιες και αμβλωσεις ενα αλλο

βαλε την να τα διαβασει και μετα αν μπορεσει ας κανει αυτο που νομιζει καλυτερο για εκεινη φυσικα

τι να σου πω γλυκια μου is up to her..

καποτε θα το μετανιωσει πιστευω αλλα θα ειναι πια αργα..

καλε ποτε μεγαλωσε και η δικια σου η μπουμπου?7 μηνων...να την χαιρεσαιι..

ασε τι θυμηθηκα και εγω τωρα μια ξαδερφη του αντρα μου εμαθε πριν μια βδομαδα οτι ειναι εγκυος και εκεινη ηθελε να το ριξει και μας το πε..αλλα δεν ξερω τελικα τι θα κανει ελπιζωω να μην το κανει εμεις τις εχουμε μιλησει νομιζω ομως πως την πεισαμε...[θα σας ενημερωσω]

καλα που το θυμηθηκα..θα την παρω τηλεφωνο το απογευμα..

Ναταλι καλά κάνατε και προσπαθήσατε!Μάθε και πες μας...

Εγώ όταν της είπα οτι θα ήθελα να είμαι στην θέση της,έκανε και πλάκα :( Εγώ στεναχωρήθηκα όμως που το γελοιοποίησε!Και νευριασα! :angry:

Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα το μετανιώσει

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΟΥ ΠΡΩΣΟΠΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΡΩΣΗ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΞΩ ΓΝΩΜΗ.ΕΙΝΑΙ 18 ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΤΗΣ 17 ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ.ΕΚΕΙΝΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΩ ΑΠ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΛΥ.Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ.ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ.

Αθηνά μάλλον δεν το θέλει...Δεν ξέρω ,τελικά,αν πρέπει ή μπορούμε να περιμένουμε ωριμότητα σε τέτοια θέματα απο τα νέα άτομα.Θα μου πεις,εσύ είσαι μεγαλύτερη;Ε όχι.Κοντεύω τα 21,δεν έχω καμιά τρελλή διαφορά με την κοπελιά.Μπορώ να πω με σιγουριά πως όταν θέλεις το μωρό δεν σκέφτεσαι τίποτα.Ή μπορεί να σκεφτείς,αλλά τελικά το κρατάς...Εγώ πιστεύω οτι και το σύντροφο μου να μην είχα πάλι θα έκανα τις ίδιες επιλογές.

Όντως,το αγόρι της είναι πολύ μικρό σε ηλικία :huh:

Τι να πω...Μακάρι να είναι το καλύτερο και για τους τρεις! :(Είναι άραγε λύση ο φόνος...;;;

NΕΛΛΥ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΕΜΒΡΙΟ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΨΥΧΟΥΛΑ.ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ.ΕΣΥ ΣΗΓΟΥΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.

:( Φρίκη βρε κορίτσια!!! Βρε Νελάκι δεν γίνετε να την πείσει κάποιος να μην το κάνει;; Αν της έδειχνες ένα συγκλονιστικό βιντεάκι από το youtube όπου μιλάει το αγέννητο μωρό...;;; :( Εγώ το είχα δει όταν ήμουνα έγκυος στον Δημητράκη κι είχα πλαντάξει από το κλάμα! :(

Είναι απίστευτο πως κάποιες κοπέλες πονάνε απίστευτα,αγαπάνε,λατρεύουν τα μωρά τους και τα χάνουν και πως κάποιες άλλες που τους χαρίζονται χωρίς προβλήματα δεν τα θέλουν και τα πετούν έτσι ελαφρά τη καρδία... :angry: Δεν μπορώ να το δεχτώ και να το καταλάβω αυτό το πράγμα...Κι εγώ όταν πήγα στον γιατρό μου και μιλούσαμε για την υπόθεση μου μου είπε :σήμερα έκανα 3 εκτρώσεις...κι εσύ πέρασες τόσα και τα έχασες...είδες πόσο άδικη είναι η ζωή?Ειδικά για αυτές τις ψυχούλες που δεν τις λυπάται κανείς και τις πετούν χωρις δεύτερη σκέψη..Συγνώμη αλλά είμαι πολύ θυμωμένη αυτη την στιγμή.

TESH έγραψε:

Είναι απίστευτο πως κάποιες κοπέλες πονάνε απίστευτα,αγαπάνε,λατρεύουν τα μωρά τους και τα χάνουν και πως κάποιες άλλες που τους χαρίζονται χωρίς προβλήματα δεν τα θέλουν και τα πετούν έτσι ελαφρά τη καρδία... :angry: Δεν μπορώ να το δεχτώ και να το καταλάβω αυτό το πράγμα...Κι εγώ όταν πήγα στον γιατρό μου και μιλούσαμε για την υπόθεση μου μου είπε :σήμερα έκανα 3 εκτρώσεις...κι εσύ πέρασες τόσα και τα έχασες...είδες πόσο άδικη είναι η ζωή?Ειδικά για αυτές τις ψυχούλες που δεν τις λυπάται κανείς και τις πετούν χωρις δεύτερη σκέψη..Συγνώμη αλλά είμαι πολύ θυμωμένη αυτη την στιγμή.

Ετσι είναι γλυκιά μου κ καλά κάνεις κ είσαι θυμωμένη. Ποτέ μου δε κατάλαβα γιατί σε αυτές που δε το θέλουν έρχεται τόσο εύκολα ενω υπάρχουν τόσες γυναίκες που κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να αποκτήσουν ένα μωράκι κ μπορεί να μη τα καταφέρουν κ ποτέ.

Στη τελική εάν θέλει τη καριέρα της δε της έχει μιλήσει κανείς για αντισσύληψη? Δε παίζει το σενάριο <<ετυχε, δε το θέλαμε>>.

Κ εμείς οι γυναίκες πριν ανοίξουμε τα πόδια μας ας σκεφτόμαστε λίγο καλύτερα τις συνέπειες.

Συγνώμη αλλά νευρίασα κ εγώ. :angry::angry::angry:

TESH δεν εχουμε μιλήσει ποτέ αλλά έχω παρακολουθήσει λίγο την ιστορία σου. Εύχομαι να είσαι εσυ γερή κ όλα γίνουν όπως θές

θα ερθει καποια στιγμη στη ζωη της που θα της φανει πολυ πικρος αυτος ο καφες

συμπονω τις κοπελες που αναγκαζονται να το κανουν ειτε για λογους υγειας, ειτε γιατι τις αναγκαζουν

συμπονω τις κοπελες που μεσα στην απελπισια τους νομιζουν οτι ειναι η μονη λυση

τις αναισθητες ομως δε τις λυπαμαι

θα το βρει μπροστα της

• Απαντήσεις

• Και εμείς με την αλλαγή της ώρας δυσκολευτήκαμε και έκανα μετά αυτό με τα φώτα που είπες…και έπιασε αλλά τώρα το ξανά βρήκαμε να σας πω την αλήθεια… πιπίλα παίρνει το μωράκι σου; Σορρυ αν το έχεις ξανά πει αλλά δεν θυμάμαι…μήπως έχει το στήθος για πιπίλα γι αυτό το λέω 
    • Νομίζω ότι όντως είναι και στο παιδί!  Και είναι ακόμα και μικρά για να μπουν σε πρόγραμμα  Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ έχω ακούσει ότι ο ύπνος είναι αναπτυξιακό στάδιο και κατακτιεται. Όποτε παίρνω κουράγιο ότι δεν είναι ότι κάνω λάθος ή έχω δύσκολο παιδί αλλά ότι είναι ανώριμο ακόμα σε αυτό τον τομέα 
    • Ψηφίζω ξεκάθαρα μουντό καιρό και ορμόνες!!! Καλέ όλα τέλεια είναι!!! Κάτι πρεπει να πουν και αυτοί οι έρμοι... Εγώ τι να πω που η αντίσταση της αριστερής ε΄ιναι στο 2,590;; Να τα βάψω μαύρα; Και δεν μου δίνουν καν κάποια αγωγ΄η... Μάλλον δεν τους προβληματίζει καν! Ισα ίσα που από όσα μας έγραψες έχεις μια υγιέσταση ψηλή μπουμπού!!! Σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα;; Αν θυμάμαι καλά μέχρι και την 35η γυρνάνε... Βγες μια βολτίτσα, δες μια ωραία ταινιούλα να ανέβει η διάθεση! Κι η στενότερη παρακολούθηση μόνο θετικ΄η είναι!!! 😍
    • Ααα οκ δεν ήξερα πως το λένε ετσι ευχαριστώ ☺️
    • Καλημέρα κορίτσια ! Τι κάνετε ; Εμένα ξύπνια μένει πιο πολύ φτάνει και τις 4 ώρες λόγο της κατάστασης στο σπίτι αλλά εμένα κοιμάται 11 την νύχτα περίπου  Είναι πολύ ζόρικο να σου κοιμάται 2 η ώρα δηλαδή μέσα στο δωμάτιο τον πας πχ 10-11 με σβηστά φώτα ησηχια και κοιμάται 2 ; Ή κοιμάται πιο μπροστά αλλά αν το αφήνεις ξυπνάει θέλει πάνω σου ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...