Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πατατοσαλάτα. Καμία ιδέα????

MariaIoanna

Recommended Posts

Ρε κορίτσια ρίξτε καμιά ιδέα για νόστιμη πατατοσαλάτα?? Βράζω πατάτες και λέω να μην φτιάξω τον κασικό πουρε.. ;)

Ξέρετε τίποτα??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...

ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΑΝΟΙΓΑ ΤΟΝ ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΥΛΙΚΑ ΘΕΛΕΙ

Η ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ..

ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΤΑΤΕΣ,ΒΡΑΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΓΑ,ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ,ΕΓΩ ΒΑΖΩ

ΖΑΜΠΟΝ ΤΑ ΚΟΒΩ ΚΥΒΑΚΙΑ Κ ΤΥΡΙ ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ ,ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ Κ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΑΝ

ΣΑΡΕΣΕΙ...

ΟΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΟΨΕΙΣ...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

kalimera!!!!

patatosalata me myrodika...xreiazesai

4 koutalies tis soupas elaiolado

2 koutalies mpalsamiko

1 koutalia moustarda

1 koutalia mayri zaxari

auti einai i saltsa

miso kilo patates kalutera me tin flouda polu kala plumenes

myrodika genika..oti exeis sto psigeio sou..maintano,anithi,fresko kremidaki.seleri

4 aggourakia toursi

alati piperi.!!!ta anakateveis ola mazi...teleia!!!

kali epitixia!!!!

Εγώ φτιάχνω μια που μου εχουν πει οτι είναι γερμανική...

Βράζεις τις πατάτες με τη φλούδα,όταν την βραζεις τις καθαρίζεις τις κο΄βεις & προσθέτεις κρεμμύδι αγγούρι & μαιντανό έπειτα φτιάχνεις μια σος με μαγιονεζα μουσταρδα λιωνεις σε νερακι κνορ αλατι πιπερι κ τα ανακατευεις όλα μαζί κ μετα ψυγείο γίνετε πολύ ωραία

είναι η αγαπημένη του άντρα μου...

τη φάγαμε κ σήμερα μαζί με σνίτσελ!!!!!

θα σου πω μια συνταγή που όταν την κάνω με εκθειάζουν όλοι.

πατάτες μπόλικες, μαγιονέζα 1 βάζο, 1 ή 2 αυγά σφιχτά, αγγουράκια πίκλες κομένα σε ροδέλλες, λάδι, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο και μπόλικο αλάτι και ξύδι.

Ποσότητες δεν μπορώ να σου πω ακριβώς γιατί το κάνω με το μάτι.

Οι πίκλες να είναι μπόλικες και να παίρνεις 2-3 σε κάθε πιρουνιά

Αν κρυώσει και μια μέρα στο ψυγείο είναι ακόμα καλύτερη. Σου μιλάω για συνταγή θαύμα

papaki70 έγραψε:

θα σου πω μια συνταγή που όταν την κάνω με εκθειάζουν όλοι.

πατάτες μπόλικες κομμένες, μαγιονέζα 1 βάζο, 1 ή 2 αυγά σφιχτά, αγγουράκια πίκλες κομένα σε ροδέλλες, λάδι, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο και μπόλικο αλάτι και ξύδι.

Ποσότητες δεν μπορώ να σου πω ακριβώς γιατί το κάνω με το μάτι.

Οι πίκλες να είναι μπόλικες και να παίρνεις 2-3 σε κάθε πιρουνιά

Αν κρυώσει και μια μέρα στο ψυγείο είναι ακόμα καλύτερη. Σου μιλάω για συνταγή θαύμα

ΑΑΑΑ ξέχασα να πω το βασικό. Ψιλοκόβεις και τα αυγά και τα ανακατέυεις όλα πάρα πολύ καλά να γίνει μια μάζα.

papaki70 έγραψε:

papaki70 έγραψε:

[/quote:mycc28wr]

ΑΑΑΑ ξέχασα να πω το βασικό. Ψιλοκόβεις και τα αυγά και τα ανακατέυεις όλα πάρα πολύ καλά να γίνει μια μάζα.

αααα βάζεις και μαιντανό αρκετούτσικο. κλαψψψ δεν ξέχασα κάτι άλλο

ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ...ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ ΜΑΣ,ΚΟΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ,ΦΡΕΣΚΟ Η ΞΕΡΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ,ΜΑΙΝΤΑΝΟ,ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ ΛΕΜΟΝΑΛΙ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΛΛΑ ΝΟΣΤΗΜΟΤΑΤΗ ΣΑΛΑΤΟΥΛΑ....ΟΥΦ!!!ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ... :laugh: :laugh: :laugh:

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...