Μετάβαση σε περιεχόμενο

Χρονια Πολλα και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Moussa

Recommended Posts

Πωπω εχω καιρο να μπω...Καλημερα κοριτσια μου.Εχουμε να τα πουμε πολλους μηνες.Να συνχαρω οσες κοπελες γεννησαν να ειναι καλοτυχα τα μωρα τους :) .Οσες περιμενουν τα μωρακια τους ευχομε αν ειναι δυνατο με κανενα πονο και γεματα υγεια.Για οσες προσπαθουν το 2010 να ειναι η χρονια για να γινει πραγματικοτητα το ονειρο τους :) .Για ολες μας ομως να εχουμε ενα υπεροχο 2010 γεματο Υγεια (πανω απο ολα) ευτηχια και αγαπη.

Φιλια σε ολες :) .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σαυρουλα μουυυυυ :laugh: :laugh: .Πολυ χαρουμενη ειμαι που μπορεσα να μπω ξανα :) .Αστα ειχα περιπετειες αλλα τωρα ολα καλα.Η Βαλια ειναι μια χαρα δοξα τον θεο.Μας πηγε για 5 μερες στο νοσοκομειο λογο οξειας βροχιολιτιδας αλλα εδω και 2 μηνες ειναι τελεια.Τον μεγαλο τον λογοεδωσα και τωρα κανουμε ετοιμασιες για αρραβωνα :) .Ο μικρος εχει παει για ΣΕΦ και ολα πια κυλουν μια χαρα :) .Παναγιωτα μου πολυ μου ελειψες.Θα κοιταξω να κατσω και στο msn να τα πουμε λιγακι.

Αφροδιτακι μου :) .Ευχαριστω για τις ευχες και φυσικα θα δςσς και φιλι στην Βαλια απο εσενα :) .Χαθηκα δεν λες τπτ.Καμια φορα και εγω με ψαχνω χαχαχαχαχαχα.Ειδα τον γιοκα σου ειναι ενας ΚΟΥΚΛΟΣΣΣΣ.Να μου τον ζουζουνισης λιγακι απο μενα.Απο την κοιλιτσα τον ξερω αλλωστε ;) .Καλη χρονια να εχουμε κοριτσια μου :) .

μα κ γω λεω που χαθηκε...

αν θυμασαι ο μικρος σου με το δικο μου γεννηθηκαν την ιδια μερα...

χρονια πολλα κ καλη χρονια.. :kiss::kiss:

περαστικα σας...

Θουλι μου φυσικα και θυμαμε :) .Καμια σας δεν εχω ξεχασει :):) .Θα ειναι η καλυτερη χρονια φετος το ξερω θα χρονισουν τα ζουζουνια μας :):) .

μικρος μικρος στα βασανα κ ο υιος ε?ακολουθει τα χναρια σας!!τι ωραι κ η Βαλια θα ειναι παρανυφακι!!!τι τελειο!!!!!!ν μπαινεις πιο συχνα και εγω δεν μπαινω πλεον τοσο γτ δουλευω(τον κοσμο) χαχαχαχα

ΜΟΥΣΣΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ?ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ..ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ

• Απαντήσεις

• Και εμείς με την αλλαγή της ώρας δυσκολευτήκαμε και έκανα μετά αυτό με τα φώτα που είπες…και έπιασε αλλά τώρα το ξανά βρήκαμε να σας πω την αλήθεια… πιπίλα παίρνει το μωράκι σου; Σορρυ αν το έχεις ξανά πει αλλά δεν θυμάμαι…μήπως έχει το στήθος για πιπίλα γι αυτό το λέω 
    • Νομίζω ότι όντως είναι και στο παιδί!  Και είναι ακόμα και μικρά για να μπουν σε πρόγραμμα  Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ έχω ακούσει ότι ο ύπνος είναι αναπτυξιακό στάδιο και κατακτιεται. Όποτε παίρνω κουράγιο ότι δεν είναι ότι κάνω λάθος ή έχω δύσκολο παιδί αλλά ότι είναι ανώριμο ακόμα σε αυτό τον τομέα 
    • Ψηφίζω ξεκάθαρα μουντό καιρό και ορμόνες!!! Καλέ όλα τέλεια είναι!!! Κάτι πρεπει να πουν και αυτοί οι έρμοι... Εγώ τι να πω που η αντίσταση της αριστερής ε΄ιναι στο 2,590;; Να τα βάψω μαύρα; Και δεν μου δίνουν καν κάποια αγωγ΄η... Μάλλον δεν τους προβληματίζει καν! Ισα ίσα που από όσα μας έγραψες έχεις μια υγιέσταση ψηλή μπουμπού!!! Σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα;; Αν θυμάμαι καλά μέχρι και την 35η γυρνάνε... Βγες μια βολτίτσα, δες μια ωραία ταινιούλα να ανέβει η διάθεση! Κι η στενότερη παρακολούθηση μόνο θετικ΄η είναι!!! 😍
    • Ααα οκ δεν ήξερα πως το λένε ετσι ευχαριστώ ☺️
    • Καλημέρα κορίτσια ! Τι κάνετε ; Εμένα ξύπνια μένει πιο πολύ φτάνει και τις 4 ώρες λόγο της κατάστασης στο σπίτι αλλά εμένα κοιμάται 11 την νύχτα περίπου  Είναι πολύ ζόρικο να σου κοιμάται 2 η ώρα δηλαδή μέσα στο δωμάτιο τον πας πχ 10-11 με σβηστά φώτα ησηχια και κοιμάται 2 ; Ή κοιμάται πιο μπροστά αλλά αν το αφήνεις ξυπνάει θέλει πάνω σου ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...