Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΟΡΙΑ!!!


Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια μου κ Χρονια Πολλα κ παλι!!!

Η μικρουλα μου σε λιγες μερες γινεται 6 μηνων κ μιλησα με την παιδιατρο κ ειπαμε να ξεκινησουμε κρεμουλα σημερα!

Το πρωι θα της δωσω λιγο μηλαρακι λιωμενο κ το απογευμα ρυζαλευρο.

Ετυχε να ξεκινησετε κ εσεις κ τις 2 κρεμουλες την ιδια μερα?

Σιγα σιγα θα προσθεσουμε στο μηλο κ αχλαδι μου ειπε,αλλα δεν ειναι η εποχη του νομιζω εγω,σωστα?

Ειχα μερικες αποριες αλλα επειδη ειχε κατι σοβαρα περιστατικα χθες δε μπορουσαμε να μιλησουμε πολυ,θα την ξαναπαρω καποια στιγμη.

Το μηλαρακι το λιωνω με λιγο νερακι,ετσι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε ευχαριστω πολυ Franita!

Με παραξενεψε λιγο κ μενα που θα αρχισουμε κ τις 2 μαζι αλλα γενικα της εχω πολυ εμπιστοσυνη της παιδιατρου.Ετσι σταδιακα μου ειπε κ μενα την αυξηση με τα κουταλακια κ τα φρουτα.Θα δω πως θα τα παμε...

Αληθεια ποιο ρυζαλευρο του δινεις?Σκεφτομουν αρχικα το Νου-Νου αλλα μετα απο αυτα που διαβασα σε αλλο post ,λεω να δοκιμασω αυτα της hipp k holl(δε θυμαμαι αν τα γραφω σωστα τωρα ,θα τα ξανακοιταξω για να παω να παρω).

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πριν 1 ωριτσα προσπαθησαμε να φαμε το μηλαρακι....δε της αρεσε...ξινιζε τη μουριτσα της,στο τελος εβαλε κ τα κλαμματα :(

Στεναχωρηθηκα...

Δεν ανοιγε το στοματακι της με τιποτα,σφιγγοταν!Οτι βλεπει θελει να το χωνει στο στομα :woohoo: !Το κουταλι με τιποτα :dry: !!Θα συνηθισει ,ετσι δεν ειναι?

Το απογευμα εχουμε το ρυζαλευρο.Μηπως δεν ειναι καλη ιδεα κ τα 2 μαζι σε μια μερα?Να το πω στην παιδιατρο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αφου ξινισε τα μουτρα στο μηλο ξαναπροσπαθησε μετα απο 2-3 μερες και βκλεπεις μην την πιεσεις

εμενα για να φαει το μηλο εκανε 2 βδομαδες και ακομα και τωρα δεν τρωει πανω απο 9 κουταλιτσες

σημερα μου ξινισε παλι τα μουτρα της εφαγε 5 κουτλιτσες και μετα εκλεισε ερμητικα το στοματακι της :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: μην ανυσηχεις και μην την πιεσεις :):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε ευχαριστω πολυ Ελενη μου!

Οχι δε θα την πιεσω,απλα θα προσπαθω σιγα σιγα,φημιζομαι για την υπομονη μου :silly: !Για το ρυζαλευρο εχεις καμια γνωμη?Μηπως δεν ειναι καλη ιδεα κ αυτο σημερα ή δε πειραζει?

Να χαιρεσαι κ εσυ τη μικρη σου :) !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το ρυζαλευρο το δεχεται καλυτερα αλλα εγω της παιρνω την νεστλε και της βαζωαπο το δικο μου γαλα επειδη θλαζουμε

εχω παρτει και τη νουνου κρεμα με ρυζαλευρο βανιλια αλλα μου ξινιζει τα μουτρα!!!!

χθες της εκανα και απο τις δυο κρεμες ταυτοχρονα και της εδινε ο αντρας μου μια κουταλια κρεμουλα με γαλα της μαμας και μετα μια κουταλια κρεμουλα απο τη νουνου πολυ γελιο!!!!ανοιγε το στοματακι να φαει την κρεμουλα και με το που εμπαινε στο στομα της την εφτυνε και μουτρωνε!!! :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πλακα εχουνε!!Κ εγω τετοια ξινισμενη μουριτσα δεν ειχα ξαναδει!!Με πιασαν τα γελια!Πολεμησα εκει καμποση ωρα,ακομα αναρωτιεμαι αν καταπιε τιποτα :blink: !Ελπιζω το απογευμα να τα παμε καλυτερα με το ρυζαλευρο..

Ευχαριστω κ παλι! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.

ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΔΝ ΤΟ ΕΦΑΓΕ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΚΙ ΑΣ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΤΙΑΧΝΑ ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΑΛΑ (ΕΠΕΙΔΗ ΘΗΛΑΖΑΜΕ ΚΑΙ ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ).

ΤΟ ΜΗΛΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ "ΜΑΡΟΥΛΙ". ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΞΗΣ-ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ:

ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΕ ΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΚΟΦΤΟ ΣΡΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.ΒΡΑΣΕ ΤΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ(ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΚΟΜΠΟΣΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗ ΜΥΤΗ *ΜΗΝ ΤΟ ΦΑΣ ΕΣΥ ΚΙ ΑΣ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ*)-ΘΕΛΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΠ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΤΥΠΑΣ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ, ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ.

ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΜΗΛΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ!

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΠΟΝΟΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΡΩΜΕ ΜΕ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΑΣΕ.ΤΗ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ?ΑΧ ΤΟ ΒΑΖΩ ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ ΜΕ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΔΩΣΩ ΦΑΡΙΝ ΛΑΚΤΕ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΛΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΑ ΓΙΑΟΤΡΑΚΙΑ ΑΝΤΒΑΝΑΣ ΣΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΑΣΕ...ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΑΣΕ.1,5 ΜΗΝΑ ΤΡΩΜΕ ΚΡΕΜΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΠΑΝΤΩΣ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΚΡΕΜΕΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΚΡΕΑΤΙΚΟΧΟΡΤΑΡΙΚΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπον...ουτε κ στο ρυζαλευρο ειχαμε επιτυχια :( !!!

Κοιταγε το κουταλι κ εμενα σαν εξωγηινους :silly: :woohoo: !!

Εβαζα εγω,εφτυνε αυτη...εκανε κ τη μουριτσα της καπως...μου ερχοταν να τη ζουληξω τη ζουζουνιτσα μου :P !!!

Denim πολυ ωραια ακουγεται η ιδεα σου!Ευχαριστω!Θα τη δοκιμασω αυριο κ θα σου πω τα νεα μας ;) !

Filos Ifigen που θα παει...θα συνηθισουν πιστευω!Και ελπιζω!!

Λες να ειναι του φαγητου τα δικα μας κ οχι του ορεκτικου κ του επιδορπιου :P ?!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Denim μου σημερα το εκανα το μηλαρακι οπως ειπες!Ηταν καλυτερα απο χθες αλλα λιγο μετα αρχιζει τα κλαμματα...καπως της φαινεται το κουταλι :blink: !Αλλα θα συνηθισει,που θα παει...!!

Ηθελα να σε ρωτησω,με αυτο τον τροπο μηπως χανει τις βιταμινες του το μηλαρακι ή λεω βλακειες :huh: ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εμένα τον πιάνει και την μέρα δυστυχώς! Υπομονή ναι πού θα πάει θα περάσουν! 🥴🥴 Σε λιγάκι ξεκινάμε βάρδια!! Χαχα Ευτυχώς πρόλαβα κι έκανα τώρα ένα ωραίο ζεστό μπανάκι και χαλάρωσα λίγο! 😊
    • Καλά είμαι 😊 Στη ρουτίνα μας. Καλά τα πάει η μικρή με την γυναίκα, έχουν βρει κι αυτές την ρουτίνα τους. Έχει προσαρμοστεί και δεν κλαίει όταν την αφήνουμε.  Είμαι στο στάδιο του αποθηλασμου. Τώρα της δίνω μόνο πρωί βράδυ και έχει ξεκινήσει και πίνει τώρα και αρκετό αγελαδινό γάλα, οπότε αυτό το μήνα σκέφτομαι να κόψω και τον πρωινό θηλασμό και τον επόμενο μήνα τον βραδινό. Για να δούμε... Θα σε συμβούλευα να κάνεις έστω και με βιντεοκλήση μία συνάντηση με σύμβουλο θηλασμού μπας και βρει τι φταίει. Είναι κρίμα τώρα να πονάς 😕
    • Κι εμείς έτσι ακριβώς...όλη μέρα κοιμόταν κάτι μισαωρα ένα τέταρτο και πάει λέγοντας και τ απόγευμα δεν άντεξε κοιμήθηκε απ' τις 6 μέχρι τις 9..μετά κοιμήθηκε κάνα τέταρτο και τώρα προσπαθώ να τον βάλω μπας και κοιμηθεί κάνα τετράωρο...εντάξει παρηγοριεμαι τουλάχιστον δεν είναι μόνο ο δικός μου
    • Τα άλματα ουσιαστικά θα καταλαβαίνεις γιατί το μωράκι φέρεται κάπως διαφορετικά..Εμείς ας πούμε περάσαμε τα 2 πρώτα και τα καταλάβαμε καλά 😂..Εμένα στηρίζει κεφαλάκι και έχουμε και οπτική επαφή αρκετή θα έλεγα...Μη σε αγχώνει αυτό,κάθε μωράκι θέλει τον χρόνο του 🙂🙂..Αχ και εμάς τα βράδια μας είναι λίγο περίεργα λόγω κολικών αλλά θα περάσουν που θα πάει..
    • Εγώ κοριτσάκι μου είχα από την 5η βδομάδα αίμα και καφέ μέχρι τον 4ο μήνα.. Αποκολλησουλες ήταν κ όλα πήγανε καλά!! Ή που το έχασες κ έγινε κάπου εκεί ανάμεσα ή που άλλαξε ο κύκλος σου αυτό το μήνα. Εγώ πχ τους 4-5 τελευταίους μήνες είχα ωορρηξία 11η μέρα βάσει τεστ κ αυτό το μήνα είχα θετικό 14η..  Καλούς διπλασιασμούς κοριτσάρα μου!!! Με το καλοοοοοοο
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...