Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΙΛΑ....

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!!!!!!! ΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΙ 16 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ 2 ΚΙΛΑ. ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΔΕ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΕΧΩ..ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΤΕΡΟΥΜΑΙ ΚΑΤΙ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ. ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ...ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ! :):):):):):):) ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΑΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 59
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

gia sou koritsaki..loipon ego perisi pou gennisa eixa parei 30 kila sto sinolo!!nai kala to diavases...30!k den htan kai oti kalitero alla na soy po t kataeuxaristh8hka!!otan gennhsa exasa arketa kila oxi olla alla den me apasxolei k toso!me to kalo to moraki sou...k poly kalo to 8emataki pou anoikses...filia!

mariakim23, ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!!!! ΕΓΩ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΩ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΡΥΝΩ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ. ΦΙΛΙΑ , ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!

mika moy to ksero einai poly dyskola giati k go kourastika polu toys teleutaious mhnes alla to apolaysa kiolas...makari na eixa parei ligtera alla den peirazei simasia exei to apotelesma dil to mikro mou koritsaki!!kales giortes k o kainourgios xronos eimai sigoyri 8a se gemisei eytyxia k xara otan genni8ei to mvraki sou!sou euxomai kali leyteria k me ena pono!!

Θα μπω στην 14η εβδομάδα και δεν έχω πάρει ακόμα κιλά(κατά την ζυγαριά του ιατρού έχω χάσει και ένα!).Μάλλον γιατι προσπαθώ να προσέχω και έχω κόψει τις "σαβούρες".Ωστόσο η κοιλίτσα είναι λίγο πρησμένη! :P

Είμαι στην 6η εβδομαδα και κιλα δεν εχω παρει ακομα (ενταξει, ειναι και πολυ νωρις), ελπιζω ομως να μην παρω πολλα, γιατι προσεχω πολυ (φρουτα, σαλατες και κατι ελαφρυ το μεσημερι).

Στην προηγουμενη εγκυνοσυνη ομως ειχα παρει 15! :blush:

Στην πρώτη πήρα 27 :P

Στη δεύτερη κάπου πάνω από 15 :P

Δυο εγκυμοσύνες με διαφορά 6 μήνες :laugh: :laugh: :laugh:

Πολύ φαϊ όμως :woohoo: Ωραίες εποχές :lol:

εχω ξανα αναφερει και σε αλλο ιδιο θεμα αν ψαξεισ εγω γεννησα στην 39+2 και πηρα 15 κιλα οταν μπηκα στο μηνα μου ημουνα 11 με 11,5 κιλα ξεκινησα με 53 .το καλο ηταν οτι μοιλισ βγηκα απο το νοσοκομειο εχασα 6 και μολισ σαραντηασ 10 στουσ 2 μηνεσ 12 και στο 3 μηνο και τα 15 και τωρα που ο μικρος ειναι 6 μηνων πλεον μπαινω στα πιο πολλα μου ρουχα αν οχι σε ολα γιατι οπως και να το κανουμε η λεκανη αλλαζει δεν ξερω μετα το 9μηνο βεβαια

Koρίτσια σας έχω περ΄ασει όλες!!!!

Είμαι 19+4 κι εχω 8 κιλα πάρει! Που θα φτάσω κανείς δεν ξέρει...πιστεύω όμως πως η "καταστροφή" μου οφείλεται στο οτι είμαι σε ψιλοακινησία λόγω χαμηλού πλακούντα και επίσης δεν είχα καθόλου εμετούς και ταλαιπωρίες γενικά απο συμπτώματα, οπότε άρχισα να παίρνω εύκολα. Πάντως όσο και αν δε το πιστεύεται, προσέχω αρκετα :S :silly:

Είμαι στην 33η εβδομάδα και έχω πάρει 12 κιλά :S Έχω θέμα με το φαγητό και θα σας εξηγήσω γιατι.Είμαι 20,5 ετών και μέχρι τα 12 περίπου είχα αρκετά κιλά παραπάνω.Τα έχασα με την βοήθεια διατροφολόγου,ωστόσο μέχρι τα 16 είχα πολλές αυξομειώσεις στο βάρος μου :S:blink: Καταφέρνω να διατηρούμαι στα κιλά που θέλω με πολύ προσπάθεια και πάρα πολλές στερήσεις. :dry: Αν έτρωγα ό,τι ήθελα θα ήμουν 100 κιλά :blink: Τώρα με τα κιλά της εγκυμοσύνης έχω φρικάρει.

Βέβαια προέχει το μωράκι,τα κιλά αργά ή γρήγορα θα τα χάσω

Με το καλό τα μωράκια σας....

Ειμαι 26 εβδομάδων και 6 ημερών και έχω πάρει 7 κιλά. Δεν είναι λίγα...Προσέχω όσο μπορώ, μιας και είμαι γλυκατζού!!! Συμβουλεύομαι και διατροφολόγο, γιατί αν δεν το είχα κάνει δεν ξέρω που θα είχα φτάσει μιας και βάζω πάρα πολύ εύκολα κιλά...!!!

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!!!

Είμαι στην 28 εβδομάδα και πήρα και το 7 κιλό μου αυτές τις μέρες!!!!!

Αν πηγαίνει μήνας και κιλό, είμαι σε καλό επίπεδο!!!

Αλλά δεν έχει πολύ σημασία πόσα κιλά θα πάρουμε....

τα μωράκια μας να γεννηθούν καλά!!!!

καλημερα!!!!!!!!!!!

ωραιο θεματακι!!!!

εγω ειμαι 14 εβδομαδων...επειδη μεχρι 10 εβδομαδων ειχα εμμετους,εχασα 5 κιλα και δεν εχω ξαναπαρει καθολου...ευτυχως...!!!!!!!!!

ευχομαι να παρω το πολυ 10 γιατι κακα τα ψεματα,οτι βαρος ειναι να παρει το μωρο,θα το παρει,τα επιπλεον κιλα σε μας πηγαινουν,οχι στο μωρο..και δε φευγουν και ευκολα τα ατιμα!!!!!!

τωρα το ποσο θα μπορω να κρατηθω,δεν ξερω!!!!!αλλα μεχρι στιγμης δε μου ανοιξε η ορεξη!!!

μικα μου καλημερα κ χρονια πολλα.εγω και στισ 2 εγκυμοσυνεσ εχω παρει 20 :ohmy: κιλα.στον πρωτο μου γιο τα εχασα ολα κ παραπανω χωρισ να κανω κατι κ θηλαζα 7 μηνεσ.τωρα με τον 2 εχω χασει 10 προσ το παρον,δεν προσπαθω να τα χασω,ξερω θα φυγουν θελω δεν θελω.με υψοσ 1,70 ειμαι 65 κιλα ειμαι μαι χαρα πιστευω κ να μην τα χασω.

το μωρακι σου υγειη να γεννηθει κ τα κιλα φευγουν ;)

Καλημέρα και από μένα και χρόνια πολλά σε όλες! Με το καλό να ερθουν τα μωράκια μας!

Εγώ είμαι στην 30η εβδομάδα και έχω πάρει 8 κιλα. Νομίζω ότι είναι πολλά δεδομένου του ότι είχα πάρει 5 κιλά πριν μείνω εγκυος. Φοβάμαι ότι θα παχύνω πολύ... :unsure: Πάντα ήμουν 55 το πολύ κιλά και τώρα έφτασα αισίως τα 68!!!! :woohoo: Να ανησυχήσω? Να σημειώσω ότι δεν τρώω γλυκά. (Εχω 1.71 ύψος)

ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΠΟΠΟΠΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ :P:P

ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΙΣ 16 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 5 ΚΙΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ...ΑΠΟ ΕΜΕΤΟΥΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑ ΕΙΜΑΙ 1.80 ΥΨΟΣ ΚΑΙ 74 ΚΙΛΑΚΙΑ :(:(

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑΣ ΣΑΣ!!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ.ΜΟΛΙΣ ΕΦΑΓΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΜΕ ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ!Μμμμμμμμμ! ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΕΜΕΝΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΩΣΟΜΑΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΩ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΟΡΕΞΗ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟΥ ΣΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

HOPE_89 ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ 9 ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΕΣ ΒΑΛΕΙ ΜΟΝΟ 6 ΚΙΛΑ? ΕΣΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΤΑΛΕΝΤΟ!!!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!!!!!!!!

ΜΙΚΑ έγραψε:

RUBELA, ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ? ΔΕ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΤΣΑΤ

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΝΥΣΤΑΖΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ!!! ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩ ΤΟ ΜΩΓΙΟ ΜΟΥ!! ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΙΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΟΥ!

ΕΣΥ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ?

Γεια σας κορίτσια.....πολύ καλό το θέμα!!!

Και μένα με απασχολούν τα κιλά γιατί φοβάμαι μη γίνω τεράστια και μείνω έτσι............

Είμαι στην 20 βδομάδα και έχω βάλει 5 κιλά.Είναι πολλά το ξέρω.Τρώω πολύ διστυχώς!!!!!!!!!!!!!Έχει ανοίξει η όρεξη μου........τι να κάνω???? :(:(:(:(:(

Το σημαντικό όμως είναι να ναι καλά τα μωράκια μας!!!!

dev141pr___.png

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...