Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μαμάδες-Φοιτήτριες!

Recommended Posts

καλησπερα oliii, χρονια πολλα καικαλη χρονια σου ευχομαι ειμαι και εγω φοιτητρια στο Γ΄εξαμηνο στο ΤΕΙ προσχολικης αγωγης Αθηνας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια εγω δεν ειμαι μαμα αλλα ειμαι φοιτητρια στο μεταπτυχιακο μου,στο πολυτεχνειο..ετων 28 παντρεμενη και εργαζομενη...μελλουσα μητερα αν και οχι εγκυμονουσα ακομα...χωραω στη παρεα σας?

oliii έγραψε:

Μπράβο βρε κορίτσια ! Μαρία Ιωάννα με δύο παιδιά ; Συγχαρητήρια ! :)

Εργάζομαι κιόλας. Λες να λαλήσω :dry: ??

έχω πάρα πολύ βοήθεια από τους γονείς μου, την αδερφή μου και π΄παρα πάρα πολύ από τον αντρούλη μου :)

Μαρια ιωαννα θα λαλησεις..στανταρ...χωρις παιδια εγω και με δουλεια τα εχω δει ολα..με 2 κιολας???μπραβο κοπελα μου..ααααααα ψεμματα..εχω ενα παιδι..τον αντρα μου..που το πας αυτο? :P:P:P

Μαρία Ιωάννα αν αναλάβουν οι υπόλοιποι τις δουλειές του σπιτιού θα φύγει ένα μεγάλο βάρος απο πάνω σου ! Θα είναι πιο εύκολο να ασχολείσαι μόνο με μεταπτυχιακό και παιδιά :) Γιατι να μην τα καταφέρεις ??? :woohoo:

Ναι ...

Πήρα λίγη φόρα και ξέχασα να συστηθώ :S:P

Είμαι η Άννα Μαρία, 20,5 ετών ,κατάγομαι απο τον όμορφο Βόλο αλλά μένω Αθήνα λόγω σπουδών . Περιμένω ανυπόμονα την μικρή Ολίβια μέχρι 12 Φεβρουαρίου ! :laugh:

καλησπερα!δεν νομιζω οτι εισαι η μονη προσπαθω να διαβασω για να δωσω σε τει νοσηλευτικης!για να δουμε οως.θελει πολλη κουραγιο κ δυναμεις!

geia as kai apo mena.ego exo ena koritsaki 12 minon..den ergazomai giati den mporo me ti mikri menoyme makria den exo ka8oloy voi8eia alla otan parei o antras moy meta8esh sigoyra 8a gino kai gv foititrioyla afoy kati 8a kano giati eimai sxetika mikri akomh..pantos mpravo se oles poy sindiazete kai douleia k oikogeneia!!

MariaIoanna έγραψε:

Εγώ θα ξαναγίνω! Είμαι η Μαρία 28 έχω 2 κοριτσάκια και θα ξεκινήσω το μεταπτυχιακό μου! :)

Μαρία-Ιωάννα καλή δύναμη... :)

Ευελπιστώ αρχές του έτους να εξέλθω του κλαμπ...

Όντως η βοήθεια είναι πολυτιμότατη...και περισσότερο η θέληση,

η αγάπη για το αντικείμενο!!!

Καλή αρχή!!!Και καλό διδκτορικό έπειτα!!! :cheer:;)

Σε όλες τις κοπέλες συγχαρητήρια!!!

Καλό κουράγιο!!!

Θεωρώ ότι όσο περισσότερο ''ζορίζεσαι'' για κάτι,

τόσο πιο γλυκειά-ουσιώδη-επικοδομητική η επιτυχία του τελικώς!!!

Kι εγώ ανήκω στο κλαμπ!

Σπούδασα μέχρι τα 23 σε αμερικάνικο κολλέγιο και μετα που παντρεύτηκα έδωσα ξανα πανελλήνιες, στα 25, και τώρα χρωστάω την πτυχιακή μου! Φυσικά δουλεύω απο τα 18 μου (σε λίγο θα πάρω σύνταξη,χιχι).

Το σημαντικότερο όλων είναι πως τωρα είμαι έγκυοοοοοοοος, και σκοπεύω να κάνω καριέρα μαμας! Τέλος! Το έχω αποφασίσει!!!!

Mpράβο σας κορίτσια ! :woohoo: Πραγματικά σας θαυμάζω όσες έχετε παιδάκια ;)

Katrina έτσι ακριβώς !

Alexdim καλά δεν το συζητώ ! Φυσικά και το σπουδαιότερο που κάναμε ή θα κάνουμε είναι τα κουτσουνάκια μας :laugh:

manoula2 έγραψε:

καλησπερα!δεν νομιζω οτι εισαι η μονη προσπαθω να διαβασω για να δωσω σε τει νοσηλευτικης!για να δουμε οως.θελει πολλη κουραγιο κ δυναμεις!

γεια σου..γιατι τει νοσηλευτικηςς;;δουλευεις σα δε και θελεις να σπουδασεισ για μεταταξη;;εγω νοσηλευτρια ειμαι για αυτο ρωταω..ποσα ατομα παιρνουν το χρονο;;ειναι δυσκολα;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...