Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 28η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΑΡΚΩΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ Κ ΤΑ 2 ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΟΛΙΚΗ. ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ( ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ- ΤΟ ΤΣΟΥΞΙΜΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΤΛ) ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΑΧΙΑΙΑ. ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΣΤΟ YOUTUBE ΚΑΙ ΨΙΛΟΦΟΒΗΘΗΚΑ.....ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ.ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΑ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΙΒΛΗΜΑ.ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΕΖΗΣΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ.Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΙΚΗ ΝΑΡΚΩΣΗ.ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

Δημοσίευση

χρονια πολλα να χαιρεσαι τα παιδακια σου και με το καλο το νινακι σου....εγω αναγκαστικα εκανα ολικη διοτι δε μπορουσα να κανω επισκληριδιο λογω αντιπηκτικων .....σαλοσπιρ....βασικα φοβηθηκα πολυ με την ολικη ..ειναι πολυ απαισιο συναισθημα να ξερεισ οτι θα κοιμηθεισ και μετα οταν ξυπνησεις θασαι ψιλοχαλια....εγ γενικα φοβητσιαρα ειμαι πολυ.....βασικα ασχετο αλλα φοβομουν μηπωσ δε ξυπνησω χαχαχαχαχαχαχαχ αλλα οταν ξυπνησα ομωσ σηκωθηκα περδικι...αν εξαιρεσεισ στην αρχη τη θολουρα και το τσουξιμο απο το σωληνακι στο λαιμο μετα απο 6 ωρεσ ετρεχα....οι κοπελεσ με ραχιαια ειχαν μετα ζαλαδεσ πονουσ εμετουσ....ειμαι και γω με 2 ιδεεσ.......απλα φοβαμαι πολυ τη ναρκωση εγω....στο επομενο με το καλο θα κανω επισκληριδιο για να μαι ξυπνια σε ολη τη διαρκεια....με την ολικη δε καταλαβα τπτ......

Δημοσίευση

Χρονια πολλά! Να χαιρεσαι τα παιδάκια σου κ με το καλό να δεχθειτε το νεο μέλος!!!

Εγώ γέννησα με καισαρική κ επισκληρίδιο πριν απο 4 εβδομαδες. Το προτιμησα απο την ολικη, γιατι μπορει να μην ειναι σαν τον φυσιολογικο τοκετο, αλλά καταλαβαινεις τα πάντα!

Εμεις δεν ειχαμε μαθει το φυλλο. Φανταζεσαι να μαθαινν όλοι τι παιδι γέννησα κ η μάνα να το μάθαινε τελαυταία? χαχα δεν λέει!

Μην φοβάσαι τιποτα.

Δημοσίευση

antroula έγραψε:

εγω αναγκαστικα εκανα ολικη διοτι δε μπορουσα να κανω επισκληριδιο λογω αντιπηκτικων .....σαλοσπιρ....

Αυτό δεν το'χω ξανακούσει. Γιατί;;;

Όταν μείνω ξανά έγκυος, θα παίρνω κι εγώ αντιπηκτικά (σαλοσπίρ και ηπαρίνες)... :dry::S

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...