Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσάκια μου καλησπέρα!στις 14/12 γέννησα και εγώ το bembini μου ένα γλυκό αγοράκι που έχω ξετρελαθεί ήδη μαζί του και ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας.Κυριακή λοιπόν 13 του μήνα και ενώ είχα γυρίσει απο τον απογευματινό περιπατό μου,όπως μου είχε πει ο γιατρός να περπατάω, κάνω μπάνιο και αισθάνθηκα τον μικρό πολύ χαμηλά,δεν μπορεί λέω ιδέα μου είναι και αφού είδα τηλεόραση πήγα για ύπνο κανονικά.Κατά τις 2 το βράδυ σηκώθηκα να πάω τουαλέτα και τι βλέπω;αίμα με βλέννη μαζί,ωραία σκέπτηκα ο μικρός μου έρχεται..σημειωτέον ήμουν στην 39η εβδομάδα και 1 ημέρα.Πήγα να ξαπλώσω λοιπόν και αμέσως άρχισαν οι πόνοι,αλλά ήταν ακανόνιστοι φυσικά.Έκανα τις αναπνοές μου που είχα μάθει απο τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού και ταυτόχρονα χρονομετρούσα τους πόνους πότε θα γίνουν 10 λεπτοι για να πάρω τηλ τον γιατρό μου όπως μου είχε πει,τέρας ψυχραιμίας μπορώ να πω.Έτσι το πρωί κατά τις 8 και μισοί και ενώ πόναγα όλο το βράδυ κάλεσα τον γιατρό μου και μου είπε ξεκίνα σιγά σιγά,άντε με το καλό!εγώ έμεινα λές να γεννάω όντως σκέπτηκα;;δεν το πίστευα!! :laugh: :side::S ξεκινήσαμε λοιπόν για το νοσοκομείο με πιο δυνατούς πόνους αυτή τη φορά αλλά ψύχραιμη.Μόλις λοιπόν έφτασα στα εξωτερικά μαιευτικά και με είδε ο γιατρός μου μου λέει σε 3 ώρες θα έχεις γεννήσει,εγώ άφωνη!!είχα διαστολή 6 προς 7.Αφού λοιπόν μου έκαναν την παραλαβή,το κλίσμα δυστυχώς και μου φόρεσαν αυτή την υπέροχη ρόμπα χειρουργείου με ανέ βασαν στην αίθουσα τοκετού όπου εκεί η εμπειρία κορίτσια δεν περιγράφετε!!γέννησα φυσιολογικά,χωρίς επισκληρίδιο έναν μπέμπη σχεδόν 3 κιλά,μόνο πως τον κούρασα προς το τέλος το μικρό μου γιατί δεν έσπρωχνα όσο έπρεπε και βγήκε μελανιασμένος :blink::blush: αλλά όλα καλά ευτυχώς!κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τις συμβουλές σας τόσο καιρό και μην φοβάστε τον φυσιολογικό τοκετό.Με τις αναπνοές όλα είναι πολύ καλύτερα.Ευχαριστώ επίσης την μαία για τα μαθήματα ανώδυνου που με έσωσαν και τον γιατρό μου που με βοήθησε επίσης πολύ!έυχομαι σε όλες να γίνουν μανούλες σύντομα και οι εγκυούλες να γεννήσουν όσο πιο ανώδυνα γίνεται!καλά χριστούγεννα σε όλες σας!! :):)

Δημοσίευση

κοριτσακι μου συγκινηθηκα με την ιστορια σου μου 8υμησεσ περυσι τετοιο καιρο που γεννησα κ γω το μικρο μου κοριτσακι.η εμπειρια ειναι απεριγραπτη..να σου ζησει το αντρακι σου γερο και καλοτυχο να ειναι..το πιο ωραιο χριστουγεννιατικο δωρο!ετσι ενιω8α κ εγω περυσι γεννησα στισ 30 του μηνα 1 μερα πριν την πρωτοχρονια!!κοπελα μου καλεσ γιορτεσ και να περασετε καλα με το καινουργιο σασ μελοσ...φιλακια!!

Δημοσίευση

Να σου ζησει το μπεμπακι σου το γλυκο! Το πιο ομορφο χριστουγεννιατικο δωρακι! Οσο για τον τοκετο..ειναι οντως η καλυτερη και η πιο δυνατη εμπειρια! Καλες γιορτες με το αγορακι σας μαζι!!

Δημοσίευση

ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧ!!!!ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΗΝΗΘΗΚΑ!!!!ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΗ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΣΑΣ!!! ΓΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ !!!ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΘΑΡΑΛΕΑ ΜΟΥ !!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΘΕΛΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ!!!ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΥΤΟΜΕ Η ΦΟΒΗΤΣΙΑΡΑ ΔΕ ΘΕΛΩ!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΑΡΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια,εγώ προσπαθώ να μαζευτώ αλλά ακόμα δεν έχω μαζέψει τίποτα.  Άσε που έχει.γεμισει όλη η γειτονιά μυρμηγκια και όλη την ώρα κοιτάω και ψεκάζει έξω. Θα πάω διακοπές και θα σκέφτομαι τα μυρμηγκια μην κάνουν κατάληψη στο σπιτι. Πήγα πήρα παγίδες να βάλω μπροστά από κάθε παράθυρο και πριν φύγουμε θα ψεκασω και μέσα στο σπίτι.  Έχουμε πάθει αμοκ όλη η γειτονιά.  Σε άλλα νέα η μικρή σήμερα το μάτι γαρίδα όλη μέρα και αρκετή γκρίνια το απόγευμα, έχουν αρχίσει δοντια πλέον είμαι σίγουρη. Την έκανα μπάνιο και ήπιε για πρώτη φορά 270ml γάλα ή χοντρουλα μου και ήθελε και άλλο αλλά δεν της έδωσα,νόμιζα θα σκάσει.  Την ζυγισα σήμερα και ειναι 6490 και λογικά θα έχει πάρει και ύψος, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 65 εκατοστά.  Εγώ το μεσημέρι πήγα και έκανα νυχια και στα χέρια και είμαι έτοιμη για διακοπές. Είχα ένα χρόνο να κάνω χέρια και μου φαίνεται περίεργο.   @Kn1 στον γιο μου έβαζα κρεμα της helenvita και του καθόταν καλύτερα από της frezyderm ,ωραίο κόλπο είναι να την έχεις και στο ψυγείο ανακουφίζει καλύτερα. 
    • @Rena92 και η καισαρικη μ δ ειχε καμια σχέση με τις προηγουμενες. Κατ αρχας ήταν ο άντρας μου μέσα, του εδωσαν τη μπεμπα αγκαλια απ ευθείας, εχω βίντεο απο τον τοκετο π τραβηξε η Δήμητρα, αφησαμε τ μωρο με τ μυκωνειο για ενα 24ωρο μετα τ τοκετο, σηκωθηκα αμεσα, ειχα πολυ καλύτερη αναρρωση. Αλλα εχουν πολλες πολλες επιτυχίες στο φυσικο τοκετο. Το πανε μέχρι οσο παει.
    • Πολύ χαίρομαι! Δεν με πειράζει, αν χρειαστεί, να καταλήξει σε καισαρική. Αλλά θέλω πολύ να ζήσω όλη την αγωνία και φυσικότητα του τοκετού και όχι να πάω με ραντεβού πριν την ώρα μου. Ελπίζω και στο οικονομικό να είναι οκ! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...