Μετάβαση σε περιεχόμενο

κοριτσάκια μου γέννησα και εγώ!!


Recommended Posts

κοριτσάκια μου καλησπέρα!στις 14/12 γέννησα και εγώ το bembini μου ένα γλυκό αγοράκι που έχω ξετρελαθεί ήδη μαζί του και ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας.Κυριακή λοιπόν 13 του μήνα και ενώ είχα γυρίσει απο τον απογευματινό περιπατό μου,όπως μου είχε πει ο γιατρός να περπατάω, κάνω μπάνιο και αισθάνθηκα τον μικρό πολύ χαμηλά,δεν μπορεί λέω ιδέα μου είναι και αφού είδα τηλεόραση πήγα για ύπνο κανονικά.Κατά τις 2 το βράδυ σηκώθηκα να πάω τουαλέτα και τι βλέπω;αίμα με βλέννη μαζί,ωραία σκέπτηκα ο μικρός μου έρχεται..σημειωτέον ήμουν στην 39η εβδομάδα και 1 ημέρα.Πήγα να ξαπλώσω λοιπόν και αμέσως άρχισαν οι πόνοι,αλλά ήταν ακανόνιστοι φυσικά.Έκανα τις αναπνοές μου που είχα μάθει απο τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού και ταυτόχρονα χρονομετρούσα τους πόνους πότε θα γίνουν 10 λεπτοι για να πάρω τηλ τον γιατρό μου όπως μου είχε πει,τέρας ψυχραιμίας μπορώ να πω.Έτσι το πρωί κατά τις 8 και μισοί και ενώ πόναγα όλο το βράδυ κάλεσα τον γιατρό μου και μου είπε ξεκίνα σιγά σιγά,άντε με το καλό!εγώ έμεινα λές να γεννάω όντως σκέπτηκα;;δεν το πίστευα!! :laugh: :side::S ξεκινήσαμε λοιπόν για το νοσοκομείο με πιο δυνατούς πόνους αυτή τη φορά αλλά ψύχραιμη.Μόλις λοιπόν έφτασα στα εξωτερικά μαιευτικά και με είδε ο γιατρός μου μου λέει σε 3 ώρες θα έχεις γεννήσει,εγώ άφωνη!!είχα διαστολή 6 προς 7.Αφού λοιπόν μου έκαναν την παραλαβή,το κλίσμα δυστυχώς και μου φόρεσαν αυτή την υπέροχη ρόμπα χειρουργείου με ανέ βασαν στην αίθουσα τοκετού όπου εκεί η εμπειρία κορίτσια δεν περιγράφετε!!γέννησα φυσιολογικά,χωρίς επισκληρίδιο έναν μπέμπη σχεδόν 3 κιλά,μόνο πως τον κούρασα προς το τέλος το μικρό μου γιατί δεν έσπρωχνα όσο έπρεπε και βγήκε μελανιασμένος :blink::blush: αλλά όλα καλά ευτυχώς!κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τις συμβουλές σας τόσο καιρό και μην φοβάστε τον φυσιολογικό τοκετό.Με τις αναπνοές όλα είναι πολύ καλύτερα.Ευχαριστώ επίσης την μαία για τα μαθήματα ανώδυνου που με έσωσαν και τον γιατρό μου που με βοήθησε επίσης πολύ!έυχομαι σε όλες να γίνουν μανούλες σύντομα και οι εγκυούλες να γεννήσουν όσο πιο ανώδυνα γίνεται!καλά χριστούγεννα σε όλες σας!! :):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζήσει το μωράκι σου! Να είναι γερό και καλότυχο :)

Καλά και ευτυχισμένα Χριστούγεννα αγκαλιά με το αγγελουδάκι σου :):kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου συγκινηθηκα με την ιστορια σου μου 8υμησεσ περυσι τετοιο καιρο που γεννησα κ γω το μικρο μου κοριτσακι.η εμπειρια ειναι απεριγραπτη..να σου ζησει το αντρακι σου γερο και καλοτυχο να ειναι..το πιο ωραιο χριστουγεννιατικο δωρο!ετσι ενιω8α κ εγω περυσι γεννησα στισ 30 του μηνα 1 μερα πριν την πρωτοχρονια!!κοπελα μου καλεσ γιορτεσ και να περασετε καλα με το καινουργιο σασ μελοσ...φιλακια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

bebini μ να σας ζησει το μωρακι σας...γερο και δυνατο...δεν εχω γεννησει ακομα αρα δεν ξερω πως ειναι ομως η ιστορια σου ηταν πολυ συγκινητικη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζησει το μπεμπακι σου το γλυκο! Το πιο ομορφο χριστουγεννιατικο δωρακι! Οσο για τον τοκετο..ειναι οντως η καλυτερη και η πιο δυνατη εμπειρια! Καλες γιορτες με το αγορακι σας μαζι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα παρα πολυ ομορφη η περιγραφη σου.να σου ζησει το παιδακι σου να ειναι γερο και καλοτυχο.σου ευχομαι καλη λοχεια και καλες γιορτες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koριτσακι μου να σου ζησει να ειναι γερος και καλοτυχος....να ειστε παντα καλα και ευτυχισμενοι.....καλη λοχεια....αλλα βρε κοριτσακι μου τερας ψυχραιμιας.....μπραβο σου....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας ζήσει ο μπέμπης, να τον καμαρώνετε πάντα γερό και καλότυχο!

Καλό σαραντισμό να έχετε!

Τις καλύτερες γιορτές περνάτε φέτος ε? :cheer:

Φοβερή περιγραφή, φοβερή ψυχραιμία, μπράβο σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας ζήσει κοπέλα μου ο παίδαρός σας!!!

Γερός και καλότυχος να είναι!!!

Μπράβο για την ψυχραιμία σου!!!Με εντυπωσίασες!!!

Φιλιά πολλά! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧ!!!!ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΗΝΗΘΗΚΑ!!!!ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΗ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΣΑΣ!!! ΓΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ !!!ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΘΑΡΑΛΕΑ ΜΟΥ !!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΘΕΛΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ!!!ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΥΤΟΜΕ Η ΦΟΒΗΤΣΙΑΡΑ ΔΕ ΘΕΛΩ!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΑΡΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοπέλα μου να σας ζήσει το αγοράκι σας!!! Να τον καμαρώσεις όπως ποθείς και να είναι πάντα γερός, καλότυχος και ευτυχισμένος όσο είσαι εσύ από την ώρα που ήρθε!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...