Μετάβαση σε περιεχόμενο

Με κάνουν να αισθάνομαι άχρηστη μαμά!

Recommended Posts

Κορίτσια ευχαριστώ για τις συμβουλές!

Παρότι ξέρω οτι δεν πρέπει να τους ακούω γιατι ο καθένας λέει το δικό του,μου είναι δύσκολο να μην νευριάζω! :angry::dry:

Φανή όπως τα λες...Και η δικιά μου μάνα κάνει σχόλια!!! :angry: Άποψη για όλα,χωρίς να την έχει ρωτησει κανείς!!! :angry: Επιμένει κιόλας :dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΟΥΝ.ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΒΡΕ ΝΕΛΛΑΚΙ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ.ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΜΗ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΣ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΝΟΥΛΑ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΑ ΛΕΝΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΟΙ ΤΕΛΕΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ?

Στεναχωρούν το Νελλάκι μας;;;;

Ποιός τόλμησε;;;;ΚΑΗΚΕΕΕΕΕΕ!

Για μένα η Νελλυ είναι η πιο άξια μανούλα (χωρίς να θέλω να προσβάλλω τις υπόλοιπες μανούλες)... Αυτή η κοπελα μου με έχει κατασυγκινήσει με τις αποφάσεις και τον δυναμισμό της...

Βρε Νελλάκι μου γλυκό μην ακους κανέναν και τίποτα...

Εσύ και μόνο εσύ ξέρεις τι είναι σωστό για το μωράκι σου!

Και στην τελική εάν οι άλλοι θέλουν να σε "συμβουλέψουν" εσύ κάνε πως ακούς και απο εκεί και πέρα είναι στην κρίση σου εάν παρεις κάτι απο αυτά που σου λενε...Μπορεί να σου πουν και κάτι που δεν είχες σκεφτεί και κατα κάποιο τρόπο να είναι σωστό....Ποτέ δεν ξέρεις! ;)

Αλλά μην παίρνεις τοις μετρητοίς ότι ακους...

Μην τους αφήνεις να σε στεναχωρούν...

Μακάρι να μπορούσες να απαντήσεις...Αυτό θα ήταν το καλύτερο....Θα ξελάφρωνες...

Αλλά εφόσον δεν το κάνεις ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!

Φιλάκιααααα!!!

Καλες γιορτές και καλή χρονιά να έχουμε!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...