Μετάβαση σε περιεχόμενο

Με κάνουν να αισθάνομαι άχρηστη μαμά!

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Ελπίζω να είστε όλες καλά!Εγώ δεν είμαι.. :(

Αποφασίσαμε να περάσουμε τις γιορτές μαζί με τις οικογένειες μας,έτσι ήρθαμε λίγες μέρες στην Ελλάδα.Όλα καλά!

Έρχονται διάφοροι συγγενείς στο πατρικό μου σπίτι να μας δούνε.Οι περισσότεροι μεγαλύτερης ηλικίας(40+).Ρε κορίτσια δεν αντέχω άλλο!

Σήμερα με έκαναν να νιώσω ΑΧΡΗΣΤΗ ΜΑΝΑ με όλη την σημασία της λέξης!

Είχαν έρθει οι δυο αδερφές του μπαμπά μου και μια πρώτη ξαδέρφη της μάνας μου...

Απο την ώρα που μπήκαν άρχισαν την κρίτική.''Γιατί θηλάζεις ακόμα;Μετά τον 6ο μήνα δεν οφελεί'',''Μην ντύνεις το μωρό τόσο λεπτά'',''Μην την παίρνεις συνέχεια αγκαλιά,θα κακομάθει'',''Ασε την λίγο να κλάψει,δεν παθαίνει τίποτα!Κορίτσι είναι''( :angry::angry::angry: )''Α εγώ στα δικά μου δεν έκανα αυτό,έκανα το άλλο''ή ''Η κόρη μου το κάνει αλλιώς γιατί της είπε η παιδίατρος πως είναι λάθος αυτός ο τρόπος''!!!!!! :angry::angry::angry:

Δεν ήθελα να κάτσω μαζί τους!Το έκανα μόνο κ μόνο για χάρη της μητέρας μου.Τελικά κατέληξα να κλαίω :angry::(

Δεν αντέχω άλλο.Σκέφτομαι συνέχει το μωρό που έφυγε,με έκαναν να αισθάνομαι τύψεις και για το πως μεγαλώνω το παιδί μου!+ άλλα πολλά που είπαν :angry:

Ξέρω οτι δεν έπρεπε να τις ακούσω ,αλλά νιώθω ΧΑΛΙΑ :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΠΑΙΝΑΚΗΣ- ΒΓΑΙΝΑΚΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ?? ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ? ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ, ΛΕΣ ΕΝΑ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΩ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΩ, ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΒΑΛΕ ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΝΑ ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ. :P ΕΛΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ. ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! ΕΙΣΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΙΛΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΑΝΝΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ! ΦΙΛΙΑ! :kiss:

Βρε κοριτσαρα μου

τι χολοσκας;

Δε το ξέρεις;

ΟΛΟΙ ξέρουν καλυτερα απο σενα

και αυτοι κανουν το καλυτερο για τα παιδια τους ενω εσυ οχι.

και αυτοι εχουν περασει χειροτερα παντα απο οτι εσυ!!

Δε μπα να το βλεπουν οτι η κατασταση σου δεν ειναι καλη προσπαθουν να σε πησουν οτι το σωστο ειναι να κανεις αυτο που λενε

Αυτο το κανουν ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ

ακομα και καποια κοριτσια απο το φορουν που δεν γνωριζομαστε καλα.

Εδω κοριτσαρα μου εμενα ξερεις τι γυρισαν κατι καλοθελητες οταν τους ελεγα για καποιο περιστατικο που περασαμε;

¨Εγω εκανα αυτο..¨

και απανταω

¨Καλα εκανες αλλα εγω θεωρω οτι το σωστο για τα παιδια μου ειναι εκεινο¨

¨Κανε οτι θες , εγω ακανε αυτο γιατι εγω τα παιδια μοτ ΤΑ ΑΓΑΠΑΩ¨

εκεινη την ωρα μου ηρθε να της πω τι λες μωρη κλωσα.

αλλα εχε χαρη που ειναι συγγενης.

απο τοτε ;

ναι εχεις δικιο

σε ολα μα ολα

και ολοι χαρουμενοι

ακουσε με

ΓΡΑΨΕ τους

απο το ενα αυτι μπενει απο το αλλο βγαινει.

Καλες Γιορτες να εχεις

Δυσκολο βεβαια για σενα

πραγματικα σου ευχομαι ο καινουριος χρονος να ειναι ο πιο Ευτυχισμενος σου χρονος.

Δεν μπορώ ρε κορίτσια να μην απαντήσω!!!

Κάθεται η κάθε μια και κάνει κριτική σε εμένα;;;Που το έχω ψάξει πολύ περισσότερο;; :angry: Που έχω διάθεση να δώσω ουσιαστικά και όχι πλασματικά πράγματα στο παιδί μου;;

Έχω εκνευριστεί πάρα πολύ!!!Και δεν μπορώ να απαντήσω και όπως θέλω,γιατί απο πίσω θα κάνουν σχόλια σε όλο το σόι :angry: Δεν τους έχω σε ιδιαίτερη υπόλειψη,αλλά δεν θέλω να τους δίνω τροφή για σχόλια!Ευκαιρία ψάχνουν.Αφού αναρωτιέμαι αν έχουν με κάτι άλλο να ασχοληθούν,εκτός του κοτσομπολιού :angry:

Τι το θελα και ήρθα...Λες και δεν το 'ξερα! :angry: Έχουμε τα προβλήματα μας ,έχουμε και την κάθε αργόσχολη,που μεγάλωσε παιδιά πριν 30 χρόνια να μας λέει τι θα κάνουμε! :angry:

Συγνώμη για το ξέσπασμα αλλά αν δεν τα πω κάπου,θα φύγω μαλωμένη με όλους :dry::angry:

Κοριτσακι μου γλυκο ενα πραγμα θα σου πω...εχει το αγγελουδι σου κανενα παραπονο απο εσενα??!!Γκρινιαζει γιατι το θηλαζεις ακομα??Επειδη την παιρνεις αγκαλιτσα??Μηπως κλαιει γιατι κρυωνει??

ΜΗ καθεσαι κ σκας για το τι λεει ο καθενας!!!Ο καθενας κουμαντο σπιτι του!!!Μια χαρα ειμαστε κ εγω και η μπεμπα μου ,πες!"Ερχομαι να κανω κριτικη στη ζωη σας?"Ολοι τα ξερουν ολα,μονο τα δικα τους δε ξερουν!!Ελεος!!!

Μανουλα εισαι κ μαλιστα πολυ καλη!!!!!!!!Αυτο το ξερει καλα το μωρακι σου κ μην αφηνεις κανεναν να σε κανει να αμφιβαλεις!!!!!!!!!!!!! :):):kiss:

Μολις μου παραπονεθει για κατι ,πες,τοτε θα αλλαξω τακτικη!!Και στην τελικη πες εγω θελω να την κακομαθω!!Δικη μου ειναι!!!Εσεις τη μεγαλωνετε???Ετσι λεω κ εγω κ μετα δε μιλαει ΚΑΝΕΙΣ!!!

VRE NELLY VRE NELLY edo den akousata kanenan otan emeines egguos ,otan kanenas den ithele na kratiseis afto to moro...kai tha tous akouseis tora?eisai dunati k na min tous to kaneis to xatiri...kai na tous apantas k na tous apostomoneis...gt prokeitai g kseroles pou den sevontai tpt...eisai uperoxi mama kai oxi axristi k na min to ksanakouso...einai logiko na eisai down meta apo afto pou perases ma na skeftesai oti sti zoi ola ginontai g kapoio logo...k suntoma tha xariseis stin annoula sou ena aderfaki k ola tha pane kala..sas filame k sas euxomaste kala xristougenna!!!ego k i Konstantina!!

Βρε Νέλυ μου τι διαβάζω?

Τι πάει να πει "σε κάνουν"¨...

Αυτοί μπορεί να σε θεωρούν άχρηστη με το μυαλό τους, αλλά ΕΣΥ και μόνο ΕΣΥ ξέρεις το τι είδους μάνα είσαι!!! Και σαφέστατα είσαι η καλύτερη για το δικό σου το παιδί!

Ακους εκεί!

Μήπως να αρχίζατε να πακετάρετε? :unsure:

Καλά Χριστούγεννα να έχετε, με υγεία και οικογενειακή ευτυχία! :kiss:

Βρε κουκλα μου...γιατι ασχολεισαι...μην ασχολεισαι...εμενα τι μονο δε μου εχουν πει...ακομα και οτι ο γιος μου δεν εχει βγαλει δοντια γαιτι τον θηλαζωωωαμα δεν τον θηλαζα θα ειχε...χαχαχα γελουσα. Ξερεις τι καντηλια εχω ριξει απο μεσα μου...απ'εξω χαμογελο αλα τζοκοντα ...αστους να λενε αγαπη μου...πιστεψε με κανενς δεν αγαπαει το παιδι σου περοσσοτερο απο σενα και κανενας δεν θα το φροντισει καλυτερα πο σενα. Οτι κι'αν κανεις...αν θηλαζεις η οχι..αν το παιρενις αγκαλια η οχι...γραψτους. να ξερεις θα λενε ολοι και θα λενε παντα...ακομα και οταν θα παντρεβεις την κορι σου θα σου λενε κανε αυτο και κανε εκεινο και εγω ετσι εκανα :-Ρ

Νέλλυ μου, κοριτσάκι μου, μην χαλάς τις γιορτές σου για κανέναν καταρχήν!!! Δεν αξίζει γιατί η κάθε όμορφη στιγμή που περνάμε με τους ανθρώπους που αγαπάμε είναι μοναδική και δεν ξαναγυρίζει... :(

Τα όσα σου λέω μπορεί να ακούγονται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τετριμμένα όμως σου τα γράφω μετά από ώριμη σκέψη και προσωπικές εμπειρίες από την γέννηση της μπέμπας μας και μετά!

Δυστυχώς είναι έτσι, ΟΛΟΙ νομίζουν πως ξέρουν καλύτερα, όλοι κάτι

έχουν να πουν... Και το κακό είναι όταν συμβαίνει χωρίς καν να τους έχει ζητηθεί η γνώμη τους αν και για μένα, ακόμα και όταν η γνώμη έχει ζητηθεί, υπάρχουν τρόποι και τρόποι για να την δώσει κανείς χωρίς να κάνει για παράδειγμα μια νέα μανούλα σαν κι εσένα να αισθανθεί τόσο άσχημα. :(

Προσωπικά, είμαι της άποψης ότι ο κάθε ένας μεγαλώνει τα παιδιά του με βάση τα δικά του βιώματα και τις δικές του αρχές και πάντα με τον τρόπο που του δίνει τη δυνατότητα να είναι σωματικά, πνευματικά και ψυχικά υγιής ώστε να μπορέσει να φέρει εις πέρας αυτό το δύσκολο έργο... Από εκεί και πέρα, πολλές φορές με το να ασκήσουν κριτική σε εσένα για το "διαφορετικό" που κάνεις, είναι σαν να επιβεβαιώνουν μέσα τους ότι αυτό που εκείνες κάνουν ή έκαναν είναι και το "σωστό". Και για μένα, είναι όντως το "σωστό", για εκείνες όμως, ΟΧΙ για εσένα. Για εσένα το σωστό είναι αυτό ακριβώς που πράττεις, με το δικό σου μητρικό ένστικτο, σαν μία ξεχωριστή οντότητα που σκέφτεται, ζει και λειτουργεί με βάση τα ΔΙΚΑ ΤΗΣ βιώματα, τις δικές της αρχές και προτεραιότητες, τα δικά της ιδανικά!!!

Απουσίαζα για ένα διάστημα και λυπήθηκα αφάνταστα όταν έμαθα επιστρέφοντας τί σας συνέβη. :(:(:( Προσπάθησε να έχεις στο μυαλό σου ότι η φύση πάντα προνοεί αφήνοντας όμως σε εμάς, δυστυχώς, μια σειρά από αναπάντητα ερωτήματα και αρνητικά συναισθήματα... :blush::(

Γυρίσατε στην Ελλάδα για να μοιραστείτε αυτές τις γιορτινές μέρες με τις οικογένειές σας. Μην αφήνεις τις ανασφάλειες κάποιων τρίτων να επηρεάζουν τη δίκή σου κρίση, ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ. Μόνον εσύ ξέρεις ποιο είναι το καλύτερο για το κοριτσάκι σου. Μην ξανααμφιβάλλεις για αυτό ποτέ!!!

Σου εύχομαι από εδώ και πέρα μόνο χαρές, ηρεμία, ευτυχισμένες στιγμές με την οικογένειά σου και ό,τι άλλο επιθυμείς ΠΑΝΤΑ με υγεία!!!

Συγνώμη για το μεγάλο ποστ!!! :blush::blush::blush:

Κουκλα μου αχρηστη μανα δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ.Το λεω και το εννοω.Υπαρχουν διαφορετικες τεχνικες μεγαλωματος και ιδεολογιας.

Τα περασα και εγω πριν 7 χρονια οταν γεννησα την μεγαλη μου κορουλα την Γαλατεια.Λιγο οι ορμονες της εγκυμοσυνης,λιγο ο επιπονος θηλασμος,λιγο τα ραμματακια κοντεψα να λαλησω(οχι πως την γλιτωσα δηλαδη)....Τελος παντων για λιγο θα τους τρως ακομη στο προσωπο,υπαρχουν και τα χειροτερα ρωτα και εμενα.

Τι να πω η καψερη που εχω την μανουλα μου διπλα και ολη την ωρα "μπιρι-μπιρι?".Απο που να αρχισω και που να τελειωσω.Ακομα και σημερα μερες που ειναι ειχε ανοιξει το κουτακι της και επαιζε μουσικη.Τι να κανω,να τσακωθω μαζι της?"Λογω της ημερας Αντωνακι μου"ελεγα και ξαναελεγα,και παντα θα υπαρχει κατι να με συγκρατει,κακα τα ψεματα.Ελα μην ανχωνεσαι το θαυματακι σου θα σε λατρεψει για αυτο που εισαι και για οτι του δωσει οπως και να του το δωσεις.ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ :kiss:

καλα τι πα...ριες λεει ο καθενας...μην ασχολεισαι και χαλας το κεφι σου με τον καθενα. Στις περισσοτερες απο μας τα ιδια λενε, και αντε οι γραιες αυτες παντα εχουν γνωμη,εγω ακουω βλακειες και απο νεες γυναικες φιλες μου...αλλα οπως ειπαν και πιο πανω απο το ενα μπαινει και απο το αλλο βγαινει..Καλα Χριστουγενα!

Μη στεναχωριέσαι βρε. Η κάθε μια έχει τα βιώματά της. Εσύ κάνε αυτό που θεωρείς σωστό για το μωράκι σου και άσε τις άλλες να λένε τα δικά τους. Μην απαντάς. Κούνα εκεί το κεφάλι και θα το πάρουν το μήνυμα.

Καλά Χριστούγεννα γλυκειά μανούλα!!!

Δώσε μία ''μούτζα'' και γούσταρε μόνο τον εαυτό σου και την οικογενειά σου!!!

Μπορεί καλοπροαίρετη να είναι η ''κριτική'' βέβαια...

Καλή συνέχεια στο υπέροχο και μοναδικό 'έργο'' σου ως μαμά!!!

ΒΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ!!!!!!!!!!!!!!!

Νελυ μου παει τελειωσε...

ηρθαν εκαναν τα σχολιαα του σε εππηρεασαν σε ριξανε ψυχολογικα μεχρι εδω!!!!!!!!!!

ειμαι σιγουρη οτι ξερεις οτι κανεις τα παντα για αυτο το παιδι και δεν εχεις λογο να απολογηθεις σε κανεναν!!!!!!!

αν λοιπον ξαναπει οποιοδηποτε κατι πολυ ευγενικα να τους το κοψεις!!!:):):)

Αν είναι δυνατόν...

Γλυκια μου μη χαλας τη ζαχαρενια σου για κανεναν, ποσο μαλλον για καποιες θειες που δεν εχουν να ασχοληθουν με τιποτα καλυτερο απο το να σου σπασουν τα νευρα...Απαντησσε ψυχρα και ξεκαθαρα οτι η καθε μανα ξερει τι ειναι καλυτερο για το παιδι της και ο καθενας να κοιταζει την οικογενεια του. Βαλε τους στη θεση τους για να μην παρουν και αλλο αερα. ΒΑΛΕ ΟΡΙΑ.

Μην χαλας τις γιορτες σας χωρις λογο!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :):):)

ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΛΕΝΕ..........

ΑΣΤΟΥΣ..

ΕΣΥ ΣΤΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ?????????

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ..........

ΓΙΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.......

ΚΑΙ ΒΑΛΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ :angry::angry::angry:

Aχ βρε Νέλλη..εμένα που μου το κάνει αυτό η μάνα μου;; Δεν της δίνω καμία μα καμία σημασία..να δεις τι πολεμο μου κάνει που χρησιμοποιώ τις πλενομενες πάνες!!!!!Αλλά δε σταματάει εκεί!Ασε...με εκενυρίζει αλλά και με κάνει να αναρωτιέμαι όπως λες κι εσύ τι κάνω λάθος τελικά...αλλά να σου πω κάτι;; Αυτές ,όλες αυτές ήταν οι σουπερμαμάδες που εσύ είχες την ατυχία ναμην τις γνωρίσεις νωρίτερα για να σου λύσουν όλα τα π[ροβλήματα;;; Ακου την καρδιά σου σα μητέρα..εσύ ξέρεις πολύ καλύτερα τι θέλει το παιδάκι σου...κανείς μα κανείς άλλος!!!Κλείσε τα αυτίά σου στις <<σουπερμαμάδες>> και γίνε κιεσύ μόνο με αυτά που σοπυ λέει το ένστικτό σου η σουπερ μαμά της κόρης σου!!ΌΣο για το άλλο μωράκι..μην μπερδεύειες πράγματα που μπορείς να κάνεις κάτι εσύ με εκείναπου τα φέρνει η ζωή και μονο!!Η ζωή έχει τους δικους της ρυθμους και είτε μας κάνει κάποιο δώρο είτε μας το παίρνει πίσω...αυτά δεν έχουν να κάνουν με το πόσο καλή μαμά είσαι!!!Κάθε ψυχουλα που μεγάλωσε μέσα σου το γνώρίζει πολύτ καλά!!!

Θα το συνηθισεις γιατί δεν προκειται να σταματησει ποτε. ΟΛΟΙ εχουν λογο στο παιδι σου. Εσυ δεν ξερεις.

Γραφε στο φορουμ οσα σου λενε για να χαλαρωνεις. Και εμενα τα ιδια κανουν. Δυο παιδιά έχω, μόνη τα μεγαλωνω, τι στο καλό, κατι ξερω. ΚΙ ΟΜΩΣ! Μολις πατησω το ποδι μου στην Ελλαδα αρχιζει το μπιρι μπιρι για τα παιδια. Και μη αυτο, και κανε το αλλο, προσεχε και χιλια δυο αλλα. Φουντωνω στην αρχή και μετα το συνηθιζω και το αγνοω.

Μεχρι και η φαρμακοποιός μου την ειπε που θηλαζω. ΚΑΝΩ ΚΑΚΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ... Σε τετοιες περιπτωσεις φευγεις και δεν λες πολλα.

Καλες γιορτες και μη σκας.

Γλυκιά κου κοπέλα μη δίνεις σημασία στα λόγια και στις υποδείξεις των άλλων! Εσύ να κάνεις αυτό που νιώθεις και αυτό που θεωρείς καλύτερο για το παιδί σου :)

Οι ξερόλες πάντα θα υπάρχουν...

Κλείσε τ' αυτιά σου και απόλαυσε τις γιορτές με την οικογένειά σου ;):kiss::kiss:

hope 89 μην στεναχωριέσαι κοπέλα μου και μην δίνεις σημασία.Και εγώ ξέρεις τι άκουσα ακόμα δεν γέννησα...ότι δεν έχω γάλα,να δίνω ξένο,να μην το παίρνω αγκαλιά γιατί θα κακομάθει και άλλα τέτοια χαζά και όλα αυτά την πρώτη ημέρα που γέννησα απο άτομο συγγενικό που έμεινε μαζί μου το πρώτο βράδυ στο μαιευτήριο για να με βοηθήσει δήθεν και με σύγχισε στο τέλος...κοίτα να είσαι εσύ κλά και το μικρό σου και απο το ένα αυτί να μπαίνουν απο το άλλο να βγαίνουν,δεν αξίζει να ασχολείσαι με τέτοια άτομα,καλές γιορτές! :)

Γλυκό μου Νελλάκι... πρώτα απ'όλα χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα! Και κατά δεύτερον... γιατί τους δίνεις σημασία;;; Από το ένα αυτάκι μπαίνει και από το άλλο βγαίνει!! Πολύ απλά!! Κι εγώ έτσι στην αρχή εκνευριζόμουν, έκλαιγα, άστα να πάνε! Κόντεψα να χωρίσω με τον άντρα μου και το αποτέλεσμα.. μυαλό δεν έβαλε κανείς! Ε όχι!! Ας πάει κι η μάνα του και οι υπόλοιποι... να κουρευτούν!! Εδώ ακόμα και τώρα η γιαγιά μου δεν νοεί να καταλάβει ότι το παιδί έγω το κοιμίζω! Σήμερα ήμασταν σ'ένα τραπέζι και μου είπε πάλι να τον κοιμήσει! Όχι της λέω λίγο άγρια και μου λέει για να ξεκουραστείς στο λέω! Δεν είμαι κουρασμένη της λέω! Έλεος!! Αφού ο μικρούλης μου θέλει την μαμά του!!! ;) Μεταξύ μας.. πιο πολύ το γουστάρω εγώ!! :) Να μην ασχολείσαι κοριτσάκι μου!! Πολλά φιλάκια στην Αννούλα σου!

κοπελα μου γειωσε της !ναι αυτο που σου λεω .Μην καθεσε αι ασχολεισε με αυτες τις τυχαρπαστε2ς κατινεςκαινα σου πω κατι φαινετε η διαφορα ανμεσα σε ενα ατμο που ενδιαφερετε και ,μπορει απλα να εχετε ιαφορεικη αποψη ια ενα θεμα και τα ατομα που επειδ δεν εχουν τη να κανουν ασχολουνται με κακιουλες .

Το πες καιμονη σου καποιες απ αυτες γεννησα πριν 30χρονια του την λες με το γαντι:ξερετε οτι η ιατρικη τα ελευταια χρονια εχουν αλλαξεικαι καποια πραγματα εχουν αλλαξει οποτε εισε ανημερωτες.

Ανεκαθεν ξερουμε οτι το μητρικο γαλα ειναι οτι καλυτερο κα οσο για το ντυσιμο τα παιδια δνε ειναικρεμμυδι γιανα τα φορτωνουμε με ρουχα .ΜΗν σε νοιαζει τη θα πουν αλλωστε ποτε θα της ξαναδεις αμα φυγεις .Απλα γραψε της και ασοχολησου με αυτο που κανεις καλυτερα :το μεγαλωμα του παιδιου σου

Aπλα κάποιες φορές κάποιοι άνθρωποι

προσπαθούν να μας συμβουλέψουν,χωρίς να καταλαβαίνουν παράλληλα ότι αυτός ο τρόπος μπορεί να είναι ενοχλητικός.

Πάντα οι μεγαλύτεροι έχουν μια συνήθεια να συμβουλέύουν.

Κάνε πως δεν ακούς μέχρι εκεί που δεν θίγεσαι.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...