Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα Καλα Χριστουγεννα σε ολες μας να χαιρομαστε τα παιδακια μας κ στα κοριτσια που προσπαθουν συντομα φουσκωμενες κοιλιτσες :kiss:

κ οδικος μου εχει τρελαθει με τα παιδακια που λενε τα καλαντα, ανοιγουμε μαζι την πορτα κ τρελενεται με τον ηχο που κανουν τα τριγωνα κ βγαζει κραυγουλες :laugh: :laugh: βλεπεται μας αρεσει οτιδηποτε κανει ηχο...... :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ!ΜΕ ΧΑΡΑ ,ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ,ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΕΜΠΕ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΠΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΕΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ!!!!

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά με υγεία και χαρά σε όλες μας κορίτσια!

Εγώ είμαι στο γραφείο και έχουν έρθει ίσα με καμια 20αριά παιδάκια να τα πουν!! Έχω ξεπαραδιαστεί, ααααλλά χαλάλι!! Παιδιά είναι να μην πάρουν και αυτά ένα playstation, ένα wii! Κάτι τέλοσπάντων!

Πολλά φιλιά!!

Δημοσίευση

Βαρατε ΚΛΑΜΠΑΤΣΙΜΠΑΛΑ.Πειτε τα με οτι βρειτε μπροστα σας.Με τριγωνακια,με τετραγωνακια,με ντεφια,με καπακια κατσαρολας με οτι τελος παντων εχετε.Να τα πειτε,να ακουστειτε,να χαρειτε.Καλημερα και χρονια πολλα.Εχω ξυπνησει απο τις εξι.Πλυθηκα,ντυθηκα,στολιστικα και βουρρρ... για την δουλεια.Ο αντρας μου επαθε πλακα οταν με ειδε.Φυσικα και σχολιασε το βελουτε αγιοβασιλιατικο καπελακι μου.Να καπως ετσι"ΚΑΛΑ 15 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ?".Για το κοκκινο ομως φορεματακι ααα...ουτε λογος."μμμ ενταξει ειναι μονο αλλου ξερεις να τα φορας αυτα".

Μα αγαπη μου,του λεω.Δουλευω που δουλευω εως τις 3 σημερα, να μην εχω καν λιγο Χριστουγεννιατικο πνευμα??.Δηλαδη βρε κοριτσαρες μου τι ηθελε ο χριστιανος να αρχισω να κυκλοφορω μεσα στο σπιτι με αμπιγιε και λουστρινατες μποτες στιλετο? Να καθαριζω, να μαζευω, να πλενω και να εχω και 3 μωρα να κλαψουριζουν απο πισω μου??

Μα τι ασχημο εχουν τελος παντων οι σατεν οι μπιτζαμουλες μου με τα ροζ τριανταφυλλακια?Ασε που απο μεσα απο αυτες η εκδοση ηταν ακρως ακαταλληλη για ανηλικους.Εγω φταιω που δεν ηθελε να το ψαξει ΒΑΘΥΤΕΡΑ το θεμα??

Ειμαι μια καινουρια μανουλα στην παρεα σας και θελω να σας πω

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΜΕ 2010 ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΕ...

Δημοσίευση

Xαρούμενες γιορτές και καλά Χριστούγεννα σε όλο

τον κόσμο!!!!!

Ολες οι ευχούλες σας να πραγματοποιηθούν και να έχετε υγεία

και αρμονία στο σπίτι σας!!!!

Πολλα πολλα φιλιά!!!

Καλωσήρθες lovebaby και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!!!

Δημοσίευση

Γιατίίίί;;;;;;Τι έχουν οι πιτζαμούλες;Μια χαρά χαριτωμένες είναι!

Αυτοί οι άντρες θέλουν να μας ξεκάνουν τελικά.Θέλουν να φοράμε τα σουπερ σεξι νυχτικά και τη 12ποντη και να είμαστε βαμμένες και χτενισμένες.

Μα,χρυσέ μου,χειμώνας είναι,πλεμονία -που λέει και μια θεία μου- θα πάθω το ζωντανό.Θα πέσω τέζα χρονιάρες μέρες,και αντί για κουραμπιέδες και μελομακάρονα,θα φτιάχνω τσάι και σούπες.

Πάντως,αν είναι να βάλετε τα προαναφερόμενα σούπερ σέξι,φροντίστε ο σύζυγος να βρίσκεται ΜΕΣΑ στο σπίτι.ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ,ΜΗ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΝΤΥΜΕΝΕΣ ΕΤΣΙ.

Για σκεφτείτε να χτυπήσει η πόρτα και,νομίζοντας πως είναι αυτός,να ανοίξετε...και να είναι ο γείτονας;

Ή,ακόμη χειρότερα,να ανοίξει μόνος του και να έχει μαζί του και κανέναν φίλο...

Ο δικός μου τα κάνει κάτι τέτοια,γι'αυτό και τ'αποφεύγω.

Άντε,καλά Χριστούγεννα να'χουμε!

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά μπεμπούλης! δεν εβαλες όμως τον Σπυράκο να μας τα πει! :cheer:

lovebaby καλως ήρθες στην παρέα μας!

πολλές πολλές ευχές σε όλα τα κορίτσια!

Φευγουμε! πάμε βόλτα στην αγορά, ο μπαμπάς δεν δουλευει σήμερα! ζήτω!!! έχει και καλό καιρό...

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά πολλά πολλάαααααααααααααααα!

Τις καλύτερες ευχές μου σε όλες σας!

Έχω βάλει τέρμα Frank Sinatra και μου λέει αυτός τα κάλαντα, γιατί ούτε ένα κουδούνι δεν χτύπησε!!!!!!!

Και του χρόνου κορίτσια να μας τα πουν τα δικά μας ζουζούνια!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια μου καλημέρα.... Μάλλον άκυρος ο συναγερμός!! Έκανα εχθές κ άλλα τεστ τα οποία βγήκαν αρνητικά ακόμη κ της ίδιας εταιρείας!!😢😢 Δεν ξέρω τι έγινε;; Ακόμη δεν έχω έρθει περίοδο δεν ξέρω αν από το άγχος ή έστω δύο φορές που πρόλαβα να βάλω προγεστερόνη κολπικά μετά από σύσταση της γυναικολόγου!!  Αυτή την στιγμή επειδή μας απασχολεί κ ένα άλλο θέματακι που χρήζει διερεύνηση δεν με απογοήτευσε τόσο πολύ ( πρέπει βέβαια να έρθω περίοδο για να πάω σε συγκεκριμένες ημέρες κύκλου να κάνω μια μαγνητική στο στήθος !! )  Υ.Γ. με αγχωνει λίγο η ηλικία επειδή είμαι 39 , έχω αλλά δύο παιδάκια μεγάλα 20-21 χρόνων. Απλά με τον σύντροφό μου θέλουμε άλλο ένα παιδάκι γτ εκείνος δεν έχει !! Βέβαια λέγαμε μετά τον γάμο ο οποίος θα γίνει πρώτα ο Θεός 25 Απριλίου! Απλά κάνουμε ελεύθερα μήνες τώρα και δεν έχει έρθει και εκεί προβληματίζομαι!! 🥴🥴🥴
    • Ναι και εγώ αυτής της άποψης είμαι.. προσπάθησα να της μειώσω 1 γεύμα γάλακτος αλλά δεν κοιμόταν με τίποτα και έκλαιγε συνεχόμενα το μωρό οπότε είπα θα πάω βάση του μωρού.   Ο παιδίατρος σκέψου μου είπε 3 γεύματα γάλα και 3 στερεές και αν τρώει καλά τότε πάμε στα 2. Υπερβολή θεωρώ! 
    • @Eirinistz θα πας με τις ανάγκες του παιδιού. Οσο ζηταει γαλα θα προσφερεις. Σταδιακα θα μειωσει μονη της την ποσότητα κ θα αρχίσει να τ κοβει. Η θα αλλάξεις την ωρα τ γεύματος. Αναλογα τι ωρα σου κοιμαται. Αν σ κοιμαται 9.30 10 πχ θα δινεις γαλα κ τ φρούτο μετα στις 11 11.30. Σιγα σιγα μεγαλώνοντας αλλάξει κ προγραμμα ύπνου. Θα γίνουν πιο στανταρ κ τ γεύματα τους. Αφου ομως τ μωρακι σ θελει γαλα για να νανουριστει γτ να τ παιδεψεις?
    • @ΜαρίαΔημήτρης και εμένα η μικρούλα μου άργησε να κάνει γύρω γύρω και όταν την βάζω να κάθεται πέφτει μια δεξιά μια αριστερά και μια προς τα πίσω. Έβλεπα αλλά μωράκια που 6 μηνών καθόντουσαν κανονικά αλλά τελικά το κάθε παιδί είναι διαφορετικό.   Ο παιδίατρος μου είπε ότι μέχρι το 9ο κάθονται τελείως μόνα τους οπότε έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. 
    • Σε άλλα νέα, η γκρίνια είναι ασταμάτητη.. μόνο στην βόλτα με το αμάξι δεν κλαίει, το απολαμβάνει! Χαζεύει από το παράθυρο. Μου φαίνεται θα την έχω στους δρόμους όλη μέρα😂  Αααα με την αλλαγή της ώρας έχουμε περάσει δύσκολα. Κοιμάται στις 7 το απόγευμα(αντί 8 που κοιμόταν πριν) και στις 5 το πρωί ξυπνάει με φωνές και όρεξη για παιχνίδι😫 ούτε όταν ήταν νεογέννητο τέτοια αϋπνία κορίτσια😅
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...