Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Χρόνια πολλά σε όλες!Οι κόρες μου έχουν τρελαθεί με τα κάλαντα :silly: Κοιτάνε τα παιδάκια που έρχονται απο το πρωί με ανοιχτό το στόμα :laugh: ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ!

Καλα Χριστουγεννα!

Θα ερθει σε εμενα κανενα παιδακι να μου τα πει?

Δεν εχουν ερθει ποτε! :(

Θελω να δει το παιδι!

Για να δουμε!

καλημερα Καλα Χριστουγεννα σε ολες μας να χαιρομαστε τα παιδακια μας κ στα κοριτσια που προσπαθουν συντομα φουσκωμενες κοιλιτσες :kiss:

κ οδικος μου εχει τρελαθει με τα παιδακια που λενε τα καλαντα, ανοιγουμε μαζι την πορτα κ τρελενεται με τον ηχο που κανουν τα τριγωνα κ βγαζει κραυγουλες :laugh: :laugh: βλεπεται μας αρεσει οτιδηποτε κανει ηχο...... :laugh: :laugh:

μπεμπουλιτσαααααα ευχαριστουμεεεεεε!!!!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΥΓΕΙΑΑΑΑΑ

κάτσε μιας και τα είπατε να σας ασημώσω...μισό να ψάξω τσεπη

μισο ντε λεμε, α να κατι βρηκα

:P

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ!ΜΕ ΧΑΡΑ ,ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ,ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΕΜΠΕ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΠΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΕΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ!!!!

Χρόνια πολλά με υγεία και χαρά σε όλες μας κορίτσια!

Εγώ είμαι στο γραφείο και έχουν έρθει ίσα με καμια 20αριά παιδάκια να τα πουν!! Έχω ξεπαραδιαστεί, ααααλλά χαλάλι!! Παιδιά είναι να μην πάρουν και αυτά ένα playstation, ένα wii! Κάτι τέλοσπάντων!

Πολλά φιλιά!!

Βαρατε ΚΛΑΜΠΑΤΣΙΜΠΑΛΑ.Πειτε τα με οτι βρειτε μπροστα σας.Με τριγωνακια,με τετραγωνακια,με ντεφια,με καπακια κατσαρολας με οτι τελος παντων εχετε.Να τα πειτε,να ακουστειτε,να χαρειτε.Καλημερα και χρονια πολλα.Εχω ξυπνησει απο τις εξι.Πλυθηκα,ντυθηκα,στολιστικα και βουρρρ... για την δουλεια.Ο αντρας μου επαθε πλακα οταν με ειδε.Φυσικα και σχολιασε το βελουτε αγιοβασιλιατικο καπελακι μου.Να καπως ετσι"ΚΑΛΑ 15 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ?".Για το κοκκινο ομως φορεματακι ααα...ουτε λογος."μμμ ενταξει ειναι μονο αλλου ξερεις να τα φορας αυτα".

Μα αγαπη μου,του λεω.Δουλευω που δουλευω εως τις 3 σημερα, να μην εχω καν λιγο Χριστουγεννιατικο πνευμα??.Δηλαδη βρε κοριτσαρες μου τι ηθελε ο χριστιανος να αρχισω να κυκλοφορω μεσα στο σπιτι με αμπιγιε και λουστρινατες μποτες στιλετο? Να καθαριζω, να μαζευω, να πλενω και να εχω και 3 μωρα να κλαψουριζουν απο πισω μου??

Μα τι ασχημο εχουν τελος παντων οι σατεν οι μπιτζαμουλες μου με τα ροζ τριανταφυλλακια?Ασε που απο μεσα απο αυτες η εκδοση ηταν ακρως ακαταλληλη για ανηλικους.Εγω φταιω που δεν ηθελε να το ψαξει ΒΑΘΥΤΕΡΑ το θεμα??

Ειμαι μια καινουρια μανουλα στην παρεα σας και θελω να σας πω

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΜΕ 2010 ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΕ...

Xαρούμενες γιορτές και καλά Χριστούγεννα σε όλο

τον κόσμο!!!!!

Ολες οι ευχούλες σας να πραγματοποιηθούν και να έχετε υγεία

και αρμονία στο σπίτι σας!!!!

Πολλα πολλα φιλιά!!!

Καλωσήρθες lovebaby και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!!!

Γιατίίίί;;;;;;Τι έχουν οι πιτζαμούλες;Μια χαρά χαριτωμένες είναι!

Αυτοί οι άντρες θέλουν να μας ξεκάνουν τελικά.Θέλουν να φοράμε τα σουπερ σεξι νυχτικά και τη 12ποντη και να είμαστε βαμμένες και χτενισμένες.

Μα,χρυσέ μου,χειμώνας είναι,πλεμονία -που λέει και μια θεία μου- θα πάθω το ζωντανό.Θα πέσω τέζα χρονιάρες μέρες,και αντί για κουραμπιέδες και μελομακάρονα,θα φτιάχνω τσάι και σούπες.

Πάντως,αν είναι να βάλετε τα προαναφερόμενα σούπερ σέξι,φροντίστε ο σύζυγος να βρίσκεται ΜΕΣΑ στο σπίτι.ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ,ΜΗ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΝΤΥΜΕΝΕΣ ΕΤΣΙ.

Για σκεφτείτε να χτυπήσει η πόρτα και,νομίζοντας πως είναι αυτός,να ανοίξετε...και να είναι ο γείτονας;

Ή,ακόμη χειρότερα,να ανοίξει μόνος του και να έχει μαζί του και κανέναν φίλο...

Ο δικός μου τα κάνει κάτι τέτοια,γι'αυτό και τ'αποφεύγω.

Άντε,καλά Χριστούγεννα να'χουμε!

evipapa καλη σου μερα και χρονια πολλα.Να χαιρεσαι την οικογενεια σου και εσυ και ολος ο κοσμος.Ο μπεμπαρος στην φωτο ειναι για δαγκωμα.ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ... :woohoo:

maniamounias καλημερουδια και σε σενα.Δεν πτοουμαι αγαπητη μου εγω.Δεν θα αφησω τιποτα να μπει αναμεσα σε μενα και στο χριστουγεννιατικο πνευμα μου ;) χρονια πολλα και οτι ποθεις

Χρόνια πολλά μπεμπούλης! δεν εβαλες όμως τον Σπυράκο να μας τα πει! :cheer:

lovebaby καλως ήρθες στην παρέα μας!

πολλές πολλές ευχές σε όλα τα κορίτσια!

Φευγουμε! πάμε βόλτα στην αγορά, ο μπαμπάς δεν δουλευει σήμερα! ζήτω!!! έχει και καλό καιρό...

Χρόνια πολλά πολλά πολλάαααααααααααααααα!

Τις καλύτερες ευχές μου σε όλες σας!

Έχω βάλει τέρμα Frank Sinatra και μου λέει αυτός τα κάλαντα, γιατί ούτε ένα κουδούνι δεν χτύπησε!!!!!!!

Και του χρόνου κορίτσια να μας τα πουν τα δικά μας ζουζούνια!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...