Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΝΕΑ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΜΕ ΑΠΟΡΙΕΣ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΜΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΧΩ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ,ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΥΣ,ΚΑΤΑ ΚΥΜΑΤΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΚΑΦΕ ΒΛΕΝΝΗ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ? ΑΝΗΣΥΧΩ ΛΙΓΟ............ :huh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερινούλα όσον αφορά τους πόνους που λες εχω όταν περίμενα να αδιαθετήσω είχα πόνους περιόδου δυνατούς κατά διαστήματα καθώς και στην αρχή της εγκυμοσύνης και απ οτι ειχα ρωτήσει τον γιατρό ήταν επειδή είχε ξεκινήσει να μεγαλώνει η μήτρα .

Τώρα για τα καφέ υγρα δεν γνωρίζω απ οτι εχω διαβάσει πολλά κορίτσια

είχαν στην αρχή

Το καλύτερο πάντως που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις τηλ.το γιατρό

σου και μην το καθυστερείς καθόλου γι αυτό τους έχουμε για να μας

λύνουν τις απορίες μας και να καθησυχάζουν τις ανησυχίες μας .

ΚΑΤΕΡΙΝΟΥΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ!!ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΣΟΥ!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΥΣΗΧΗΤΙΚΟ!!ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ,ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΑΦΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΑΠΑΚΙΑ!!!!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!

Κατερινα ειχα και εχω πονουσ περιοδου και ειμαι στην 6 εβδομαδα τουσ ειχα αποτην αρχη.οσο για τα καφε υγρα σαν αιμα ο γιατροσ μου ειχε πει οτι ειναι ενδειξη εγκυμοσυνησ αλλα μου αυξησε τα ουτροτζεσταν και εμεινα στο κρεββατι μεχρι να γινει η χωριακη οποτε για τα υγρα παρε καλυτερα τον γιατρο σου αλλα μην ανυσηχεισ μαλλον θετικα ειναι τα νεα

Κατερινούλα καταρχήν συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!! Ούτε εγώ ξέρω σίγουρα να σου πω για τα καφέ που έχεις γιατί δεν είχα, αλλά απ'όσο ξέρω πολλές κοπέλες είχαν στην αρχή και πόνους και υγρά και γενικά θεωρείται φυσιολογικό. Παρόλα αυτά το καλύτερο θα ήταν να μιλήσεις με τον γιατρό σου γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να σε καθυσηχάσει 100%. Συμφωνώ με την @ngel ότι τους γιατρούς γι'αυτό τους έχουμε και τους πληρώνουμε!!!! Καλή συνέχεια και με το καλό να περάσει ο καιρός και να έρθει το μωράκι σου κοντά σου!!!!

Καλήσπέρα και συγχαρητηρια. Πόνους και αίμα είχα κι εγώ. Μεχρί και 3 μήνων από ότι θυμάμαι. Στην Δική μου περίπτωση δεν ήταν τίποτα, είχα ρωτησει τον γιατρό. Αλλά κατά την γνώμη μου επικοινώνησει με τον γιατρό σου καλύτερα για να είσαι σιγουρη. Με το καλό το μωράκι σου.

Συνονόματη Κατερινούλα, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και σε μένα τώρα, στην έκτη εβδομάδα. Ο γιατρός ήταν καθησυχαστικός αν και όποτε βλέπουμε κάτι τέτοιο πρέπει να τον ενημερώνουμε όπως είπαν και οι κοπέλες. Εμένα με έστειλε για υπέρηχο και χοριακή και όλα καλά, αν και προληπτικά έδωσε utrogestan και ξεκούραση για 2 εβδομάδες (καλά έπεσε μέσα στις Γιορτές, χιχι). Μην ανησυχείς και μην αγχώνεσαι, αλλά πάρε οπωσδήποτε να του το πεις για να ηρεμήσεις κιόλας. Πες μας τι έγινε!

ΓΛΥΚΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!!!!!!!! :kiss:

ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΦΕ,ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΤΗΛ,ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 2 weeks later...

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΗ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΔΑ ΑΙΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Κ ΚΑΦΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΠΗΓΑ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ,ΕΙΧΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ UTROGESTAN ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΗ 15 ΜΕΡΕΣ Κ ΤΩΡΑ Η ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΥΝΕΙ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΑΕΙ.ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ,ΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΒΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΠΛΩΝΕΙΣ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙΣ.

με το καλό το νινί σου κούκλα μου...είχα κι εγώ τα ίδια στην αρχή της εγκυμοσύνης μου και μου συνέστησε ο γιατρός ξεκούραση και utrogestan...απτην πρώτη κιόλας μέρα ήμουν καλύτερα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• μα τι όμορφα νέα..❤️ ξαφνικά αλλάζει ολη μας η ζωή 😍 να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις τον αντρακο σου💙💙
    • μου βγήκε γκρινιάρης εμένα...τι να τον κάνω;😂 λιγη υπομονή ακόμα και ελπίζω να στρώσει... θα σας πω μόλις μιλήσω ναι❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου 🦋 24.11.2023 η μέρα που χαμογέλασα ξανά μετά την παλινδρομη του Ιουνίου '23..Μέρα αναμενόμενης περιόδου και έχω ξυπνήσει με μια ανεξήγητη αναστάτωση..Ξεκινάω για δουλειά αλλά πριν πάω σταματάω στο φαρμακείο παίρνω ένα τεστ και μόλις πάω στο γραφείο αλλάζει όλος μου ο κόσμος 🤗🤗..Το τεστ είναι θετικό πριν καλά καλά περάσει ένα λεπτό,η χαρά μαζί με το κλάμα απερίγραπτα..Παίρνω αμέσως τηλέφωνο τον άντρα μου,του το λέω (μετά την 1η κύηση και την κατάληξη της δεν υπήρχε περιθώριο εκπλήξεων κτλ),τον ακούω να κλαίει στο τηλ και να μου λέει το μεσημέρι θα βγούμε έξω σήμερα έχουμε γιορτή 🥳...Δε σας κρύβω ότι μέχρι να κλείσω τον 6ο είχα χαρά,προσμονή αλλά και άγχος ότι κάτι πάλι θα πάει στραβά...τώρα συνειδητοποιώ ότι χάρηκα την εγκυμοσύνη πολύ πολύ λίγο και αυτό προς το τέλος!!!Σήμερα όμως,ένα χρόνο μετά έχω τον αγοράκι μου δίπλα μου να μου γελάει και να γελάει η ψυχή μου ολόκληρη 🩵🩵🧿🧿 Συγγνώμη για το σεντόνι κορίτσια μου,αλλά τα μοιραζόμαστε όλα από την αρχή και ήθελα να σας το πω και αυτό...Η @Elkκάι εγώ είμαστε από τις πρώτες εδώ 🤗🧿🤗🧿
    • Καλημέρα!!  Σαλάτες και φρούτα μου είπε να τρώω αρκετά αλλά πολύ καλά πλυμένα!! 
    • Ναι, ήθελα να σας γράψω, να σχολιάσω και διάφορα που λέγατε, αλλά δεν πρόλαβα! Περίμενα να δω και τα αποτελέσματα σου!  Γίνεται ένας χαμός εδώ, καλά καθόμουν κι άραζα στο μαιευτήριο!! 😅 Όταν κοιμηθούν και οι δύο και βρω χρόνο, θα γράψω κανένα κατεβατο για τη συνάντηση!! 😆 Καλά πάει πάντως προς το παρόν! ☺️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...