Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ......ΠΩΣ ΗΤΑΝ?!?!

Recommended Posts

Sissio έγραψε:

Γενικά με τον άντρα μου έχουμε ένα θεματάκι συγχρονισμού να το πω, αλλά αντ' άλλα κουτρουβάλα της Παρασκευής το γάλα να το πω... θα το πω! Σημασία έχει οτι αγαπιόμαστε βρε!! χαχαχα!

Δε το συζητω!!Μονο αυτο εχει σημασια!

Ασε που δε θα βαριεστε κιολας...ολο κατι θα γινεται κ θα εντυπωσιαζεστε :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 93
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

liberty81 έγραψε:

βρες μου ενα ζευγαρι που να μην το εχει αυτο το θεμα σισσιο..ειναι δυνατον να γινει κατι σωστα οταν υπαρχει ενας αντρας συμμετοχος? :P

Απο τότε που σε ξέρω, νομίζω οτι αυτή είναι η πιο σοφή κουβέντα που έχεις πει!!! Αχαχαχαχαχαχαχα! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :blink::blink::blush:

αχ ωραια...υπαρχουν και αλλα τραλλαλα ζευγαρια!!!

Δεν νοιωθω μοναξια πια!!!

χαχαχα

Αντε να ζησουτε να ευτυχισουτε!!!! ;)

Οσο για αυτο που ειπε η ΛΙΜΠΕΡΤΙ συμφωνω με την ΣΙΣΙΟ...το

ΜΟΝΟ το ΜΟΝΟ!!! :laugh: :P:P:P

little-angel έγραψε:

Ειπε κ αυτος ο κακομοιρης να επανορθωσει για τα προηγουμενα... :P κ εσυ κακουργα τον αποπηρες!!

Aσχετο: η Θεα με το γιαουρτακι με τρελλαινει :):) !!!!!!

Τί να επανορθώσει το κάθαρμα???? :blink::blink: :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh: που με έστελνε να βγάλω άδειες γάμου?!?!?!? :blink::blink::P:P:P

Και πώς ήταν δηλαδη τόσο σίγουρος οτι θα τον παντρευόμουν?!?! Αλλά έπρεπε να του πω όχι να μην πας να τις βγάλεις ρε!!! χαχαχα!

Όσο για τη Θεά δεν το συζητώ! Από τοτε που δημοσιευσαμε τη φώτο η Νουλάκ κάνει χρυσές δουλειές! Αφού σκέφτομαι να ζητήσω ποσοστά!! :blink::blink::blink: :silly: :silly: :laugh: :laugh: :laugh:

Sissio έγραψε:

little-angel έγραψε:

Τί να επανορθώσει το κάθαρμα???? :blink::blink: :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh: που με έστελνε να βγάλω άδειες γάμου?!?!?!? :blink::blink::P:P:P

Και πώς ήταν δηλαδη τόσο σίγουρος οτι θα τον παντρευόμουν?!?! Αλλά έπρεπε να του πω όχι να μην πας να τις βγάλεις ρε!!! χαχαχα!

Όσο για τη Θεά δεν το συζητώ! Από τοτε που δημοσιευσαμε τη φώτο η Νουλάκ κάνει χρυσές δουλειές! Αφού σκέφτομαι να ζητήσω ποσοστά!! :blink::blink::blink: :silly: :silly: :laugh: :laugh: :laugh:[/quote:2u8rey3j]

Ποιος ξερει...θα νομιζε οτι θες να παρεις σπιτι κ μετα να τον σουταρεις :P:P !!!!

Χαχαχα ετσι ετσι...ποσοστα!δε στην εχουν ζητησει αληθεια για διαφημιση?!Ειναι κουκλα !!!Να τη χαιρεστε!!!

liberty81 έγραψε:

σισσιο μη ριξεις καμια κοκκινη μονο...κριμα ειναι :P:P αν και η Στελλα θα μου την δωσω..το εκανα το θεμα π@@@

Ετσι νομιζεις βρε???Εγω???Σε σενα???

Ζαχαρενια μην αποπαιρνεις τη φιλη μας!!!Τοσο σοβαρα θεματα αναλυουμε καθε φορα :silly: :silly: !!!

Sissio έγραψε:

Φίλτατες zaxarenia και liberty81 σας ευχαριστώ πολύ!!

Από μικρή ονειρευόμουν να γίνω διαιτητής!! :D :D :D :D :D :D

ΕΔΩ ειμαι να σου πραγματοποιώ τα όνειρά σου!!!! :kiss:

ΣΙΣΣΙΩ φόρα κράνος μην σε πάρει καμια ξώφαλτση!!!! :P:P

αχ κοριτσακια μου να σας πω και εγω που ειμαι φρεσκοπαντρεμενη????????εχω να σας πω οτι οταν αποφασισαε να παντρευτουμε δεν μου εκανε προταση γαμου ο νικος απλα ειπαμε να παντρευτουμε.........

λοιπον την πεμπτη προπαραμονη του γαμου μας....εχω παει σπιτι μου να μεινω στο πατρικο και το βραδακι ειπαμε να παμε για ποτακι.....μολις ειχα βγει απο το μπανιο ειχα βαλει το φουστανακι μου και ειχα βαφτει εχουν αρχισει να ακουγονται κορναρισματα φωνες και λεω μα καλα ποιοι μ....ς φωναζουν???μα που βρισκονται στο γηπεδο???και με φωναζει η αδερφη μου και μου λεει ειρηνη ειρηνη ελα λιγο εξωωωωωωω...αι βγαινω στο μπαλκονι και ποιον βλεπω????το νικο μαζι με αλλους 6 φιλους να κρατανε ενα τεραστιο πανω που εγραφε ειρηνη θα με παντρευτεις??????και μου λεει αντε θα κατεβεις????και κατεβηκα....και εβγαλε το μονοπετρο μου εδωσε τα λουλουδια και εννοειται γονατισε.....εγω εχω μεινει αφωνη και εχουν αρχισει ολοι και φωναζουν αντε θα απαντησεις?και λεω ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι δεχομαι.....θα σε παντρευτω.......

eirininik έγραψε:

αχ κοριτσακια μου να σας πω και εγω που ειμαι φρεσκοπαντρεμενη????????εχω να σας πω οτι οταν αποφασισαε να παντρευτουμε δεν μου εκανε προταση γαμου ο νικος απλα ειπαμε να παντρευτουμε.........

λοιπον την πεμπτη προπαραμονη του γαμου μας....εχω παει σπιτι μου να μεινω στο πατρικο και το βραδακι ειπαμε να παμε για ποτακι.....μολις ειχα βγει απο το μπανιο ειχα βαλει το φουστανακι μου και ειχα βαφτει εχουν αρχισει να ακουγονται κορναρισματα φωνες και λεω μα καλα ποιοι μ....ς φωναζουν???μα που βρισκονται στο γηπεδο???και με φωναζει η αδερφη μου και μου λεει ειρηνη ειρηνη ελα λιγο εξωωωωωωω...αι βγαινω στο μπαλκονι και ποιον βλεπω????το νικο μαζι με αλλους 6 φιλους να κρατανε ενα τεραστιο πανω που εγραφε ειρηνη θα με παντρευτεις??????και μου λεει αντε θα κατεβεις????και κατεβηκα....και εβγαλε το μονοπετρο μου εδωσε τα λουλουδια και εννοειται γονατισε.....εγω εχω μεινει αφωνη και εχουν αρχισει ολοι και φωναζουν αντε θα απαντησεις?και λεω ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι δεχομαι.....θα σε παντρευτω.......

Καλα δεν εχω λογια...ΤΕΛΕΙΟ!!!

Επρεπε να κραταει και καμια κιθαρα ομως :P :silly: !!Να ζησετε!!!

ειρηνη πολυ πολυ ομορρφο...να ζησετε κοπελα μου...οτι καλυτερο...λες να του πω να μου κανει και εμενα τωρα προταση?μετα απο χρονο παντρεμενη? :P :laugh: :P συγχαρητηρια και παλι

κοριτσακια μου γλυκα σας ευχαριστω πολυ πολυυυυυυυυυυυυυυ.....οντως ηταν απιστευτο.....και ειχαμε και κοσμο σπιτι και ειχαν βγει ολοι στο μπαλκονι...........καλα πολυ γελιο......μας εχει μεινει μια γλυκια σκεψη το πανω που εννοειται το κρατησε ο μπαμπας μου να θυμαται λεει την στιγμη.......αχ τι ωραια που ηταν....

bikxar έγραψε:

ηταν τα χριστουγεννα του 2005...Με πηγε στα πυροβολια(κ καλα να δουμε τα λαμπακια λεω απο μεσα τι μου λεει τωρα) κ οπως ημασταν μεσα στο αμαξι κ αφου ειχε κατααγχωθει να βγαλει το μονοπετρο...επιτελους αφου το εβγαλε μου λεει θελεις να γινεις γυναικα μου??? κ γω η ψωναρα απλωνω το χερι μου κ λεω i do(πάντα ηθελα να το πω ετσι βλεπω πολλες ταινιες κ ετσι το φεβρουαριο του 2007 εγινε ο γαμος μας!!!!!!!1

μα στα πυροβολια προταση γαμου?

εκει πανε για αλλα.....

απιστευτος

Εγώ τώρα ζήλεψα που διάβασα τέτοιες προτάσεις γάμου!!! Εμένα ουσιαστικά δεν μου έκανε πρόταση, απλά αποφασίσαμε από κοινού για τον αρραβώνα και μετά για το γάμο. Η πρώτη κουβέντα για γάμο ήταν στις πρώτες μας διακοπές μετά από ένα καβγαδάκι μας (ήμουν κουρασμένη και ταλαιπωρημένη από το καράβι, εκείνος ήθελε να ξενυχτήσουμε, βλακείες) κι αφού με είχε πάρει το παράπονο εμένα μου λέει σε κάποια στιγμή: "καλά, είναι δυνατόν να σε στενοχωρήσω εγώ; αφού θα σε κάνω κυρία Τ...!!!" Κάγκελο εγώ! Ε, μετά από 6 μήνες αρραβωνιαστήκαμε!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...