Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ......ΠΩΣ ΗΤΑΝ?!?!

Recommended Posts

ΤΑ WRAIOTERA XRISTOUGENNA THS ZWHS MOU!!!!!!

PLEON MPORW NA SAS PW THN PROTASH ARAVWNA MOU!!! :woohoo: :woohoo:

25-12-09 KAI WRA 23:50!

HMASTAN DIAKOPES SE ENA POLYTELES KSENODOXEIO KAI EIXAME KATEVEI KATW KATA TIS 10 GIA POTO!

SE MIA FASH MOU LEEI PAW LIGO STHN RECEPTION NA THN PW KATI KAI ERXOME...

OK LEW KAI NOMIZW PWS THA PEI KATI GIA TO DWMATIO...

PINOUME TO POTAKI MAS KAI ANEVENOUME PANW STO DWMATIO..

META APO 5' XTIPAEI H PORTA!

EGW TROMAKSA GIATI XALARWNA KAI LEW ''OX POIOS EINAI???'

MOU LEEI DEN KSERW...

KAI VLEPW ENAN TYPO NA FERNEI MIA ANTHODESMH ME TRIANRAFILLA!!!

EMEINA KAI KATAKOKINISA :blush::blush::blush:

ERXETE KAI MOU LEEI AYTA GIA SENA...

KAI VGAZEI ENA KOUTAKI...

KAI AYTO TO DWRAKI SOU(MONOPETRO)...

GONATIZEI KAI MOU LEEI,...''THELW NA SINEXISOUME MAZI GIA PANTA KAI NA PERASOUME MIA ZWH MAZI...!!!''

KAI ME KOITAEI PERIMENWNTAS APANTHSH..... :blush:

EGW KATAKOKINISA KAI LEW ''EISAI H ZWH MOU'' ''I DO''(to gnwsto tis tainias)'' :P:P

aytaaaaaaaaa :woohoo: :woohoo: :woohoo:

kai kaname sxedia na pame na meinoume monoi mas oso pio sintoma mporoume!!! :woohoo: :woohoo:

den tha ta ksexaswww POTEEEE AYTA TA XRISTOUGENNNAAAAAAAAAAAAAA :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 93
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ?????????????

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :woohoo: :woohoo: :silly: :silly: :silly:

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΑΣ

Κ ΝΑ ΜΠΗΤΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ ΑΧ ΜΩΡΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΣΥΚΓΗΝΗΣΕΣ :P:P

Δ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ :woohoo: :woohoo: :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

μαρινιω έγραψε:

ΤΑ WRAIOTERA XRISTOUGENNA THS ZWHS MOU!!!!!!

PLEON MPORW NA SAS PW THN PROTASH ARAVWNA MOU!!! :woohoo: :woohoo:

25-12-09 KAI WRA 23:50!

HMASTAN DIAKOPES SE ENA POLYTELES KSENODOXEIO KAI EIXAME KATEVEI KATW KATA TIS 10 GIA POTO!

SE MIA FASH MOU LEEI PAW LIGO STHN RECEPTION NA THN PW KATI KAI ERXOME...

OK LEW KAI NOMIZW PWS THA PEI KATI GIA TO DWMATIO...

PINOUME TO POTAKI MAS KAI ANEVENOUME PANW STO DWMATIO..

META APO 5' XTIPAEI H PORTA!

EGW TROMAKSA GIATI XALARWNA KAI LEW ''OX POIOS EINAI???'

MOU LEEI DEN KSERW...

KAI VLEPW ENAN TYPO NA FERNEI MIA ANTHODESMH ME TRIANRAFILLA!!!

EMEINA KAI KATAKOKINISA :blush::blush::blush:

ERXETE KAI MOU LEEI AYTA GIA SENA...

KAI VGAZEI ENA KOUTAKI...

KAI AYTO TO DWRAKI SOU(MONOPETRO)...

GONATIZEI KAI MOU LEEI,...''THELW NA SINEXISOUME MAZI GIA PANTA KAI NA PERASOUME MIA ZWH MAZI...!!!''

KAI ME KOITAEI PERIMENWNTAS APANTHSH..... :blush:

EGW KATAKOKINISA KAI LEW ''EISAI H ZWH MOU'' ''I DO''(to gnwsto tis tainias)'' :P:P

aytaaaaaaaaa :woohoo: :woohoo: :woohoo:

kai kaname sxedia na pame na meinoume monoi mas oso pio sintoma mporoume!!! :woohoo: :woohoo:

den tha ta ksexaswww POTEEEE AYTA TA XRISTOUGENNNAAAAAAAAAAAAAA :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Ααα γι'αυτο μας κρατουσες σε αγωνια τοσες μερες... :cheer::cheer: !!!!!Υπεροχη κινηση Μαρινιω μου !Μπραβο!Ετσι να ειστε ευτυχισμενοι μια ολοκληρη ζωη κ με το καλο να ερθει ενα μωρακι να ολοκληρωσει την ευτυχια σας :):kiss:

K mena koritsakia den itan k polli romantiki alla tin perimena y to sizitisame aplws den i3era tin mera...Eixa agorasei spiti apo ta sxedia k 8a teleiwne se ligous mines k eixame apofasisei pws otan 8a teleiwne 8a mename mazi alla eipame na episimopoiisoume tin sxesi mas gia tous goneis tous (megaloi an8rwpoi k den 8a katalavenan tin simviwsi xwris kati episimo)..Eleipan oi dikoi mou se krouaziera k ir8e sto spiti mou,3aplwname sto krevvati mou k milagame gia asxeta 8emata (min paei o nous sas sto poniro :woohoo:) k mou dinei ena trantafillo 4eutiko alla anoige apo panw (8iki daktilidiou) to periergazomoun k tou lew "ma oute ena ali8ino triantafillo den mpikes sto kopo na mou fereis k mou eferes 4eutiko? exoume k tin epeitio mas (hehe 2 mines desmo)mpravo sou" k mou leei "des to kala" egw den evlepa kati para3eno..den fenotan ka8olou pws anoigei..Na min ta polilogw pire o idios to triantafillo k to anoi3e k molis eida to monopetro arxisa na klaiw k na agkaliazomaste..den eipw8ike tipota,itan ola autonoita :)..

Auta!!!

Aaa 3exasa na sas pw...Oso gia ton politiko ton kaname gia ena voi8ima pou i8ele na parei o andras mou apo tin agora tou spitiou k eprepe na eimaste pantremenoi..Fisika to 8elame y idi eixame kleisei ton 8riskeutiko mas k etsi eipame afou to pirame apofasi na sinexisoume tin zwi mas mazi ti diafora iparxei na kanoume k politiko? :)..8a i8ela na einai pio romantikos o dikos mou alla einai ntropalo to mwro mou :)

Δεν είμαστε μαζί πολύ καιρό.Η εγκυμοσύνη ήταν απρογρμμάτιστη και τότε μου έκανε και την πρόταση γάμου! :woohoo: Βγαίνοντας απο τον γυναικολόγο όπου είχαμε κάνει τον πρώτο υπέρυχο άρχισε να μου μιλάει περί ανέμως και υδάτων,γενικά για τον γάμο.Προφανώς προσπαθούσε να με ψυχολογήσει ή να διακρίνει την πιθανή χυλόπιτα :laugh: Δυο εβδομάδες αργότερα είχα βγει για ψώνια και μετά για καφέ με φίλες.Εκείνος ήταν στο σπίτι.Όταν γύρισα πήγα στο μπάνιο και βρήκα πάνω στον νιπτήρα ένα δαχτυλίδι :blink: Το μυαλό μου πήγε αμέσως στην απιστία(τι χαζή που είμαι!)και βγήκα στο σαλόνι νευριασμένη :angry::P Εκείνος με κοίταζε με ένα ηλίθιο χαμόγελο στο πρόσωπο του και όατν τον ρώτησα το κλασικό πλέον ''Τι είναι αυτό;''τα έχασε και μου απάντησε ''δαχτυλίδι''.Εγώ συνεχίζω προσπαθώντας να μάθω πληροφορίες της ... ιδιοκτήτριας :P Και τι μου λέει; ''Είναι της γυναίκας της ζωής μου!Της μάνας του παιδιού μου'' ... :blush: Πέθανα!Ντράπηκα που ήμουν τόσο καχύποπτη ενώ το είχαμε συζητήσει .Πέταξα απο την χαρά μου εννοείται!Τελικά παντρευτήκαμε με πολιτικό.Ήσυχα.Πήγαμε στο Δημαρχείο της περιοχής μας με δυο καλούς φίλους και μετά για φαγητό στην Γλυφάδα :P

Καλα βρε oliii απιστευτη εισαι :woohoo: !!!Παλι καλα που δε του το πεταξες κ στο κεφαλι του κακομοιρου κ να το ψαχνετε κατω απο τους καναπεδες :laugh: :laugh: !!!!!

Ελα βρε andria μη παραπονιεσαι..προσπαθησε να ειναι ρομαντικουλης :) !Εμενα δεν υπηρχε περιπτωση να παει να διαλεξει μονος του δαχτυλιδι κ να σκεφτει κ τροπο να μου το δωσει!!Μαζι πηγαμε κ το διαλεξαμε μετα!Οχι οτι ηταν ασχημα ;)

little-angel έγραψε:

Καλα βρε oliii απιστευτη εισαι :woohoo: !!!Παλι καλα που δε του το πεταξες κ στο κεφαλι του κακομοιρου κ να το ψαχνετε κατω απο τους καναπεδες :laugh: :laugh: !!!!!

Είχα εκνευριστεί πραγματικά! :woohoo: Λέω,δυο ώρες έλειψα και μου την έκανε :laugh: :blush: (συγγνώμη για την έκφραση)

mpougatsoula mou glikiaaa euxaristwww polyyyyy!!!!!

little angel,zaxarenia,tinkerbel magisoula euxaristwwww paraaa poly gia tis euxes sassss!!!!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo:

akoma den mporw na to pistepswwwwwwwww :lol:

to xwneuw kapws!!!

otan tha sizisoume tha to katalavw gia ta kala.... ;););)

μαρινιω μου συγχαρητηρια κοπελα μου..με το καλο ο.τι επιθυμεις...φοβερος ο αντρας σου...μπραβο και παλι..χαρηκα πολυ πολυ...φιλια και καλη χρονια με υγεια και μπεμπε

liberty81 έγραψε:

μαρινιω μου συγχαρητηρια κοπελα μου..με το καλο ο.τι επιθυμεις...φοβερος ο αντρας σου...μπραβο και παλι..χαρηκα πολυ πολυ...φιλια και καλη χρονια με υγεια και μπεμπε

euxaristwwwwww polyyyyyyyyyyy :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Συζούσαμε ένα χρόνο, κάπου εκεί μου τη βαράει και του λέω θέλω να πάρω σπίτι. Δε μου δίνει σημασία.

Μια εβδομάδα μετά πάω στον ΟΕΚ για να δω αν δικαιούμαι επιδοτούμενο. Του το λέω και του δείχνω τα χαρτιά.

Με πήρε στα σοβαρά επιτέλους και εκει που άρχισα να του λέω για το σπίτι των ονείρων μου, σηκώνεται και φεύγει από το σαλόνι. Τον ακολουθώ στο δωμάτιο. "Τί έπαθες;" του λέω "Ξέρεις τί σκέφτομαι;" μου λέει "Εγώ είμαι συνέχεια στο εμείς ενώ εσύ είσαι μια ζωή στο εγώ!" Τα παίρνω στο κρανίο γιατί κάτι τέτοιο δεν ισχύει και του λέω: "Ωραία θες να το πάρουμε μαζί το σπίτι; Θα πάω στον ΟΕΚ να ρωτήσω αν μπορεί να υπάρξει δάνειο με δύο δικαιούχους" "Να πας!!" μου λέει.

Δρόμο παίρνω δρόμο αφήνω την επόμενη μέρα πάλι στον ΟΕΚ, ρωτάω τον υπάλληλο και μου λέει οτι αυτό γίνεται μόνο αν οι δύο δικαιούχοι είναι παντρεμένοι.

Πάω στη δουλειά του και του λέω: "Δε γίνεται να πάρουμε μαζί δάνειο, πρέπει να είμαστε παντρεμένοι" και μου λέει "ε ωραία γιατί δεν πας στο δημαρχείο να βγάλεις τις άδειες;" "Ε αί στο διάλο Παναγιώτη!" του λέω "Καλά θα πάω εγώ" μου λέει.

Ε και πήγε!

Καλό εεεεε?!?!?

little-angel έγραψε:

Sissio πλακα κανεις :laugh: :laugh: ??Ειστε φοβερη περιπτωση!!!

Little angel και δε σου είπα και για το μονόπετρο.

Παντρευόμαστε που λες 16 Νοεμβρίου, ακριβως 1 μήνα μετά το σκηνικό που περιέγραψα, και τα Χριστούγεννα αποφασίζουμε να κατέβουμε στην Αθήνα να τα περάσουμε με τους γονείς μας και να γνωριστούν κιόλας οι ...συμπέθεροι,

ναι ναι γνωρίστηκαν μετά το γάμο! :blink::blink::blush:, φεύγω εγώ και ακολουθεί και ο άντρας μου πλέον 2 μερες μετά. Έρχεται στο σπίτι πάμε στο δωμάτιο μου τα πράγματα του και μου φωνάζει: "Τί του πήρα εγώ του μωρού;" Ακούω εγώ μωρό κατακοκκινίζω και του λέω "Σκάσε μωρέ!! Είναι ο μπαμπάς μου στο σαλόνι!!" συνεχίζει "αφού του πήρα κάτι του μωρού" "σταμάτα ρε παιδί μου!! μας ακούει ο μπαμπάς μου" "Ε, καλά πάρτο" μου λέει και μου πετάει το κουτάκι επάνω στο γραφείο μου. Το ανοίγω γελάω παω να τον αγκαλιάσω, αλλά αυτός είχε ξενερώσει που τον αποπήρα!!

Ε τι να έκανα?!?! Αφού μας άκουγε ο μπαμπάς μου! Ίσως να είχα επηρεαστεί λίγο και από το περιβάλλον και να την είδα έφηβη!

Πάντως τίποτα δεν έγινε ρομαντικά. Έχω αποφασίσει όμως να κάνω έναν ρομαντικό γάμο, αν μπορέσω δηλαδή...! :P:P :laugh: :laugh: :silly:

Ειπε κ αυτος ο κακομοιρης να επανορθωσει για τα προηγουμενα... :P κ εσυ κακουργα τον αποπηρες!!

Aσχετο: η Θεα με το γιαουρτακι με τρελλαινει :):) !!!!!!

Γενικά με τον άντρα μου έχουμε ένα θεματάκι συγχρονισμού να το πω, αλλά αντ' άλλα κουτρουβάλα της Παρασκευής το γάλα να το πω... θα το πω! Σημασία έχει οτι αγαπιόμαστε βρε!! χαχαχα!

βρες μου ενα ζευγαρι που να μην το εχει αυτο το θεμα σισσιο..ειναι δυνατον να γινει κατι σωστα οταν υπαρχει ενας αντρας συμμετοχος? :P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...