Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ......ΠΩΣ ΗΤΑΝ?!?!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 93
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΕΜΕΙΣ ΓΝΩΡΙΣΤΙΚΑΜΕ ΤΟ 2003 ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΛΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΡΕΚΛΑ......ΕΛΕΓΑ ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΑΝΗ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΡΕ ΧΡΥΣΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΥΝΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΜΟΥ ΒΓΗΚΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΛΑΜΠ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΟΜΕΝΙΖΕΙ......ΕΕΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΜΕ Η ΕΒΔΟΔΑ ΕΓΙΝΕ ΜΗΝΑΣ Ο ΜΗΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗΣ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΙΑΛΕΞΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΝΑ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2005 ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΞΑΝΑΣΤΕΛΝΕΙ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΙΑΛΕΞΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ ΕΕΕ 6/9 2008 ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ Η ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΙΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΤΙΣ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΩ ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΒΑΘΕΙΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΥΤΗΛΙΝΗ. ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ (ΜΑΕΣΤΡΟΣ) ΚΑΙ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΥΚΛΟΣ ΜΟΥ!!! :blush: ΠΡΙΝ 13 ΧΡΟΝΙΑ. 14-10-96 ΤΑ ΦΤΙΑΞΑΜΕ. 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΙ ΑΦΟΥ ΜΕ ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΛΟΙ ΚΟΚΟΒΙΚΟΥ :P ΚΙ ΕΝΩ ΣΥΖΗΤΑΓΑΜΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ "ΡΕ ΜΩΡΟ. ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΤΡΑΒΗΞΕ? ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ..." ΠΗΓΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ! ΚΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ. 6-4-2006 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΒΑΛΑΜΕ 2 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ!! ΠΛΑΚΑ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΩΣ. ΛΙΓΟ ΠΕΖΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΗΜΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟ ΜΑΣ!! ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΛΕΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ! ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ. ΘΑ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ Ο ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΣ ΚΙ Ο ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. Ο ΓΙΟΚΑΣ ΜΟΥ ΚΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ! :woohoo: ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΛΑΜΑΑΑΑ... Η ΓΕΛΙΟ! ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΣΕ 0 ΧΡΟΝΟ! :laugh: :laugh:

koritsia h monadikh euxh pou me sugkinhse toso polu otan thn akousa kai 8elw na euxh8w se oles oses einai hdh pantremenes kai se oles oses etoimazontai na pantreutoun h' twra h' se merika xronakia einai: euxomai na gerasete sto idio maksilari!mou thn eipe mia presvutera kai th 8ewrw polu glukia+me nohma euxh!!!

Εμένα ακόμα μου την χρωστάει... :angry::angry:

Ουσιαστικά, εγώ του την έκανα!!! :silly: :P

Ήταν λίγο μετά την πρωτοχρονιά του 1999... Είχαμε κλείσει 7 χρόνια σχέσης (κα Κουκουβίνου κι εγώ.. :P )αλλά δε μέναμε μαζί.. κακώς!

Είχαμε βγει για ποτάκι κάπου στα Εξάρχεια, σ'ενα μπαράκι που μοιάζει σαν να'ναι από τις Χίλιες και μία νύχτες! Πολύ ατμοσφαιρικό! Άραγε υπάρχει ακόμα;;... :dry:

Είχαμε λοιπόν πιάσει μια κουβέντα σχετικά με το ότι ήθελε να μετακομίσει, να φτιάξει ένα σπίτι έτσι όπως το θέλει κλπ κλπ...

Ε και πάνω στην κουβέντα του λέω, "Έχει νόημα να φτιάξεις τώρα σπίτι μόνος σου;; Πότε επιτέλους θα μείνουμε μαζί;;;". Ε και η μια κουβέντα έφερε την άλλη και τελικά αποφασίσαμε να παντρευτούμε! Ο γάμος έγινε τελικά το καλοκαίρι του 2000.

Παρεμπιπτόντως.. την Κυριακή κλείσαμε 18 χρόνια μαζί............ :blink::blink::S:huh::dry:

Ρουλιτσα χρονια σας πολλα...!!!

Εμεις ειμαστε μαζι απο τον Νοεμβριο του 1998... ουαου... :woohoo: Ουσιαστικα μου εκανε προταση αρραβωνα και οχι γαμου την ωρα που πηγαιναμε στο εξωχικο μας με το ferry boat τον Σεμπτεμβριο του 2003... μετα απο περιπου 4 μηνες δωσαμε λογο κανονικα με μονοπετρο... πιο πολυ για να γνωριστουν οι οικογενειες μας... το 2005 καναμε αρραβωνα με βερες και το 2006 παντρευτηκαμε...!!! :)

εμείς μετά απο ένα χρόνο σχέσης αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί, χωρίς να έχουμε στο μυαλό μας για κάτι σοβαρό στο άμεσο μέλλον, μετα απο δύο μήνες συγκατοίκησης όμως ήρθε και η πρόταση, βέβαια όσο ρομαντική είμαι εγώ τοσο μαλωμένος με τον ρομαντισμό είναι ο άντρας μου,

πήγαμε για φαί και κει που μιλούσαμε βγάζει ένα κουτάκι και μου το σπρώχνει, "έλα παρτο, αυτό για σένα" (αφου δεν μου το πέταξε στο κεφάλι...πάλι καλά), το ανοίγω και βλέπω μονόπετρο και μένω με το στόμα ανοιχτό, "άντε ρε πόπη φόρα το , μας κοιτάει ο κόσμος!" "τωρα αυτό τι είναι; πρόταση;" του λέω; "έλα ρε μωρό μου, αφου με ξέρεις δεν τα πάω καλά με αυτά" τέλος πάντων δεχομαι του λέω και μετα απο δύο μήνες αρραβωνιαστήκαμε! (ο γάμος είναι μια πικραμένη ιστορία μιας και ενώ κανονίστηκε 1 χρόνο μετα τον αρραβώνα τον ακυρώσαμε λογω πένθους 2 μήνες πρίν γίνει, τον ακυρώσαμε 2η φορά γιατι έμεινα έγκυος, καναμε πολιτικό και κάποια στιγμή θα κάνουμε και τον θρησκευτικό.)

του ανταπέδωσα κι εγώ όμως την πρόταση όταν έμεινα έγκυος, πήγαμε στο ίδιο μαγαζί για φαί και εκεί που μιλούσε του πετάω ένα κουτάκι "έλα παρτο, αυτό για σένα" του λέω "α! με πήρες δώρο" μου λέει ανυποψίαστος και το ανοίγει και βλέπει μια πιπίλα και παθαίνει το σοκ της ζωής του! :woohoo:

popaki έγραψε:

εμείς μετά απο ένα χρόνο σχέσης αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί, χωρίς να έχουμε στο μυαλό μας για κάτι σοβαρό στο άμεσο μέλλον, μετα απο δύο μήνες συγκατοίκησης όμως ήρθε και η πρόταση, βέβαια όσο ρομαντική είμαι εγώ τοσο μαλωμένος με τον ρομαντισμό είναι ο άντρας μου,

πήγαμε για φαί και κει που μιλούσαμε βγάζει ένα κουτάκι και μου το σπρώχνει, "έλα παρτο, αυτό για σένα" (αφου δεν μου το πέταξε στο κεφάλι...πάλι καλά), το ανοίγω και βλέπω μονόπετρο και μένω με το στόμα ανοιχτό, "άντε ρε πόπη φόρα το , μας κοιτάει ο κόσμος!" "τωρα αυτό τι είναι; πρόταση;" του λέω; "έλα ρε μωρό μου, αφου με ξέρεις δεν τα πάω καλά με αυτά" τέλος πάντων δεχομαι του λέω και μετα απο δύο μήνες αρραβωνιαστήκαμε! (ο γάμος είναι μια πικραμένη ιστορία μιας και ενώ κανονίστηκε 1 χρόνο μετα τον αρραβώνα τον ακυρώσαμε λογω πένθους 2 μήνες πρίν γίνει, τον ακυρώσαμε 2η φορά γιατι έμεινα έγκυος, καναμε πολιτικό και κάποια στιγμή θα κάνουμε και τον θρησκευτικό.)

του ανταπέδωσα κι εγώ όμως την πρόταση όταν έμεινα έγκυος, πήγαμε στο ίδιο μαγαζί για φαί και εκεί που μιλούσε του πετάω ένα κουτάκι "έλα παρτο, αυτό για σένα" του λέω "α! με πήρες δώρο" μου λέει ανυποψίαστος και το ανοίγει και βλέπει μια πιπίλα και παθαίνει το σοκ της ζωής του! :woohoo:

:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Εμενα δεν μου εγινε προταση γαμου.... :(:(:(:( μου πεταξε ενα"θελεις?"τι να θελω του λεω?ε που να φανταστω η γυναικα την ωρα που μιλουσε για αυτοκινητα...και μου λεει.."ε αυτο που γινεται παντα ρε ελευθερια..παμε εκκλησια κλπ.θελεις να παμε και εμεις?" :dry::dry::blush::dry::dry: μεσα στο ρομαντισμο αυτη η σχεση :P

liberty81 έγραψε:

Εμενα δεν μου εγινε προταση γαμου.... :(:(:(:( μου πεταξε ενα"θελεις?"τι να θελω του λεω?ε που να φανταστω η γυναικα την ωρα που μιλουσε για αυτοκινητα...και μου λεει.."ε αυτο που γινεται παντα ρε ελευθερια..παμε εκκλησια κλπ.θελεις να παμε και εμεις?" :dry::dry::blush::dry::dry: μεσα στο ρομαντισμο αυτη η σχεση :P

Ετσι ειναι οι αντρες Ελευθερια μου(οι περισσοτεροι τουλαχιστον),το ειπα κ πιο πανω!!Να ξερεις οτι ακομη κ αυτο που σου ειπε,θα τον δυσκολεψε αρκετα!!Και εμεις παντως καθολου δε το εχουμε το ρομαντικο!!!!Εκεινο ηταν ΤΟ μεγιστο :P !!

Που εισαι αληθεια παλι?!

:kiss:

popaki τωρα ειδα τι εγραψες...μια απο τα ιδια και εδω απο ρομαντισμο...μαρινιω πες μας γιατι στη δικη μας σχεση αρραβωνας..αγνωστη λεξη..εδω οτι εχουμε σχεση εκανε κανα χρονο να παραδεχτει..ελευθερη ηθελε να τη λεει..εφαγε τωρα την κουλουρα και ηρεμησε :P:P:P σου λειψαμε στελλιτσα?

liberty81 έγραψε:

popaki τωρα ειδα τι εγραψες...μια απο τα ιδια και εδω απο ρομαντισμο...μαρινιω πες μας γιατι στη δικη μας σχεση αρραβωνας..αγνωστη λεξη..εδω οτι εχουμε σχεση εκανε κανα χρονο να παραδεχτει..ελευθερη ηθελε να τη λεει..εφαγε τωρα την κουλουρα και ηρεμησε :P:P:P σου λειψαμε στελλιτσα?

Ναιιιιι :P !!

Καλε Μαριννιω που εισαι??Πες μας ντε!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...