Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ......ΠΩΣ ΗΤΑΝ?!?!

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια μου!!Δε ξερω αν το εχετε ξανασυζητησει παλιοτερα,αλλα πολυ θα ηθελα να μοιραστουμε το πως σας εκανε την προταση γαμου ο αντρουλης σας :) !Να δωσουμε και καμια ιδεα σε κανενα φιλο ;)

Εμενα ηταν αρκετα απλη,ομορφη κ αυθορμητη(λογω της στιγμης) αλλα πολυ συνειδητοποιημενη λογω της πορειας της σχεσης μας!

Ηταν πρωινο Πρωτοχρονιας του 2008,στο κρεβατι, μολις ειχαμε ξυπνησει!

Πολυ φυσικα κ γλυκα γυρισε κ μου ειπε οτι καθε πρωι θελει να ξυπναμε μαζι οπως σημερα(δε μεναμε μαζι ακομα!) και του λεω "και εγω"!

Κ μου λεει "ωραια,εχεις 365 ολοκληρες μερες,διαλεξε μερα"!!

Παρ'ολο που ηταν ολα τοσο απλα κ παρ'ολο που ηξερα οτι καποια σστιγμη θα παντρευτουμε,το ξαφνιασμα κ η χαρα της στιγμης ηταν πρωτογνωρα!

Ηταν επισημη προταση,ελειπε το δαχτυλιδι βεβαια :P !!!!Αλλα αυτο ηρθε λιγο αργοτερα ;) !

Λοιπον ακουω...τι περιελαμβανε το δικο σας σκηνικο?????Λουλουδια,γονατισματα,ταξιδια,,κοσμο,καρδουλες,αεροπλανα :cheer::cheer: ........Εντυπωσιαστε με κ οχι μονο :P;) !!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 93
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πρόταση γάμου ε? Δεν θα ξεχάσω εκείνη την μέρα όσο ζω! Είχε γυρίσει απο την δουλειά και κάτι κρατούσε πίσω απο την πλάτη. Του λέω "τι κρατας" Μου λέει σου έφερε ένα τριαντάφυλλο και μου το δίνει. όπως έσκυψα να το μυρίσω είχε ένα δαχτυλιδάκι μέσα και μου λέει θέλω να 'μάστε μαζί μια ζωη...

zaxarenia έγραψε:

ΣΤΑΜΑΤΗΗΗΗΣΤΕΕΕΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩΩΩΩ ΑΣΧΗΜΑΑΑΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ!!!!! 8-20091223.jpg

Ζαχαρενιαααααα με τρελλαινεις σου λεεεεεεωωωωωωω :laugh: :laugh: :laugh:

:kiss::kiss:

ΣΟΦΑΚΙ06 έγραψε:

Πρόταση γάμου ε? Δεν θα ξεχάσω εκείνη την μέρα όσο ζω! Είχε γυρίσει απο την δουλειά και κάτι κρατούσε πίσω απο την πλάτη. Του λέω "τι κρατας" Μου λέει σου έφερε ένα τριαντάφυλλο και μου το δίνει. όπως έσκυψα να το μυρίσω είχε ένα δαχτυλιδάκι μέσα και μου λέει θέλω να 'μάστε μαζί μια ζωη...

Το πιο ομορφο κ μυρωδατο τριανταφυλλο ;)

:kiss:

Γεια σου little angel!Η περιοδος της προτασης γαμου ειναι κατι που θα ηθελα παρα πολυ να την ξαναζησω!Ο καλος μου ειχε κανονισει ταξιδι εκπληξη στο παρισι πρωτομαγια,εμαθα τον προορισμο στο αεροδρομιο!Την προταση μου την εκανε το τελευταιο μας βραδυ εκει σε δειπνο στο εστιατοριο στον πυργο του αιφελ και μετα συνεχιστηκε η βραδια στο ξενοδοχειο που ειχαν ετοιμασει υπερπαραγωγη οι ανθρωποι!Το μονο κακο ειναι οτι εγω ενω γενικα δεν πινω εκεινο το βραδυ ειχα γινει σχεδον φεσι απο το απεριτιφ και εχω καποια κενα μνημης!!! :)Δεν καταφεραμε να παντρευτουμε το καλοκαιρι οπως υπολογιζαμε λογω προβληματος υγειας του πατερα μου.Ομως και παλι μου εκανε εκπληξη στην επετειο μας και κανονισε το γαμο για τον ιουνιο του 10 στο πατριαρχειο στην κων/πολη αλλα και φετος δεν γινεται!!!Εμεινα εγκυος οταν ειχα βρει και το νυφικο και τα παπουτσια!!!!:))))

Εμείς είχαμε πάει σε ένα κοσμηματοπωλείο για να αγοράσουμε δώρο για μια ανηψιά μου και μου έκανε την έκπληξη -και την πρόταση μαζί- προσφέροντάς μου και το δαχτυλίδι.

Έμεινα κόκκαλο στην αρχή,τα'χασα,είμασταν βλέπετε λιγότερο από δυο μήνες μαζί,αλλά δεν ήθελα να αρνηθώ...

Και τώρα βλέπω πόσο καλά έκανα!

elisabetta έγραψε:

Γεια σου little angel!Η περιοδος της προτασης γαμου ειναι κατι που θα ηθελα παρα πολυ να την ξαναζησω!Ο καλος μου ειχε κανονισει ταξιδι εκπληξη στο παρισι πρωτομαγια,εμαθα τον προορισμο στο αεροδρομιο!Την προταση μου την εκανε το τελευταιο μας βραδυ εκει σε δειπνο στο εστιατοριο στον πυργο του αιφελ και μετα συνεχιστηκε η βραδια στο ξενοδοχειο που ειχαν ετοιμασει υπερπαραγωγη οι ανθρωποι!Το μονο κακο ειναι οτι εγω ενω γενικα δεν πινω εκεινο το βραδυ ειχα γινει σχεδον φεσι απο το απεριτιφ και εχω καποια κενα μνημης!!! :)Δεν καταφεραμε να παντρευτουμε το καλοκαιρι οπως υπολογιζαμε λογω προβληματος υγειας του πατερα μου.Ομως και παλι μου εκανε εκπληξη στην επετειο μας και κανονισε το γαμο για τον ιουνιο του 10 στο πατριαρχειο στην κων/πολη αλλα και φετος δεν γινεται!!!Εμεινα εγκυος οταν ειχα βρει και το νυφικο και τα παπουτσια!!!!:))))

Γεια σου elisabetta!!!Μου φαινεται οτι η 3η.....θα ειναι και η πιο εντυπωσιακη!!!Με το καλο το μωρακι σου και ο γαμος!!

Εμενα μου εκανε προταση απλα λιτα και απερριτα..Ημασταν μαζι το καλοκαιρι διακοπες...και σε ασχετη φαση γονατιζει κει μου λεει...δεν εχω δαχτιλιδη αλλα σου προσφερω την καρδια μου....ε φυσικα δεν μπρουσα να αρνηθω..κλαψ

Ήταν Νοέμβριος του 2007, κλείναμε 2 χρόνια μαζί και είχε κανονίσει να πάμε να φάμε. Δεν ήξερα που. Δώσαμε ραντεβού, με πήρε και πήγαμε στο Παγκράτι στη "Σπονδή". Αφού είχαμε φάει και μόλις ήρθε το γλυκό, ξαφνικά βγάζει ένα κουτάκι, το ανοίγει, παθαίνω εγώ και μου λέει θέλω να ειμαστε για πάντα μαζί... Μου φόρεσε το μονόπετρο, εγώ έκλαιγα και γελούσα ταυτόχρονα, τα διπλανά ζευγάρια χειροκροτούσαν και εγώ είχα γίνει σαν το παντζάρι... :blush: Δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου!!!

πολυ ομορφα πολυ μορφα κοριτσακια πολυ ομορφα!!!

ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ....

elisabetta ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ

ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟ ΣΤΗΝ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΩΣΗ

ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ!!! :laugh: :laugh:

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!!!!

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΡΡΑΒΩΝΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ?ΕΓΩ ΠΑΓΩΣΑ...ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΑΣΧΕΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΝΥΦΙΚΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ....ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΙΧΝΟΣ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΥ?ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ...

:angry::angry::angry::angry:

Που να σας πω και τα δικά μου...

Εμεις αφού είχαμε κλείσει 6 χρόνια μαζί και το λέγαμε οτι ηρθε η ωρα σιγα σιγα να παντρευτούμε...στην επετειό μας ήμουνα σίγουρη ότι θα μου εδινε μονοπετρο. Εκατσε καλα κιολας γιατι φυγανε Σ/Κ οι γονείς μου και εμεινε σπίτι μου. Τρωγαμε λοιπόν το μεσημέρι και βγάζει το κουτάκι και μου λεει.....ε αφού ξέρεις τι είναι ελα παρτο....

αρχιζω να εκνευριζομαι και του λεω μα καλα λιγο πιο ρομαντικος δεν μπορει να εισαι? μου λεει αφου ξερεις καλε τι ειναι...το κουτακι εντωμεταξυ δεν το εχω αγγιξει...και μετα μου λεει αντε καλα...πεφτε στα γονατα μου το δινει και λεει ενταξει τωρα...ε οπως καταλαβαινετε με επιασε νευρικο γέλιο και τσαντιλα μαζι και εκει εβαλα το μονοπετρο...

Οχι ακι πολύ ρομαντικα οπως καταλαβαινετε αλλα δεν πειραζει τι να κανουμε... :laugh: :laugh: :laugh:

ax koritsia kai gia mena einai polu ksexwristh h stigmh ths protashs..eixa paei na dw th manoula mou+sthn epistrofh hr8e o kalos mou me thn pe8era mou na me paroun apo a8hna..phgame sto spiti ths pe8eras mou opou htan kai h eklphksh.hmoun stratiwtaki ekeinh thn hmera.opou mou elegan phgaina.kapoia stigmh mou leei o antras mou pame sto dwmatio na ka8isoume?alla mhn anoikseis to fws giati exei xalasei.tou lew den paw mprosta me tpt fovamai.(fovamai apisteuta to skotadi).paei mprosta to manaraki mou+mou leei ka8ise edw kai anoikse to fws na doume mhpws kai eftiakse.to anoigw kai vlepw mprosta mou se ena trapezi mia tourta se sxhma kardias katakokkinh,epanw egrafe:8eleis na gineis gunaika mou? sthn arkh eixe mia orxidea(me uperoxa xrwmata) kai mesa eixe ena daxtulidi..trela8hka..den milousa..gonatise mprosta mou kai mou eipe pws 8elei na ginw gunaika tou kai na eimaste gia panta mazi!sugkinh8hka toooso polu!!!meta hr8e kai h pe8era mou me agkaliaze kai me filouse..polu eutuxismenh stigmh..pantreuthkame 7 mhnes meta..ston augousto pou mas perase..hr8e k to sporaki mas kai anupomonoume na perasei o kairos gia na oloklhrw8ei h eutuxia mas +na to trelanoume stis agkalitses,sta filakia+ sth pollh polh agaph!

Μπράβο little-angel, κι εγώ σκεφτόμουν να το ανοίξω αυτό το θέμα!

Εμείς σύνολο είμαστε 14 χρονια μαζι (απο τα 15 μου τον γνώρισα) όμως ως "ατίθασα νιάτα" χωρίσαμε και τα ξαναφτιάξαμε 100 φορές!

Το 1999 την ημέρα που απολύθηκε απο στρατό και ενω είχαμε χαθεί κανενα 5μηνο συναντιόμαστε και μου λέει οτι θέλει να είμαστε πιο "σοβαρα" και μπλα μπλα...ακολουθεί 3ετής σχέση και μετά ξαναρχίζουν τα όργανα! Στριφογυρνούσαμε και οι 2! Εν τω μεταξύ πέρασα ενα χοντρό πρόβλημα υγείας, πάντα δίπλα μου ο καλός μου, χωρίζουν οι γονείς μου με τρελλούς καβγάδες, ξανά δίπλα μου το μωρό μου. Το 2004 Φεβρουάριο είχαμε γίνει ανω κάτω και αποφασίζουμε τελεσίδικα πως ΤΕΛΟΣ, δεν γινόταν άλλο! Τότε πια το είχα πιστέψει οτι τελείωσε (ούτε μια κρυφη παρακολουθηση, ούτε 1 κλείσιμο τηλ. δεν είχα κάνει!) Τον Ιούνιο μου τηλεφωνεί στο άσχετο να συναντηθούμε, κόμπιασα λίγο και πήγα να το αποφύγω αλλα τελικά λεω δεν βαριέσαι? Πάντα δίπλα μου ήταν τόσο καιρο, ας πάω, μπορεί κάτι να με χρειάζεται! Πάμε να φάμε στο Ψυχικο στο αγαπημένο μου μαγαζί και τσουπ μου βγάζει το μονόπετρο! Τα'παιξα!!! Πραγματικα ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ και δεν ήμου και σιγουρη αν ήθελα...Του λέω, βρε μάτια μου ασε λίγο να το ξανασκεφτούμε, δάκρυσε αυτός και μου υποσχονταν πως όλα άλλαξαν, τώρα μεγαλώσαμε και ξέρουμε τι θέλουμε πια και αυτός θέλει ΕΜΕΝΑ! Μέχρι τον Αυγουστο τον είχα στο "περίμενε"...παναθεμάμε! Μια μερα του είπα να πάμε κάπου που ήμουν καλεσμένη και μου λέει ο ταλαίπωρος "κι εγω ως τι θα έρθω?" και του απαντώ "μα δεν θα γίνω κυρία Δημ...τον άλλο μήνα?"

Τον Οκτώμβριο παντρευτήκαμε και ΜΑ ΤΟ ΘΕΩ η καψούρα μας καθε μέρα και γίνεται μεγαλύτερη! Είναι ο άντρας της ζωής μου! Μπορεί η ζωή να μου στέρησε άλλα πράγματα, αλλα μου έδωσε αυτον τον άνθρωπο σε αντάλλαγμα! Απλά τον λατρεύω!

an-n έγραψε:

ax koritsia kai gia mena einai polu ksexwristh h stigmh ths protashs..eixa paei na dw th manoula mou+sthn epistrofh hr8e o kalos mou me thn pe8era mou na me paroun apo a8hna..phgame sto spiti ths pe8eras mou opou htan kai h eklphksh.hmoun stratiwtaki ekeinh thn hmera.opou mou elegan phgaina.kapoia stigmh mou leei o antras mou pame sto dwmatio na ka8isoume?alla mhn anoikseis to fws giati exei xalasei.tou lew den paw mprosta me tpt fovamai.(fovamai apisteuta to skotadi).paei mprosta to manaraki mou+mou leei ka8ise edw kai anoikse to fws na doume mhpws kai eftiakse.to anoigw kai vlepw mprosta mou se ena trapezi mia tourta se sxhma kardias katakokkinh,epanw egrafe:8eleis na gineis gunaika mou? sthn arkh eixe mia orxidea(me uperoxa xrwmata) kai mesa eixe ena daxtulidi..trela8hka..den milousa..gonatise mprosta mou kai mou eipe pws 8elei na ginw gunaika tou kai na eimaste gia panta mazi!sugkinh8hka toooso polu!!!meta hr8e kai h pe8era mou me agkaliaze kai me filouse..polu eutuxismenh stigmh..pantreuthkame 7 mhnes meta..ston augousto pou mas perase..hr8e k to sporaki mas kai anupomonoume na perasei o kairos gia na oloklhrw8ei h eutuxia mas +na to trelanoume stis agkalitses,sta filakia+ sth pollh polh agaph!

υπεροχοςςςςςςςςςςςςςςςςς ο αντρας σου!!!!!!!!!!!!πολυ ρομαντικος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :silly:

sigkinithika kale....

me to kaloo na erthei kai to mwraki sas!!! :kiss:

Ax κοριτσακια με συγκινησατε!!!

Αn-n υπερπαραγωγη ο καλος σου!!

Αχ Alexdim καθε εμποδιο για καλο!!!

Ninaki η Σπονδη τελεια ;) !!!

Τinkerbel25 μη σκας!Ετσι ειναι οι αντρες...κ εγω απο τοτε εχω να ακουσω ρομαντικα λογια :laugh: ,δε το εχει καθολου ο αντρουλης μου,σπανια!Ντρεπεται!Θα τον ειχαν επηρρεασει οι γιορτες τον δικο μου τοτε :silly: !

an-n??????????τελειος ο συζηγος!!!!!

alexdim δεν το συζητω...επεισοδιακος αλλα τελειος ερωτας!!!!

Να ζήσετε ολες κοριτσιααα!!!!

XM...EMENA TI PROTASI GAMOU DEN MOU TIN EKANE O SIZIGOS ALLA ANAGKASTIKA TO MWRAKI POU THA ERXOTAN STI ZWI. KAI ETSI KANAME POLITIKO XWRIS PROTASI GAMOU.

TWRA ELPIZW OTAN THA KANOUME THRISKEUTIKO NA MOU KANEI MIA PROTASI

KAI AUTI TI FORA THA TOU PW OXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

καλε καοριτσια ακομα συμβαινουντετοια με δαχτυλιδια και λουλουδια;;που ζω;;εμενα παλι δε ξερω καν πως εγινε..ασε που αν μου ερχοτΝ ΜΕ λουλουδια θα τα ετρωγε στο κεφαλι...εκτος και αν ηταν μαυρα..πλακα κανω..εμας ηρθε το παιδι και θα παντρευτουμε αναγκαστικα..βασικα δεν ειμαι καθολου ρομαντικη..πιο κουλ πραγματα..χαλλλαρα..

Εμας ηταν πολυ καρμικο και ειλικρινα σε οποιον το εχω πει του φαινοταν απιστευτο ειδικα με τα δεδομενα τα σημερινα.

Γνωριστηκαμε σε ενα κλαμπακι...Την επομενη μερα βγηκαμε και απο το 2ο ραντεβου ειπαμε οτι θελουμε να μεινουμε μαζι...

Ετσι κι εγινε... 6 μηνες μετα ψαχναμε σπιτι και 1 χρονο μετα εμεινα εγκυος και παντρευτηκα...

Ποτε δεν μου ειπε "Θα με παντρευτεις?" αλλα παντοτε με ρωτουσε "Σου φτανει μια ζωη μαζι?" :blush:

ηταν τα χριστουγεννα του 2005...Με πηγε στα πυροβολια(κ καλα να δουμε τα λαμπακια λεω απο μεσα τι μου λεει τωρα) κ οπως ημασταν μεσα στο αμαξι κ αφου ειχε κατααγχωθει να βγαλει το μονοπετρο...επιτελους αφου το εβγαλε μου λεει θελεις να γινεις γυναικα μου??? κ γω η ψωναρα απλωνω το χερι μου κ λεω i do(πάντα ηθελα να το πω ετσι βλεπω πολλες ταινιες κ ετσι το φεβρουαριο του 2007 εγινε ο γαμος μας!!!!!!!1

mariniw, tinkerbel, little-angel euxaristw polu!h alh8eia einai pws o antras mou den poluekdhlwnotan alla apo th stigmh pou gnwrise emena allakse auto..h 1h kai terastia eklphksh htan ston arravwna mas!mou efere 25 katakokkina triantafulla kai milhse mprosta se olo ton kosmo.eipe pws gnwristhkame prin merika xronia,pws h sxesh mas perase apo dusarestes kai euxaristes stigmes..oti me agapaei kai oti 8a h8ele na me kanei gunaika tou+eutuxismenh..epeita zhthse thn euxh apo tous dikous mou..opws kai na exei ginei h protash koritsia den exei tosh shmasia oso auto pou niw8ei gia sas kai auto fainetai ka8hmerina!euxomai ta kalutera se oles mas!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...