Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

εμεις κοριτσια γεννηθηκαμε 3870 γρ και 55 ποντους και πια εχουμε γινει μεγαλες κοπελες και ειμασταν στην τελευταια μετρηση (14 μηνων) 13700 γρ και 89 ποντους!!!!!!!!!!!!ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ???και τι νουμερο παπουτσι θα φοραει το κοριτσακι μου χαχα!!!!σαν την μαμα της ολοκληρη βαρκα!!!!χαχα!!!

• Απαντήσεις 151
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΤΟ ΜΩΡΌ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 82 ΚΙΛΑ!!! ;)

ΠΑΧΥΝΕ ΤΟ ΖΩΩΟΝΝΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΜΟ....

ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ Τ Ε Λ Ε Ι Α!!!!!

ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ!!!! :laugh: ;)

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΧΟ ΧΟ ΧΟ

ΜΕΡΙ ΚΡΙΣΤΜΑΣ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΣΤΙ!!! ;)

Δημοσίευση

Ζαχαρένια, πάλι ζωγράφισες! :laugh: :laugh: :laugh:

Εμένα το μεγάλο μου μωρό είναι 68 κιλά και μου παραπονιέται οτι δεν τον προσέχω, εγώ φταίω που τρώει τρωει και δεν βάζει γραμμάριο; τι εκνευριστικό!

Το μικρό μου το μωρό μόλις μπήκε στον 8ο ήταν 10300 γρ. και 77 εκ. , γεννήθηκε 38+2 3900 και 51.

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου,ο μικρός μου είναι 9 μηνών και 7900 εδω και δύο μήνες! Δε μπορω να πω οτι τρώει πολύ αλλα δεν ειναι και άφαγος.. Πάντως ο γιατρος τα θεωρεί λίγα κι ετσι μας εστειλε για αιματολογικές και ουρολόγικές εξετάσεις αλλα όλα ηταν μια χαρα

Δημοσίευση

Γιατί δεν παίρνει πολύ εύκολα βάρος και πρέπει να το δούμε λίγο. Τρώει καλά και είναι ευδιάθετη, κοιμάται κανονικά κλπ. Προληπτικά. Στη μεγάλη κάναμε μόλις έγινε 1. Στη μικρή ίσως χρτειαστεί λίγο νωρίτερα. Κατα πάσα πιθανότητα είναι σαμιαμίδι λόγω μαμάς..θείας κλπ. Από κιλά πάσχουμε :laugh: Αλλά καλού κακού ας το δούμε...

Γεννήθηκε 3100.

Αμ η μεγάλη που δεν τρώει κιόλας και μέσα σε ένα μήνα έβαλε μισό κιλό??

Πέρνει εύκολα το πουλάκι μου.. Στην ηλικία της μικρής μου ήταν 9500 κιλά :P .

Μισό να βάλω φώτο να τη δεις μωράκι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...