Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εχετε κανει ασφαλεια υγείας στα παιδια σας; ποια;

marker

Recommended Posts

Καλημερα σας

απο την μερα που γεννηθηκαν ειχα σκοπο να τους κανω ασφαλεια υγειας .δεν μπορω να πω οτι το εχω ψαξει και πολυ για το λογο αυτο θα ηθελα την συμβουλη σας αν υπαρχει καποια που εχει κανει ασφαλεια υγειας

, αν ξερει κανα καλο ασφαλιστη στη περιοχη της Αθηνας και να μην ειναι της Εθνικης.

καναμε απο το Ιασο αυτη την ασφαλεια της Εθνικης και δεν ειμαστε καθολου ευχαριστημενοι απο τις παροχες και απο την ασφαλιστρια που ηρθε.

Αν γνωριζετε μπορειτε να μου δωσετε παραπανω πληροφορίες;

Ευχαριστω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ωχ κοριτσάκι μου και εμείς της Εθνικής κάναμε. Οικογενειακός. Πω πω τόσο χάλια είναι;;;Δώσαμε και 1500 ευρώπουλα.Ελπιζω να μην τα κλαιμε.

Παμαγιωτα μου τι να σου πω μπορει να εφτεγε η χαζη που ηρθε σε εμας

αλλα απο αυτα που μας ελεγε δεν μειναμε ευχαριστημενοι και στο τελος τσακωθηκαμε κιολας γιατι ελεγε οτι της χροσταμε χαρη γιατι εχει δωσει δωσει λεφτα για τα παιδια μας.

Φρικαραμε τελειως απο τις ηλιθιοτητες που ελεγε

Παναγιωτα μου 1500 το εξαμηνο?Για 3 ατομα?παντως και εμεις εθνικη καναμε στο μικρο και οσες φορες πηγαμε στο μητερα μας εξυπηρετησαν καλα!

Εγώ έχω από μικρή της Εθνικής (οι γονείς μου την έκαναν) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη. Και μας έχουν τύχει διάφορα, απο σπασμένα πόδια μέχρι λαπαροσκόπηση...

Μήπως πρέπει απλώς να βρεις άλλο πράκτορα και να αναδιαπραγματευτείς το πακέτο;

ΛΙΖΑ έγραψε:

Εγώ έχω από μικρή της Εθνικής (οι γονείς μου την έκαναν) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη. Και μας έχουν τύχει διάφορα, απο σπασμένα πόδια μέχρι λαπαροσκόπηση...

Μήπως πρέπει απλώς να βρεις άλλο πράκτορα και να αναδιαπραγματευτείς το πακέτο;

Λετε βρε κοριτσια;

τι να πω παντως πραγματικα δεν μπορειτε να φανταστειτε τι βλακειες μας ελεγε.

Αν ξερετε καποιον καλο μπορειτε να μου στειλετε πμ τα στοιχεια του;

να ρωτησω για τις εξετασεις των παιδιων σας αν εχετε την ελευθερια να τις κανετε οπου θελετε ή αν πρέπει να παμε σε συγκεκριμενους;

σε οποιοδηποτε ιδιωτικο θελουμε απλωσ για εμασ ειναι κοντα το μητερα αν θες σου στελνω πμ τα στοιχεια του ασφαλιστη μας

μαμα Παναη έγραψε:

Παναγιωτα μου 1500 το εξαμηνο?Για 3 ατομα?παντως και εμεις εθνικη καναμε στο μικρο και οσες φορες πηγαμε στο μητερα μας εξυπηρετησαν καλα!

Είναι για όλο το έτος.2 ενήλικες και το παιδί.Στο Μητέρα ε;;Είναι καλό;

Θέλουμε να πάμε για τη φίμωση του μικρού.Ελπίζω να μας φερθούν καλά.

Βασικά εκεί γέννησα κιόλας.

evhdal έγραψε:

σε οποιοδηποτε ιδιωτικο θελουμε απλωσ για εμασ ειναι κοντα το μητερα αν θες σου στελνω πμ τα στοιχεια του ασφαλιστη μας

θα σου ημουν υποχρεη

αν τον εμπιστευεσαι και σας εχει φερθει καλα

γιατι οχι.

ειναι δυσκολο να βρεις και καλους ασφαλιστες πλεον.

θα πεςριμενω και παλι ευχαριστω

ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΚΛ.ΖΩΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ...

ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ, ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ, Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ...

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΤΩΔΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΚΑΙ ΟΡΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ-ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ...

Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ: ΚΑΘΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ - ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ... BEΛΤΙΩΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ...

ΕΠΙΣΗΣ, ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ-ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΣΟΥ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΥΝΟΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ... ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΑ!

ΥΠΟΓΡΑΦΗ: ΠΡΩΗΝ ΔΟΙΗΚΗΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΛΑΔΟΥ ΖΩΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ. ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ...

Τι να σου βρε Αγγελικη μου

κι μια γνωστη μου τωρα εκανε ασφαλεια στην κορη της Εθνικη και μου ειπε οτι η ασφαλιστρια της ειναι πολυ καλη

θα κανω αλλη μια προσπαθεια να μιλησω και με αυτη

παντως σου λεω μου ελεγε πολλα κουλα αυτη - ισως ηταν και νεα γιατι εσερνε μαζι της και αλλη μια που μιλαγε κυριως αυτη.

Αλλα ολη την ωρα ελεγε οτι μας κανει χαρη που ειναι ασφαλιστρια μας γιατι εχει πληρωσει 100 Ευρω για τα παιδια μας.

Μπορει να ηταν ο τροπος της που μας εκνευρισε - μπορει να μην το επαιξε και πολυ καλα.

Ευχαριστω πολυ κοριτσια μου

αν ξερετε καποιον καλο ασφαλιστη παρακαλω πειτε μου

θελω να γνωριζει καλα τις παροχες και να του εξηγησω κι εγω τι θελω ωστε να βρουμε μια μεση λυση

marker έγραψε:

Τι να σου βρε Αγγελικη μου

κι μια γνωστη μου τωρα εκανε ασφαλεια στην κορη της Εθνικη και μου ειπε οτι η ασφαλιστρια της ειναι πολυ καλη

θα κανω αλλη μια προσπαθεια να μιλησω και με αυτη

παντως σου λεω μου ελεγε πολλα κουλα αυτη - ισως ηταν και νεα γιατι εσερνε μαζι της και αλλη μια που μιλαγε κυριως αυτη.

Αλλα ολη την ωρα ελεγε οτι μας κανει χαρη που ειναι ασφαλιστρια μας γιατι εχει πληρωσει 100 Ευρω για τα παιδια μας.

Μπορει να ηταν ο τροπος της που μας εκνευρισε - μπορει να μην το επαιξε και πολυ καλα.

Ευχαριστω πολυ κοριτσια μου

αν ξερετε καποιον καλο ασφαλιστη παρακαλω πειτε μου

θελω να γνωριζει καλα τις παροχες και να του εξηγησω κι εγω τι θελω ωστε να βρουμε μια μεση λυση

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 2002 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΡΤΗΣΕΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΚΕΙ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΜΕ... ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΩ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ!!!

ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΞΗΣ... ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΟΔΗΓΟ... ΟΙ ΜΕΓΑΛΟ-ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ, Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΚΕΙ...

κοριτσια εσεις που εχετε κανει ασφαλεια για τα παιδια,τι παροχες εχει?τι καλυπτει η ασφαλεια για το ποσο που δωσατε?

εγω στον μικρακοαμ δεν εχω κανει ασφαλεια και ειναικατιπου θελω αλα δυστυχως εινι πολλα τα χρηματα .Βλεπτε εχω κανει δικη μου ασφαλεια στην metrolife foinix εμπορικη ειναι παλιο συμβολαιο εχειμεσα και το προγραμμα τοκτου εναι με καρτα υγειας μου εχεικαι εκπτωση σε διαγνωστικες .Βεβι δινω το εξαμηνο γυρω στα 650 ευρω δεν τηνε χω χρησιμοποιοησει παρα μονο στη γεννα βεβαια την ασφαλεια θα τη χρειαστεις μια φορα και ισως να μηνμπορεις να βεις τα χρηματα .Η δερφη του αντρα μου ειχε ασφαλεια ζωης το 1998 λιγο πριν παντρευτει δυομερες πριν τοκρεβατι λυποθυμησε διαγνωσαν σοβαρο προβληα ευτυχως στο Υγεια υπηρχε γιατρος απο το εξωτρικο που μπορουσε αν την σωσει τοε πηγε πανω απο 10,000,000 ραχμες ευτυχως που ειχε την ασφαλεια .

Θεωρω οτι στα παιδια μας ειναικαο να την εχουμε σημασια δνε εχει μονο η ασφαλιστικη αλλα ο εκαστοτε ασφακιστης .

Εγω εχω τη δικη μουασφαλεια τοσα χρονια ο πρωτος ασφαλιστης πολυ πλακατζης ολο ΝΑΙ ελεγε αλλα τιποτα δεν εκανε η μαλλον εκανε εφαγε πολυ χρημα τελικα την κοπανησε δια τουεωτερικου .Μετα ανελαβε καποια άλη αλαλ ηταν ηλιθια .Αυτη που εχω εγω ειανιακλη εχιε παντα το κινητο ανοικτο καιπαντα με ενηερωνει αν θεεις μπορω αν σου στειλω στοιχεια αν κανες μια συναντηση να σου πεικαιτιμη

ΘΕΩΡΩ ΣΑΦΩΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΦΑΛΙΣΗΣ... ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ, ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΤΑΙΡΙΑ!

ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΠΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ GOOGLE H, ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ ΟΔΗΓΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ, ΣΠΙΤΙ. ΣΕ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΛΕΥΟΥΝ.

ΕΠΙΣΗΣ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ Ή ΔΩΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ...

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ,

ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΡΡΙΕΣ - ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ, ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΕΜΑ ΚΥΡΙΩΣ Ή ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΟΧΗ.

ΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΑΛΛΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ.

ΨΑΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ: TI ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΕΜΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΟΧΕΣ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΝΗΛΙΚΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΝΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ.

ΜΙΛΗΣΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΥΓΕΙΑΣ...

ΑΥΤΑ.

Εμείς μια και είχαμε ήδη ασφάλεια Interamerican κάναμε και στην μικρή μας. Βέβαια εμάς είναι οικογενειακός φίλος ο ασφαλιστής οπότε λειτουργεί περισσότερο ως δικός μας φίλος όλα τα χρόνια. Αλλά μας συνέφερε γιατί όλος τυχαιως ο παιδίατρος συνεργάζονταν με την ασφαλιστική με αποτέλεσμα ουσιαστικά να μην τον πληρώνουμε ποτέ καθώς καλύπτει μέσα στα άλλα 10 επισκέψεις το χρονο σε γιατρό και έρχεται μια ή άλλη (η ασφάλεια είναι 60€ μηνιαίως - άλλο καλό αφού δεν τα δίνεις μαζεμένα)

Ουσιαστικά απλά τα πρώτα χρόνια της ζωής της κάνει πλήρη απόσβεση και μόνο από τον παιδιάτρο. Βέβαια αν δεν είχε κάτσει αυτή η σύμπτωση θα το είχα ψάξει και με άλλα πακέτα- απλά δεν χρειάστηκε

κοριτσια αρχικα χρονια σας πολλα σε ολες

αρχικα αυτο που με ενδιαφερει ειναι οι παροχες να ειναι αυτες που εγω επιθυμω και οχι αυτα που θελουν να μου πασαρουν αυτοι.

Απο οτι καταλαβα παιζει πολυ ψευτια

απο αυτη που μου ηρθε

αλλα ξαναλεω οτι μπορει να ετυχε να ηταν χαζη αυτη

επειδη θελω να μπω κι εγω μεσα στην ασφαλεια ελπιζω και η τιμες να ειναι καλυτερες αλλα και οι παροχες.

αληθεια γνωριζει καμια αν μπορεις να κανεις ασφαλεια οριζοντας εσυ τις παροχες;

• 2 weeks later...

ΜΑΡΚΕΡ ΜΟΥ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ Κ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ..ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ,ΔΕ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ,ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙ ΤΙ ΠΑΚΕΤΟ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Κ ΑΝΑΛΟΓΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ..ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ Κ ΑΥΤΟΣ ΔΙΔΥΜΑ Κ ΨΑΧΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΚΕΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ..ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ??

bebadomama έγραψε:

κοριτσια εσεις που εχετε κανει ασφαλεια για τα παιδια,τι παροχες εχει?τι καλυπτει η ασφαλεια για το ποσο που δωσατε?

150 ευρω το τριμμηνο δινω και καλυπτει περιθαλψη εξετασεις παιδιατρο χειρουργο και σε περιπτωση νοσηλειας μεχρι 100000 ευρω την φορα...

εμεις θα κανουμε το οικογενειακο εγω και τα 2 παιδια και παει περιπου 1500 το χρονο και για τους 3 και εχει ολοιμοι γιατροι με συμετοχη 20Ε ΄΄η αν πας σεσυμβεβλημενα νοσοκομεια δωρεαν

700Ε σε εξετασεις κατι ψιλα σε κατι αλλα

και καλυπτει μεχρι 112000 για νοσηλεια πληρονοντας εσυ το 10% και τα πρωτα 750

αλλιως αυτο το προγραμμα που τα καλυπτει ολα παει 2500ε

γεια χαρα σε ολες και σε ολους!Εγω εγινα πατερας πριν τεσσερις μηνες,και εδω και κανα χρονο εψαχνα για ασφαλιστικη.Τελικα κατεληξα στο απεριοριστο προγραμμα της Εθνικης,κοστος γυρω στα 900 ευρω το χρονο με φουλ καλυψη.η εθνικη αυτη τη στιγμη κατεχει παραπανω απο το 50% της αγορας και ξερω απο φιλους και συγγενεις οτι ΠΛΗΡΩΝΕΙ.Σε σχεση παντως με αλλες ασφαλιστικες που υποσχονται πολλα και φθηνα προγραμματα που σε καλυπτουν λενε πληρως και στο τελος ψαχνεσαι να δεις απο που την εφαγες τη σφαλιαρα

πολύ ενδιαφέρον το θέμα και η αλήθεια είναι ότι ψαχνόμαστε κι εμεις για ασφάλιση που να καλύπτει τα πάντα απο ιατρούς ,νοσοκομεία κλπ...

ξέρετε καμμια συμφέρουσα πρόταση?σαυτον που πήγα με απογοήτευσε ότι ότι και να κάνω ειδικά στη εγκυμοσύνη θα πάρω μόνο 2000 ευρώ maximum.πως γίνεται σε άλλες περιπτώσεις που ακούω να καλύπτονται όλα τα εξοδα?αααααα και θα ισχύει μετά απο 2 χρονια.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...